Cele mai bune Concursuri de paginare pentru adulți Data nașterii

Cele mai bune Concursuri de paginare pentru adulți Data nașterii

Zilele de naștere ale adulților au o serie de caracteristici care le distinge de evenimentele familiale și ale copiilor. jocuri în mișcare sunt înlocuite în mod tradițional de concursuri de ambalare. Participarea la ele nu solicită Comisiei de televiziune activă, ci dezvoltă topitorul și ridică starea de spirit.

Jocuri amuzante cu cuvinte

Există multe scenarii de cult pentru jocurile pentru adulți. După ce au adunat la aceeași masă participă la ele cu plăcere și entuziasm, indiferent de statutul social, categoriile de vârstă și de caracteristicile individuale. Este important să nu exagerați cu numărul de sarcini și ghicitori într-o singură seară. În caz contrar, chiar și cel mai program de divertisment amuzant poate fi transformat într-o „placă a adus“.

Toate opțiunile de divertisment sunt ușor de a organiza fără tomada. Plumbul este ales dintre cele mai oaspeții eliberat și vorbind. Pentru organizarea de concursuri amuzante, cărți de cutii de carton și vor fi necesare pentru a le și alte elemente de recuzită pus. Este recomandabil să cumpere premii de stimulare pentru participanți.

„Alfabet de lângă noi“

Opțiunea 1

Uneori, liderul sărbătorii în sine. Oaspeții sunt distribuite scobitorile și mai multe scrisori de apel, în conformitate cu primele litere ale produselor la vedere pe masa festivă: Apple, brânză, măsline, șuncă (primele litere – I, s, m, c). La comanda, cei prezenți la masă încep să tartine colecta. Ce opțiune va face mai ales numele de naștere, el a câștigat. Estimată combinație, proiectarea și hrănirea gustări.

Opțiunea 2

Adulții pliat pliante cu literele alfabetului scrise. Primul participant este invitat să aleagă o bucată de hârtie, iar altele vin cu cuvântul de pornire la această scrisoare. Dar nu numai, și astfel încât sa dovedit un fel de poveste legat.

Acest joc este foarte fascinant un câmp larg pentru fantezie. Cele mai bune lucrări imaginație, The funnetter poveștile sunt.

„Burim în ordine“

Pentru acest distractiv verbale de obicei, să ia în ultimele două cuvinte rimate pentru prima pereche de siruri de caractere. Și doi – pentru ultimele două. Acesta este un fel de un set de cuvinte cheie care trebuie să fie aplicate într-un catren scris. Pe Internet este ușor de a ridica o mulțime de rime gata făcute pentru „Burim“. Dar inventa cuvinte pe cont propriu fascinant tau.

De exemplu:

 • Piesa prietenoasă + casting+
 • Bird-ou + răbdare-îndoială+
 • Malinka Costbar + Free Free+
 • Arici-Balustrada + Iepurasul-Boy.

Fiecare oaspete este invitat să vină cu patru cuvinte care sunt confortabile de rimă două, după cum se arată în exemple. Din cuvintele de sprijin, atunci va trebui să compună catrene. Participanții la rândul lor, își scriu cuvintele cheie pe foaie și transmit un vecin apropiat. El, la rândul său, trimite o bucată de frunze. Următorul concurent repetă acest lanț de acțiune. Sarcina este de a veni cu un cuplet semnificativ în patru rânduri. Desigur, pliere:

Prietenos sa așezat pe poiana,

El a găsit o pate cu carne.

Era supărat și lătrat,

Și acum – din bucuria de topire!

O altă opțiune a unui astfel de joc un este adaptat pentru o companie de diferite vârste. Dacă există reprezentanți ai diferitelor generații la masă. Toată lumea primește o bucată de hârtie și mâner. Ar trebui să fie scris pentru a scrie cele două linii de orice poezie care a venit în minte. Cei care pot avea voie să compună pe cont propriu. Două linii inițiale scrie unul la altul:

Unchiul meu de reguli cele mai cinstite

Când nu o glumă zalenor ..

Apoi se îndoaie linia superioară, foaia merge la participant pe partea stângă. El, la rândul său, adaugă Rhyme la ultima linie vizualizată. Desigur, continuă să înregistreze linii de la munca clasică nu este necesară. Vesel să inventeze ceva original. Puteți continua:

Am lăsat testamentul ..

Acum îndoiți a doua linie. Foaie se aprinde pe masă. Următorul participant este respins din fraza:

Citește mai mult  Organizarea photocons pe anul de fata

Am lăsat testamentul ..

Și forțată să inventeze rime deja la această linie. Presupune:

Casa este dilapidată și pisică ..

Următorul poet adaugă:

Acesta nu este probabil nici un motiv ..

Celălalt adaugă rima deja la această linie:

Că am fost fascinat de el în serios ..

Înregistrările continuă până când toate frunzele se încheie locul pentru text. Aceasta este, în timp ce foaia nu se transformă într-o defilare răsucite. Apoi, acestea sunt desfăcute, și fiecare alternativ citește capodopera de ansamblu poetic.

De obicei, se pare incredibil de distractiv, pentru că fiecare persoană la masă are gânduri diferite.

„Ce într-un convoluție?”

Pentru această competiție va necesita o conducere. Ia un anumit element, cum ar fi dovlecei și folie folie de a face o mulțime de spire. convoluție misterios trece într-un cerc așezat la masă. Pentru fiecare strat, conducerea ar trebui să facă o ghicitoare sau a da un loc de muncă.

În cazul în care oaspetele reușește să dea răspunsul corect sau face față cu sarcina, este permisă instalarea primului strat. În caz contrar, releul este transmis la vecinul, iar cel care pierde invocă pedeapsa. Pentru cel care este norocos pentru a elimina ultimul strat de folie, premiul este acordat.

„Basm modern“

Reggerer va avea nevoie de un avans. Acesta oferă oaspeților pentru a compune un basm dedicat făptuitorului (vinovat) a celebrării. Toată lumea trebuie să vină cu intriga, dar scrie pe foaia generală doar o singură propoziție. Începutul basmului este întotdeauna aceeași: „O frumoasă (AA) (nume) a apărut pe această lumină în această lumină.

Frunzele sunt permise într-un cerc. Primul participant scrie continuarea sa, având în vedere sensul primei teze. A doua persoană vine pentru a vedea oferta de primul, și adaugă el linia lui și apoi foaia în așa fel încât al treilea oaspete poate vedea doar ceea ce a fost scris de un om în fața lui.

Astfel, intriga este scris până când foaia face cerc și se întoarce la cel care a început să scrie. Povestea incredibil de mustrări despre proprietar (gazda) a serii este cuprinzătoare. O poveste pe metode moderne citit cu voce tare.

„Telefon spart“

Cu cât mai mulți oameni participă la această competiție, cu atât mai puțin neașteptat rezultatul. Participantul începe jocul, care este invitat să vină cu o frază și să o transfere în hârtie, astfel încât după confirmarea faptului că a fost iertat inițial. Apoi trebuie să șoptească această expresie la urechea vecinului de pe masă. Aceasta trebuie să fie extrem de silențioasă, astfel încât ceilalți jucători nu pot auzi.

La rândul său, un vecin transmite mai mult ceea ce șopti. Acest lucru se întâmplă la rândul său, până când ajungeți la ultimul participant. El este invitat să pronunțe cu voce tare ceea ce a auzit.

Cea mai interesantă așteaptă participanții după sunetele frazei finale. La urma urmei, se nasc actiunile umerate, care si asta nu au auzit si nu s-au oprit. Se pare un astfel de joc bine-cunoscut, și nu vă deranjează până acum și permite tuturor să aibă suficient.

Cursuri de hârtie veselă

Utilizați hârtie pentru concursuri oriunde – acasă sau într-un restaurant. Acest lucru nu necesită mult spațiu și costuri speciale. Sarcinile cu piese nu implică o schimbare sedental.

„Alegerea ta”

Fiecare jucător este distribuit pe o foaie de hârtie și a oferit pentru a alege: piloți sau marinari? La comanda lider fiecare participant potențial construiește o barcă de hârtie sau avion. Apoi, ceea ce duce pentru a calcula numărul total de origami de diferite tipuri. Cei care vor fi mai primit un premiu.

„In punga”

Într-o pălărie adâncă, se toarnă pe hârtie laminată cu cuvinte plane care descriu ofițerul de ziua (ziua de naștere), de exemplu:

– înțelept (smart),

– atractiv (frumos),

– Slender (patina),

– Gifted (talentat),

– abil (economic), și altele asemenea.

Oaspeții sunt împărțite în perechi. Un partener este oferit pentru a obține o bucată de hârtie, citit ce este scris și să explice acest cuvânt gesturilor partenere. Dacă răspunsul nu a putut fi obținut, puteți rezolva un sfat, dar nu să apelați cuvântul, ci să descrieți numai esența sa.

O echipă va câștiga, ceea ce va putea câștiga mai multe răspunsuri corecte. Nu puteți partaja oaspeții la un cuplu. Și să ofere de fiecare dată pentru a obține o bucată de hârtie și pentru a arăta restul gesturilor cuvântului. Fiecare răspuns corect este egal cu un punct. Câștigă jucătorul care va putea să ghicească cele mai multe cuvinte.

„Găsiți-vă jumătate”

Competiția de benzi desenate pentru oaspeții unei sărbători, dezvoltarea abilităților de actorie. Fiecare participant ia o foaie care arată rolul pe care trebuie să îl joace. Rolurile vor fi asociate: obiectivul – decideți rapid partenerul. În echipă, toți jucătorii încep să-și citească rolul și, în același timp, urmați jocul altora, pentru a înțelege mai repede cine este a doua jumătate. De exemplu, Hippolyte și Nada de la „ironia soarta”: eroul spune: „Ce muck este peștele tău de estompare” și altele asemenea.

Citește mai mult  Ce să dea părinților pentru Crăciun?

toasturi neobișnuite

Nici ziua de naștere are loc fără pâine prăjită de felicitare. Cu toate acestea, nu toată lumea poate spune virtuoz lor. Prin urmare, în mod tradițional astfel de felicitări sunt limitate la dorințele simple de „sănătate, longevitate“. Pentru a face ceva inoreigatory, pâine prăjită va fi pronunțată de anumite reguli.

 • Tie pâine prăjită cu alimente: „Să soarta ta să fie dulce ca mierea!”.
 • Alegeți direcția tematică pentru felicitări non-standard (depinde de companie la masă). Misterios, jucaus, în jargonul penal.
 • Tosset cu un fel de animal: „Să fie înghițit ca un ghepard!”.
 • Pronunță felicitări pentru limba non-rusă. De exemplu, pur și simplu, înfățișând un reprezentant al unora națiuni.
 • Sau pe drum pentru a inventa felicitări în versuri.
 • Conectează-te pentru un toast de selecție cuvânt incompatibil.

Sarcini a permis mult mai mult. Acestea sunt scrise pe hârtie și să distribuie vizitatori. concursuri de benzi desenate similare sigur pentru a dilua sărbătoarea de distracție.

„Caseta de Revelations“

Multe lucrări cu probleme pregătite sunt plasate în cutie. Oaspeții sunt invitați să se retragă din o coală de cutie și să încerce să răspundă la întrebare. Dar nu doar sincer, dar într-o formă plină de umor. Întrebările se presupune că temele cele mai descurajatoare, sunt limitate doar de gradul de cunoaștere al companiei de ambalare. În câștig, cei a căror istorie va fi cel mai interesant și a primit aprobarea unanimă.

 • Ce fel de achiziție ridicol efectuat o dată (a)?
 • Apel de desene animate preferat în copilărie.
 • Amintiți-vă cum ai jucat în viața mai amuzant.
 • Ce situație bourgeing sa întâmplat pentru a supraviețui?
 • Ce fel de odihnă sa dovedit a fi cel mai memorabil (sau eșecul)?
 • Cel mai amuzant caz din copilărie, care încă își amintește râs.
 • Dacă aveți un animal de companie, împărtăși cele mai bune meu de practică.
 • Ce dorinta de Anul Nou sa dovedit a?
 • Îți place vecinii sau pentru ceea ce nu le place?
 • Care este cazul amuzant sa întâmplat cu tine la doctor / pe mare / la locul de muncă / în timp ce studia?
 • Visul Strălucitoare copiilor?
 • Îți place mama soțului tău (soția) și pentru ce?

Alte masă festivă

Aceste concursuri sunt de asemenea potrivite pentru o vacanță de familie, și într-o companie prietenos.

„Haide?!”

Un joc de-live scăzută vor fi relevante pentru categoria de vârstă. Mai multe persoane la o masă comună, prezentatorul face posibil să se gândească și spune câteva lucruri despre personalitatea ta (2-3), le-a investit într-o poveste amuzantă din propria lor viață. Ceva din ceea ce va fi adevărat, dar ceva fals.

Cei prezenți la masă trebuie să definească un fapt fals, bazându-se pe intuiția lor.

„Logoped pacientului“

Concurență, cel mai potrivit pentru compania de tineret. Oaspeții de cotitură pe rând umple gura de marmeladă. Prima persoană trebuie să pronunță fraza scrisă pe foaia. În același timp, nu ar trebui să vadă restul. El spune fraza cu gura lui a cumpărat vecinul său de la masa. Acesta va fi un inseparabilă, ceea ce va duce la explozii de râs.

Această frază nu este simplu, dar este o sarcină care ar trebui să fie făcut pentru cineva care va fi ultimul. Să presupunem că: „Trebuie să dansezi un pic rățuște“. Și participantul trebuie să îndeplinească ceea ce a auzit.

„Unde este crocodil?”

În cazul în care concursurile de ambalare mici sunt de gândire, puteți aplica și acest lucru. Înainte de joc, toată lumea trebuie să fie familiarizați cu regulile. Jocul poate dura toată seara, cu trecerea la alte forme de divertisment.

Citește mai mult  optiuni pentru ziua de naștere a zile de naștere băiatului de 1 an

În mijlocul celebrării, ceea ce duce prezintă secret „vânătorul“ (orice oaspete) de „crocodil“ cuișoare. Vanatorul ar trebui să-l atașeze cumva imperceptibil la urcare victimei. Tipul poate pune „crocodil“ în buzunar, iar fata este atașat la rochia. Acesta imperceptibil el trebuie să notifice conducerea că victima este marcată.

Apoi, plumbul anunță cu voce tare: „Crocodilul! Unde a ascuns?”Și începe să-și petreacă cu voce tare de la 1 la 10. În această perioadă de timp, se succesează din toate părțile.

Dacă în procesul de referință „victima” va fi capabilă să găsească un spion „crocodil” pe sine, vânătorul trebuie să golească cocktailul de „penalizare”. În caz contrar, este „sacrificiu”.

„Sub sapunul puternic”

Prezentatorul oferă câțiva dintre cei care stau la masă, unde este scris numele cântecului. Interesați dacă oaspetele își cunoaște cuvintele. Cu un răspuns pozitiv, tratează oaspetele de o bomboană sau caramel. Acum este oferit, publicând sunete inseparabile, clătiți cu o gură închisă, cu un pui de muștiuc sau un cor cântec, nu răsfoiați bomboane. Oaspeții vor ghici că sunt exprimați pentru compoziție.

Este convenabil să efectuați o astfel de competiție într-un cerc de familie. Saliva dulce poate strica îmbrăcămintea de rochie, iar în cafenea își schimbă problema.

Pentru o companie mică

„O dată la Hollywood“

Acest joc este potrivit pentru un grup mic de persoane și va avea cu siguranță toate! Alege filmul preferat, elimina sunetul de pe televizor și să distribuie rolurile. Acum se aprinde imaginația, oaspeții încep să se încerce în dublări. Poti voce Angelina Jolie, Brad Pitt și așa mai departe. Să presupunem că Angelina Pilit Brad pentru șosete împrăștiate în jurul valorii de! Oaspeții sunt garantate cele mai bune emoții!

„Floare-șapte-familie“

Jocul implică șapte participanți. Prezentatorul contribuie o floare de hârtie de om în cameră, pe petalele cărora o anumită sarcină este scris în partea de jos (spune-mi anecdota, sar ca o capră, arată un cort. D.). Participanții sunt separate de un singur petală și trece la pantomima. Pentru a participa la acest concurs și să stimuleze dacă te joci cu premii.

„Ghiceste unde?”

Participantul este așezat pe scaun transformat de către înapoi îngrijitorului repaus la masă. Pe partea din spate atârnă scaun de master un semn cu inscripția – „spălătorie“, „SPA-salon“ sau „ZhilServis“.

Oaspeții încep să solicite participanților întrebări Caverzny, fără a descoperi ce este scris pe placa. De exemplu: „De ce te duci acolo?„Sau“ Ce iei cu tine?”Si t. D. Stând înapoi la oaspeți oferă răspunsuri de conducere, încercând să înțeleagă ce locul în care acesta este. Dacă ghicitul, primește un premiu.

Acesta va fi mai amuzant dacă este ulei pentru procedurile SPA, o copie a chitanței pentru utilități și T. Ns..

„Mărul discordiei”

Un număr arbitrar de participanți este permis. Detalii: mere, lumânări, brichete sau chibrituri. Participanții obține pe mere și ardere lumânare. La comanda concurentilor care conduc încep să muște și mesteca mere, în același timp, încercând să suflat lumânarea unui vecin. În același timp, este necesar să încercați să nu se lase lumânarea. Câștigă cel care va avea timp pentru a realiza un măr cu o lumânare aprinsă.

Pentru familie mare

„emoții On“

Prezentatorul cere se pronunță fraza după el, dar cu o altă culoare emoțională (în pericol, bucurându-se, supărat, flatterily și t. D.). Fraza poate fi aleasă astfel: „vecin, care este problema?„Sau“ Ei bine, salut, Boris „(numele Erou al celebrării). O serie de emoții de toți oaspeții vor provoca involuntar exploziile de râs.

„dorește a făcut-Man“

Maestrul dă fiecare lumină plastilină oaspeți. Participanții la competiții trebuie să-și exprime dorințele ziua de nastere Creatively. De exemplu, face ciocolata pentru viata dulce. Sau pasăre – pentru vise de vise. Pe echipa, participanții au procedat. capete de concurență atunci când totul funcționează complet, dar trebuie să le cere să accelereze. La finalul concursului, suveniruri sunt predate în memorie, exprimându-și promisiunea.

„Cine sunt?”

Pentru acest concurs va avea nevoie de măști de carton de diferite animale. Participantul închide ochii și oferta lui să poarte o mască. În același timp, el nu se poate vedea, ci doar se uită la alții. Oaspeții trebuie să-l ajute să ghicească, în a cărui unul este.

În același timp, jucătorul pune întrebări care conduc la care pot răspunde doar „da“ sau „nu“.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: