Concursuri de paginare și jocuri aniversare

Concursuri de paginare și jocuri aniversare

Aniversarea este pur și simplu imposibil de prezentat fără concursuri și jocuri. De obicei aleși ca evenimente amuzante, amuzante. Cu toate acestea, în unele cazuri, jocurile inteligente vor fi mai relevante. În cazul aniversării persoanelor în vârstă, atunci divertismentul ar trebui abordat, este deosebit de atentă ca toți oaspeții să poată participa.

Prezentare generală a concursurilor distractive

Jocurile Foligioase pe aniversare ar trebui să fie gândite în avans. Alegerea concursurilor depinde de categoria de oaspeți și de interesele comune. Este important să vă distrați. Mai întâi puteți cheltui „oaspeții de cunoștință”. Pentru aceasta, prezentatorul trebuie să pregătească o listă de întrebări pentru toți invitați.

Relaxați-vă va permite jocul „De ce a venit?”. Notele sunt pregătite în avans cu răspunsurile comice la întrebarea principală. Toate cărțile se îndoaie în antet, cutie sau sac. Jucătorii iau în mod alternativ notebook-uri și și-au exprimat răspunsurile la întrebarea principală a conducerii. Opțiuni de card:

 • să împrumute bani+
 • Vreau să mănânc delicios+
 • Nicăieri să-și petreacă noaptea, soția (soțul) a dat afară+
 • Vreau să am un lucru bun+
 • Am decis să furăm câteva linguri, nu este suficient acasă+
 • Ca o pisică de ziua de naștere, a vrut să joace.

Jocul neobișnuit „Ceea ce în numele dvs.” vă va permite să verificați amestecul. A pregătit o pungă cu premii pentru toți oaspeții. Numele fiecărui cadou începe pe una dintre literele numite după jubileu. Participanții trebuie să ghicească subiecți. Câștigă cel care câștigă mai mult decât toate darurile.

Chiar la masă, puteți scrie un colectiv ODO pentru o cameră de ziua de naștere. Participanții la concurență scriu o frază pe un prospect și îndoiți-o astfel încât textul să poată fi văzut. În același timp, jucătorul numește următorul cuvânt, deoarece este important să observați rima. ODA a citit aniversarul și toți cei prezenți.

De obicei, câștigătorul nu alocă, dar dacă doriți, puteți observa autorul liniei amuzante.

De asemenea, neobișnuit puteți să vă adresați cadouri. În jocul „Pachet”, prezentatorul solicită oaspeților să transfere un cadou de la unul la altul, în funcție de anumite caracteristici. De exemplu, da o fată într-o rochie frumoasă sau un invitat nascut in mai. Un cadou ar trebui să ajungă în cele din urmă fata de ziua.

Concurența „Delerochki” necesită o mică pregătire. Ar trebui să stocați mănuși de o singură dată pentru fiecare participant. Ele sunt umplute cu apă și cravată de sus. Mănușile trebuie să stea pe frânghii, fixați suplimentar cu cloturi sau cleme. Prezentatorul trece repede în jurul rândului și face găuri în degetul fiecărui mănuță, dă comanda să înceapă.

Participanții la concurență ar trebui să producă toată apa din mănușă la orice capacitate adecvată cât mai curând posibil. Câștigă cel care va face față în primul rând sarcinii. Puteți alege mai mulți câștigători. În acest caz, premiile ar trebui să fie luate diferite. Concurența este destul de interesantă, neobișnuită și potrivită pentru compania de orice vârstă.

Pentru jocul „Jubilee Hedgehog” ar trebui împărțite de toți oaspeții pentru două echipe. Fiecare are fructe cu 60 de friști sau scobitori. Sarcina echipelor este de a obține toate „acele” cât mai repede posibil și sună complimente pentru fata de ziua de naștere. Puteți folosi mai mult de 60 de scobitori, atunci sarcina va fi mai interesantă.

Citește mai mult  Interesant despre Maslenitsa: fapte unice și necunoscute

Jocurile de joc pentru aniversări sunt foarte populare. Printre acestea sunt, de asemenea, „regele animalelor”. De obicei, rolul unui leu dă aniversări, așezat pe tronul său. Regele animalelor indică orice jucător și gesturi arată ce fel de animal este. Oaspetele din rolul său ar trebui să se apropie de leu.

Deci, la tronul trebuie să îndrăznești ca un iepure sau obiceiuri, ca un șarpe. Când toate animalele se adună deja în jurul unui leu, câștigătorul este ales. De obicei câștigă cel mai inteligent participant. Este important ca aniversarea însăși să nu pronunțe cuvinte, ci să arate rolurile jucătorilor numai gesturi.

Toată seara poți pătrunde cu concursuri și sarcini mici. Deci, vacanța nu va fi plictisitoare, oaspeții nu vor pierde interesul. În cursul tuturor jocurilor, are sens pentru a face fotografii amuzante pentru memorie.

Jocuri comice și pline de umor pentru Adult Company.

 1. „Telefon spart”. Familiar de jocul din copilărie. Primul jucător scrie cuvântul pe frunze și trece acesta din urmă, nota nu se deschide. Apoi, el este găsit de cuvântul următor. Este important ca nimeni altcineva să nu mai audă în mod accidental. Și nu puteți repeta. Cel de-al doilea participant transmite în continuare exact ceea ce a reușit să audă. Ultimul jucător pronunță cu voce tare cu voce tare. De obicei, cuvântul este diferit de ceea ce este scris în nota.
 2. „Zâmbet”. Pe carduri, toți oaspeții de vacanță, scrie ca un băiat ziua de naștere trebuie să zâmbească. De exemplu, ca un iubit sau hamster. Vă puteți conecta la sarcina de a nu numai o sală de zi de naștere, dar, de asemenea, toți jucătorii.
 3. „Asortat”. Principalul lucru este de a alege bomboane. Numele sunt blocate. Participanții la competiții trebuie să gust bomboane și ghici de umplere. O astfel de sarcină dulce ar trebui să fie lăsat pentru desert.
 4. „Ce ai”. Compania este împărțit în două echipe. Prezentatorul spune fraza: „Cine are …“ și face apel la orice subiect. Jucătorii trebuie să arate numit în cazul în care este disponibil. Pentru fiecare subiect, echipa primește 1 punct.
 5. „Cineva ca”. Ai nevoie pentru a pregăti două perechi de cărți: cu fraze și imagini. Expresii ar trebui să descrie diferite situații în care jucătorul poate fi. De exemplu, puteți scrie: „Cand nu beau cafea dimineața, se pare ca …“ și tot în acest spirit. A doua categorie – carduri care descriu amuzante personaje de desene animate, legume, animale. Jucătorii ajung mai întâi cartela cu fraza și apoi cu imaginea.

Jocuri ale mintii

concursuri interesante pentru casă vor fi mai executorii în cazul în care fac gândire. Stând la domiciliu, puteți juca jocuri inteligente. O opțiune foarte interesantă este numit „ceea ce arata ca?”. Prezentatorul scrie pe o bucată de hârtie Numele oricărui subiect. Jucătorii pronunță diferite cuvinte încercând să ghicească ce lucru este ca.

Când toată lumea și-a exprimat optiunea lui, prezentatorul se deschide foaia. Acum, jucătorii trebuie să argumenteze comparațiile lor. De exemplu, bicicleta este legat, iar oul se numește. În acest caz, vă puteți că acestea sunt la fel de rulare spune. Jocul apelează de multe ori cifra de afaceri și având distracție jucători neașteptate de orice vârstă.

Alte distracție de divertisment – „Definiții“. Se va lua 5-8 oameni pentru joc. Prezentatorul ar trebui să pregătească un pic, Polystay mai multe dicționare în căutarea de cuvinte mai interesante. 5-8 exemplare, cum ar fi „Bazarduzyu“ sau „Mimmoder“. Maestrul și-a exprimat cuvinte, și jucătorii de pe frunze separat unul de altul scrie definițiile lor.

Citește mai mult  Ce să dea un tip de a demobiliza?

Acum, toată lumea va preda răspunsurile lor, iar a doua etapă a începe jocul. Prezentatorul citește numărul arbitrar de definiții ale fiecărui cuvânt și între ele – corect. Jucătorii trebuie din nou pe frunze pentru a scrie numărul de răspuns, care, în opinia lor, este cel mai ca un adevarat. Puteți merge la ultima etapă. Fiecare jucător are 2 puncte pentru detectarea definiției dicționar și 1 punct, în cazul în care a fost selectat răspunsul altui jucător.

Un alt joc intelectual interesant – „revoluționară“. Ofertele prezentator jucători să ghicească proverbe obișnuite în textul care descrie semnificația lor. Exemple de sarcini pentru participanții concursului.

 1. Tu ar trebui să ia un cadou, și nu discuta. Raspuns: nu te uita la calul cadou în dinți.
 2. In fiecare zi de viață aduce nouă experiență, este necesar să se studieze fără să se oprească și să cunoască lumea nesfârșit. Răspuns: Web vârstă vii – un secol de învățare.
 3. Chiar dacă cazul este foarte complicat, acesta trebuie să se facă până la capăt. Răspuns: A luat un om, nu spun că nu o duzh.
 4. Utilizarea aripat fraze în vorbire este la fel de importantă ca și feluri de mâncare condimente. Răspuns: Discursul fără un proverb care supa fara sare.
 5. Este mai bine să ia imediat unele acțiuni decât o mulțime de a argumenta cu privire la situația. Raspuns: Nu te grăbi limba, grăbește-te.

Un concurs interesant „Hollow Ghicitori“ poate fi adaptat la compania de orice vârstă și statut. Crazy Chudak îi plăcea să pună întrebări Alice Caverzny, astfel încât prezentatorul va veni cu ele participanți. Anterior a scrie toate enigmele de pe frunze și a pus într-o pălărie. Exemple de întrebări cu răspunsuri.

 1. Cât de multe luni în anul cu 28 de zile? Răspuns: Toate 12.
 2. Al cui copac se ascunde de proteine ​​în timpul ploii? Răspuns: Sub umed.
 3. Ce apa poate fi purtat în sită? Răspuns: congelat.
 4. În ce domenii nu există plante aromatice? Raspuns: Pe câmpurile de pălării.
 5. Ceea ce nu se mișcă, dar vine de la oraș la oraș? Răspuns: Road.

Concurență intelectuală pentru o mică companie pentru 3-5 persoane numită „semn de cuvinte”. Fiecare jucător dă o foaie de hârtie și mâner. Ar trebui să desenezi 6 coloane și să le semneze după cum urmează: țară, râu, animal, nume, plante, oraș. este selectat Orice literă arbitrară, puteți pur și simplu traistă într-o carte sau un ziar pentru aceasta. Atunci ar trebui să vină cu un cuvânt pentru fiecare categorie.

Poate crește în mod constant de mai multe litere sau de a limita de timp pentru a se asigura că concurența este mai interesant. Răspunsurile sunt verificate și evaluate de un principiu simplu. 10 puncte sunt atribuite pentru cuvântul inițial, dacă ceva nu a putut veni cu – 0 puncte. Se întâmplă că jucătorii au cuvintele coincid, 5 puncte sunt date pentru ea. Câștigă cel care a marcat cele mai multe puncte.

Există un joc interesant de rol intelectual care vă va permite să te distrezi. „dialoguri“ necesită Paired conștient de numărul de jucători. Fiecare cuplu primește roluri incompatibile. De exemplu, un psihiatru care are nevoie sa fie diagnosticat cu schizofrenie, si un profesor care proving 2 + 2 = 4. Puteți veni cu orice eroi și situația.

Citește mai mult  Cum de a decora un copac ghirlanda pe stradă?

Divertisment pentru persoanele în vârstă

concursuri Jubilee pentru persoanele cu vârste trebuie să fie simple, dar de divertisment. Sarcinile pot avea loc la masă, astfel încât jucătorii nu trebuie să tulpina fizic. concursuri interesante și teste pentru persoanele în vârstă.

 1. „Ghiceste-ma”. Pentru aceasta, oaspeții trebuie să aducă cu ei fotografie copii. Toate imaginile sunt așezate pe masă, iar oaspeții trebuie să se cunoască reciproc. Concurența este simplu, dar amuzant. Oricine poate plonja în amintiri și împărtășesc o poveste interesantă. Astfel de jocuri sunt foarte aproape.
 2. „Caz interesant”. Toată lumea scrie pe frunza de o poveste amuzantă din viața sa. Totul este pliat în cutie sau sac, amestecat. Pliante obține în ordine aleatorie, și povestiri sunt citite. Sarcina tuturor jucătorilor este de a ghici autorul poveștii.
 3. „Ghici melodia“. Clasic joc și bine-cunoscut. Puteți comuta motivele pe un instrument muzical sau include intrări cântec. Este important doar pentru a alege repertoriul corect bazat pe vârsta jucătorilor.
 4. „amintiri Cube“. Deceniului este ales, de exemplu, din anii ’80. Cubul este aruncat în sus, și în funcție de numerele sunt rememorate evenimentele din perioada dorită. De exemplu, ea scade cu 5, atunci vorbim despre povestiri din indepartatul 1985.

Persoanele în vârstă în nevoie de ani a trăit-scăzut, dar interesante concursuri. Enumerate în listă pot fi aranjate chiar la masa, dar nu este în valoare de pornire din această seară. Competiții de toate se vor încărca în amintiri, dar este important să aibă timp să se bucure de atmosfera de vacanță. Există și alte jocuri interesante care vă va permite să te distrezi chiar și în schimb avansat.

„Forță majoră”

carduri pe care sunt descrise diferite situații neprevăzute pre-preparat. Prefabricați ar trebui să fie distribuite participanților de joc. Toată lumea trebuie să maximizeze experiența lor de viață și de fuziune pentru a spune despre toate avantajele situației descrise. Jucătorul care poate descrie mai multe puncte va câștiga.

Variante ale situațiilor descrise o mulțime. Pe cardul puteți spune despre portofelul pierdut în metrou, o furtună bruscă în timpul unei croazieră.

Există mai multe opțiuni neobișnuite, de exemplu, de pe planeta toți oamenii sau un jucător au fost blocate în teatru pentru noapte. Totul este limitat doar de fantezia de compilator.

„Portret”

Există mai multe variante de astfel de concurență a. Fiecare jucător se emite o foaie de hârtie și a simțit-vârful. Este necesar să se scrie un portret al unui om care este pe partea stângă. Castigatorul este selectat pe baza plauzibilitatea desenului.

O altă opțiune este complet concentrată în jurul camerei ziua de naștere. El este cel care va alege câștigătorii. Jucătorii sunt împărțiți în două echipe. Fiecare este furnizat WATMAN și Feltasters. Membrii echipei să ia transformă lega ochii și trage o anumită parte a corpului sau a feței.

„Ce să fac cu el?”

Ar trebui să pregătească o cutie mare cu diferite obiecte în avans. Ele ar trebui să fie o pereche de piese mai mult de jucători. Destul de interesant, dacă ai pus într-o cutie de obiecte de tineret, cum ar fi ceas inteligent, spinner, schelet pentru degete. Participanții la competiții trebuie să obțină lucruri și să vorbească despre aplicarea lor. Pentru complicații, puteți lega jucătorii de ochi pentru a determina scopul atingere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: