2 kV proiectare toaletă. Nu sunt o baie: Recomandări pentru înregistrare și soluții interesante

2 kV proiectare toaletă. Nu sunt o baie: Recomandări pentru înregistrare și soluții interesante

Adesea, problema pentru proprietarii de apartamente este limitată la zona de toaletă. Este dificil să se adapteze toate mobilierul necesar într-o cameră cu o suprafață de 2 metri pătrați, astfel încât sa întâmplat să fie. Este foarte important să umpleți locul cu beneficii și să selectați materialele care vor economisi spațiu.

În articolul ia în considerare câteva subtilități de aliniere a mobilierului și o decorare mică a camerei.

Ce trebuie luat în considerare?

Atunci când aranjamentul de toaletă, este important să luați în considerare un număr de factori importanți.

 • Număr limitat de detalii. Dacă ați decis cu privire la tipul de design, faceți o atenție la accesoriile și elementele de decor pe care intenționați să le decorați camera. Ei nu ar trebui să fie prea mult, pentru că doar fură și fără acel spațiu limitat. De exemplu, dacă doriți să stea o imagine, apoi limita una sau două dimensiuni medii.
 • Print sau desen. Același lucru este valabil și pentru desenele de pe tapet, faianta, panouri. El nu ar trebui să fie prea mare și nu ar trebui să conțină o mulțime de mici detalii.
 • Culoare. Alegerea de culoare, de asemenea, trebuie să fie responsabil. Nu alege pentru o cameră mică culori prea luminoase, le folosesc în parte, de exemplu, în detaliu.
 • Mobila. mobilier de toaletă ar trebui să economisi spațiu cât mai mult posibil. Alegeți opțiunile de colț pentru dimensiuni mici, precum și combină mai multe elemente pentru a economisi spațiu.
 • Funcționalitate. Dacă este posibil, toate elementele de interior într-o toaletă mică trebuie să îndeplinească funcțiile. De exemplu, pentru a alege rafturile pe care maxime lucrurile se pot potrivi.

În continuare, ia în considerare mai detaliat fiecare aranjament link-ul de toaletă dintr-o zonă mică.

Citește mai mult  Cum să decoreze ploaia de cameră?

finalizarea

Un rol foarte important în amenajarea unei camere mici este jucat de finisare. La urma urmei, este foarte usor cu ajutorul culorilor și a facturilor pentru a reduce vizual sau a mări spațiul. Toaletă mai bine alege materiale practice.

 • Țiglă sau plăci. Aceasta este o alegere clasică pentru baie și pentru toaletă. Principalele avantaje sunt rezistența la apă și durabilitatea.

Cu toate acestea, este mai bine să folosească acest material doar pentru pereți, deoarece crăpate pot apărea din cauza presiunii constante pe podea.

 • Panouri din plastic ușor de instalat, rezistent la umiditate, în diferite culori si design. Pentru o toaletă mică este mai bine să aleagă panouri orizontale pentru a extinde spațiul vizual.

 • Iluminat. Aveți grijă în prealabil despre iluminarea competentă, astfel încât camera să părea spațioasă.

Stiluri

Design toaletă Little este limitată la mai multe stiluri.

 • Minimalism. Acesta este stilul cel mai potrivit pentru o baie mică, deoarece implică minimul de piese și tonuri ușoare în finisaj. toaletă albă, pereți de orice nuanță de lumină pe care le place, podeaua de o culoare mai întunecată pentru a crește spațiul vizual, elementele minime – asta e tot ce ai nevoie pentru a crea un lansator de minimalismul.

 • Stilul clasic. Dacă preferați un stil mai rafinat, atunci se va potrivi clasic. Pentru pereți, selectați panouri sau plăci de orice nuanță de lumină, de exemplu, nisip. Acoperirea pe podea Puteți ridica zidurile.

Elemente de aur pe instalații sanitare, oglinzi sau rame pentru fotografii cu gilding perfect accentuează orientarea clasică în interior.

 • Ecosil Sprijină tema naturii. culori naturale, un covor luminos, cum ar fi verde si plante, va ajuta la crearea unei atmosfere naturale.

 • scandinav. Acest stil presupune simplitate și ușurință. Utilizarea nuanțelor ușoare la rece în decorare, piese de lemn (sau stilizare sub copac), cum ar fi scaune, cadre și alte accesorii posibile, creează o atmosferă relaxată.
Citește mai mult  Bucătărie set de bare cu bar: tipuri și de selecție

 • Modern. Modele dinamice, culori proaspete, desene grafice, abstracții, toaletă modernă – aici sunt caracteristicile toaletei într-un stil modern.

Culori

Așa cum am menționat mai sus, nu trebuie să alegeți culori prea luminoase, deoarece atrag toată atenția asupra lor, prin urmare, mai îngustă toaletă. Luați în considerare culorile cele mai potrivite pentru o toaletă mică.

 • alb – Cea mai folosită culoare pentru baie și toaletă. Și acest lucru este de înțeles – la urma urmei, el reîmprospătează camera și o face vizual mai mult, și creează, de asemenea, un sentiment de puritate. Cu toate acestea, pentru a nu avea efectul „sterilității”, diluați această culoare la tonuri mai întunecate sau luminoase.

Este demn de remarcat faptul că alb este găsit în toaleta cele mai multe ori, pentru că cele mai multe dintre vasele de toaletă sunt produse.

 • Albastru. Aceasta culoare este calm, rece, în stare proaspătă – ceea ce este necesar pentru baie. Pentru a face o toaletă în nuanțe sale, pentru a alege tonuri mai luminoase pentru pereți și întuneric – pentru pardoseli.

 • Negru – culoare riscant, dar interesant pentru toaletă. Cel mai bun combina cu alb. De exemplu, plafonul, podeaua și alte părți pot fi negru, iar orice altceva este alb. Sau, dimpotrivă, toaletă negru și unele detalii, probabil parțial pereți.

 • Galben verde. Aceste culori sunt potrivite pentru toaletă în cazul în care sunt prezentate cu nuanțe calde mai mari. Este mai bine să utilizați aceste tonuri în finisaj de perete și podea.

 • roșu. Ca și negru, această culoare este o soluție pentru toaletă foarte îndrăzneț. Mai bine-l utilizați în detaliu: picturi, modele sau desene pe gresie, mozaic, covoare.

Interior

Tipul de finisare a fost determinat – înseamnă că puteți alege interiorul pentru toaletă. Ia în considerare în detaliu componentele sale.

 • Vas toaletă – Acest lucru, desigur, partea principală a toaletei. Este nevoie de cea mai mare parte a băii, deci trebuie să o luați în conformitate cu zona camerei. Pentru a salva mai mult spațiu, puteți utiliza toaleta suspensiei cu instalare sau un rezervor construit în perete – acest lucru va economisi în mod semnificativ spațiu. Ca o opțiune, puteți alege un model mai compact, miniatural, dacă este convenabil pentru dvs.
 • YershikȘi alte detalii. Dacă este posibil, fixați părțile folosite pe pereți – aceasta va adăuga comenzi în cameră.
 • Raft trebuie să găzduiască toate elementele necesare, dar în același timp nu ar trebui să fie prea mare. Atârnă-le mai bine deasupra toaletei sau în colț.
 • Chiuvetă. Dacă doriți să instalați în toaletă și chiuveta, atunci este necesar să vă apropiați de alegerea ei cu mintea. Puteți găsi chiuvete unghiulare miniaturale care ocupă un spațiu foarte mic. Acordați atenție la noul model de vase de WC cu un rezervor, care built-in chiuveta este un excelent economii și economii de apă.
 • Cos. Acest produs are, de asemenea, o mulțime de spațiu. Dar puteți găsi o cale de a plasa fără a aduce atingere spațiu. De exemplu, dacă faci doar revizuire, puteți face un built-in containere de gunoi.
 • Oglinzi să fie sigur de a fi prezent în interior, deoarece acestea se adaugă spațiu.
Citește mai mult  Cum să alegeți patul de blană și să vă îngrijiți?

Exemple frumoase

Să uite la frumoasele opțiuni de proiectare WC 2 kV. m fără baie.

 • minimalism WC.Accesoriile sunt fixate pe perete.

 • Oglinda extinde spațiul unde shell miniatura, de asemenea, montate.

 • Toaletă 2×1 m în stil modern. înfatisarea spațiu vizual mai mult, datorită desen 3D.

 • Baie în Ecostel cu model dinamic pe panouri.

 • Lacul negru și toaletă albă. Suprafețe reflectorizante pentru expansiunea camerei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: