Alegeți perdele într-un dormitor bej

Alegeți perdele într-un dormitor bej

Atunci când o persoană atrage un apartament nou sau decide să facă reparații în vechiul, atunci este important să luați în considerare toate detaliile, și anume: în ce schema de culori va fi decorată, în ce stil va fi interiorul și mult mai mult. Acest articol este dedicat perdelelor. Și dacă este deja cunoscut faptul că culoarea tapetului viitoare bej, atunci ei ar trebui să ia în mod corect perdelele ca un element foarte important al decorului care afectează starea de spirit. Prin urmare, selecția perdelelor trebuie abordată foarte atent, în special în dormitor.

Sovietici de designeri

Bej este o culoare unică. Este potrivit pentru aproape orice culori – alb, maro, roșu, galben și altele. Puteți experimenta în siguranță, accente luminoase în interior.

Alegerea perdelelor într-un dormitor cu tapet bej (sau în camera de zi), puteți utiliza scheme Win-Win. Ele sunt universale și uimitor de lumină efectuată.

 • Ton în ton. Când perdelele de aceeași culoare sunt selectate la pereții bej, este important să faceți o distincție, adică perdelele ar trebui să fie mai ușoare sau mai întunecate – la voință.
 • Accent luminos. Dacă imaginea de fundal este dezactivată bej și calm, atunci puteți face un accent luminos în interior. Perdelele pot fi roșii, roz, albastru. Puteți adăuga la interior același element de culoare – o pernă decorativă sau un pouf.
 • Hues luminoase. Perdele în culori strălucitoare sunt o versiune câștigătoare, dau prospețimea, puritatea și dormitorul pare mai spațios.
 • Nuanțe calde. Perdelele făcute în culori calde fac camera mai ușoară și caldă.

Este foarte potrivit să atârnim astfel de perdele în sezonul rece, deoarece starea psihologică a oamenilor depinde în mare măsură de ceea ce sunt înconjurate.

Spectrul de culori

Nuanțe potrivite pentru imagini de fundal bej, destul de mult, cel mai important – alegeți care efect trebuie să produceți. Culorile calm, de exemplu, cum ar fi maro deschis, va fi influențată favorabil de bine, liniști psihicul, și perdele luminoase pot împrumuta rapid, deoarece se grabesc în ochi. Dar puteți încerca să atârnați și perdele luminoase – schimbați dacă doriți.

Citește mai mult  Hidromassage Baie Mats

Luați în considerare posibilele combinații de culori.

 1. alb. În comparație cu alte culori, această culoare este neutră. Perdelele albe vor aduce prospețime și ușurință în interior și va fi și mai frumoasă dacă camera dormitorului este bine acoperită.
 2. Galben. Cu bej tapet perdele galbui va arata confortabil – în special cu nisip sau de grâu de culoare. Dacă doriți saturație, puteți alege modele de aur.
 3. portocale. Perdelele portocalii și perdelele de licitație roz sau roșiatice vor da interiorul căldurii și vor percepe emoții pozitive pentru întreaga zi.
 4. Verde. În cazul în care alegerea a căzut pe perdele verzi, atunci trebuie să fie pregătiți pentru faptul că ei vor bloca întreaga căldură de pereți bej. Principalul lucru este să nu exagerați cu verde, deoarece creează răcoare.
 5. Albastru și albastru. culoare bej are o mulțime de nuanțe – cafea, gri, nisip și altele. În cazul în care tapet bej-gri, apoi albastru, nuanțe de albastru sunt potrivite pentru ei, și, uneori, chiar smarald verde. Un astfel de interior este probabil pentru a obține frig, dar dacă vă cu atenție articole trata, acesta va fi destul de confortabil.
 6. Liliac. Culoare Lilac perfect potrivite pentru imagini de fundal bej. Aceasta culoare nu este izbitoare în ochi, dar, în același timp, face un motiv luminos în interior. idee mare pentru cei care doresc să bej diluat.
 7. Roz. Această opțiune va da o atmosfera de romanticity si sensibilitate. tapet bej cu perdele roz blând se aseamănă întotdeauna devreme, de primăvară cald.

  Vă rugăm să rețineți: nuanțe deschise de îmbinare, Prin urmare, nu uita de detalii luminoase, de exemplu, perne, flori, tablouri.

  Citește mai mult  Canapele cu rafturi: specii, dimensiuni și secretele de alegere

  diversitatea Stil

  Cumpărarea perdele, foarte ușor pentru a obține confuz, pentru că alegerea este imens – există perdele clasice potrivite pentru aproape orice interior, există perdele.

  Atunci când alegeți o perdea pentru a lua în considerare stilul interiorului.

  O personalitate extraordinară preferă Stilul de mansardă – Acesta este caracterizat prin reparare, cabluri, țevi deschise nefinalizate. Ferestrele în acest stil pot rămâne unequisible și trebuie să fie fără delicii – perdele simple, eventual laminate, Roman.

  Minimalism – Acesta este un stil lipsit de detalii. Interior găzduiește toate cele necesare – de exemplu, de masă, pat și dulap. Ușoare, blondă perdele tesatura subtire sunt potrivite pentru acest interior. Dar merită să fie pregătită pentru faptul că soarele nu poate fi protejat dacă ferestrele sunt pe partea însorită.

  Stilul clasic nu iese din moda. De obicei, include culori strălucitoare, obiecte decorative luxoase, materiale naturale. În acest stil, totul pare armonios și combinat unul cu celălalt. Acest stil este potrivit pentru un bărbat cu un gust sofisticat. Interiorul clasic va intra în perdele și perdelele clasice (de obicei constau dintr-un porter și o perdea subțire).

  Stilul modern este ușor de a afla – se caracterizeaza prin confort, comoditate, practic și simplitate. Niciun subiect în resturile de interior, fără un caz – fiecare dintre ele realizează un fel de funcție. Acest stil este popular în rândul persoanelor care apreciază timpul lor, pentru succes și moderne. perdele de lumină sau clasic poate fi așezat – acestea sunt confortabile și, dacă este necesar, închis cu o fluturare de mână.

  Confortul în apartament poate fi realizat datorită Stil Țara. Finisajul este realizat din materiale naturale, stilul este practic și confortabil. De multe ori în decor folosesc lucruri vechi, care provoacă nostalgie – figurine, un balansoar, rame cu fotografii vechi. Țara presupune o apropiere cu natura, astfel încât să puteți detecta de multe ori flori în interior. În bucătărie, perdelele în acest stil folosesc de obicei scurte (la pervazul ferestrei), precum și orice lungime este permisă în dormitor. Perdelele sunt adesea realizate din tesatura lenjerie în culori blânde – într-o cușcă, floare.

  Citește mai mult  Duș în baie fără cabină: argumente pro și contra, exemple de proiectare

  Vă rugăm să rețineți: atunci când alegeți o perdea, ia în considerare ce funcție se vor efectua. În cazul în care perdelele sunt necesare pentru a proteja împotriva soarelui, atunci perdele de lumină nu se va potrivi (în acest caz, perdelele sunt adecvate) și, dimpotrivă, în cazul în care dormitorul este situat în zona de întuneric, de exemplu, în fața ferestrele casei sau mulți copaci), atunci perdelele sunt de dorit să se aleagă mai ușor , astfel încât acestea nu au vedere pierde.

   Alegerea unui model de perdea, Nu uitați că acest lucru nu este un lucru care este de multe ori în schimbare – unele perdele atârnă de un timp destul de lung. selecție atent este deosebit de important dacă doriți să cumpărați de înaltă calitate și perdele scumpe – acesta va fi un păcat în cazul în care, după cum se pare, nu se potrivesc.

   Cel mai adesea, perdele de lumină sunt alese pentru dormitor si nu experiment, pentru că ei se calmeze după o zi de lucru și pot provoca starea de confort.

   Cum de a alege perdele într-un dormitor bej, uita în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: