Bucatarii de culoare Lime: argumente pro și contra, combinații de culori, exemple

Bucatarii de culoare Lime: argumente pro și contra, combinații de culori, exemple

Gamă cromatică este în mare măsură afectată de starea de spirit nostru. De aceea, designerii si fabrici de mobila sunt de multe ori aleg pentru calm mobilier și nuanțe discrete, care nu va fi înfuriat, atenție Deviere. Dar monotonia de calm, în locuri de motive rece este enervant enervant. Și, prin urmare, sunt din ce în ce mai populare luminoase și suculent nuanțe.

Citrice și motive jucause creează în incinta de note de vară. Monotonia paletei se prăbușește la o vedere de culoare bucatarie de var. Gătitul într-o astfel de cameră încetează să mai fie din cauza monotonă revărsărilor magică de lumină și vopsele. La urma urmei, se dovedește că culori luminoase contribuie la zborul de fantezie și să încurajeze rafala de creație. Și, în vreme ploioasă, acest motiv pare să ne ducă pe o insulă în cazul în care zgomotul de surf este furios și palmieri sunt vizibile la orizont.

zece

Fotografii

Ce trebuie să știți despre culoare?

Mulți încă nu pot intra cu precizie în nuanța de var la alegerea unui interior pentru bucătărie. Cineva mai merge în galben, cineva, dimpotrivă, în verde sau salată. Dar Lyme în sine este mai strălucitoare și suculentă, are impurități ale fiecăruia dintre nuanțele de mai sus.

Probabil, mulți vor părea ca var, ca o culoare în interior, a început să folosească recent când toată lumea a plictisit simplu confortabil, dar fără stafide, pisoi albă sau pastel. Dar totul este greșit, prima mențiune a acestei culori a fost datată de 1890 de ani. Și o altă întoarcere a popularizării Lyme a căzut în anii ’60 ai secolului trecut. Într-adevăr, printre rigiditatea formelor și a abundenței elementelor din plastic, o nuanță de var a fost dinamică și umple spațiul energiei autentice. Se pare că istoria, cum ar fi moda, într-adevăr, ciclică. Și acum tot mai mulți oameni sunt preferați de revolta de vopsele în alegerea mobilierului.

Dar merită să ne amintim că culoarea varului în sine nu este simplă, același tip și ușor. El, ca oricare altul, are propriile caracteristici.

  • Orice umbră din această paletă are o caracteristică pentru a extinde spațiul datorită adâncimii sale naturale. Prin urmare, această opțiune este potrivită pentru kitchers dintr-o zonă mică.
  • Dacă pe fundalul Lyme să schimbe tovarășii de nuanțe, atunci de fiecare dată când obțineți un design nou și totul începe să se joace cu alte vopsele.
  • Mulți designeri oferă să facă un accent mai mare asupra acestei culori pe acele ziduri, unde cel puțin. Este cel mai probabil afectează factorul psihologic, există un proces de reaprovizionare a jocului de lumină, deoarece, dacă totul este gri și întuneric, atunci în acest caz, varul este dezvăluit de magie, umplerea spațiului.
  • Mulți oameni care au aplicat deja această nuanță afirmă că contribuie la un bun apetit.
  • Lychee Koler intră în linia de flori numite „terapie de culoare“ și ajută la lupta cu sentimente, cum ar fi opresiune, stresul, apatie și depresie.

Este demn de remarcat faptul că, dacă exagera cu această culoare suculent unic, atunci, cel mai probabil, acesta va irita ochiul cu luminozitatea, prospețime. Din această culoare, cu utilizarea incorectă, puteți obține rapid obosit.

Asocierea cu alte nuanțe

Ce calități bune nu ar avea culoare var, multi dintre el considera încă o tentă capricios. În plus, ceea ce alege exact nuanta Lyme, de asemenea, este în valoare de vizionare toate miscarile cu combinatii de alte culori și texturi. Luați în considerare cu ce culori culoarea Lime este combinat. Alb-negru sunt două nuanțe unice, care nu se plictisească și aproape întotdeauna armonios arata cu orice alte nuanțe. Prin urmare, mulți aleg aceste două culori ca tovarăși principal, în cazul nostru – la Lyima.

Citește mai mult  Zorg chiuvete pentru bucătărie: revizuirea soiurilor, caracteristicile și recomandările pentru alegere

În primul rând, este necesar să se decidă ce nuanta va fi un set de căști. În cazul în care mobilierul va prevala un motiv de culoare albă, pereții de var va fi mai suculent și profundă. Și dacă, dimpotrivă, tentă de var va fi prezent in mobilier pe un fundal alb, acesta va fi luminos și accente ludice care nu va se supere.

În cazul în care designul predomină negru, apoi în tot interiorul va exista o severitate, se invecineaza cu minimalismul. Dar este de remarcat faptul că culoarea neagră, în combinație cu var nu este potrivit pentru bucatarii prea mici, sau în acest caz, negru ar trebui să fie destul de un pic, de exemplu, acesta poate fi doar un set de căști. La urma urmei, această compoziție de culori este foarte profundă și bogată, și într-un spațiu mic, cu timpul, combinația acestor nuanțe poate „zdrobi“.

În stilul de culoare var moderne este de neînlocuit. Acesta este utilizat pe fațada luciu. Practic, există o combinație de mobilier caz var cu o altă nuanță, de exemplu, alb. Acesta va fi o opțiune câștigătoare pentru bucătării unghiulare. O varietate de amprente interesante, de exemplu, flori, iarbă, fructe de padure în context – și toate pe fundal verde. Suprafața poate fi mată sau lucioasă, iar toate acestea pot fi efectuate pe o suprafață de sticlă.

Puteți decorața suprafața cabinetului, pereților sau șorțului în sine.

in afara de asta, Lyme Shade nu poate fi singura soluție izbitoare, este destul de bine combinată cu alte nuanțe de citrice suculente. De exemplu, puteți alege două culori dominante – var și portocaliu și pentru a alege o nuanță de diluare gri. Gray va acționa relaxant și liniștitor, precum și cele două culori se împarte jucăușe. Cu lumina de culoare-vanilie sau lumină de culoare crem tentă de var va fi perfect armonie în stilul de Provence sau țară. Folosind texturi deschise de lemn, culoarea devine mai blând, iar dacă adăugați accente umbra de măsline, apoi var se va deschide într-o nouă cheie.

Citește mai mult  Sfaturi pentru a alege o canapea pentru un băiat

fatada din lemn pot fi culori wenge sau ciocolata. În umbra prea întunecată, nu este necesar să plece, așa cum sa menționat mai devreme, în nuanțe întunecate, de culoare de var devine mai saturate. Nu este potrivit pentru bucătării, în cazul în care aș dori să utilizeze gamuts mai ușoare și discrete de culoare.

combinații bune și cu flori, cum ar fi mov, roz, fuchsia. Desigur, astfel de combinații nu sunt potrivite pentru toată lumea, și nu toată lumea va gusta imaginea rezultată. Dar, dacă vă place soluții non-standard, pe care doriți să aducă strălucire și prospețime în viața ta, apoi să acorde o atenție la această opțiune este încă în valoare de.

În acest caz, este în valoare de a alege mobilier modular de culoare de var, și masa, de exemplu, face un accent de culoare Fuchsia (diluat o astfel de nuanta tipa poate fi glazurate cu o suprafață de sticlă).

Sau accentul de a face pe tapițeria mobilierului, o astfel de opțiune imperioasă va fi nu numai foarte ușor de reținut și extravagante, dar, de asemenea, memorabil.

În cazul în care este mai bine să loc?

Inainte de vopsea de cumpărare și mobilier, tot trebuie să decidă exact în cazul în care culoarea de var va fi prezent. Acest lucru va facilita nu numai de lucru, dar, de asemenea, alegerea tuturor componentelor pentru design perfect. Cel mai adesea, dintr-o bucata, culoare var undefected este utilizat în șorț de bucătărie. În cazul în care design-ul este direcționat spre un stil modern sau modern, atunci șorțul este în valoare de alegere dintr-un astfel de material ca sticla. În cazul în care șorțul în sine nu este linous, atunci este în valoare de a alege astfel de nuante ca o lamaie sau piersica.

Citește mai mult  Bucătărie-Studio Design 20 kV. M

Adăugarea de tipăriri florale sau de fructe la șorț nu mai utilizează imprimări în design, deoarece atunci va încălzi interiorul, iar testul părților mici va fi ușor intruziv.

Opțiuni de design frumoase

La tainta de var nu plictisitoare, poate fi combinat cu alte culori. Bine cu var vor arata stropi albe. Poate fi o imprimare pe fațadă a dulapului sau pe șorț (de exemplu, un desen al unui var cu frunze de menta pe fundalul cuburilor de gheață). Fâșia albă a șorțului pe fundalul dulapurilor luminoase ale unei umbre liniste luxuriante vor ajuta la extinderea spațiului.

Cei care anunează abundența de flori strălucitoare, dar în același timp doriți o varietate în setarea obișnuită, accentele de culoare sunt potrivite. O opțiune bună va fi fațada strălucitoare a dulapului, care va dilua spațiul și va ridica starea de spirit.

Opțiuni de plasare în viu. Aceasta este exact culoarea care vă va încânta în fiecare zi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: