Bucatarii Galben: Alegerea unui set de căști, design și combinație de culori

Bucatarii Galben: Alegerea unui set de căști, design și combinație de culori

Designul bucătărie ar trebui să ia în considerare multe dintre cele mai diferite factori, în timp ce unul dintre rețeaua de alimentare este soluția de culoare a interiorului. Dacă preferați culori luminoase strălucitoare, vă puteți uita la utilizarea de indicii de culoare galbenă. Această cameră va arăta întotdeauna cu distracție, în stare proaspătă și original.

Caracteristici de culoare

Acesta a fost mult timp cunoscut faptul că de culoare galbenă afectează starea de spirit a unei persoane, astfel încât bucătărie în acest balon este considerat pe bună dreptate cel mai bun instrument de chanders de toamnă, vremea ploioasă și iarna glisând. Aceasta culoare optimist și vesel umple lipsa de lumina soarelui, astfel încât camerele decorate cu tonuri de aur sunt întotdeauna umplute cu un sentiment de bucurie, fericire și căldură de familie.

Culoarea galbenă îmbunătățește percepția spațiului, în special eficientă în acest loc canar și lămâie nuanțe. Galben provoacă invariabil asociații cu soarele, căldura și zilele de vară – adică cu tot faptul că dă o persoană un sentiment de fericire și confort, de aceea nuanțele galbene sunt adesea folosite în camere întunecate.

  Avantajele unei astfel de bucătărie pot fi, de asemenea, atribuite:

  • Creșterea apetitului este un avantaj semnificativ al paletei de culori, în special relevante în familiile cu copii, care sunt Oh, cum nu este ușor de hrănit+
  • Îmbunătățirea stării de spirit contribuie la dezvoltarea serotoninei, după ce am întâlnit dimineața într-o atmosferă o astfel de atmosferă, puteți încărca energia și vigoarea pentru toată ziua+
  • Decorațiuni luminoase extinde vizual limitele spațiului, îl umple cu industria luminii, ușurinței și aerului – această opțiune va fi relevantă în special în bucătăriile de dimensiuni mici+
  • Posibilitatea de a implementa orice concept de proiectare în bucătărie – galbenă se potrivește armonios în majoritatea stilurilor existente de la clasicele la modern și de înaltă tehnologie.

  Cu toate acestea, nu a costat fără minusuri. Designerii recomandă utilizarea galbenului în bucătăria de rezolvare a culorilor cu 25-30%, În caz contrar, situația va începe să se enerva și obosit, în plus, atunci când design interior, este mai bine să utilizați sunetele înăbușite și le echilibrează culorile alb, gri sau alte calm.

  În cazul în care designul bucătărie folosește tonuri acide, prea luminos, apoi contrar așteptărilor, atmosfera se poate dovedi a fi sumbru, va pune presiune asupra psihicului și provoca iritații severe.

  Tipuri și cazare de bord galbene

  Atunci când introduc o bucătărie de culoare galbenă încerca să se mute departe de monotonia și monotonia – pereții camerei nu ar trebui să fuzioneze cu zona de luat masa și antetul de mobilier.

  Cel mai adesea în module de bucătărie solarfolded, cu toate acestea, dacă alegeți pe luminoase și bogate nuanțe, ar trebui să nu facă întregul set de căști întreg setul cu cască – cel mai bine este de a utiliza pe partea de sus Kel sau casetele inferioare, precum și în elemente de decor separate,.

  Citește mai mult  Vegas sticlă duș Prezentare generală

  În funcție de dimensiunea camerei, puteți alege diferite layouts, cele mai frecvente includ liniar, insula și unghiular.

  • Plasarea liniară Mobilierul implică instalarea tuturor modulelor în apropierea unui perete – astfel de soluții sunt optime pentru spațiile mici de bucătărie.

  • În bucătării spațioase sau în apartamente studio, preferința este mai bine să dea Plasarea insulei. În acest caz, setul de mobilier este situat în apropierea pereților adiacenți, iar în centrul camerei există o masă de mese sau un tejghea de bar – o astfel de soluție va zona eficient spațiul.

  • Soluția universală va fi Structura colțului – În acest caz, blocurile sunt plasate în apropierea pereților perpendiculari, iar în colțul opus face o zonă de luat masa. Astfel, spațiul din centrul bucătăriei este eliberat și nu sunt create obstacole pentru mișcarea liberă a mișcării.

  Dacă vă decideți să pictați peretele cu galben, acesta va face corect doar o suprafață de accent, iar celelalte trei pereți sunt mai bine tonate în alb, bej sau orice alt ton neutru.

  Bucătărie de culoare galbenă Puteți folosi ca singurul element al acestei umbre în bucătărie sau îl puteți combina cu pereți galbeni și alte obiecte. De exemplu, poate fi o masă de luat masa, frigider, textile de bucătărie sau elemente de decor.

  Combinație cu alte culori

  Culoarea galbenă este combinată armonios cu majoritatea celorlalte nuanțe, cele mai populare combinații sunt următoarele.

  Alb galben

  O astfel de soluție de culoare poate fi numit universal, se pare spectaculos, atât în ​​bucătăriile mici și în camere spațioase. Alb este foarte revigorant interior, în mod eficient tonuri de galben adoptă, prefăcut și le face literalmente „strălucire“. Rețineți că indiciu mai bogat de galben folosiți, cu atât mai alb ar trebui să fie adăugate la interiorul bucătărie.

  Culoarea albă poate fi curat, și puteți avea nuanțe: Lactate, cremos, smântână, sampanie sau vanilie, cu toate acestea, se remarcă faptul că fierberea și fațade albe urmăresc cel mai bine cu tonuri de galben.

  Când aranjarea bucătărie alb-galben, blatul mesei este mai bine să utilizați maro deschis, cel mai bine cu imitație de piatră artificială „sub marmură“. Sortul este de asemenea mai bine pentru a face lumină, optim – din același material ca și o masă, va spectaculos aspect jupuite cu imprimare foto sau sticlă monocrom șorțuri într-un alb mânie.

  Negru și galben

  tandem Armonioase, care este adesea folosit pentru a aranja interioarele moderne. Nuanțe de galben și negru consolida reciproc, astfel încât atunci când planificarea designul camerei există întotdeauna un risc de supraîncărcare spațiu. Pentru acest lucru nu se întâmplă, se adaugă vopsele albe la interior, și nu mai mult de 25% ar trebui să aibă la fracțiunea de negru. Alternativ, în culorile negru, puteți face doar o masă, fie șorț.

  Argint-galben

  Interiorul în nuanțe de gri și galben arată foarte elegant, mai ales în cazul în care, în același timp, întreaga cameră este decorată în stilul Hi-Tech. Un astfel de tandem este bine combinat cu fațade mată de sticlă, echipament din metal si crom elemente de decor.

  Citește mai mult  Big Cade sale de baie: Pro, Minusuri și recomandări

  Galben-brun

  arata Yellow foarte armonios în tandem cu maro – nu este surprinzător, deoarece o astfel de combinație este adesea găsit în natură. Și poate fi completat cu accente elegante de roșu, verde sau albastru. Mai ales frumos în bucătărie unirea galben cu ciocolată, nuanțe de nuc, precum și tonuri Eben, Wenge si lemn de trandafir.

  Galben verde

  O altă combinație naturală. Gama larga de culori de la smarald saturate la Wasabi vor fi adecvate aici, dar cel mai bine în bucătărie cu nuanțe de verde galben, legume sunt adiacente – o astfel de bucătărie se va mulțumi în mod invariabil proprietarii lor.

  Galben-albastru

  Combinația de galben și albastru amintește de marea caldă, plaje de nisip și cele mai bune amintiri de vară. Cu toate acestea, bucătăria albastră galbenă poate mușca rapid, așa că va merita să o diluați cu nuanțe albe, nud și gri deschis.

  Galben rosu

  Dacă doriți, puteți adăuga culori galbene cu motive roșii – un astfel de interior este deosebit de bun pentru iubitorii de stil oriental+ Un tandem bun cu galben poate fi vopsele violet și portocaliu, cu toate acestea, toate aceste combinații necesită o anumită abilitate de culoare și gust excepțional.

  Stiluri

  nuanțe galbene uita în mod armonios în cele mai multe soluții de stil pentru interior, trebuie doar să alegeți nuanțele. Atunci când se planifică o paletă de culori, trebuie să procedeze mai întâi la preferințele personale și proiectarea generală a spațiilor rezidențiale.

  • Clasic se bucură de o mare popularitate. Această direcție presupune casti directe din grâu lemn natural, muștar sau umbra șofran. Este foarte important să se asigure o acoperire de înaltă calitate a obiectelor, astfel încât textura cu adevărat „jucat“ în soare.

  • Direcția modă în decor este stilul scandinav. Se crede că nuanțe de alb sunt caracterizate de el, cu toate acestea, includerea unei palete de aur este, de asemenea, permisă. Se pare foarte impresionant, utilizarea de becuri cu spectrul solar iluminat.

  • Multe stiluri moderne utilizarea pe scară largă posibilitățile de această culoare, de regulă, în proiectarea de nuanțe de utilizare cameră mată de păpădie, curry sau lamaie. Este foarte important să se poziționeze corect fundația de fundal a interiorului.

  • High Tech – Acest stil implică cazare în bucătăria de built-in aparate de uz casnic de culoare galben-aurie. Cel mai adesea, o combinație de metal și sticlă este utilizat aici, contrastele cu verde și grafit nuanțe luminoase vor fi adecvate.

  • Modern Cu culoarea galbenă principal, aceasta presupune utilizarea unor suprafețe lucioase și oglindă, acestea sunt cel mai adesea combinate cu tonuri contrastante întunecate, dar este permis de tandem cu nuanțe calme, de obicei, în partea de sus și de jos a capetelor sunt realizate în culori contrastante. Pentru accente ia culorile canare sau elemente de decor de o paletă de culori roșu-portocaliu.

  • Futurism – Acest stil preferă neobișnuit, de neînțeles și non-triviale. Astfel de interior pot semăna nave spațiale misterioase, cu un finisaj de oglindă, în timp ce formele lor sunt, de obicei curge de la diavoli subite clare în buna. tonuri de galben aici folosesc de obicei ca accente.
  Citește mai mult  Ce lățime ar trebui să fie o masă de bucătărie?

  Caracteristici de interior monocrom

  În cazul în care culoarea galbenă ia aproape tot spațiul în bucătărie, atunci un astfel de interior va arata ca insipidă și pur și simplu merge într-un singur punct de culoare, de aceea este extrem de important pentru a introduce nuanțe suplimentare în cameră și extinde accente spectaculoase. Designerii sunt recomandate ca o culoare dominanta de fundal pentru a utiliza tonuri doar discrete – de exemplu, paie,, grâu, tapet sau gresie miere aurie, ele sunt combinate armonios cu orice soluție stilistice.

  Galben are o mulțime de diferite nuanțe – Ele pot fi reci și calde, saturate și transparent, calm și țipând.

  În stil modern, utilizarea de arme de lamaie, de culoare canar, umbra de floarea-soarelui și gălbenuș de ou. se potrivesc armonios în interiorul obiectelor de culoarea de porumb copt, mimoze și autobuz școlar.

  Pentru bucatarii clasice, de preferință este mai bine pentru a da nuanțe bruște de curry, muștar sau șofran, precum și maro-galben.

  Universal sunt de nisip, paie și alte tonuri blânde – O bucătărie similară are toate șansele de a vă încânta de mai mulți ani, fără a provoca iritații și oboseală, astfel încât această opțiune este optimă pentru mobila de bucatarie.

  Păstrați în minte – mai luminos tonul, cu atât mai puțin ar trebui să existe o zonă ocupată pentru a le aranja în mod optim o zonă de accent, și toate celelalte decorate într-un interval mai calm.

  Adăugați accente

  Țipând nuanțe de galben cel mai adesea folosesc ca detalii elegante care fac interiorul mai conceptual. Astfel de elemente ar trebui să fie singur, în nici un caz nu poate fi suspendat cu ei în interior, deoarece o astfel de abundență plictisitoare și ședere într-un astfel de rapid bucătărie devine inconfortabil. De obicei, nuanțele canate sunt folosite pentru acest lucru, precum și culorile de lamaie și var.

  Dacă în interiorul folosiți tonurile de galben, puteți crea accente și cu alte culori: roșu, portocaliu, albastru, violet – toate aceste combinații sunt reprezentate pe scară largă în viața sălbatică. Flori, panouri elegante și picturi, textile de bucătărie sau figuri spectaculoase pot fi ca elemente luminoase.

  Exemple interesante de design

  Shadele galbenă subliniază invariabil stilul individual și natura extraordinară a proprietarului apartamentului. Nu este un secret că, în mare măsură, întreabă în mare măsură starea de spirit în familie – nuanțele sale profunde sunt plăcute pentru ochi, sunt tonifiere, aspectul armonios în bucătărie. Prima ceașcă de cafea într-o astfel de cameră, fără îndoială, taxează pozitiv pentru întreaga zi.

  La proiectarea unei bucătării, puteți utiliza galben ca o culoare de fundal și puteți achiziționa un set cu cască modular în această culoare. În acest caz, preferința este mai bună pentru a da nuanțe moderate care nu provoacă iritații vizuale și alcătuiesc un tandem armonios cu o varietate de nuanțe.

  Ca accesorii este mai bine să utilizați tonuri luminoase.

  Despre cum să alegeți culoarea pereților și să combinați cu mobilier de bucătărie, consultați în videoclipurile dvs.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: