Canapele de lux: Tipuri, dimensiuni și selecții

Canapele de lux: Tipuri, dimensiuni și selecții

Ce este canapelele de lux – majoritatea oamenilor își imaginează slab. Dar dacă ați decis deja să cumpărați mobilierul, trebuie să cunoașteți principalele sale tipuri și dimensiuni. Singura modalitate de a face alegerea potrivită.

Particularități

Canapele de lux pot arăta foarte diferite, dar în orice caz, ele sunt strict de mână. Producția seriei nu este practicată deloc. Fiecare caz – singurul de acest gen și este făcut cu un număr mic de elemente similare. Desigur, pentru a crea mobilier premium sunt doar cei mai profesionist artiști. Toate cancenele de acest tip sunt foarte fiabile, care se realizează folosind materiale strict naturale și de bună calitate. Orice detaliu este gândit cu scrupulozitate afară, pentru că smallests nu sunt deloc aici. Forța de stocare a stocurilor de zeci de ani înainte. În același timp grijă cu privire la nivelul maxim de confort.

  Nu sunt cerințe mai puțin importante:

  • Siguranța absolută a produselor+
  • puritatea mediului+
  • eleganţă+
  • Aspect exclusiv+
  • Contabilitate pentru toate nevoile proprietarului.

  Fiecare canapea de elită este mai degrabă o reminiscență a obiectului interior, ci o adevarata opera de arta. El adaugă imediat stil și lux la setare. Astfel de mobilier au apărut pentru prima dată în Europa în Evul Mediu. A fost apoi să știe că el a încercat să scot în evidență superioritatea lui. Și deși vremurile feudale au trecut mult timp, un astfel de motiv atunci când cumpărați mobilier este încă în vigoare.

  Cu adevărat o canapea de elită Întotdeauna din lemn scump. Utilizează pielea naturală și materie naturală pentru acoperirea sa. Ei păstrează un aspect frumos de câteva decenii. Dezvoltatorii evita sârguință tot felul de nuanțe țipând și elemente neplăcute.

  Trebuie avut în vedere faptul că mobilier de lux pot fi create nu numai pentru casa, dar, de asemenea, pentru birou – și, în același timp, desigur, principalele sale caracteristici ar trebui să fie complet.

  Sfaturi pentru alegerea

  Nu este atât de important, pentru a alege o casa exclusiv sau pentru un birou solid. În primul rând aveți nevoie pentru a decide cu privire la stilul de design dorit. mobilier de elită, cel mai adesea produse în spiritul clasice, țara și Dece ar. Dar iubitorii de baroc și minimalismul sunt, de asemenea, nu lipsit. O canapea exclusivă ar trebui să fie înconjurată de obiecte decorative adecvate. Dacă este imposibil să se aranjeze toată casa în așa fel, atunci cel puțin să dubleze materialele din principalele părți ale interiorului în mobilierul destul de posibil.

  Citește mai mult  Mozaic pe șorțul pentru bucătărie: ce se întâmplă și cum de a alege?

  Nu mai puțin important să fie capabil să distingă fals. Prețul ridicat de canapele conduce de elită la faptul că piața este suprasaturata cu cazuri contrafăcute. Principala parte a unui astfel de mobilier vine din Italia, și este bunurile sale, care trebuie să fie de preferat. Asigurați-vă că pentru a solicita documente care confirmă calitatea. Și câteva recomandări mai multe:

  • furnizorii oficiali folosesc numai de primă clasă de ambalare, care permite de a reduce deformarea în timpul transportului la minimum+
  • Falsificatori face în mod deliberat canapea greșit și dificil de a avea acces la locul de loc+
  • Utilizarea de materiale ieftine de slabă calitate și piese pot fi recunoscute de un miros urât+
  • Real producătorii europeni garantează o calitate excelentă, kituri de sine și piese individuale.

  Spring falsurile evidente, este necesar să nu se mai înțeleagă în grabă. Mobilier bun de lux marca nu numai Italia, dar și în Germania, Spania. firmele rusești și chineză, poloneză și Belarus de aprovizionare, de asemenea, produse de bună calitate de acest gen. Rețineți că Nu evitați canapelele cu tapițerie ușoară, înlocuirea acestuia nu este dificilă. Și asigurați-vă că sunteți interesați, care cadru este utilizat și aplicat materialul de umplere.

  Canapele modulare au adesea locuri non-standard pentru aterizare. Puneți astfel de mobilier în cameră puteți cel mai mult în moduri diferite. subtip sectionale vă permite să alegeți cel mai flexibil culoarea și tipul de tapițerie, executarea cotiere și a altor blocuri individuale.

  Canapeaua modulară liber este apreciată, deoarece astfel de soluție a vă permite să vă schimbați flexibil formularul, adăugați și eliminați secțiunile.

  Producătorii și modelele exclusive

  Iubitorii de canapele de producție din Rusia merită o atenție la produsele firmei „Shatura-mobilă“. Interacționează strâns cu firmele italiene și adoptă experiență câștigată de ei. Toate echipamentele de producție – din Germania, țesuturi și țesuturi. În general, produsele „Shatura“ au forme geometrice stricte și este acoperit cu tapițeria. Dar problemele oferă, uneori, un cadru de PAL. O bună alternativă reprezintă capitonată de brand mobilier „!”. De exemplu, o canapea unghiulară modele Petergof. Caracteristicile sale sunt după cum urmează:

  • Otoman este prezent+
  • Oferă un mecanism de transformare+
  • Masa de 226 kg+
  • Dimensiuni 3.59×0,88×2.01 M.
  Citește mai mult  Ce este o bucătărie modulare și modul în care aceasta este diferită de setul cu cască de bucătărie?

  Un alt producător rus interesant – Anderssen. Avantajul poate fi considerat deja specializarea îngustă în mobilier tapițat. Compania utilizează numai organe de asamblare bine dovedite. Aceasta se aplică în mod activ umpluturi ortopedice. Alegerea design și tapițerie este foarte largă, cu toate acestea, serviciul cauzează uneori unele probleme.

  Dacă aveți nevoie de o canapea drept, cu o lățime de 160 cm, aveți posibilitatea să acorde o atenție la Model „Osaka” Din gama de fag vândute de către compania „Sofa Dreams. Strict vorbind, nu există nici o lățime fixă ​​a acestui model – este selectat pentru a comanda. Dar o saltea este utilizat cu o grosime de 0,12 m, cazul este ușor de îndepărtat. Și încă un plus – firma garantează fabricarea unei instanțe în termen de 14 zile.

  Alegerea canapele italiene mari, acesta merită văzut pentru canapea Veneziana Memoria, sau pentru a Bonaldo de arahide B. În al doilea caz, ambele picioare și ramele sunt realizate din lemn matrice. Alegerea culorii și a variantei de decor este determinată în mod individual.

  Livrarea de bunuri în capitala rusă va dura aproximativ 3 luni.

  Iubitorii de o abordare modernă va dori cu siguranță să gust canapea germană Jaan Living. Acesta este echipat cu perne de diferite forme. practic tradițională este exprimat în utilizarea locul din spatele spate pentru depozitarea diferitelor obiecte. Înălțimea, lățimea și lungimea selectate individual. Pentru buna second-hand tesatura gri tapițerie.

  Un exemplu de o canapea clasic este Model „Lyon“ din fabrica „Potutkov“. Pentru tapițerie, Shenille, Velur sau Flock (opțional). Frame are o garanție pe viață. Țesătura are un tesut de tip jacard.

  De înaltă calitate de depozit – experiența companiei dactilografiat din 1995.

  În ceea ce privește produsele spaniole, acționează ca un eșantion bun Canapea Tecni Nova. Dimensiunile sale – 1.57×1.04×0.9 m. În mod implicit, produsul este vopsit într-o culoare bej. Piele sau stofa. Style, la fel ca în cazul precedent – impecabil clasic.

  Citește mai mult  Provence Canapele: Caracteristici și exemple în interior

  Exemple în interior

  Aceasta fotografie arată un excelent întuneric canapea manual. finisaj elegant și forme complicate sunt foarte atractive în căutarea în interior clasic. Amestec expressively de o astfel de canapea și cu o sculptură decorativă, și cu culoarea generală. Alte elemente (pictură, perdele, vaze), sunt, de asemenea, selectate cu gust. Întuneric ton mobilier duplicat vizual în covor.

  Și aici designerii au încercat să facă o canapea brichetă. Dar nu are nici o formă externă mai puțin originală. Strălucit de bază negru (podea) doar adaugă chic la compoziția. Modele de pe suprafața mobilierului face mai frumos și mai interesant. Interiorul poate place sau nu place, dar nimeni nu va fi primitiv.

  Și aceasta este o altă compoziție clasică. Designerii, de asemenea, au încercat să folosească mobilier bun, acoperite cu piele naturală. tradiția acesteia este subliniată de președintele de același tip. Arcuit fereastră și imagine cu un peisaj plăcut crea armonie suplimentară. Nu mai puțin rol important în scaunele de compoziție și tabele cu picioarele indoite joc.

  Următoarele video prezintă o trecere în revistă a populare canapele scumpe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: