Caracteristicile balcoanelor cu geamuri reci

Caracteristicile balcoanelor cu geamuri reci

Geamul loggiei este abilitatea de ao proteja de vânt, precipitații, grindină, vizite la păsări. În plus, geamurile vă permite să faceți spațiu mai confortabil, cald. Există 2 tehnologii de geamuri – rece și calde. Despre prima și du-te de discuții.

Ce este?

Glazura rece este o alternativă modernă la o geamuri independente existente în perioada sovietică. Bineînțeles, tehnologiile și materialele de astăzi vă permit să efectuați mai bine munca, obținerea mai atractivă și durabilă. Designul ferestrei este de obicei efectuat pe baza profilelor de aluminiu și a sticlei, aceasta este cea mai comună opțiune. geam rece este protejarea deschiderilor ferestrelor balcon cu o singură sticlă. Sarcina principală a proiectului este de a proteja împotriva zăpezii și a vântului.

Astfel Temperatura din interiorul balconului se dovedește a fi ușor mai mare (aproximativ 5 secunde) decât pe stradă. Cu toate acestea, nu este necesar să se conta pe un „climat“ mai cald. Conductivitatea termică a aluminiului (baza de metal a structurii) este mare, astfel încât temperatura va fi aceeași ca și temperatura mediului ambiant. Acesta este motivul pentru balcon și a primit numele de „rece“.

Datorită particularităților de temperatură, este convenabil să-l opereze numai în sezonul cald, și, prin urmare, un astfel de balcon are un alt nume – „de vară“.

Avantaje și dezavantaje

Unul dintre avantajele de geam rece este costul mai mic de dactilografiere astfel de balcon o comparație cu cald. Acest lucru se datorează instalarea de ferestre glisante din aluminiu, a cărui cercevea nu se deschide pe modul ușă, și conduce în jurul valorii de pe laturile. Astfel de profiluri de ferestre sunt mai ieftine și este instalarea de ferestre, cum ar fi designul în sine – este, de obicei, o parte a leului din bugetul de reparații cu balcon.

În plus, profilul glisant aluminiu are o greutate mai mică în comparație cu ferestrele calde, care poate fi un factor decisiv atunci când alegeți un tip de tăiere. Pe modele de epocă și dilatate, instalarea ferestrelor masive poate fi interzisă. Așa că glazura rece este adesea singura opțiune posibilă pentru rezidenții caselor vechi cu plăci de bază slabe.

Economiile apar la stadiul de cusut. Balconul cald implică utilizarea materialelor termoizolante, care cresc, de asemenea, dimensiunea estimărilor de pe balcon. Dacă vorbim despre cadre reci glisante, cercevea lor nu se va desprinde și nu va conduce în jurul garderoba dulapului. Aceasta face posibilă economisirea spațiului, ceea ce este relevant pentru balcoanele mici.

Frecvent de la avantajele la „minusuri” de geamuri la rece. Ei scurg din caracteristicile camerei. Ramele din aluminiu nu sunt capabile să mențină căldură, așa că pe balcon temperatura este de numai 3-5 cu mai mare decât pe stradă. Acest lucru face imposibilă utilizarea confortabilă a balconului său în sezonul rece.

Glazura rece este utilizarea unui pachet de sticlă, a căror grosime este o medie de 4 mm. În mod natural, în plus față de proprietățile de izolare termică scăzută, astfel de structuri au indicatori de izolare cu zgomot redus. Proiectele de alunecare au indicatori de etanșeitate scăzută, astfel încât astfel de ferestre pot curge în vremea ploioasă sau înzăpezită. In cele din urma, Cu picături de temperaturi în timpul rece (de exemplu, o dezghețare în timpul iernii și înghețarea ulterioară) poate fi marcată, care va face imposibilă deschiderea acestora.

Ceea ce este diferit de cald?

Diferența principală dintre geamurile la rece din materialele calde utilizate. Pentru balcoane calde, se utilizează ferestre din plastic cu ferestre cu două sau trei camere. Plasticul în sine este mai bine să mențină căldură și aer, care contribuie, de asemenea, la crearea unei perne de căldură între camerele de geamuri. Ca urmare, temperatura de pe balcon în sezonul rece este de 15-17 grade mai mare decât pe stradă.

Utilizarea ferestrelor din plastic implică atât cele mai bune etanșări. Între elementele structurii, apa nu penetrează din cauza potrivirii dense a elementelor sale unul față de celălalt. Și glumele dintre ferestre și restul balconului sunt tratate în mod fiabil cu materialul de etanșare. La instalarea ferestrelor din plastic, izolația de zgomot a camerei este semnificativ îmbunătățită.

Dacă aveți grijă de utilizarea izolației termice pentru pereți și sex, instalarea sistemului „cald”, apoi un astfel de balcon poate fi transformat într-o cameră de zi cu drepturi deplină.

Când utilizați geamuri la rece (chiar și cu izolația pereților și a genului), este imposibil. Pierderea de căldură prea semnificative prin fereastra. Este logic ca fereastra cald se va dovedi a fi mai scumpă decât geam rece. Obișnuit, Pentru instalare, trebuie să invitați brigadă de specialitate. Același concept va fi mai greu decât versiunea rece.

Unii considera rece geamurile și cu o opțiune de frivol, cu toate acestea, nu este. Rece balcon este cea mai bună soluție pentru cei care nu intenționează să-l folosească pentru recreere sau care trăiesc în timpul rece. Dar ține lucrurile și de conservare, lenjerie de corp uscată sau rasa flori pe o astfel de balcon nu va interveni.

Soiuri

Mai multe opțiuni rece geamuri se disting: fără îndepărtarea și eliminarea. Vitrarea fără îndepărtarea se face pe baza de balcon, în sine, fără efectuarea de construcție dincolo de limitele sale. În general, designul este solid, iar instalarea acestuia poate fi făcută pe cont propriu.

Geam cu îndepărtarea implică îndepărtarea unui desen sau model de sticlă pentru perimetrele de balcon. Pentru a face acest lucru, suporturi speciale sunt fixate pe părțile superioare și inferioare ale paraperature, a cărui lungime este de 30-35 cm. Consolele ele însele sunt atașate la barele de sprijin, și apoi între balustrada balconului și acest design există o fereastră metalică pervazul. Acesta este deja atașat la pachetul de ochelari. Această metodă de instalare este mai laborioasă, conjugat cu costuri fizice și financiare mari, necesită implicarea specialiștilor.

În funcție de metoda de ferestre care se deschid, geam rece poate presupune instalarea de ferestre glisante sau batante. Prima mutare pe ghidajul pentru modul de ușă-coupe. Al doilea umflate ca fereastră familiară sau clapete de ușă. distincție specială între desene sau modele nu este.

Numai alunecare sunt ușor mai ieftine și economisi spațiu, dar poate îngheța în înghețurile, din cauza care deschiderea lor devine imposibilă.

Selectarea materialului

În funcție de tipul de material utilizat, geamuri la rece poate fi fără fum sau folosind profile din aluminiu. Material pentru primul tip de servele instalare Calen de sticlă, care închide complet balcon și nu implică utilizarea de profile, pereți despărțitori și alte metale și structuri din material plastic. Datorită acestui fapt, spațiul balcon pare a fi aer, imponderabil.

În valoarea sa rece, geamuri fara rama este semnificativ mai mic decât geamuri panoramice, Dar vă permite să se bucure de specii frumoase, lasa loc în soare mai mult.

Nu vă faceți griji că va fi geamuri fara rama fragila. Datorită tehnologiilor speciale, Kalenoe de sticlă se dovedește a fi rezistente la clasele și un vânt furtunã.

Al doilea tip de balcon implică utilizarea de profile de aluminiu care formează un cadru de sticlă. Sistemul este ușurință, rezistență anti-coroziune, capacitatea de a rezista diferențelor de temperatură fără pierderea performanței materiale. Datorită capacității profilului de aluminiu, pentru a obține forma necesară, geamurile la rece pe bază poate fi utilizată pe balcoane de diferite geometrie, inclusiv cele care au o formă geometrică complexă. În cele din urmă, aluminiu este un material necombustibil ecologic. Are un aspect concis datorită căruia se potrivește bine în orice design.

Există, de asemenea, o opțiune Glazura rece din lemn. Cu toate acestea, nu este popular. În ciuda prieteniei mediului și a apei externe, astfel de ferestre vor fi reci și vor necesita îngrijire constantă, sunt susceptibile de putrezire și apariție pe suprafața mucegaiului, a bacteriilor, a insectelor. Și în ceea ce privește costul cadrelor din lemn aproape la fel cu ferestrele din plastic.

Descrierea cursului de lucru

Secvența de lucrări depinde de tipul de geam selectat. Dacă aceasta este o opțiune fără îndepărtare, atunci instalația implică următoarele etape de lucru.

 1. Pregătirea parapetului care implică consolidarea acesteia (dacă este necesar), alinierea. Alte lucrări de finisare dure.
 2. În stadiul de pregătire pentru tăiere, este de asemenea necesar să se calculeze cantitatea necesară a profilului prin efectuarea tuturor măsurătorilor necesare.
 3. Apoi trebuie să tăiați toate detaliile în conformitate cu măsurătorile efectuate, formând structura ferestrei.
 4. Asamblați designul și fixați-l pe parapet sau pe partea de sus a balustradei.
 5. Verificați instalarea utilizând un nivel și auto-desenul securizat.
 6. Montați pantele și umpleți și umpleți cusăturile și materialul de etanșare a spațiului.
 7. În cadrul ferestrei instalate pentru a instala sisteme de blocare a ferestrelor, mânere și alte accesorii.

  Instalarea cu îndepărtarea vă permite să crească ușor zona de utilitate balconului datorită creșterii în pervazul ferestrei. Dar principalul motiv pentru selectarea acestui sistem – incapacitatea de a efectua munca fără dotarea structurii datorită hărnicia parapetul sau feroviar. Prima etapă a lucrării este dedicată creării unei baze de metal din paranteze la distanță (lungime 25-40 cm). Acestea sunt instalate pe partea de parapet balcon și plinte plafon. Parantezele sunt conectate între ele prin bare de lemn sau suporturi metalice. Astfel, se formează un cadru durabil, pe care sistemul de ferestre va fi atunci „.

  Dacă este necesar, partea exterioară a îndepărtării este fețe cu siding. Fa-o mai bine înainte de a instala geamuri, deoarece în acest caz este de obicei posibil să se efectueze lucrări din interiorul balcon. Dacă efectuați încheierea eliminării după geamuri balcon, va trebui să angajeze alpiniști, care va crește costurile. După instalarea cadrului, tehnologia geamurilor este, în general, nu poate fi diferit de cel care este folosit pentru balcoane, fără a efectua. Parapetul este montat pe acesta – designul de fereastră colectat. Tot ceea ce este necesar este fixat prin auto-desen sau de etanșare căsătorită.

  Geamurile fără cadru are, de asemenea, caracteristici proprii la instalare. Profilul inferior al unui astfel de design efectuează simultan funcția ghidului, este atașată la parapetul balconului. Profilul superior este, de asemenea, ghiduri simultan și fixate pe placa tavanului. În canelurile ghidurilor inferioare, sticla este atașată la clape speciale, care se pot deplasa pe ghid.

  După instalarea designului ferestrei reci, puteți izola suplimentar sticla. Pentru a face acest lucru, puteți să rămâneți pe filmul special de economisire a energiei, care va reduce pierderea de căldură cu 20-30 de grade. În același timp, în sezonul fierbinte al anului, balconul va fi rece, iar pereții și loggia stocate pe Loggia vor fi protejate de Burnout sub influența razelor ultraviolete.

  La etapa de etanșare, puteți alege material de etanșare specială din silicon, contribuind, de asemenea, la creșterea eficienței de căldură a camerei. Ca o opțiune – Utilizați izolare pentru pardoseală și pereți finisaj și pereți siding dezizolate. Aceste măsuri vor permite de a reduce în mod semnificativ pierderea de căldură, deși balconul cu adevărat cald nu va. De obicei, proprietarii de apartamente în curs de dezvoltare pe laturile de nord cu vânt se recurge la aceste trucuri.

  Din cauza pierderilor semnificative de căldură prin balcon in camera rezidentiala, este de asemenea foarte cool, aici sunt chiriași și caută să rezolve această problemă cu costuri minime.

  Balcon Tehnologie balcon glisante din aluminiu Ferestre A se vedea în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: