Caracteristicile cabinei de duș Dimensiune 90×120 cm

Caracteristicile cabinei de duș Dimensiune 90x120 cm

Pentru o persoană modernă, utilizarea unei cabine de duș devine cea mai profitabilă și mai convenabilă opțiune. Adoptarea sufletului, spre deosebire de baie sau baie, mai economic prin cantitatea de apă și timp. Cât de frumos după sport sau o zi grea pentru a face un duș, reîmprospătați capul și corpul. Deși în prezent în magazine au o selecție largă de cabine de duș atât în ​​mărime, cât și în configurație, luați în considerare dimensiunea cea mai convenabilă de 120×90 cm.

Particularități

Cabinele de duș 120×90 sunt reprezentate de o gamă destul de largă, sunt atât de tip deschis, cât și de tip închis. Tipul de cabină deschis are o serie de avantaje: Un preț relativ scăzut, poate fi făcut independent, designul unor astfel de cabine nu este distins prin elemente complexe. Cu toate acestea, minusurile cabinei acestei clădiri, de asemenea, foarte mult.

În ceea ce privește elementele structurale, ele trebuie completate prin capital, care pot interfera cu repararea echipamentului. De asemenea, în astfel de cabine nu există duș superior. Utilizarea cabinelor de tip deschis duce la un nivel ridicat de umiditate.

Cabinele de duș închise constau dintr-un palet, tavan, pereți. Design-ul este destul de autonom, are diferite funcții, de exemplu, în cazul schimbării locului de reședință, cabina de dus pot fi demontate și transportate fără multă dificultate. În plus, există mai multe avantaje ale cabinei de cabină: instalarea nu necesită o perioadă lungă de timp, echipamente bogate de modele, o alegere largă, o permeabilitate la un sunet scăzut, un nivel de umiditate și temperatura în duș sunt izolate din climatul general al băii. Caracteristica negativă este cost mai mare, alte minusuri pot fi alocate numai dacă luăm în considerare anumite modele, producătorii.

Citește mai mult  robinete de bucătărie cu expulzarea flexibilă: descriere, tipuri și de selecție

Averse au diverse forme de paleti de la dreptunghiulare la semicirculară. Cabine 120×90 sunt reprezentate, în principal, cu un sfert din elipsei. Acest formular este foarte convenabil atunci când se face un duș, precum și atunci când planificarea camera. Lângă această cabină poate pune cu ușurință un dulap, pentru a construi rafturi. De asemenea, cabine de duș diferă de la înălțimea palet. În conformitate cu un anumit model, palet poate fi atât împreună cu podeaua și deasupra ei.

Modelul cu un palet adâncime

Modele cu un palet adâncime, cu un colț teșit Râul Desna au un cost relativ mic de aproximativ 28.000 de ruble., sticlă durabil în condiții de siguranță. Modelele sunt prezentate cu funcții de hidromasaj, ventilație, au o oglindă instalat în cabină, cască de duș, ecran, sifonul. Modelul cu fund dreptunghiular Negru Alb Galaxy are un cost mai mare de aproximativ 76.000 ruble. Functionali acestei cabină este reprezentat de duș tropical, built-in scaun, de ventilație, există un radio, un telefon cu o conexiune de tare, o oglindă, un set cu cască de duș.

Înălțimea paletului este de 45 cm, care este deosebit de convenabil dacă copiii au în familie. Ei pot folosi cabina nu numai ca un suflet, dar, de asemenea, ca o baie. Built-in de iluminat se va face șederea în cabina de pilotaj mai confortabil. Aceste cabine sunt confortabile atât la spectacolul sufletului, și atunci când spălat lucrurile. Înaltă palet dus cald, apă atunci când se face un suflet se acumulează în partea de jos încălzindu picioare, de asemenea, excluse injectarea de apă la podea.

Cu toate acestea, ziduri înalte cauzează dificultăți pentru persoanele în vârstă, au o vedere masivă.

model de palet scăzut

Alegerea modelului cu palet redus este de asemenea variat. Cu toate acestea, în cazul în care judecătorul în funcție de preferințe, există o gamă mai largă de forme de paleti.

Înainte de a cumpăra un model similar, este necesar să se vadă din care parte este prune în palet, deoarece la instalarea înălțimea conductelor din camera poate interfera cu cabina palet joasă.

Cel mai larg funcțional al cabinei este prezentat în model Timo Helka, Costul unui astfel de model de variază de la 140.000 de ruble. Cu toate acestea, pentru acest preț, veți obține un model echipat cu un duș tropical, hidromasaj, o funcție de reglare climatică într-o cabină, cromoterapie, ventilatie, radio, cu un control de la distanță și telefon.

Citește mai mult  Designul mic de bucătărie cu frigider

Dacă luăm în considerare mai multe opțiuni economice, ar trebui să acorde o atenție la modelele RGW Andaman în valoare de aproximativ 30000 de ruble. Aceste modele au aspectul estetic, partea de sticlă este echipat cu un strat de Easy Clean, care îl protejează de placa și contaminanți. Ușile acestui model pot fi instalate în conformitate cu partea necesară.

Cabine Niagara 120×90 Echipate cu un cadru armat, în centrul paletei există, de asemenea, un sprijin suplimentar, role duble, built-in scaun. Costul miracolul de designer este de aproximativ 75.000 ruble. Cele mai multe modele au analogi cu un palet atât pe partea stânga și la dreapta. Acest design este foarte convenabil pentru dimensiuni de baie mici. În ceea ce privește materialul din care se face paletul, acesta poate fi făcut din fontă, oțel, acril, faianță, marmură de elită sau piatră.

Cele mai populare sunt opțiuni acrilice, acestea se găsesc o varietate de forme și mărimi. Cel mai durabil și durabil – fontă, totuși, ele diferă în greutate mare. paleți din oțel sunt un pic mai ușor, în timp ce destul de durabil, au o capacitate redusă de căldură și se răcește rapid. În același timp, zgomotul de apă poate fi destul de impresionant. Paleții Faians sunt masivi, stabili și cu o utilizare atentă sunt destul de durabile.

Cea mai mare încălzire și încălzire rapidă sunt paleți de la marmură și piatră, au o rezistență ridicată, în caz de deteriorare a aspectului, ele pot fi confiscate, cu toate acestea, costul acestora este foarte mare.

Cabinele de duș de această dimensiune au uși balansate, articulate, alunecare, pivotare și pliere. Cu o zonă modestă a băii, cele mai confortabile sunt alunecare, va ajuta la planificarea locației cabinei, indiferent de tipul de uși. Ușile pliante sunt, totuși, ideale, variațiile lor sunt destul de modeste.

Citește mai mult  Condiții de viață opțiuni de proiectare cameră cu două ferestre

Materiale de perete de fabricație sunt reprezentate de polistiren, sticla, plexiglas, triplex. Polistirenul implică un material plastic mat rezistent la umiditate. Cu toate acestea, burghiele de săpun se pot acumula pe pereții pereților, ceea ce creează dificultăți în îngrijire. Materialul cel mai igienic este sticla.

Materialul aproape perfect – triplex. Acesta este un geam kalen cu film de armare. Se caracterizează prin rezistență și securitate de impact, totuși, costul unor astfel de produse este mai mare decât din sticlă.

Prezentare generală a cabinei de duș 8012L-1 (120x80x215 cm) Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: