Caracteristicile saltelelor Sontelle

Caracteristicile saltelelor Sontelle

O rețetă pentru somn puternic și sănătos este o saltea de înaltă calitate și adecvată. Printre numeroșii producători interni și europeni, fabrica rusă merită atenție Sontelle, care oferă configurare modatress de modatress interesant, de înaltă calitate, de înaltă calitate, sigur și necostisitoare pentru adulți și copii. Decideți cu opțiunea optimă va contribui la o imagine de ansamblu a gamei de modele, precum și a studiului tuturor avantajelor și dezavantajelor produselor.

Avantaje și dezavantaje

Saltele Sontelle sunt calitatea, siguranța, confortul și prețurile perfecte. Dezvoltarea și fabricarea desenelor de înaltă calitate pentru somn apare pe unități uriașe de producție, în laboratoarele proprii, unde produsele sunt testate. În producție, cele mai inovatoare tehnologii și materiale de înaltă calitate sunt implicate, datorită căreia cumpărătorii au posibilitatea de a dobândi elegant, practic și saltele ieftine.

În plus, producătorul de produse utilizează sisteme de primăvară proprii de producție, ceea ce se reflectă pozitiv asupra modulului finit. Alege salteaua din dreapta prin cântărire toate argumentele pro și contra de modele.

Avantajele ar trebui să includă o serie de factori.

 • Hypoallergenia și toxicitate la zero a materialelor, care permite utilizarea de produse finite de către persoanele care suferă de manifestări alergice. Naturale și componente sintetice sunt folosite ca straturile de pardoseli – spuma Ecofoam latexed și Relax spuma, nucă de cocos Coyra, Stretto Fibre, Flock termica, Olanda, Spanbond. Toci pentru saltele coase de la plăcut la atingere și rezistente la uzură a materialelor – tricotaje, care nu este întins, trece aerul, nu se acumulează electricitate statică, precum și din jacard de înaltă clasă cu fibre de bumbac.
 • Durată lungă de viață. Cu o îngrijire adecvată și utilizarea în mod intenționat, salteaua poate servi ca 7-12 ani. Perioada de garanție că fabrica prevede este de la 2 la 7 ani (depinde de model).
 • efect ortopedice și anatomice ridicat furnizat de un sistem unic de primăvară. Datorită proprietăților ortopedice ale produsului sunt potrivite pentru persoanele cu boli ale sistemului musculo-scheletic.
 • Proprietăți terapeutice. intercalații speciale în modele oferă un efect de masaj de lumină.
 • bună permeabilitate la aer furnizat de o structură poroasă specială, și antibacteriene. Totul, fără excepție, salteaua este bine trecut la aer, nu praful nu se acumuleaza si mirosuri străine, și datorită protecției antibacteriene în produse, mucegai și ciuperci nu sunt formate.
 • Tăcut. Saltele nu scârțâit deloc, ceea ce este deosebit de important în modelele duble.
 • Consolidarea tehnologiei de-a lungul perimetrului, asigurând integritatea și durabilitatea produsului.
 • capace interesante de design. Multe colecții prezintă saltele în coperți volumetrice cu un print colorat.
Citește mai mult  seturi de căști de bucatarie alb: specii, combinații și alegerea în interior

În plus, produsele SONTELLE nu necesită îngrijire specială, disponibil la prețul, reprezentat printr-o grilă largă dimensionale și varietate de specii. Alături de numeroase avantaje, saltele au mai multe dezavantaje.

Prezența unui miros de salvare poate fi classized la contra structurilor, care peste timp, dispare precum și faptul că nu toate capacele sunt echipate cu fermoar.

Descrierea gamei de serie și modelul

În ciuda faptului că fabrica SONTELLE nu a apărut pe piață, există deja mai mult de 10 colecții de saltele din sortimentul. După tipul de elemente de bază, toate produsele oferite sunt împărțite în 4 categorii.

 • Construcții cu arcuri dependente de tipul Bonnel. Aceasta este o versiune clasică în care arcurile sunt combinate cu un cadru de sârmă. O astfel de bază a este utilizat în cele mai multe modele low-end saltele.
 • Modelele fără cadru. Acestea sunt modele fără izvoare care pot fi furnizate într-o formă răsucite. Ele sunt confortabile, practice, bine sprijinind înapoi și, de asemenea, aliniați suprafețele estimate ale canapelelor și paturilor.
 • Saltele cu arc independent Blocuri TFK, unde reprezintă 1 m2 pentru 256 de arcuri care asigură suficient suport ortopedice spate.
 • Saltea cu bloc independent S1000 / Springs 500. Acestea sunt produse de confort în care fiecare 1m2 cade de la 500 de izvoare, care garantează un confort maxim, efect anatomice si ortopedice a crescut.

În ceea ce privește rigiditatea, produsul fabrica este împărțit în 3 grupe: moale, duritate medie, greu. Dacă doriți, puteți alege un desen cu un grad diferit de rigiditate a părților. Pentru comoditate, saltele sunt colectate separat în serie. Aici sunt cele mai populare printre ei.

 • Libre roll, În cazul în care structurile frameless cu straturi alternative din diferite umpluturi introduse. Înălțimea produselor de la 6 la 18 cm, iar intervalele de încărcare în termen de 80-130 kg pe pat.
Citește mai mult  Loft Bucătărie Design

 • Libre de bază, Unde sunt modelele cu baza de primăvară „Bonnel“. Serialul prezintă o față / saltele față-verso, cu diferite grade de rigiditate, withsting sarcini de până la 120 kg pe pat. O trăsătură caracteristică a seriei este un caz jacquard cu roz kant.

 • Progresul, Care sunt echipate cu o unitate TFK de primăvară. Acestea sunt desenele cu un efect ortopedic ridicat, înălțime de la 19 la 29 cm, sarcina maximă la locul de până la 130 kg. Aceste saltele sunt destul de popular, ca sunt un echilibru perfect de preț și calitate.

 • Libre Castom, În care modelele premium sunt prezentate cu un nivel crescut cm 16-20 rezista sarcinii la 130 kg. Particularitățile saltelele sunt un caz jacard, baza de blocuri de primăvară independente TFK, completate cu straturi de nucă de cocos și latexed spumă Relax Foam.

 • Sante, unde sunt atât de primăvară, cât și modele defecte de diferite înălțimi. Avantajele produselor sunt efectul de micro-masura pronunțat și impregnarea copertelor cu extract natural aloe vera, consolidarea proprietăților antibacteriene.

 • vivre – O serie de structuri de elită, care include fără ramă și arcuri blocuri saltele. Produsele au un efect de mare ortopedice, varietate de umpluturi, capace de înaltă calitate, precum și proprietăți de micro-masă.

 • Solo – Colectarea de structuri fără defecte, cu un echilibru optim al proprietăților ortopedice și anatomice. Înălțimea saltelelor este de 18-31 cm, rigiditatea este medie și peste medie, iar sarcina admisă pe locul de dormit nu depășește 140 kg.

 • Rulează – Aceasta este o linie de produse laminate, ceea ce reduce semnificativ costurile de transport. saltele fara rama de diferite înălțimi (11-21 cm) sunt caracterizate printr-un efect de masaj, un confort sporit, calități bune de consum și un caz tricotate rezistent la uzură.
Citește mai mult  Proiectare bucătărie 15 kV. M: Proiecte, Selecție de stil și culori, exemple

 • FUSE, În cazul în care sunt prezentate structuri frameless premium cu diferite rigiditate a părților. La strat un prezent de spuma saltele de spuma de memorie, efect de masaj, parametrii ortopedice și anatomice înalte, precum și cu capace detașabile antibacteriene și antistatice Solutii de prlucrare.

O atenție deosebită este acordată proiectarea fabricii și fabricarea de saltele pentru copii de diferite blocuri de configurare.

În lista de căutate și populare au fost:

 • Copiii saltea Kinni Sven (universal – 0-14, cu două sensuri, bloc de primăvară TFK, greutatea maximă de 105 kg)+
 • Todi de jucării pentru copii 0-36 luni (rigide, spirale, naturale)+
 • Teeny Nik pentru adolescenți (spirale, 8-16 ani, de încărcare de până la 100 kg, mediu de duritate).

În plus, se recomandă să se acorde o atenție la copii și adolescenți modele premium Teeny Jay, Todi Sweety și Juno Sly.

Examinați recenzii

Analizând mai multe recenzii ale clientilor, puteți trage concluzii. Utilizatorii remarcat faptul că saltele SONTELLE sunt convenabile și practice, ele au un efect terapeutic, iar costul lor este mult mai mic decât produsele similare ale altor fabrici. Mulți cumpărători nota de înaltă calitate și naturalețea materialelor de structuri pentru copii, precum și capacele în vrac cu un model discret.

Alături de comentarii pozitive, sunt negative. Printre dezavantajele structurilor, unele remarcat un miros ascuțit, care nu va distruge mult timp, precum și lipsa de posibilitatea de a elimina cazul, deoarece numai anumite serii de accesorii sunt echipate cu fulgere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: