Ce înălțime ar trebui să stea oglinda din baie?

Ce înălțime ar trebui să stea oglinda din baie?

Mirror – o parte integrantă din baie. Aici îndeplinește mai multe funcții dintr-o dată – nu ajută doar să fie învelite în gospodării, dar, de asemenea, completează interior ca un întreg. Gama de oglinzi frumoase și funcționale vă place consumatorii moderni, dar puțin alege un model adecvat – este la fel de important să îl instalați în mod competent în interior. Astăzi vom afla la ce înălțime este permisă să atârnați oglinda în baie.

Cerințe primare

Înainte de configurarea instalării oglinzii selectate în baie, Ar trebui să vă familiarizați cu toți factorii principali și cerințele că este important să luați în considerare.

 • Dimensiuni de suprafață reflectorizantă. Există o mulțime de depinde de pătratul camerei în care este instalată oglinda. Sticla nu ar trebui să fie prea miniatură. În caz contrar, va fi ușor de folosit inconfortabil.

Nu ar trebui să fie prea mare, deoarece poate fi ușor deteriorat, iar oglinda poate avea un efect advers asupra stării psihologice a gospodăriilor.

 • Distanța de la Pola. Alegerea o anumită înălțime de reglarea oglinzilor, este necesar pentru a respinge de creșterea gospodăriilor. Expertii recomanda adere la intervalul peste marginea de sus de la 1,2 m până la 2 m (standard). Dar parametrii specificați sunt doar comune, media. În cadrul acestor limite ale proprietarilor pot experimenta cum doresc.

 • Distanța de la chiuveta la oglindă. Mulți oameni preferă să se spele pe dinți și să se spele, în procesul sau după ce caută în oglindă. Din acest motiv, atât de des suprafețe în oglindă sunt instalate deasupra chiuvetei.

opțiuni de fixare

Fixarea oglinzii din baie, de obicei, nu provoacă dificultăți speciale. Soluții în cazul în care să se blocheze acest articol nu este atât de mult, astfel încât să puteți căuta o lungă perioadă de timp. Luați în considerare mai în detaliu ce principalele caracteristici ale oglinzii comune de montare sunt opțiuni.

Peste coajă

Instalarea unei oglinzi într-o chiuvetă – Soluție standard de baie. Proprietarii de case recurg la el cel mai des. În cazul în care oglinda este plasat pe chiuveta, este necesar să se ia în considerare o serie de factori importanți. Este necesar să se respecte armonia de design interior în cameră, precum și locația convenabilă a componentelor rămase ale situației. Având în vedere distanța dintre anumite obiecte și dimensiunea baie, va fi posibil să se alege cu ușurință și rapid lățimea optimă a oglinzii.

Citește mai mult  Panouri de duș: Caracteristici, tipuri și alegeți

O soluție bună – combinație cu un dulap suspendat. O astfel de piesă de mobilier, nu numai că vă va permite să utilizați o pânză oglindă, dar, de asemenea, servi ca un depozit convenabil pentru lucruri necesare în baie și a elementelor. Cu un cabinet de oglindă, acesta va fi, de asemenea, posibil să se vizibil salva piața liberă în cameră, pentru că nu trebuie să nurthed suplimentar raft sau pune un alt dulap.

Pentru a avea o analiză de înaltă calitate, oglinda de deasupra chiuvetei este recomandat să hang, lăsând o liniuță până la 30 cm.

Acest indicator poate fi deranjat dacă trebuie să instalați raft pentru mijloacele de igienă personală. În cazul specificat Discrepanța se poate schimba cu 5-10 cm.

O soluție bună – o oglindă montată în perete. Acesta poate fi, de asemenea, instalat deasupra chiuvetei sau baie la distanta de mai sus. Uita-te la soluții similare în mod eficient și original, dar ele pot face într-o sumă rotundă. Rezistă panza oglinda va fi mult mai ieftin. Dacă doriți să construiască o oglindă în perete, atunci Se recomandă să se acorde preferință variante a căror dimensiune este de cel puțin 50x 70 cm.

Pentru întreaga creștere

Oglindă în baie nu numai că poate atarna deasupra chiuvetei. În loc de cauldons mici, mulți utilizatori aleg modele mai mari de oglinzi – pentru toate uman de creștere. detaliu similare Se poate decora interiorul camerei, vizual refresh-l și să-l spațioasă datorită reflexiei spectaculoase.

Alege pînzele oglindă în plină creștere și loc în ele nu este atât de dificil. Există o regulă foarte simplă, care ar trebui să rămânem, alegând această opțiune: Pentru a reflecta figura umană în creștere plină de pânză suficient, înălțimea care va fi egală cu jumătate din creșterea. Din acest motiv, nu este nevoie să caute un model foarte mare, de la podea la tavan în sine.

În plus, oglinzi, care sunt înălțime ce depășește cadrul ușii, nu poate fi utilizat la fel de confortabil.

Instrumente și dispozitive de fixare

Oglinda în baie trebuie să fie instalat corect, Folosind elemente de fixare de înaltă calitate. Locul unde va fi instalat pânza trebuie să fie selectate înainte de aplicarea plăcilor sau alte materiale de finisare. Așa că condens nu pot fi copiate între cafeter și oglinda în sine, este necesar să se lase o distanță mică între elementele specificate. Pentru aceasta, puteți utiliza Plăcuțele de spumă mici fixate pe partea inversă.

Citește mai mult  P-Bucătărie în formă de Bar: Exemple de proiectare

Pe baza metodei de fixare selectate, trebuie să stocați lângă instrumentele dorite. Nu faceți aici fără ruletă de măsurare și măsurare. Există mai multe modalități de a fixa custozi de oglindă din baie.

 • Șuruburi și șuruburi decorative. Cele mai fiabile atașamente standard pe care oglindiile atârnă foarte des. Dar șuruburile nu vor putea să se ascundă. Aplicația lor prevede găuri de găurire în țiglă și, uneori, în oglinda se poate. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un foraj special de diamant și de fustă pentru a învârti găurile rezultate.

 • Cârlige și paranteze specializate. Aceste tipuri de elemente de fixare diferă în designul lor. Puteți găsi atât opțiuni decorative simple, cât și cele lacune și interesante. Comoditatea de a instala oglinzi cu un suport și cârlige este că nu este nevoie de ei să facă găuri suplimentare. În magazine puteți întâlni paranteze laterale sau directe din lemn, metal sau materiale plastice.

 • Lipici de țiglă. Dacă panza se presupune că se îneacă în țiglă, atunci îl puteți atașa după tipul de țiglă obișnuită. În primul rând, baza este curățată din vechea țiglă, pune nisip, soluția de adeziv este aplicată folosind o spatulă specială dințată. Oglinda este atașată la baza pregătită, apăsați partea din spate și țineți aproximativ 15 minute.

 • Bandă cu două fețe. Tip de fixare simplă. Optimated pentru oglinzi de dimensiuni mici. Pentru lipire este permisă utilizarea benzii bilaterale impermeabile.

 • Cuie lichide. Adesea pentru fixarea oglinzilor în baie folosiți unghiile lichide. Panza poate fi lipită în acest mod la o bază predeterminată colectată de la gips-carton. Ca urmare, design-ul se va dovedi a fi puternic, de înaltă calitate și durabil.
Citește mai mult  Design interior bucătărie în stil modern

Sfaturi pentru cazare

În instalarea unui canvase oglindă în baie nu este nimic complicat. Este important să se ia în considerare cuadratură și aspectul camerei, precum și preferințele proprii și ușurința de utilizare a oglinzii. Este demn de ascultare la o serie de sfaturi și recomandări utile în ceea ce privește amplasarea acestui detaliu important.

 • Într-o baie, este permis să stea de unul, dar mai multe oglinzi. Este recomandabil să se aleagă aceeași pânză sau făcută într-un stilist. Puneți-le în mod simetric, opțional, principalul lucru este de a le folosi a fost convenabil.

 • Plasarea oglinzii din baie ar trebui să fie cât mai sigure posibil. Nu este recomandat să instalați o cârpă prea aproape de alte dispozitive sanitare din cameră.

 • Alegerea unui loc optim de a stabili, trebuie notat prin liniile sale folosind nivelul de construcție. Astfel, va fi posibilă fixarea web cât mai curând posibil, fără curbură.

 • Dacă baia se distinge printr-o quadratură mare, atunci o mică oglindă este puțin probabil să se potrivească. În astfel de medii, panza de dimensiuni mari sau mijlocii se potrivesc perfect.

 • Instalați oglinda în baie este necesară pentru dispozitivele de fixare de înaltă calitate și fiabile, deoarece este un subiect fragil, căderile care nu pot fi permise. Dacă vă implicați în mod independent, într-un astfel de lucru infricosator, este mai bine să apeleze la un maestru mai experimentat, mai ales dacă este selectată o metodă de instalare complexă.

 • În baia de dimensiuni mici, puteți atârna cârpa în creștere completă, dar trebuie să vă asigurați că acest element nu supraîncărcați spațiul.

  • Selectarea oglinzii, merită considerată că înălțimea lor nu ar trebui să fie mai mică decât creșterea celui mai înalt membru al familiei. Este necesar să le plasați la o astfel de înălțime, astfel încât a existat o revizuire bună.

  Despre cum să instalați oglinda cu propriile mâini, uitați-vă în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: