colțuri de bucătărie fără un tabel: Ce se întâmplă și cum să le aleagă?

colțuri de bucătărie fără un tabel: Ce se întâmplă și cum să le aleagă?

Proprietarii de apartamente mici sunt de multe ori se confruntă cu o gamă de colț de bucătărie ergonomic, în care nu este prevăzută masa. Găsiți astfel, cel puțin nu este ușor, dar poate că va fi nimic mai rău decât un set de caracteristici decât un set complet cu un tabel.

Particularități

Nu este întotdeauna teritoriul pentru plasarea zonei de luat masa are dimensiuni pentru amplasarea mesei, dar toată lumea vrea să aibă un design modern, în ciuda bucătărie mică. Excelent ieșire – să se uite la modelele compacte din colțuri în care masa este fie imediat absentă, sau fără a aduce atingere design-vă puteți retrage.

Cu acest modul, puteți transforma unghiul de bucătărie și nu ia numai oaspeții, dar, de asemenea, pentru a adăuga bucătărie sau alte lucruri în cutii de semințe integrate speciale.

Soiuri

Acum, în minimalismul modă, și decât mobilier mai compact, cu atât mai bine. Setul fără un tabel se va potrivi chiar și pe cel mai mic bucătărie și va fi folosit ca un mini-cămară. Modele, în funcție de configurație, există mai multe specii.

O canapea

O astfel de canapea poate fi achiziționat separat sau în mod specific.

Canapea + scaune (fumuri)

În acest caz, scaune de același model sunt atașate la canapea. Numărul lor poate fi schimbat la comanda. Cel mai adesea se produce un set de canapea și două scaune în tonul.

Transformator

abordare interesantă și futurist la recepție. Canapea de bucătărie cu un loc de dormit în interior, care poate fi scos când a apărut.

Citește mai mult  Totul despre lenjerie de pat din Polysina

Caracteristici și avantaje funcționale

  • Posibilitatea de stocare. Ieșire mare, dacă nu cămară sau setul de bucătărie nu are suficiente feluri de mâncare pentru depozitarea mâncărurilor sau a altor ustensile de bucătărie. Sub scaunele sunt cutii speciale, ele nu sunt izbitoare și foarte spațioase.

  • Parsare ușoară. Un astfel de colț mobil este ușor de înțeles și fără probleme puteți face o permutare sau o curățare generală – Întotdeauna poate fi ușor deplasat de la fața locului chiar și o amantă fragilă pentru a spăla podeaua.

  • Plata favorabilă de dormit compactă. Dacă aveți un model de transformator, puteți lua întotdeauna prieteni și rude cu peste noapte, fără a obține un pat suplimentar.

  • Zoning Space. Punerea unei chicinetă într-un alt loc de bucătărie, cu excepția colțului, puteți împărți camera în zone.

Materiale de locuințe

Pentru a achiziționa colțul perfect, este necesar să se ia în considerare puterea și caracterul practic al materialelor selectate și specificul bucătăriei. Desigur, situația financiară este, de asemenea, ocupat de ultimul loc, pentru că nu este întotdeauna posibil de a obține soiuri de costisitoare, dar acest lucru nu înseamnă că modelul de fonduri va fi mai rău. Doar ia în considerare mai multe recomandări atunci când aleg.

  • Toc de colț. În cazul în care bugetul este limitat, să dobândească un cadru de placaj. Este durabil și ieftin. Modele realizate din plăci fibroase sunt mai scumpe, dar au un chips-uri speciale, mai rezistente la umiditate și evaporare în bucătărie.

  • modelul materiale. Desigur, materialul cel mai comun este un arbore. Fag, pin, stejar – acestea justifica toate prețul puterea lor. Multe modele sunt realizate din metal cu tapițerie, care este, de asemenea, nu destul de ieftin, dar cu siguranță durabil.
Citește mai mult  Revizuirea tipului de vasele de toaletă

  • Tapiţerie. Puteți achiziționa un colț ca capitonate și nu. Pentru confortul acasă pentru a alege mai des primele opțiuni. Asigurați-vă că să acorde o atenție la calitatea țesutului utilizat, aceasta va depinde de rezistența la uzură, vintre si Burnout la soare, iar în cazul în care viața de animale de companie, materialul ar trebui să fie, de asemenea, hypoallergen. Atenție la microfibră, velur, shennil și pielea (mai bună ecocked: este mai practic și hypoallergenne).

Recomandări utile

bucătărie dvs. nu ar trebui să contrasteze cu restul de mobilier, dar, de asemenea, ia-o la exact aceeași culoare ca și setul de bucătărie, de asemenea, în mod opțional. Este doar important să se ia în considerare starea de spirit generală a interiorului și să încerce să aleagă un modul din același material ca obiecte de bucătărie deja disponibile. De exemplu, dacă toate bucătăria este din lemn sculptat, colțul de metal al stilului „cantina școlii“ va arata nepotrivit și ieftin.

Dacă sunteți în căutarea pentru opțiuni ieftine, nu ignora materialele de tapițerie. Nu ar fi trebuit să lipirea fire sau scuffs. Colțul în sine trebuie să fie asamblat fără fisuri și curse, indiferent de ce este. Chiar în magazin încercați să deschideți / închideți sertarele, să prezinte un loc de dormit în cazul în care este transformator, Verificați că nu a venit nimic și nu a sculat.

Canapeaua colț de bucătărie va fi o achizitie excelent, care va transforma chiar și cea mai mică bucătărie, făcându-l un loc de relaxare prietenos confortabilă chiar și fără o masă.

Despre cum să faci o chicinetă cu mâinile tale, să te uiți în videoclipul de mai jos.

Citește mai mult  Hall cu o cravată Kareny: caracteristici, opțiuni de design
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: