Cum de a alege cel mai bun robinet de bucătărie?

Cum de a alege cel mai bun robinet de bucătărie?

Dacă alegeți un astfel de loc în apartament, unde este utilizată cea mai rece și fierbinte apă în timpul zilei – atunci va fi cu siguranță o bucătărie. Mixerele instalate în bucătărie deschise și închise de gospodării la 100 sau chiar mai mult de o zi. Din acest motiv, acestea sunt prezentate cu cerințe destul de stricte, ele sunt selectate mult mai atent decât multe alte elemente ale instalațiilor sanitare moderne. Înainte de a cumpăra un mixer în bucătărie, trebuie să examinați cu atenție întreaga gamă de produse oferite de diverși producători, în segmentul financiar accesibil.

Ce fel de preferat este preferat?

Fitinguri sanitare de bucătărie de înaltă calitate trebuie să fie 100% conform cu următoarele criterii importante.

 • Rezistență ridicată la uzură. Crane pe care ați ales-o trebuie să aibă o rezistență garantată. Brandurile eminente dau acest indicator o importanță deosebită, astfel încât majoritatea mixerelor vor servi cât mai mult posibil.
 • Economie. Pentru mulți oameni obișnuiți, este extrem de important ca apa din casa lor să fie cheltuită mai economică. Mixerele sunt completate de aeratoare speciale – alimentează cu jetul ușor spumă, umplându-l cu bule de aer mic. În acest caz, consumul de apă este foarte redus semnificativ, în timp ce proprietățile igienice ale apei nu sunt pierdute. Astăzi, piața a devenit modele populare de mixere, care pot servi un flux de lichide cu spirale mici, ca și cum ar fi desenul în jurul cercului o plasă de apă. O astfel de presiune nu arată de obicei, dar în același timp reduce cheltuielile financiare pentru utilizarea apei.
 • Ușor de operat. Cele mai de succes sunt macaralele care pot deschide rapid și instala temperatura necesară a apei la ieșire. Doar un model excelent poate fi considerat o atingere a unei specii senzoriale, deoarece în ea gradul de apă încălzită poate fi întotdeauna instalat în avans, deci nu este nevoie să o reglați din când în când. Merită doar să aduceți mâna la mâna unui astfel de dispozitiv, cum apa însăși va face macaraleul imediat.
 • Putere. Un produs foarte bine făcut nu va fi frică de impacturi mecanice grave, de exemplu, presiune constantă sau frecare.
 • Design elegant. Cranea nou achiziționată nu ar trebui să-și strică aspectul original deja disponibil în bucătărie. În mod ideal, dispozitivul trebuie să se potrivească armonios în designul de spălare și bucătărie. Prin urmare, va trebui să căutați o macara din material similar și în aspect adecvat pentru mediul înconjurător.

Orice mixer, care este oferit astăzi de piață produse sanitar tehnic vor fi argumente pro și contra.

Dacă alegeți o macara în conformitate cu metodele de alimentare cu apă, atunci trebuie să știți că Orice mixer modern poate fi atribuită uneia dintre cele trei tipuri:

 • Doi jucători mixere cu două supape (rece și apă caldă)+
 • Single-art, care au doar o pârghie de blocare+
 • modele contac.

Dispozitivele dublu clic sunt cele mai simple și familiar. Pentru a obține încălzit sau apă rece, ar trebui să deschidă doar supapele necesare la un anumit unghi. Principalele avantaje ale acestui tip de produs:

 • preț scăzut, în comparație cu alte tipuri de macarale numite+
 • Ușor de reparat, – orice elemente de macara defecte pot fi modificate cu ușurință.

Contra – Astfel de macarale arata prea simplu, obișnuită și nu se încadrează în designul modern al interiorului bucătărie, și, de asemenea, necesită o ajustare lungă pentru a obține apă de temperatura dorită.

Instrumentele cu o pârghie sunt destul de confortabile în timpul funcționării. Mulți oameni opresc alegerea lor finală cu privire la aceste dispozitive pentru bucătărie lor. Folosind un singur mâner, puteți regla temperatura fluidului corespunzător, și puterea presiunii în sine. Pentru aceasta, trebuie doar să rotiți mânerul în partea stângă sau dreaptă, iar presiunea presiunea este reglabilă atunci când este în sus.

Avantajele acestui tip de dispozitive:

 • Unele dintre cele mai economice+
 • Ușor de utilizat chiar și pentru copii+
 • au decor elegant.

Ca deficiențe, puteți menționa uzura rapidă a anumitor elemente și prețul, care nu este întotdeauna disponibil la media obișnuită. Dezavantajul unei astfel de macarale poate fi, de asemenea, considerat faptul că, datorită complexității designului în timpul defalcării sale, va fi necesară aceeași reparație costisitoare.

Dispozitivele senzoriale de tip fără contact au apărut pe piața sanitară nu cu mult timp în urmă și diferă semnificativ de analogii lor mecanici. Funcția principală pe care o astfel de macara va funcționa – lichidul de aprovizionare cu o temperatură predeterminată. Astăzi puteți găsi atât dispozitive dependente de energie și autonome. Primul – printr-un adaptor special în 12 V va funcționa din rețeaua obișnuită, modelele autonome sunt alimentate cu baterii.

Cu alegerea finală, este mai bine să se oprească pe un astfel de dispozitiv care poate duplica manual în controlul agregatului.

Principalul avantaj al macaralelor fără contact este o economie uriașă de lichid, precum și absența unor urme de degete pe ea (nu este nevoie de preocupări). Cântărind dezavantajul – sunt prea scumpe.

De asemenea, puteți acorda atenție duzelor originale, care vor spori mixerul obișnuit. Acest tip de dispozitiv ar trebui să fie fixat pe gura de scurgere și va funcționa din baterii. Dacă credeți că producătorii companiilor, mixerul fără contact va economisi consumul de lichid cu 20-25%.

În plus, vă puteți familiariza cu clasificarea macaralelor de bucătărie în conformitate cu metodele instalației finale. Locația și metoda de montare a macaralei vor afecta ce model ar trebui să vă ridicați pentru bucătărie.

Instalați unitatea poate fi trei moduri populare. Listează-le.

 • Instalarea macaralei într-o spălare separată a găurilor – cel mai comun mod de instalare, care se poate face cu ușurință fără apel la un specialist. Pentru această metodă, orice dispozitiv de macara va fi adecvat.
 • În tabletă – Aici puteți plasa modelele de supapă, tipul pârghiei sau senzoriale – dar trebuie să aibă un pivotant. În tabel va fi necesar să se gătească o gaură care să corespundă diametrului dispozitivului pe care l-ați cumpărat.
 • Instalare în perete – Pentru acest lucru sunt achiziționate mixere montate pe perete. Cazul pentru acest tip de instalare ar trebui să fie cât mai masiv posibil, iar conexiunea cu toate conductele ascunse în perete trebuie să fie greu.

Ce material este mai bun?

Potrivit designului său, mixerul de instalații sanitare este considerat un dispozitiv destul de complex constând din detalii despre cele mai diferite materiale de fabricație. Corpul este cel mai adesea făcut din aliaje, cel mai adesea apar de la ei – oțel și alamă. Aceste metale Metale faimoase oferă o bună fiabilitate pentru astfel de produse. Frumos arată ca bronzul și cuprul, dar și prețul va fi mult mai mare.

Dispozitivele cu un caz de metal rezistent și elemente în interiorul ceramicii de înaltă calitate sunt cele mai solicitate. Și, de asemenea, în instalațiile salonului puteți găsi o mulțime de mixere, care sunt fabricate din ceramică sau plastic cu efect de rezistență la căldură.

Ele diferă în forță, deși inferiori în acest produs metalic.

Atunci când se aleagă, este important ca mixerul metalic să fie acoperit. Cele mai durabile sunt părți cromate, dar nu vor putea să vă dea posibilitatea de a alege culoarea necesară, precum și prea repede pe ele sunt pete de murdărie și grăsime vizibilă.

Acoperirile de email nu au probleme cu alegerea culorilor, dar smalțul nu este cel mai durabil material, pe măsură ce începe să fie peeling după o perioadă scurtă de timp sau își pierde culoarea originală. Soluția excelentă este o suprafață care a fost acoperită cu bronz. Nu va vedea pete diferite pe ea, iar îngrijirea de zi cu zi nu provoacă mult efort.

Dacă visezi alegeți cel mai bun produs, verificați-l pe greutate. Mixer cu adevărat de înaltă calitate, care va dura mai mult număr de ani, nu va fi ușor.

Cum de a alege?

Formele și parametrii polonezului diferă în varietăți și merită luată în considerare atunci când achiziționați un produs pentru a vă face alegerea cât mai corectă posibil.

Indiferent de forma blițului, duzele agregatelor pot fi rotunjite, ușor scăzute sau chiar în forma pătratului – tipul de debit de apă va fi direct dependent.

Sulfyped pe tipul de amplasare este clasificat pentru astfel:

 • Scăzut – de la 15.5 până la 18 ani.4 cm lungime+
 • Tipul mediu este 23.5, 21.6 și 20 cm+
 • High-28 cm.

  Produsele cu îndoirea și duzele ridicate sunt cele mai bune pentru a alege pentru praguri adânci. Dacă curgerea scade de la o înălțime mare într-o chiuvetă superficială, va fi necesar să se pulverizeze lichidul în bucătărie. Alegerea unei unități de tip scăzut este, de asemenea, asociată cu anumite dificultăți, În cazul în care nevoia de hostess pentru a umple o cratiță mare sau de vază.

  În acest caz, problema poate fi rezolvată ușor prin achiziționarea unei duze cu geometrie operațională, care poate fi modificat (de exemplu, vulgar telescopic). Tipurile de mixere retractabile sunt mult mai bune și foarte confortabile cu utilizarea activă. În interiorul macaranei este un furtun flexibil, este prin el și fluxul de apă va merge. Cel mai adesea, acest furtun este complet încastrat în mixer, din acest motiv, arată ca o macara obișnuită.

  Produsul de scurgere cu o înălțime de 25 cm va fi cea mai bună alegere dacă doriți să utilizați chiuveta și pentru alte proceduri, în plus față de spălarea mâinilor sau a mâncărurilor obișnuite.

  Este necesar să se țină seama de faptul că scurgerea, situat la înălțime, este potrivit doar pentru chiuveta, care va avea cel mai bolul în profunzime, în caz contrar stropirea lichidului din macara în jurul camerei nu se poate evita.

  Faucets cu expulzarea, care are o înălțime de 12-15 cm sau 15-25 cm, aranja pe deplin proprietarii, În cazul în care acestea sunt utilizate la chiuvetă să-l folosească numai în numirea directă – pentru spălare și curățare feluri de mâncare, un set de apă în feluri de mâncare pentru gătit cina.

  Rating-ul producătorilor interni

  Atunci când alegeți un mixer bun, aveți nevoie pentru a viziona nu atât de mult pe preț, dar, de asemenea, pe marca, astfel încât nu regret achiziția dvs.

  companiile autohtone celebre produc ambele, deci modele ieftine de lux de diferite tipuri de mixere. În același timp, o reputație existentă pentru aceste companii de astăzi înseamnă mult mai mult decât unele economii mici. Din acest motiv, mixere de branduri eminenți diferă întotdeauna de analogii de performanță excelentă.

  De la marca companiei producătorului depinde de faptul ca confortabil atunci când se utilizează noua instalatii sanitare va fi și cât va dura tine. Printre multe companii autohtone, care produc instalatii sanitare bune, robinete de bucătărie de înaltă calitate produce următoarea gamă de companii.

  „Aquaton”

  Caracteristica principală a acestui producător din Rusia este o mare selecție de parametri de diferite macarale, care vă permite să le achiziționeze pentru orice fel de bucătării – mari, mici, elegant și nu foarte.

  Sunimix

  Mixere de acest brand au caracteristici ergonomice fiabile și funcționalitate elegantă, ce cumpărătorii place, deoarece acestea nu sunt inferioare modelelor străine de renume în calitate.

  „SANTEKHPRIBOR”

  Această companie garantează dispozitivele de bucătărie de cea mai bună calitate, funcționarea pe termen lung, menținând în același timp aspectul și funcționalitatea.

  Iddis

  Aceasta companie din Rusia a fost mult timp populare în rândul consumatorilor ruși care preferă să sprijine producătorii lor. Mai mult de 100 cele mai populare dispozitive de acoperire cu crom și nichel sunt prezentate pe piața modernă.

  Top branduri de peste mări

  GROHE

  Producția este situată în Germania. În producția de mixere de acest brand, sunt utilizate cele mai recente tehnologii care vă permit să producați cele mai funcționale și mai mari dispozitive de calitate ergonomice.

  Cezares

  Cezares Mixer – Produsul faimosului echipament de fabricare a producătorului italian pentru bucătării din segmentul mediu de preț și clasa premium. Cezares Bazele de producție sunt situate în nordul Italiei – regiune, producția cunoscută de ceramică de înaltă calitate.

  Echipament european, utilizarea aliajelor din alamă cu un conținut ridicat de cupru, monogating de control al calității, colaborare cu designeri complet automatizat garantează fabricarea de calitate si design produse excelente.

  Imprese

  mixere Imprese din Republica Cehă au fost diferite întotdeauna în fiabilitate ridicată și o calitate excelentă a mixere lor, deoarece acestea sunt produse din aliaj de alamă de înaltă calitate.

  Lemark

  Acesta este un brand ceh, care este specializată în eliberarea de dispozitive elegante de culori, care este pictat în tonul de mile de granit moderne. Acestea sunt de obicei agregate cu un tip destul de mare de filare și un levier, care este responsabil pentru puterea jetului și temperatura lichidului utilizat.

  Zegor

  Ca parte a chinez de bucătărie Mixere Zegor conține un nivel extrem de scăzut de plumb, motiv pentru care un astfel de tip de mixere sunt complet sigure pentru funcționare activă. Scurgerea acestor produse se poate desfășura cu ușurință în jurul axei sale. Designul neobișnuit a făcut aceste supape și pârghii sunt destul de simple și foarte convenabile în casa de zi cu zi și datorită prezenței unui arator special, aceste macarale vă permit să salvați fonduri semnificative atunci când plătiți pentru consumul de apă consumată.

  Omoikiri

  Omoikiri este un producător renumit japonez care oferă clienților săi permanenți și noi de spalatorie auto, precum și mixere și diverse dispozitive de bucătărie. Stilul special al Japoniei este văzut în orice unitate de produse oferite. Garanție de 5 ani de funcționare și a calității actuale japonez de dispozitive au câștigat de mult dragostea și recunoașterea consumatorilor în cele mai multe țări ale lumii.

  Vidima

  firma Vidima poate produce, ea însăși alamă, prin urmare, deține cheia calității de turnare existente, reducând aproape la zero posibilitatea de o varietate de defecte ascunse în dispozitivele. Dezvoltarea celor mai complexe mecanisme ale produselor sanitare este implicată în principalii ingineri germani, ceea ce face posibilă asigurarea celei mai bune calități și creșterea fiabilității desenelor și a modelelor.

  Oras

  Produsele mărcii ORAS sunt produse la întreprinderile situate în Finlanda și Polonia, precum și Norvegia. Produsele se disting printr-un design atractiv, economisesc consumul de lichide prin utilizarea electronicii moderne din interiorul unității, ceea ce este în timp ca cele mai înalte standarde ale calității lumii.

  Cum de a alege un mixer de bucătărie, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: