Cum să se plieze foaia de pe banda de cauciuc?

Cum să se plieze foaia de pe banda de cauciuc?

Cu siguranță, cu achiziționarea unei foi pe o banda de cauciuc, viața ta a devenit mult mai ușor – puteți dormi în cele din urmă confortabil și nu vă faceți griji că se blochează pat. Există o complet nouă problemă – după spălare, are nevoie de lenjerie curate să fie pliat cu precizie pentru a ascunde în dulap, dar din cauza guma, înăsprirea marginea materialului, se face la toate. Din acest articol veți învăța mai multe metode de pliere rapid și convenabil de lenjerie de pat întindere.

Privire de ansamblu asupra metodelor de pliere

Beddown pe gingie a apărut pentru o lungă perioadă de timp – oamenii au reușit să evalueze diferența ei de la lenjerie de pat obișnuită. Foaia de tensiune este foarte ușor de utilizat – este suficient doar pentru ao trage pe saltea, iar rufele vor lua imediat poziția dorită.

Copiii se bucură în special de astfel de inovații, deoarece atunci când nu trebuie să căutați o foaie spartă, devine mult mai rapidă și mai ușoară de a stoca patul.

Dificultăți cu astfel de lenjerie apar după spălare, când toate facilitățile de dormit trebuie să se potrivească pe raftul selectat în dulap. Guma este strânsă la cârpă, pliată ușor, la prima vedere, se pare imposibil – există întotdeauna o falsă volumetrică fără forme Romeli.

Nu vă grăbiți să vă supărați și să abandonați un astfel de lucru confortabil datorită lipsei de spațiu în dulap – există multe modalități de a face un pachet destul de compact.

Pentru a plia în mod corespunzător foaia de tensiune, pas cu pas pentru a executa instrucțiuni simple. Vă sugerăm să luăm în considerare câteva metode simple pentru lenjeria de pat pliabile.

Compact, fără șanse

Rezultatul acestei metode este o pernă frumos pliat de foi pe o banda de cauciuc. Când pliați banda de cauciuc și pliurile că formează vor fi stabilite în interiorul convoluția și va lua un pic de loc.

De asemenea, cu executarea corespunzătoare, procedura de pliere nu rămâne critting pe partea principală a țesutului, astfel încât produsul nu are la fier pentru o utilizare ulterioară.

Pentru lenjerie de pat compact de pozare Urmați instrucțiunile pas-cu-pas.

 1. Pentru a evita contaminarea cu un strat de praf în timpul depozitării, este necesar să se adauge o foaie cu un invalid exterior.
 2. Primul pas – pliere două colțuri cu o latură lungă a țesăturii. Pentru a face acest lucru, să ia de pe marginea materialului, în cazul în care există o bandă elastică, iar pentru locul unde se termină linia mașinii, unghiul de fixare.
 3. Ori vârfurile mâinile latura lungă a feței foaie în față și nivelul marginilor cu o banda de cauciuc. Țineți sfaturile ambelor colțuri cu o mână ca și cum ați purta o foaie în mână. Ca rezultat, veți avea două față pliate în fața colțului – interior intern și extern.
 4. În continuare, este necesar să se plieze unghiul de celelalte două, mai întâi desprinde adiacent la unghiul exterior – pune-l pe de o parte pe partea de sus primele două greșit la cel greșit și nivel, de asemenea, marginea cu o bandă de cauciuc, punerea pe foaie.
 5. Ultimul colț este pus pe partea de sus a restului față în față și, de asemenea, la nivelul marginii.
 6. Apoi, piese pliate și plasate pe o suprafață plană cu o bandă de cauciuc trebuie să rămână peste materialul sub forma literei „g”.
 7. Aliniați lățimea lățimii cu o bandă de cauciuc, astfel încât să se transforme un dreptunghi cu un înfășurat în interiorul cutiei. De asemenea, distribuiți uniform faldurile astfel încât să nu funcționeze și să critice – conturul exterior al dreptunghiului trebuie să fie neted, fără ansambluri.
 8. Împărțiți vizual dreptunghiul de-a lungul celor trei părți și înfășurați secțiunile laterale în mijlocul benzii de cauciuc.
 9. Rollerul rezultat se îndoaie de două sau trei ori. Puteți admira rezultatul.

Rapid și frumos

Această metodă arată interesantă și spectaculoasă, astfel încât părinții pot atrage copii și adolescenți la proces. Rezultatul devine, de asemenea, un pachet dreptunghiular cutanat, extern, nu diferit de lenjeria obișnuită de pat pliată.

Pentru a rula rapid și frumos foaia de tensiune, urmați instrucțiunile.

 1. Răspândiți foaia pe o suprafață plană cu fața în sus.
 2. Două colțuri adiacente, cu o suprafață scurtă, îndepărtați în interior spre margine, cu o bandă de cauciuc așezată pe partea superioară a țesăturii.
 3. Alte un alt unghi, sa dovedit, pune pe mâini și inserați vârfurile acestor colțuri în marginile din afară.
 4. Fără tragerea mâinilor, ridicați așternutul, atingând degetele sfaturilor colțurilor.
 5. Mâinile compacte aliniază cusăturile pe marginile produsului.
 6. Conectați toate colțurile unul cu celălalt, devenind partea dreaptă a produsului deasupra stânga.
 7. Apoi, puneți din nou foaia pe suprafața plană și înfășurați marginile cu o bandă de cauciuc, astfel încât să se transforme un dreptunghi. O bandă de cauciuc trebuie să se formeze pe partea superioară a literei de țesut „G”.
 8. Împărțiți vizual dreptunghiul rezultat în trei părți. De asemenea, puteți petrece marginea palmei pe țesătură pentru a lăsa denturile mici – mărci auxiliare pentru o separare uniformă.
 9. Pliați părțile laterale ale dreptunghiului la mijloc, suprapunând litera „g”.
 10. Repetați aceeași procedură cu divizarea în trei părți și pliere, dar peste cilindru. Când înfășurați o a doua jumătate, faceți-o în „buzunare” în primul rând, atunci convoluția nu se va desfășura dacă va cădea accidental din raft.

Roller

Metoda de rulare paturile în video va fi foarte util pentru cei care stoca lenjerie de pat într-o cutie specială.

De asemenea, metoda va fi o adevărată descoperire pentru călătorii sau atunci când se deplasează – role dense sunt foarte convenabil să se plieze într-o valiză.

Luați în considerare o metodă de detașare trăgând foaia de tensionare în rola.

 1. așternut Estate pe o suprafață plană cu fața în sus.
 2. De la o latură lungă, scoateți unghiurile pe dos, iar pe de altă parte – există.
 3. Alegeți colțuri, sa dovedit, și introduceți-le în interior spre exterior din partea produsului.
 4. În lățimea unghiului, un ușor înveliți marginile cu o bandă de cauciuc la centrul de așternut, netezirea marginilor din cutele și formând un dreptunghi alungit din țesătură.
 5. Odată ce stabilește o nouă în jumătate de-a lungul, care se suprapun guma, astfel încât video nu este prea lung. Vei avea o fâșie lungă și îngustă de mai multe straturi de material textil.
 6. Începeți rularea benzii în role, netezi periodic faldurile rezultate.
 7. Ready Roller legați o panglică sau răzuiți o bandă de cauciuc, astfel încât să nu se relaxeze.

Alte

Oamenii inventivi nu se opresc în inventarea noilor modalități de pliere îngrijită a foii de tensiune, deci există destul de puține clase de masterat pe această temă. Puteți experimenta, alegeți o nouă salvare pentru fiecare produs și apoi alegeți cea care va fi cea mai convenabilă pentru dvs.

Pentru diversitate, sugerăm să luăm în considerare încă două scheme de cusut mai simple și rapide ale foii de tensiune. Primul mod implică plierea produsului într-un plic curat și dense.

Această metodă este perfectă pentru părinții care au copii mici, deoarece, chiar dacă bebelușul devine dintr-un cabinet de convoluție sau aruncați accidental pe podea, ei vor rămâne strâns răsucite.

Luați în considerare o metodă de pliere mai mult „Conversia.

 1. Pentru a începe cu, așezați foaia pe o suprafață plană și împăturiți-o în jumătate față în față, combinând laturile lungi.
 2. Apoi, ridicați foaia pentru colțuri și scuturați ușor pentru a netezi toate faldurile.
 3. Pliat descompună foaie pe o suprafață plană, astfel încât unghiurile cu banda de cauciuc sunt pe partea de sus din tesatura principal, dar nu înfășurați marginea rămasă cu o bandă de cauciuc – ca în metodele descrise mai sus, chiar dacă rămâne depliată.
 4. Acum, înfășurați bucățile laterale ale dreptunghiului alungit în centru, astfel încât banda îngustă cu o bandă de cauciuc dovedește marginea de la dvs.
 5. Cauciucul mănâncă puțin până la mijloc și apoi începe să pliască foaia de la cealaltă margine de două sau trei ori.
 6. După ce ați înfășurat ultima oară, puneți o margine netedă în marginea ușor împachetată – banda de cauciuc se va potrivi strâns, fixând „plicul” ciudat „.

A doua metodă începe la fel ca și primul – este necesar să se plieze foaia la jumătate, combinând laturile lungi și să pună colțurile unul în celălalt. Când parcurgeți acești pași simpli, urmați instrucțiunile.

 1. Plăcuța pliată decăzută pe pat, împărțiți-o vizibil de-a lungul părții lungi în trei părți și înfășurați baza la mijloc.
 2. Apoi, partea cu o bandă de cauciuc rotiți de două ori în josul de două ori – deci ascundeți partea cu falduri în interiorul țesăturii.
 3. Îndreptați cu grijă pliurile de pe țesătură, trăgând buckul.
 4. Rotiți dreptunghiul de cealaltă parte și din nou, împărțiți vizual în trei părți de-a lungul latura lungă.
 5. Mai întâi înfășurați o parte și introduceți cea de-a doua inserție pentru a obține un pachet NEAT.

Pentru o mai mare compactitate, da pad-ul de pe foaia cu mâinile înainte de a pune-l într-un dulap sau piept.

Cum se plia foaie rotundă?

Spre deosebire de lenjeria dreptunghiulară clasică, lenjeria rotundă nu este atât de des – este folosită în principal pentru paturi sau acele cazuri rare atunci când paturile adulte are o formă rotundă sau ovală.

Din lenjeria de pat, o astfel de formă este cea mai ușoară să răsuciți cilindrul. Luați în considerare o metodă mai mare de pliere a unei foi rotunde.

 1. Pliați produsul în față cu jumătate de față.
 2. Apoi descompune semicercul rezultat din țesătura pe o suprafață plană și pliuri și laturi.
 3. Apoi, pliați rapid foaia în jumătate de gumă și împrăștiați.
 4. Ori, elastic paralel, întoarceți-vă la mijloc, astfel încât sa stins un dreptunghi.
 5. Prin partea îngustă, lenjeria rotundă, aruncând periodic ansamblul.
 6. Ready Roller Legați un dantelă sau o panglică, astfel încât el deține forma.

În loc ultima etapă, puteți minimiza, de asemenea, un dreptunghi în „plic“ în loc de rola, pur și simplu se împarte în trei părți și rotiți-l ca în metodele descrise mai sus.

Recomandări utile

Acum, că plierea foii de tensiune pare să nu mai tine cu ceva incredibil de dificil, vă sugerăm să vă familiarizați cu alte nuanțe ale utilizării unui astfel de drept așternut. Este foarte important pentru a stoca în mod corespunzător produsului, astfel încât își menține proprietățile sale pozitive și de calitate.

Luați în considerare Citiți mai multe reguli pentru a extinde utilizarea de lenjerie de pat.

 • Inainte de a cumpara un astfel de produs a, decide cu privire la tipul de material din care ar trebui. Materialul complet naturale puternic și lucrează, și masă de locul în apropiere de guma este foarte dificil, astfel încât această alegere nu este cel mai bun. Țesături mixte nu se încadrează atât de tare, așa că, dacă se usuce în mod corect produsul textil, puteți să nu-l fier. Complet foaie sintetic, de asemenea, nu se produce, în afară, este ieftin, dar se va deteriora mai repede decât altele.
 • așternut de călcat nu este cel mai ușor anulată, dar încă mai există o modalitate de a face acest lucru rapid. Ori materialul în patru și să treacă fierul în parte, fără gumă, încercând să nu de fier prea aproape de coturi și falduri. După aceea, derulați prin produsul și dispar în plus cade pe montabile și referință. Pentru rezultate perfecte, puteți înlănțui foaia, întinzându-l pe saltea.
 • Terry și lână produse nu sunt recomandate – Temperaturile ridicate rupe structura țesăturilor din catifea moale.
 • Selectați un raft separat, într-un dulap sau un sertar în dulap pentru dormit, astfel încât acestea sunt depozitate separat de uzura casual.
 • Foi de vară de bumbac și modele calde din bicicletă și flanel trebuie să adăugați la diferite rafturi.
 • Sortați produsele în culoare Astfel încât țesăturile monofonice ușoare nu intră în contact cu accesoriile cu un model luminos pentru a elimina riscul de colorare.
 • Nu îndoiți lenjerie în ambalaje din polietilenă, Încercarea de acest mod de a diviza sau produse țesături ușoare proteja de praf. În astfel de condiții, țesătura va începe să se deterioreze mult mai repede și va dobândi rapid un miros superficial care nu este ușor de adus. Singura excepție este pachetele de vid speciale, dintre care aerul este complet eliminat.
 • Schimbați lenjeria de pat la fiecare zece zile, La urma urmei, dacă guma se află într-o stare întinsă de prea mult timp, își poate pierde proprietățile.
 • După spălare, nu suprapuneți foi – Scoateți-le imediat după ce au uscat, în caz contrar razele soarelui pot strica guma.
 • Nu atarna lenjerie de pene pe îngheț – în cazul în care îngheață de umiditate în elastic umed, ea poate, de asemenea, își pierd rapid calitățile lor.

efectuarea Responsibly toate articolele de îngrijire corespunzătoare, vă păstrați aspectul inițial și de a crește durata de viață a foii de tensiune.

O trecere în revistă vizuală a plierea colilor de hârtie pe banda elastică este prezentată în clipul video următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: