Design de bucătărie cu balcon

Design de bucătărie cu balcon

Orice hostess este important pentru a dota bucătăria, astfel încât nu numai că este convenabil să gătești tot felul de capodopere culinare, dar, de asemenea, frumos să fie: micul dejun, mese și cină. Dacă mai devreme fiecare familie a fost limitată la un anumit set de elemente ale setului cu cască de bucătărie, atunci este reprezentat un număr mare de opțiuni de proiectare pentru bucătăriile diferitelor layout-uri.

În lumea modernă, dezvoltatorii experimentează adesea locația camerelor în apartamente. Una dintre cele mai recente tendințe este amplasarea balconului în bucătărie. Desigur, designul general al camerei ar trebui să asigure ieșirea la loggie, deci este important să se gândească la decizia corectă în avans.

Caracteristici de planificare

Bucătăriile cu ușa balconului, în loc de o fereastră, se găsesc atât în ​​apartamentele clădirilor moderne, cât și în cele care au fost ridicate cu mult timp în urmă. Desigur, acest aspect are o serie de avantaje semnificative.

Balconul nu poate servi doar ca un loc pentru a stoca tot felul de articole de uz casnic, dar acționează și ca o cameră de zi separată sau o sală de mese completă (Totul depinde de dimensiunea balconului în sine). Mai mult, ușa și ferestrele trec în cameră mult mai mult decât o fereastră. Dar vă puteți aminti, de asemenea, timpii sovietici în timpul iernii, balconul a fost folosit ca frigider, care este, de asemenea, convenabil, având în vedere locația sa în bucătărie.

Ca minus puteți lua în considerare faptul că camera într-un fel a trecut, deoarece loggia trece adesea prin bucătărie, mai ales dacă balconul este singurul din apartament.

Designul bucătăriei cu un balcon are multe opțiuni într-o mare varietate de stiluri. Profesioniștii oferă un număr mare de idei care ajută la evidențierea frumuseții prezenței unui balcon în bucătărie. Puteți dezvolta un proiect cu adevărat unic, fără a repeta orice altă idee.

Repararea pe o bucătărie similară este un proces destul de complex în comparație cu finisarea camerei standard, cu toate acestea, opțiunile de finisare sunt mult mai mult. Una dintre cele mai populare este asocierea bucătăriei și a balconului, și cel mai adesea pe loggia există o zonă de luat masa. Dacă încălziți camera, puteți experimenta cu crearea unei grădini de iarnă.

finalizarea

Bineînțeles, problema decoratiunilor ar trebui abordată cu o atenție deosebită, deoarece în bucătărie, în plus față de frumusețe, este, de asemenea, importantă și practică, astfel încât procesul de gătit a durat o bună dispoziție și nu la făcut să se gândească mai departe Curățenie.

Designul bucătăriei cu un balcon se poate baza pe două versiuni: menținerea unității comune a balconului și interiorului sau utilizarea unor stiluri absolut diferite pentru finalizarea spațiilor diferite.

De exemplu, puteți face proiectarea de două zone în aceleași culori, sau alege nuante similare. Această metodă se va extinde cu siguranta camera, Deoarece nu va fi nici o graniță, iar unul va continua celălalt.

Citește mai mult  Canapele mari de colț

Un alt mod nu va lua o mulțime de spațiu, cu toate acestea Trebuie să fii atent cu selecția de culori, este important să le combine, astfel încât spațiul nu este „mâncat“. de ieșire de succes vor fi luate în considerare pentru a crea o bucătărie de culoare standard, de exemplu, lapte, bej, maro. În astfel de cazuri, umbra zidurilor de pe balcon poate fi aproape orice.

ceas Ideal Set de bucătărie, în tonuri de maro, pereți de bucătărie luminoase și ornamente în balcon de măsline sau culori liliacie. Puteți experimenta cu culori mai luminoase, dar trebuie să urmeze o combinație de succes a unor astfel de soluții îndrăznețe.

În ceea ce privește materialele de finisare bucătărie cu un balcon, atunci acestea sunt aceleași modalități ca și pentru bucătăria obișnuită, cu o fereastră. Wallpaperul revendicat poate fi aici și ziduri vopsite. În zona de lucru este mai bine să faceți un șorț din plăci, plăci de piatră sau panouri din lemn.

Cum să puneți mobilierul?

Totul depinde de forma de bucătărie. Este în valoare de uita la ea ca și în cazul în care în partea de sus și să înțeleagă ce tip de căști se va potrivi perfect în spațiul global. Dacă bucătăria are o formă alungită, reamintește dreptunghiul, atunci pentru el, cel mai probabil, capul direct se va potrivi, care nu va ascunde locul, ci o va face mai accesibilă. Pe peretele opus va fi capabil să găzduiască cu succes zona de luat masa – atât o masă obișnuită, cât și un raft de bar de-a lungul peretelui.

Locația paralelă a mobilierului vă permite să vă deplasați în siguranță între diferite zone și deschideți acces direct la balcon.

În cazul în care forma de bucătărie seamănă cu un dreptunghi standard de, atunci aveți mai mult spațiu pentru realizarea celor mai îndrăznețe fantezii. Puteți prefera atât căștile direct și de colț. În cazul în care zona de bucătărie este destul de mare, puteți instala în mijlocul așa-numitele Islet ca spațiu de lucru suplimentar. Tabelul de alimentare poate fi plasat în bucătărie sau balcon, în funcție de modul în care îl utilizați.

Citește mai mult  River cabine de dus: caracteristici distinctive și gama de modele

proprietarii de bucătărie pătrat de multe ori preferă să utilizeze două pereți pentru a instala set de căști. Dacă există un balcon, atunci opțiunea ideală este folosit ca o sala de mese mică.

Iluminat

După cum știți de la regulile de bază de design interior, culorile care a pictat pereți, tavan, podea sunt jucate, un rol important în iluminat camera. Evident, în cazul în care sunt selectate nuanțe deschise, spatiul va parea mai solare, iar în cazul în întuneric – sumbru.

Bucătăria cu un balcon este umplut cu un număr mare de lumină în comparație cu bucătărie pe care există doar o fereastră. Mai ales cu succes funcționează un astfel de principiu, atunci când decide să o parte dărâmarea zidului, și să facă o continuare balcon de bucătărie.

Dacă vorbim despre dispozitive electrice care să ne dea lumină artificială, totul depinde de imaginatia si stilul selectat. Puteți achiziționa un candelabru convențional, care este potrivit pentru aproape orice interior, sau să dea prioritate unei decizii speciale de proiectare.

De exemplu, stilul Loft este caracterizat printr-o opțiune de iluminare, atunci când mai multe candelabre cu plaffones volumetrice sunt suspendate într-un rând.

De asemenea, puteți rămâne pe alegerea câteva becuri mici de lumină construite direct pe tavan. Acesta este un mod destul de practic, dar totul depinde de preferințele dumneavoastră.

Alege stilul

Ridicați interiorul original care vă va încânta de mulți ani, destul de dificil, mai ales dacă vine vorba de bucătărie cu un balcon. Pentru a face cea mai reușită soluție, este necesar să se ia în considerare unele caracteristici ale stilurilor principale.

Non-modă clasic A considerat întotdeauna o opțiune bună pentru un apartament sau o casă. Fatadele de relief de cabinete, aparate de uz casnic rafinat, scaune neobișnuite pentru masă – toate acestea se potrivesc perfect în bucătărie cu un balcon, care, apropo, poate fi decorată nu mai puțin creativă.

Popular în ultima vreme Loft Vă va ajuta să creați o atmosferă de interior îndrăzneț și chiar „stradă”, mai asemănătoare cu o cameră cu reparații neterminate. Se pare că într-adevăr, cu îndrăzneală și se potrivește oamenilor care nu se tem de experimente.

Balconul de bază va arăta într-o astfel de bucătărie, tranziția la care poate fi făcută sub forma unui zid de cărămidă roșie.

De mult timp ocupă o poziție de lider și un astfel de stil ca High Tech. Este destul de ușor de lucrat cu ea, și, dacă este necesar, puteți înlocui un element din interior, fără nici o dificultate. Balconul poate fi emis în similar cu capul de bucătărie al culorilor, creând un interior unic care nu se plictisește de timp.

Citește mai mult  Noptieră Tabele pentru dormitoare: Soiuri și recomandări pentru alegerea

Bucătărie B Stilul scandinavului se poate dovedi nu mai puțin minunat. Ea va accentua cu siguranta gustul tau si va da o multime impresii placute la cumpararea articolelor de decor. Pentru balcon puteți ridica o mare varietate de soluții de stil scandinav.

Exemple frumoase de interior

Să recunoaștem interioare frumoase de bucătărie având un balcon.

  • opțiune de succes pentru combinarea bucătărie în stil clasic și balcon ca o zonă de luat masa. Rețineți cât de multă lumină apare în cameră când o parte a peretelui este curățată.

  • Aici prezintă, de asemenea, o bucătărie fixată într-un stil clasic. Balcon joacă, de asemenea, rolul de cameră de odihnă. De la ușa gazdelor a considerat că este necesar pentru a scăpa de, care sa extins în mod semnificativ spațiul.

  • Aceasta fotografie are o combinație de bucătărie de succes, cu un balcon. economii sunt cele realizate datorită faptului că frigiderul este amplasat pe balcon, iar partiția rămasă de la ușile de balcon joacă rolul de masă.

  • Aici este o opțiune pentru combinarea o cameră de zi-bucătărie cu un balcon. Deoarece fotografia este prezentă în fotografie, putem presupune cu siguranță că ne sunt combinate cu o cameră de combinat și o bucătărie. Este demn de atenție la soluția de culoare: căștile sunt realizate în nuanțe de verde, pereții de pe balcon sunt vopsite în ele.

  • Pe această fotografie, o parte din bucătărie este complet transferat la balcon, care arata foarte original. Desigur, este destul de dificil din punct de vedere tehnic, deoarece este necesar să se transfere mai multe comunicări.

  • Aici vedem că balconul a servit nu numai de locul de depozitare a articolelor de uz casnic, ci și de o zonă de luat masa. Pervazul a devenit o soluție excelentă în căutarea unei mese pentru a primi hrană sau contra.

  • Aici bucătăria este un punct de trecere pe drumul spre balcon, Cu toate acestea, este aproape neobservată deoarece perdelele luminoase fără greutate atașează un fel de aer.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: