Design de bucătărie în Khrushchev cu frigider

Design de bucătărie în Khrushchev cu frigider

Bucătăria trebuie să ofere bucurie și fericire – aceasta este o axiomă. Cu toate acestea, pentru a emite un spațiu într-o cameră mică este dificilă. Este necesar să se utilizeze tehnici speciale de proiectare, cunosc principalele subtilitățile.

Caracteristici și stilisticii

Bucătăria în „Hrușciov” cu un frigider poate fi utilă confortabilă, în ciuda lipsei de zonă. Se crede adesea că este posibil să se echipeze acest spațiu numai în stilistica modernă. Neoclasica laconică este, de asemenea, potrivită. Este bine pentru oamenii care nu tolerează în mod organic răceala minimalismului. Atunci când alegeți modele foarte luminoase de frigidere, este recomandabil să execute restul camerei astfel încât să nu distragă atenția de la subiectul principal.

Pentru cea mai mare optimizare a unei zone mici de bucătărie de la 4 kV. Contoare:

 • Refuzați bijuteriile sau reduceți utilizarea lor+
 • Curățați perdelele din ferestre+
 • Îndepărtați o zonă de luat masa dincolo de frontierele spațiului de bucătărie.

Atenția merită un astfel de stil cum ar fi eclectismismul. Cu toate acestea, este necesar să se înțeleagă că numai designerii experimentați își pot încorpora competența. zidărie de cărămidă clasică, vopsită în maro sau roșcată, rareori arată avantajos într-o cameră mică. Este mai bine pentru a face un interior eclectic, cu vopsea albă sau gri. opțional se poate utiliza mezanin pentru a dota camera cum ar trebui să fie – există multe alte soluții practice.

Metode de optimizare a spațiului de bucătărie

O tehnică destul de comună este fuziunea de bucătărie și spații de oaspeți. Chiar și creșterea costurilor de reparație nu permite de a respinge în mod clar o idee similară. Cele mai multe evoluții design la modă poate conține o astfel de primire a. Problema este că Modificarea planului de cameră în apartament poate fi în mod exclusiv cu acordul inspecției de locuințe și ITO. Într-o casă privată, o astfel de rezoluție nu este necesară – dar va trebui să calculeze totul singur și gândește-te elimina erorile.

Citește mai mult  Perdele glisante pentru baie: soiuri și alegere

Trebuie să se țină cont de faptul că legătura lucrătorului și a spațiilor de oaspeți poate fi însoțită de răspândirea mirosurilor din bucătărie. Numai un extract destul de puternic va ajuta să facă față lor.

În ceea ce privește stilistica camerei Unite, cea mai bună alegere pentru el este mansarda. Este suficient să spunem că în acest stil a început să conecteze în mod conștient premisele.

Dar în bucătăria „Hrușciov” cu frigiderul pe care îl puteți merge și altfel, transferați partiția. Este demn de remarcat faptul că o soluție similară va fi mai scumpă decât săli de amestecare. Fără o permisiune oficială, nu va face oricum. Un avantaj important al acestui interior este că mirosurile străine nu se vor răspândi în spațiul de oaspeți. Nu va exista nicio interferență și de la zgomotul bucătăriei. Da, iar aranjamentul unei zone normale de luat masa, care vă va permite să acompirați întreaga familie, este semnificativ simplificată.

Opțiune foarte bună – îmbinarea bucătăriei cu loggia (nu cu balcon!). O astfel de soluție vă permite să utilizați zona de backup cât mai mult posibil. În unele cazuri, zona de luat masa este transferată loggiei, fără a fi demolată zidul. Cu toate acestea, va trebui să aveți grijă de izolația de înaltă calitate pentru toate regulile tehnologice. Adică pentru a forma o „plăcintă” competentă a materialelor izolante.

Dacă complotul de lucru este transferat, dezmembrarea partiției integral sau parțial va trebui să primească permisiunea oficială. În unele cazuri, loggia este sfătuită să pună echipamentul de frigidere și de bucătărie pentru inventarul bucătăriei. Acest lucru va scăpa de lucrurile cele mai grele.

Recomandări suplimentare

Structura căștilor este determinată în primul rând de geometria camerei în sine. Varietate directă de căști de bucătărie în bucătăria Hrușciov cu un frigider recomandat pentru spațiu îngust. Dacă forma de cameră este aproape de pătrat sau în mod corect corespunde acestuia, tipul de colț este potrivi mai bine. În cazul în care camerele de conectare, fie de transfer zona de luat masa în altă cameră, utilizarea de două rânduri sau capete P-profilate. O astfel de alegere a este potrivită pentru o familie mare, în cazul în care trebuie să plasați ca aparate de uz casnic de mult și de inventar posibil.

Citește mai mult  lenjerie de pat finet

În unele cazuri, frigiderul a pus în locuri neobișnuite. Pentru a face acest lucru, utilizați modele de refrigerare relativ îngustă. În același timp, ele trebuie să aibă o înălțime mai mare sau execuție orizontală. Dacă frigiderul are o lățime normală, se recomandă plasarea într-o nișă sau sub carcasă. Fatadele de mobilier încorporate sau deghizate, dispozitivul va intra în spațiul cât mai armonios posibil.

Uneori trebuie să dotați o bucătărie mică, unde nu există căști atipice (nu prea adânci). Ieșirea optimă devine compoziții cu o sobă de gaz sau o focalizare electrică a unei lățimi mici. Aproape orice magazin oferă modele cu o lățime de 0,45 m. O alternativă bună este utilizarea panourilor de gătit. Pentru a pregăti alimentele complet, cumpărați un alt cuptor, care este încorporat în setul cu cască.

Puteți intra în mașina de spălat în moduri diferite – dar cel mai adesea este ascunsă de fațade. Cu toate acestea, o astfel de decizie nu este prea practică. Și dacă modelul este frumos frumos, elegant, îl puteți pune în mod deschis.

Un rol important în bucătăria „Khrushchevki” joacă nu numai definiția corectă a zonei de luat masa. Trebuie să o organizeze foarte atent, având în vedere toate cerințele.Designul comun este:

 • Înlocuirea baretului obișnuit de ferestre+
 • Folosind un contor de bare (dacă 1 sau 2 persoane trăiesc în casă)+
 • Plasarea mesei pliante sau pliate+
 • Folosind o masă în formă rotundă, fără pliere mecanisme+
 • Consumul de scaune transparente sau scaune ușoare (acestea nu sunt inferioare analogi masive).

  Atunci când selecția de mobilier și alte elemente în bucătărie cu un frigider sfătui să acorde o atenție la culorile. tonuri de lumină face o cameră liber. Vopsele Pastel recomandăm aplicarea în stilisticii moderne. Dar soluția cea mai la modă de la sfârșitul anului 2010 este alb interior. Pentru o mai mare confort, ar trebui să introduceți mai multe accesorii luminoase.

  Citește mai mult  Canapele pentru o persoană: caracteristici și reguli de alegere

  Așa că arată spațiu cât mai deschis cât mai mult posibil, vă sfătuim să utilizați pereți sau foto tapet simplu, cu efect de perspectivă. Aspiră în depărtare în depărtare ajută să facă față cu principalul dezavantaj al „Hrușciov“ – tavane joase. Dar, în cazul în care bucătăria este prea îngust și, prin urmare incomod, este în valoare folosind opțiunile de benzi orizontale. Geometria camerei afectează în mod direct modul în care imaginea este orientată în finisarea podelei. Când bucătăria are o formă pătrată sau un dreptunghi, podeaua trebuie să fie făcută cu un model diagonal

  Astfel încât spațiul (care este absorbit și și frigider) arăta mai mult, utilizați oglindă și elemente lucioase. O alegere excelentă este utilizarea șorțurilor de sticlă. Opțional, va fi Skinali – Mozaic simplu Nu mai rău. Plasarea unei oglinzi mari pe un perete va adăuga spațiu și confort. Cu toate acestea, oglinda în sine trebuie făcută într-un mod special, astfel încât atunci când este deteriorat sticla nu se prăbușește.

  Exemple

  Opțional pentru a plasa un frigider în bucătăria Khrushchev la ușă. Fatadele galbene ușoare sunt armonizate cu o parte deschisă vagă a peretelui. Într-o astfel de compoziție, frigiderul nu arată sfidător sau contradictoriu.

   Și apoi se afișează soluția. „Produsele de pădure” se apropie de fereastră. Pe partea opusă în spatele fațadei elegante, este ascunsă o mașină de spălat.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: