Dormitoare masiv: specii, branduri, opțiuni, idei interesante

Dormitoare masiv: specii, branduri, opțiuni, idei interesante

Orice mobilier din lemn natural și arată superb și servește mult timp și nu dăunează sănătății, deoarece nu conține componente chimice. Dormitoarele din astfel de materiale sunt deosebit de populare și prezentate într-un sortiment uriaș. Ele nu sunt adesea percepute, așa că înainte de a le cumpăra ar trebui să fie familiarizați cu toate particularitățile, avantajele și minusurile acestor produse.

Caracteristică

Mobilierul dormitorului trebuie ales cu grijă deosebită. O treime din viața pe care o persoană îl petrece într-un vis, așa și aici ar trebui să înconjoare numai materiale de înaltă calitate și sigure, care nu vor dăuna sănătății. Astfel de cerințe sunt responsabile pentru căști produse din lemn natural. Ele nu sunt doar ecologice, ci și distinse printr-un aspect demn. Mobilierul de înaltă calitate ales în mod corespunzător este capabil să transforme camera în ansamblu, făcându-l cu adevărat luxos.

Căștile de dormit constau din componente diferite. Cel mai adesea, numărul lor include componente cum ar fi:

 • dulap+
 • Banchet+
 • masă de toaletă+
 • noptiere+
 • Cazare si alte elemente necesare.

Căști moderne din materiale naturale, naturale sunt populare și în cerere. acestora din diferite specii de lemn. copii Cele mai preferate și recunoscute calitativ de stejar natural. Sunt foarte scumpe. De asemenea, la vânzare nu există opțiuni mai puțin de înaltă calitate și frumos din frasin, fag, pini si alte rase celebre.

dormitoare din lemn sunt caracterizate prin faptul că acestea se tem de conținut ridicat de umiditate. În umiditate constantă, este imposibil să le instalați.

În aceste condiții, o astfel de mobilier va pierde rapid fosta atractivitatea. În plus, camerele din masivul trebuie să fie atent.

dormitoare de înaltă calitate realizate din lemn masiv, se potrivesc perfect în multe direcții stilistice de interior. De exemplu, acesta poate fi un popular franceză Provence, o țară sau rustic un clasic de lux. În toate setările listate, mobilier din lemn natural arată armonios și bogat.

Avantaje și dezavantaje

Dormitorul din masivul – visul multor proprietari. Astfel de kituri sunt renumite pentru o calitate de neegalat și design unic, care nu este în măsură să repete nici unul dintre materialele ieftine existente. Cu toate acestea, graba cu achiziționarea de astfel de produse nu ar trebui. Mai întâi trebuie să se familiarizeze cu avantajele și minusuri.

Luați în considerare principalele avantaje ale dormitoare din lemn.

 • Tot lemnul este un material de origine naturală. În cursul prelucrării, acesta nu este expus la substanțe chimice dăunătoare și agresive, ceea ce face ecologic și în condiții de siguranță pentru sănătatea umană. prezent are, nu toate materiale de calitate, cum ar.
 • Produse din pădurile de lemn sunt durabile și de încredere. Adesea, mobilier naturale sunt transmise din generație în generație. Chiar dacă ea pierde roman de-a lungul anilor, va fi posibil să renoveze și să se întoarcă fostul „farmec“. Damage dormitoarele de matrice nu este atât de ușor, deoarece acest material este puternic.
 • Proiectarea camere din matrice de lemn este fără cusur. Acesta este motivul pentru astfel de produse sunt atât de populare și mulți oameni vis de ei. Profesioniștii pot da un copac natural pentru o varietate de forme și completarea acesteia cu un peisaj interesant, de exemplu, detalii sculptate.
 • Se crede că un astfel de mobilier transporta energie pozitivă. Copacii păstrează naturale de energie, care are un impact pozitiv asupra sănătății și starea de spirit a gospodăriilor.

Mulți oameni atrag o aromă unică de lemn natural, pentru că este foarte plăcut.

Acum, ia în considerare ceea ce deficiențele de mobilier sunt realizate din matrice de lemn.

 • Este ușor inflamabile și perfect suporturi de ardere. Dacă focul a izbucnit, o astfel de mobilier va accelera doar distribuirea sa. Pentru a evita astfel de probleme grave, arborele este necesar să se ocupe de mijloace speciale, cu efect refractar.
 • Camerele de matrice de lemn sunt scumpe, deoarece acest material natural în sine este considerat valoros. Nu orice persoană își poate permite un dormitor elegant și frumos din lemn, mai ales în cazul în care se referă la rase de elită.
 • Camerele din masivul sunt foarte grele. Datorita faptului ca acestea să cântărească foarte mult, trebuie să se familiarizeze cu privire la calitatea și fiabilitatea acoperitoare de podea. Mutare dintr-o cameră în alta astfel de mobilier este foarte problematică.
 • dormitor nevoie de lemn natural de îngrijire regulată și corectă. Din când în când acesta este tratat cu antiseptice speciale, care o protejează de factorii externi negativi. Sunt compoziții similare.
 • Arborele este stricat repede dacă este în condiții de umiditate ridicată.
 • Mobilierul din matrice poate fi supus unor atacuri de paraziți din lemn. Pentru a nu întâlni o astfel de problemă, va trebui să nu uităm despre prelucrarea antiseptice.
Citește mai mult  balcon confortabil: Recomandări pentru înregistrare și soluții interesante

Soiuri de garniturov

Gama de garnitars din lemn natural astăzi este foarte mare. Puteți alege cea mai bună opțiune pentru persoanele cu cerințele și capriciile.

de la Duba

Aceasta este una dintre cele mai puternice și puternice materiale. Stejar – durabil, puternic, rezistent la putrezire. Acesta este caracterizat printr-un desen natural frumos și culoare. mobilier din stejar arata cu adevarat elegant si bogat. Ea poate servi mai multe zeci de ani, asa ca costa scump.

tipuri similare de dormitoare alege oameni de succes care nu numai pasă de frumusețea locuinței lor, dar, de asemenea, starea de sănătate a gospodăriilor. matrice de stejar poate avea un efect de vindecare asupra organismului uman.

Așa că setul cu cască din stejar natural servit, atâta timp cât posibil, este necesar să se proceseze corect materialul. Da, și de a opera astfel de mobilier ar trebui să fie atent. De exemplu, este imposibil de a pune cani cu băuturi calde sau plăci de alimente calde. În cazul în care desenele nu sunt lăcuite, ele pot absorbi mirosuri străine în structura lor. În cazul în care proprietarii sunt fumatori, mobilierul de stejar vor fi în mod necesar umplut cu „arome“ adecvate.

mobilier de stejar recunoscut de elită. Mai ales armonioasă, ea se potrivește în interioarele stilisticii clasice. În cazul în care stilul englezesc are loc, atunci astfel de produse vor fi în măsură să sublinieze aristocrație sale. Potrivit mobilier din stejar si pentru stilul rustic țară.

de pin

Pin modele de mobilier sunt foarte populare. De-a lungul anilor, o nuanță de aur ușoară, se pot schimba în roșu, dar nu vor dispărea, nu se vor potrivi cu o varietate de interioare.

Citește mai mult  chiuvete suspendați pentru bucătărie: Caracteristici de alegere și instalare

Pine se distinge printr-o structură de lemn pronunțată, toate fibrele sunt bine vizibile pe ea. Procesul Acest material nu este atât de ușor. Dormitoarele de pin sunt mai ieftine decât stejarul, deoarece pinul nu este rar și nu se aplică la rasele valoroase. Dar nu o face mai puțin de înaltă calitate sau atractivă.

Dormitoarele de pin se potrivesc perfect în stilurile vechi rusești și rustice.

Pentru o casă de țară, produse similare sunt opțiuni perfecte.

Din Buka

Mobilierul din fag este mai ieftin decât stejarul, dar mai scump decât pinul. Căștile de dormit din acest material natural sunt caracterizate de o umbră ușoară plăcută. Acest lemn este caracterizat de caracteristici excelente de rezistență, dar nu împiedică să fie flexibilă. De aceea De la fag face mobilier unic cu obiecte îndoite. De multe ori în vânzare Puteți găsi produse din fag stilizat sub anticului.

Fagul este recunoscut ca material valoros. Se dovedește produse foarte frumoase care pot fi o decorare decentă a oricărei camere. Cu toate acestea, astfel de modele au un dezavantaj serios – acestea sunt foarte slab tolerate cu contact de umiditate. În cazul în care camera este de multe ori schimbarea nivelului de umiditate, setul cu cască poate pierde în curând aspectul de transport de marfă.

de la GEVE

căști de dormit sunt realizate din rase exotice. Deci, Gevei se distinge printr-un aspect unic. Acest lemn are o culoare naturală strălucitoare aproape de cremă. Există corpuri maronice vizibile. În structură, această rasă de lemn este foarte puternică și omogenă, deci Mobila din ea poate fi lustruit, fără teama de a dauna. În prelucrarea Gevoy este modest și de combustibil, astfel încât acesta are posibilitatea de a face elemente de mobilier originale, cu piese de ajurata.

Umiditate și temperatură diferențe Acest naturale transferă materiale fără probleme, precum și a impactului negativ al razelor ultraviolete. În aceste condiții, mobilierul nu va pierde forma, nici o culoare atractivă.

Căști din Gevei poate servi pentru o mulțime de ani, în cazul în care acestea au fost făcute în conformitate cu standardul și pentru ei curtat corect.

Adormit headsets produc din alte rase de arbori, de exemplu, arin, nuc, mahon, frasin, mesteacan alb. Cu toate acestea, opțiunile enumerate sunt considerate cele mai populare și comune, oamenii lor cumpara cel mai des.

Examinați producătorii

De înaltă calitate, căști de dormit din matrice de lemn face diferiți producători.

 • produse de înaltă calitate din lemn valoroase produce România (Simex, Verdi). Seturi complete de stejar, nuc, arin, fag. Numai profesioniștii lucrează la fabricarea de mobilier. În utilizări de producție exclusiv materiale ecologice și sigure. Toate modelele sunt dezvoltate în ateliere speciale de proiectare, astfel încât să alegeți o opțiune pentru gustul și culoarea poate fiecare cumpărător.
Citește mai mult  Descrierea DEXP Masaj perna de dormit

 • Malaezia Se pare mobila excelentă gevent exotice. Căști produc pe plante mari la cele mai recente tehnologii. Este mobilierul de producție din Malaezia relativ ieftin, dar are o calitate bună.

 • Mobilier din lemn bun produce Rusia (Fabrik Libertate, Evitei, Nairy, Diso si multe altele). Opțiunile din fabrică, și produsele fabricate de handicap, astfel încât trebuie să le aleagă foarte atent. Este mai bine să cumpere lucruri similare numai în saloane de brand dovedite. În fabricile din Rusia produc, de asemenea, mobilier la comanda individuala.

Sortiment mare de mobilier din lemn eliberează, de asemenea Mordovia, Vietnam și Belarus. TUTA este realizată de căști dintr-o varietate de modificări, puteți chiar să satisfaceți opțiunile de înaltă calitate de înaltă calitate. Costul mobilierului variază – puteți găsi copii relativ accesibile și foarte scumpe.

Sfaturi pentru alegerea

Dormitorul din matricea de lemn ar trebui să fie ales foarte atent pentru că nu este prea ieftin. Ia în considerare etapele pentru a acorda atenție.

 • Luați în considerare pătratul dormitorului. Pentru camere mici nu alegeți seturi mari cu o mulțime de articole – ei vor supraîncărca dormitorul.
 • Acordați atenție stilului în care se fac căștile sunt făcute. Designul dormitorului trebuie să se încadreze în ansamblul comun, mai degrabă decât să iasă din ea.
 • Uită-te cu atenție toate suprafețele de mobilier. Lemnul nu ar trebui să aibă zgârieturi, chips-uri sau scuffs. Toate componentele trebuie să fie în stare perfectă.
 • Solicitați întotdeauna certificate de calitate pentru mobilierul selectat. Dacă nu le arătați, este mai bine să mergeți la un alt salon.
 • Cumpărați numai mobilier de marcă în saloane bune cu reputație impecabilă. Desigur, dormitoarele nu sunt cele mai ieftine, dar veți obține un produs bun cu o garanție de calitate.

Exemple frumoase

Dormitoarele din masivul din lemn vor fi întotdeauna în afara concurenței. Ele sunt frumoase și fiabile și durabile. Astfel de kituri sunt capabile să transforme interiorul, făcându-l cu adevărat luxos și bogat. Luați în considerare o atmosferă de succes cu astfel de modele.

 • Set de mobilier elegant de lemn întunecat lăcuit, cu un pat cu o jumătate de pătrat și popping, va fi impresionant pe fundalul unui dormitor cu pereți albi și un pardoseală bej, covor mărit sub un craniu de animale.

 • Un set minimalistă (fără fir și peisaj) de mobilier dintr-o gamă de lumina de stejar se potrivesc perfect în situația, în vârstă într-o cheie modernă. În jurul acestui dormitor va fi privit în mod armonios pereți blonde și podea gri, un mic covor pufos maro, plante vii.

 • Kit-ul elegant asamblat dintr-un pat mare, cu o tăblie buclat de mare, în relief detalii și aceeași pocnituri, noptiere cu o extensie la partea de jos, va fi spectaculos să se uite într-o cameră mare, cu tavane înalte, asieta lumina de pereți și podea strălucitor acoperire dintr-un copac roșu natural umbră.

Finisarea candelabru elegant setare cu piese și pandantive curbe elegante.

Despre cum să aibă grijă de mobila din lemn natural, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: