Fețe de pernă pe perne canapea: specii și opțiuni de proiectare

Fețe de pernă pe perne canapea: specii și opțiuni de proiectare

În Evul Mediu, fețe de pernă folosit un pur cu un scop practic – cu ei un vis a fost mult mai confortabil. Astăzi, sarcinile pillowcases și capace pentru perne extinse, iar componenta lor decorativ a devenit dominantă.

Caracteristici și funcții

perne canapea – o categorie specială de produse, care sunt concepute pentru a crea un confort de casă. Dacă vă decideți pentru a ridica o pernă canapea, să fie pregătit ca alegerea capace pentru ei vor fi și mai aprofundată. Datorită fețe de pernă pe perne decorative, puteți schimba starea de spirit a spațiului, recurge la decor festiv și de sezon.

Sarcinile pentru fețe de pernă perne canapea.

 • „Asigurați-vă prieteni“ între ele elemente de interior individuale. Se întâmplă că accesoriile combină spațiu, o imagine solidă a camerei este evaporat. De exemplu, perne de canapea (sau, mai degrabă, pillowcases la acestea) pot fi combinate cu perdele. Uneori, fețe de pernă sunt alese pentru tapet.
 • Stilul Notam interior. Deosebit de bun este vizibil pe stiluri de Provence, Shebbi-Shik și T.D.
 • Expand accente luminoase. În interior monocrom este coperți care pot deveni singurul element luminos care de echilibrare a spațiului.

Caracteristica cea mai atractivă a pillowcases – acestea sunt un element înlocuibil. decor de sezon este foarte ușor de a organiza, capace de schimbare.

Culorile de frunze de toamnă – în septembrie și până la sfârșitul toamnei, cu fulgi de zăpadă – în timpul iernii, nuanțe de licitație de trezire – în primăvară, saturate-floral – vara + toate acestea schimbă aspectul camerei.

Tipuri de elemente de fixare

Fețe de pernă nu numai spațiu decora. Uneori, ele atrage după sine o mulțime de complicații: să se spele, înțepeni, găsiți opțiunea corespunzătoare. De asemenea, este necesară Practicalitatea în alegerea față de pernă, deoarece În căutarea pentru cel mai bun model, se concentreze pe tipul de element de fixare. Poate că va căuta doar eurochell sau uita-te la alte opțiuni.

Citește mai mult  Proiectarea din sala de 16 kV. M

Valve cu miros

Un astfel de detaliu ajută la susținerea cazului în forma prescrisă. Aceasta este cea mai ușoară opțiune de realimentare perne în față de pernă. Chiar și un copil va putea face față cu el. Dacă decideți să coase o pernă frumoasă, seamstres novice poate naviga exact pe valva cu miros – este mai ușor să-l coase.

Pe butoane

Button – nu numai elementul funcțional al unei astfel de acoperire, dar, de asemenea, decorative. Puteți fi întotdeauna interesat să bateți un astfel de dispozitiv de fixare. Elementul elegant poate fi ales în combinație cu alte elemente ale interiorului, de exemplu, butoanele de pe perna vor elabora cu închiderea pe perdele.

Lightning ascuns

Și aceasta este cea mai practică opțiune a dispozitivului de fixare. Deține perna cât mai mult posibil în formă și este aproape afectată. Nimeni nu este distras de ea, doar nu observă.

Rizens

Această opțiune, dimpotrivă, pierde în practică. Legarea mai mult decorativă – marginile pernelor pot fi peck prin glandele de pernă. Pe de altă parte, Dacă perna în sine este puternică, iar capacul este dens, cu atât mai mult nu poate fi necesară o clapetă mai lungă.

Materialele

Cele mai populare țesături utilizate pentru fabricarea de pernă.

 • Lenjerie. Perle de lenjerie cu sclipici mat sunt absolut ecologice, plăcute la atingere, rezistentă la uzură și rezistentă la uzură. Lena stochează perfect mirosurile, deoarece puteți scădea în fiecare caz câteva picături ale uleiului dvs. esențial preferat. Deci, restul pe canapea va deveni, de asemenea, o sesiune de aromaterapie mică.

 • Satin. Funcția de material stralucere de mătase, moale. Una dintre cele mai comune opțiuni.

 • Rogozhka. O astfel de țesătură pare a fi un pic cam dur, dar perechile de fibre în ea creează o textură atractivă.

 • Tapiserie. Templul tesatura este formată ca rezultat al firelor complexe de țesut. Da, materialul amintește parțial covor, dar el este încă mai moale, deoarece este destul de potrivit pentru sarcinile sale.

 • Brocart. Aceasta este o opțiune scumpă „Cares” pentru pernele de canapea. Farul este o filament de mătase a bazelor, care în țesătură cu fire metalice creează modele minunate.
Citește mai mult  baie negru: caracteristici, stiluri, opțiuni de finisare

 • Mătase. În combinație cu broderie elegantă, acest material este deosebit de bun. Shine îi dă o solemnitate. Necesită o combinație cu altceva în interior, poate cu perdele sau de masă.

 • Velours. opțiune disponibilă cu caracteristici estetice bune.

Dacă doriți capace de casă, Le puteți lega cu tricotat sau croșetat – Se pare foarte confortabil pillowcases tricotate. Și puteți cumpăra mai ieftin sita, coase câteva capace care pot fi înlocuite, călărind cu o croseta de-a lungul conturului.

Dimensiuni

Cea mai mică dimensiune de pernă (de la toate standard) – 40 de 40 cm. Astfel de perne pe canapea poate fi de la 2 la 6 și chiar mai mult.

Alte dimensiuni:

 • 45×45+
 • 40×60+
 • 50×50+
 • 50×70+
 • 60×60+
 • 70×70 cm.

Alte dimensiuni nu pot fi considerate standard de. Nu sunt atât de multe capace pentru perne decorative mari, deoarece acestea sunt mai des cusute la comanda.

Opțiuni de proiectare

perne decorative frumoase mai des ridica stilul interior este determinat.

 • Stilul clasic. Este nevoie de concizie, bogățiile de finisare și folosind materiale strict naturale. Perne de cazuri sunt inerente în rigoarea formelor și nuanțe discrete. Un exemplu viu de o astfel de copertă – o pernă pătrată din țesutul de tapiserie, decorată cu un cordon răsucite (negru, alb sau aur).

 • Provence. Este nevoie de un număr mare de perne decorative care au fie o imprimare florală, fie orice alt desen în estetica Provence. Ruffles, desigur, vor merge în plus față de astfel de capace.

 • Stilul de est. Taffeta, catifea, mătase, lână – țesături folosite pentru complotarea pernelor în astfel de stil, complet bogate, dragi. Modelele stilului estic nu este suficient, este un design foarte vesel care este asociat cu luxul, splendoarea, bogăția culorilor.

Cu toate acestea, majoritatea apartamentelor astăzi reprezintă o medie comună între stilul scandinav și minimalismul. Interioare luminoase, mobilier democratic, decor confortabil și nu foarte luminos necesită în alegerea unor astfel de accesorii, cum ar fi perna, în același timp, și unele stafide. Imprimarea poate fi simplă, dar aspectul original, agățat.

Citește mai mult  Picioare pentru tabelul de bucătărie: specii și caracteristici

Dacă doriți o abordare creativă, organizați mai multe seturi de accesorii interioare. De exemplu, aveți o cameră de zi cu bucătărie. În acest caz, scaunele de bucătărie trebuie să coaseți capacele înlocuibile care vor fi din același material ca pernă pentru perne de canapea.

Capacele pot să nu fie permanente, dar folosite de ocazie, de exemplu, pentru decorul de Anul Nou în casa utilizată în timpul sărbătorii și adoptarea oaspeților și T.D.

Cum se spală?

Eliminați capacele și spălați-vă pe un mod convenabil într-o mașină de spălat – se pare că nimic nu poate fi mai ușor. Dar perne pentru perne de canapele mai des decât pernele obișnuite acumulează murdăria și expuse la poluare severă. Unele pete pe ele sunt greu de spălat, dar există o ieșire.

Cum se face față poluării complexe a copertelor de pernă:

 • Spoturi de cafea și ceai merge perfect, dacă le tratează cu un amestec de amoniac, apă și glicerină+
 • Proaspat pata de vărsat pe pernă de vin roșu este ușor de jgheabului sub un jet puternic de apă caldă, dacă emit șampanie sau vin alb la caz, aceasta va ajuta la o soluție dintr-o linguriță de suc și săpun lichid divorțat în un pahar de apă+
 • Sucul de fructe cu tesut va elimina un amestec de hidrogen și apă peroxid în proporție 1 până la 12+
 • În cazul în care cazul sa evaporat cu o cremă tonal sau cerneală, va fi dificil să facă față fără acetonă, rujul este afișat folosind un bora farmaceutic+
 • Petele de ciocolata merge bine, dacă cârpă impregnare în soluție, unde 1 l lingură de apă de sare este luată la 1 litru de apă.

În toate celelalte cazuri, atunci când nu există pete pe perna, spală fețe de pernă pe modul care implică spălarea unui anumit pânză. Frecvența rufe depinde de cerințele personale ale proprietarilor – în cazul în care materialul este subțire, puteți face acest lucru o dată pe lună.

Master class la fabricarea de fețe de pernă decorative este prezentată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: