firme de lenjerie de pat printesa pe bob de mazăre

firme de lenjerie de pat printesa pe bob de mazăre

Ivanovo firmă de textile „Prințesa pe mazăre“ oferă consumatorului diferite lenjerie de pat din materii prime naturale. Datorită gamă largă de lenjerie, puteți alege un kit de dormit de orice dimensiune standard, cu schema de culori dorită.

Particularități

Fabrica de lenjerie de pat „Printesa pe Mazăre“ este realizat din materiale naturale. În producție este folosit groapă. Acesta este un țesut cu două fețe care rezultă dintr-un plex de fire groase și subțiri. Mai ales Pentru Popind utilizare bumbac, uneori, mătase sau lână.

Diferența principală a acestui material de la alții este că, datorită plexul a două tipuri de fire, materialul este foarte moale, dar în același timp,. Este perfect pentru lenjerie de pat și de somn confortabil.

Avantaje Popine:

 • îngrijire simplă+

 • rezistență Mobilare+

 • durată de viață mare+

 • Proprietăți bune de ventilație+

 • hipoalergenicitate.

Dezavantaje greu de găsit dacă acesta este un produs de calitate. Dacă producătorul a făcut totul cât mai ieftin posibil, țesătura poate fi salvată după spălare, pictura apă și structura sa va fi curățată.

Pancal este de asemenea utilizat pentru producția de lenjerie – Este o țesătură foarte durabilă și subțire care este făcută din bumbac. Se distinge prin rezistență la uzură, rezistență ferm, ecologice și hipoalergenia. Perkal nu se acumulează staticii și trece aerul perfect. Dezavantajele sale sunt înclinate la crimpare și delicioase. Pentru producția de lenjerie de pat, de două ori, Satin, Satin Jacquard și alte țesături sunt de asemenea folosite. Toate acestea sunt rezistente la uzură, din cauza căreia acestea nu vor servi o ani.

În catalogul de printesa pe bob de mazăre, sunt prezentate kituri de economie din clasa premium, astfel încât fiecare cumpărător va fi capabil să facă o alegere în conformitate cu cerințele sale pentru apariția produselor, calitatea lor și prețul. Toate fețe de pernă și duvettes incluse în seturile sunt practice și ușor de utilizat, deoarece acestea au ZIP incuietoare. Toate accesoriile sunt renumite pentru fiabilitate și durabilitate.

Privire de ansamblu asupra kituri de pat

Dacă aveți nevoie de lenjerii de pat pentru un pat dublu sau un mic set de copii, în catalogul companiei „Printesa pe un bob de mazăre“ puteți găsi nici o soluție.

Asta e ceea ce producătorul se oferă.

 • Opțiuni de familie din poplin și poplin 3D și 5D. lenjerie de corp luminos, cu o imagine de animale, flori în culori neutre, albastru, albastru și verde. Puteți alege soluții mai relaxate, cu o schemă de culori nonsens, forme geometrice. Pentru iubitorii de seturi neobișnuite, se recomandă să se uite la opțiunile matlasate din poplin pentru iarnă sau de vară.

 • Pie lenjerie. Acest grup include seturi colorate în întuneric și culori deschise.

 • seturi de lenjerie de pat realizate din țesături de elită (Satin-Jacquard, curea-Satin, Tessel-Len, Tensel-Jacquard). Produsele în culori diferite sunt prezentate în catalog: alegerea tonuri delicate roz, albastru brutal, maro, auriu, bej clasic și soluții albe, pânză cu „geometrie“ și alte opțiuni.

 • lenjerie de pat pentru copii. kituri Multicolor cu mașini, dinozauri, girafe și alte personaje de desene animate nu va lăsa nici un copil indiferent.

Producătorul oferă diferite dimensiuni lenjerie: 1.5-dormitor, pentru pat pentru copii, „Euro“, de familie, dublu, „Euro“ (mini). Puteți alege un kit de semisezon, precum și o opțiune de ușor pentru vară sau un set de iarnă încălzea.

Caracteristici de îngrijire Fabric

Pentru ca setul atâta timp cât posibil pentru a menține prezentarea externă, trebuie să urmați recomandările producătorului de îngrijire a produsului. Informații importante pot fi găsite pe etichetă.

Există câteva sfaturi generale pentru fiecare tip de material să acorde o atenție la spălarea.

 1. percale – tesatura nepretențioasă, dar este util pentru a transforma interior lenjerie atunci când spălare. Ștergerea produsul în mașina de scris, temperatura trebuie să fie limitată la 60 ° C și de a folosi instrumente moi, pentru a evita utilizarea petelor agresive.

 2. Pentru tweil, totul este ceva mai complicat. Dacă vă ștergeți într-o mașină de scris, este în valoare folosind modul „delicat“. Mult depinde de numărul de material și de mare de nuanțe, este necesar să se utilizeze recomandările producătorului.

 3. Satin este foarte capricioasă. Când spălarea într-o mașină de scris, este în valoare limitată la temperatura de 50 ° С, setul de lenjerie este spălat în starea revelat, este foarte important să se folosească diverse mijloace pentru lenjerie. Satin Kit Stroke cu fața cu funcția de umiditate.

 4. Pentru culorile luminoase din Jacquard, contraindicate lumina soarelui. Pentru spălare, detergenții scumpi sunt necesari fără aditivi agresivi. Ar trebui să fie spălat la o temperatură de cel mult 30 ° C, orice pete trebuie să fie șterse foarte atent, fără a distruge țesăturile. Este necesar să se fierbe din partea greșită.

 5. Straip-satin trebuie spălate la o temperatură de cel mult 40 ° C, fier numai din partea greșită și fi foarte îngrijită cu detergenți cu aditivi. Și în tot restul îngrijirii sale nu provoacă dificultăți.

Dacă există contaminanți murdare pe lenjerie de corp, de pre-1-2 ore înainte de spălare poate fi înmuiate.

Când albire pete, se recomandă să se utilizeze instrumente de oxigen: acestea sunt mai economisesc, spre deosebire conține clor. Respectarea acestor reguli va permite să păstreze luminozitatea culorilor și rezistența materialului de mai mulți ani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: