Lenjerie de pat tradiție

Lenjerie de pat tradiție

Lenjeria de pat „Tradiție” la un minim merită atenția consumatorilor. Toți trebuie să studieze caracteristicile de lenjerie, specificul kitului de la șefii „pisicilor” și alte opțiuni de produs. De asemenea, este util să citiți recenzii.

descriere generala

Piața rusă prezintă un număr mare de accesorii de dormit din diferite firme. Dar chiar și în întreaga brand Bustice, lenjeria de pat „tradiția” merită cu precizie o analiză atentă. Producția sa este angajată în compania „Textile en-gros”. Producătorul a acumulat experiență din 2009 și continuă să stăpânească în mod activ noi tehnologii, metode de lucru. În acest domeniu de model există atât obiecte separate, cât și kituri de dormit întregi.

Toate produsele implementate respectă cu strictețe standardele GOST. Mai mult, acestea depășesc aceste cerințe de reglementare, care respectă cu atenție tehnologiile. Acest moment este caracteristic chiar și în fabricarea de bunuri dintr-o categorie economică.

Toate cele 100% din produse sunt supuse certificării oficiale. De aceea, consumatorii nu se pot îndoi de fiabilitatea și stabilitatea acestora.

Gamă

În setul de produse „tradiția” utilizează numai prima circulație alternativă. Bun exemplu – „Perla” culoare violet. Acest produs se bazează pe bumbac absolut pur. Densitatea este de 125 g pe 1 kV. M. Kitul semi-pistol este realizat în stilistul de design abstract, în culori întunecate + magnitudinea Duvetei 147×215 cm.

Set de semiremoce „Pisici“ De asemenea, în cerere. Densitatea ei este de asemenea egală cu 125 g per 1 m2. abstract design luminos este destul de frumos. Amploarea foii – 150×215 cm. Masa kitului atinge 1,7 kg.

Citește mai mult  Eurobike Canapele cu cutie pentru lenjerie

Purple „Oliver“, de asemenea, nu va lăsa consumatorii indiferenți. Principalele caracteristici:

 • Densitatea este încă aceeași – 125 g per 1 kV. M+

 • colorat în tonuri luminoase+

 • absența companion tesatura+

 • greutate de asamblare 1,7 kg+

 • pereche de pillowcase 70×70 cm+

 • execuție semi-gun.

Sortimentul și dubla kituri. Un exemplu este un exemplu – model de „Bonzhur”, ductil. Marginile foilor sunt deschise. „Romantic“ desen pictat în tonuri suculente. Duvetieucer măsurare 175×217 cm corespunde la foaia de 180×220 cm + masa totală este de 1,95 kg.

Fanii de culoare negru nobil poate fi recomandată în condiții de siguranță prin modificarea „motive folclorice“. Compoziția selecției include europrostnya. Teme de flori pe un fundal perceput destul de adecvat. Masa trusei este 2,1 kg. Dar, pe această alegere nu se va termina.

Deci, foarte atractiv și original, este perceput de model „Fotbal”. de culoare pe bază de plante-verde, cu o minge de recunoscut impecabil atrage imediat atenția. Set dublu include Eurostridge. Nici o tesatura de companie. Greutatea produsului este de 2,1 kg.

Modificare „Ciocolată” De asemenea, se uită cu succes la interior acasă. În plus față de culoarea exterioară, stilisticii sale subliniază inscripția în limba franceză. Sheet are o dimensiune de 220×240 cm. Ca de obicei, din bumbac pur folosit. Kit-ul este foarte grea – masa sa atinge 3.1 kg.

Examinați recenzii

Marci de lenjerie de pat „Tradiția“ este evaluată de către consumatori Pentru aspect și calități practice excelente. Revendicările la dimensiunea și designeri colorate selectate sunt, de asemenea, practic, nu și-a exprimat. Costul de seturi este destul de confortabil. Producătorul respectă de fapt cu promisiunile în funcție de caracteristicile și în compoziția țesăturilor.

În ceea ce privește plângerile, indică în mod periodic neconcordanța dintre real și declarate în descrierile, în culorile foto.

Dar, de asemenea sărbători:

 • performanță strictă a dimensiunilor declarate+

 • de cusut de calitate decentă+

 • Există o legătură+

 • comoditate+

 • ușurința de aspect și trăgând.

Citește mai mult  canapele stil scandinav: caracteristici, soiuri și alegere

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: