Loft Bucătărie Design

Loft Bucătărie Design

Loft este una dintre acele direcții care se potrivește în mod ideal, oamenii creativi care preferă teme urbane. Bucatarii, decorate în acest stil, sunt impresionante. Este în valoare de vedere principalele caracteristici ale crescatoriei, caracteristicile sale, precum și opțiuni de proiectare cameră de bucătărie.

Caracteristici stil

Înțelegerea conceptului de astfel de direcție ca Loft, imposibilă fără cunoașterea originii sale. Să începem descrierea noastră de la ceea ce LOFT tradus din limba engleză înseamnă „pod, camera de depozitare“. Atunci când o criză de producție a început în America, multe locuri de muncă au fost goale, iar autoritățile nu au știut unde să dea aceste premise. Din fericire, la acel moment a existat o situație critică cu locuințe, și astfel de „mansarde“, a început să cumpere oameni obișnuiți, ceea ce face repararea și reissueing spații în apartament.

Au fost mai dornici din ce în ce mai mult să încerce un astfel de design, și treptat te-a răspândit în întreaga lume, până în prezent, provocând un interes real și admirație.

Stilul mobil modern și-a păstrat motivele industriale, deci merită evidențiază mai multe caracteristici conceptuale inerente lui:

 • cerința unui spațiu mare, și, deși unii proprietari sunt emise în această direcție și bucătării mici, nu în fiecare aspect este necesar+
 • Disponibilitatea anumitor materiale, cum ar fi caramida, piatra naturala, lemn, metal+
 • Fără spațiu deschis o varietate de partiții inutile+
 • Lipsa de adăposturi pentru țevi și comunicații+
 • Decor urban, fără accesorii romantice și clasice+
 • Ferestre mari, cea mai bună opțiune – la podea+
 • Rigoarul situației, aici veți avea cu siguranță nevoie să transferați spiritul erei.

Spectrul de culori

Amintindu-fabrică și plante, mulți oameni ar putea crede că Loft este în mod necesar un stil sumbru în cazul în care negru și maro predomină culoare. Dar acest lucru nu este atât de, Moderne designeri ne oferă direcție și proprietarii de locuințe spațiu imens pentru creativitate.

În plus, nu trebuie să uităm că una dintre canoanele de stil este ferestre mari, care nu va permite bucătărie să se transforme într-un colț trist și plictisitor.

Culorile de bază devin alb, gri și maro. Alegerea ceva din această paletă, se recomandă să se bazeze pe suprafața camerei. De exemplu, bucătării mari sau camere de zi de bucătărie pot fi trase în orice schemă de culori. Este foarte interesant să se uite întuneric sau caramida pereți, podele de culoare închisă, iar într-o combinație există mobilier luminos. bucătării mici în casele din secolul trecut nu se poate face prea întunecat, se va fura spațiul și de a crea un sentiment de înghesuit. Aici este mai potrivit să alegeți opțiunile de finisare ușoară galbenă, maro, roșiatică.

Culori luminoase, cum ar fi albastru, albastru, verde, portocaliu, folosesc destul de valabil chiar și într-un astfel de stil strict. Dar ele nu pot fi principalele, ele ar trebui să fie făcute de accidente suplimentare. De exemplu, poate fi textile, mâncăruri, unele elemente de decor, vase de flori, cărți, candelabru. Culorile accentului ar trebui să fie cantitatea minimă, sarcina lor este doar pentru a accentua caracteristicile caracteristice ale bucătăriei dvs.

Opțiuni de finisare

Înainte de a începe repararea și trageți bucătăria în direcția descrisă, merită familiarizată cu varietatea de materiale și determină cât de mult vor fi combinate între ele în zona dvs. Un pas important este de a elabora desene și proiecte, Cu măsurători obligatorii și definiție în cazul în care vor fi unul sau un alt element de echipament și mobilier.

Citește mai mult  Dimensiunile canapele cu sistem Click-klyak

Mai ales relevant va fi pentru bucătării mici, unde fiecare centimetru al spațiului este important.

Podea

Cea mai ușoară și cea mai mică opțiune de timp va fi concretă, dar un astfel de podea se termină ca nu toată lumea. O soluție mai modernă va fi un parchet de lemn sau laminat „sub copac”. mă întreb ce Lemnul natural din decorarea podelei este aproape niciodată aplicat, este mai multă caracteristică a modelelor clasice.

În plus, podeaua poate fi separată și gresie, este de dorit să alegeți opțiunile întunecate sau în vârstă artificială.

Ideea frumoasă va distinge, de asemenea, podeaua. De exemplu, pentru zona de lucru, puteți alege o țiglă și pentru mese – laminat sau parchet. Unele combină parchet de beton și lemn, care este, de asemenea, foarte de succes.

Pereți

În bucătăriile decorate în stilul Loft, cea mai populară opțiune este încă o cărămidă. În același timp, zidurile de cărămidă sunt cele mai bune distanțate din părțile laterale și opuse zonei în care veți lucra cu produse. A Pentru zona de lucru, este mai bine să preferați ceva mai practic, de exemplu, tapet sau ipsos. În bucătării mici, designerii sfătuiesc să aplice o cărămidă albită sau să facă mată, pereți dur de culoare ușoară.

Spații spațioase ne permit să folosim materiale de culori roșii și negre.

Mulți cred că Loft Wallpaper nu este cea mai bună soluție, dar nu uitați că trăim în lumea tehnologiilor moderne. Până în prezent, tapetul poate imita orice, inclusiv cărămidă. Și sunt aproape indistinguizabile de materiale naturale, cu excepția cazului în care, desigur, produsele de înaltă calitate sunt selectate.

O altă opțiune de finisare – blocuri de sticlă, acesta este materialul care nu a primit încă o distribuție specială, dar încă folosită. Panourile de sticla va deveni cea mai bună soluție pentru toate camerele, iar bucătărie mică va crește atât împletit și înălțimea. În plus, blocurile de sticlă se potrivesc perfect în design industrial.

Principalul lucru aici este de a cunoaște măsura și să nu le decora absolut întreaga cameră.

Tavan

Primul lucru de învățat proprietarii, planificarea designului în stilul Loft este inacceptabilitatea stucului, gravitației, variațiilor clasice. Plafonul trebuie să fie în același timp stricte și original. Disponibil pentru fiecare soluție va fi tencuială sau pictura, în timp ce culoarea trebuie să fie mai strălucitoare. Plafoanele înalte pot fi completate cu grinzi din lemn sau metalic, care vor accentua stilistica camerei.

De asemenea Puteți face un plafon cu plăci de casete realizate din metal sub. Aceasta este o mulțime de pătrate în. Este extrem de ușor de instalat, aveți o viziune neobișnuită, interesantă. Bucătăriile mari sunt potrivite și structuri de buzunar. Acestea sunt vopsite în culori gri deschis.

Organizarea iluminării

iluminat stil mansardă, joacă un rol foarte important, deoarece astfel de camere sunt, de obicei, spațioase și au nevoie de mai multe surse de lumină. După cum sa menționat deja, Windows ar trebui să fie suficient de mare pentru a sări peste o mulțime de lumină care creează un confort și o setare pozitivă. În ceea ce privește iluminatul artificial, există mai multe nuanțe care trebuie luate în considerare.

 • Uitați de lămpi sofisticate, elegante, care sunt atât de populare în sortimentul de astăzi. Cea mai bună soluție este lămpile suspendate stilizate în industrie.

 • În cazul în care lămpile atârnate pe corzile nu sunt inspirate, gasiti candelabre cu grinzi stricte. Plafones poate avea un con sau un cilindru. Un astfel de candelabru ar trebui să fie oarecum – la 2 la 4.
Citește mai mult  Sofa-acordeon pe cadru metalic: Caracteristici, Soiuri, Pro și Contra

 • Lămpile de top, care sunt perfect combinate cu grinzile de tavan, vă vor ajuta să vă plimbați în atmosfera de industrializare.

 • În ceea ce privește zona de lucru, va fi oportun să se plaseze lampa. Ele iluminează foarte mult spațiul și se potrivesc în conceptul de direcție.

 • Dacă bucătăria este conectată la camera de zi, va fi recomandabil să aveți grijă de prezența mai multor lămpi din metal și sticlă. Acest lucru va ajuta la evidențierea accentelor și, în plus, delimitează camera.

 • Decizia originală și elegantă va fi LED-ul de fundal. Linia subțire a unei varietăți de culori evidențiază frumos părțile din sticlă în interior, adecvate pentru ao folosi pentru a accentua graffiti sau bare rack.

Alegerea unui set cu cască de bucătărie și a altor mobilier

În stilul de mansardă, preferința trebuie administrată obiectelor de mobilier minimalistic, iar materialele pentru ele pot fi utilizate în diverse. Cel mai adesea este copac și sticlă. Premisele unui format mic sunt umplute cu căști exclusiv directe, cabinetele de top nu sunt aplicabile aici. In schimb, ei folosesc rafturi din lemn de aer, care să permită creșterea spațiului.

Astfel de elemente de mobilier nu recomanda prea suprasarcină, ele au funcția de mai mult decorativ.

spații spațioase, bucătării cu o insulă poate conține casti unghiulare. Ca și în versiunea anterioară, este mai bine să stea pe rafturi în loc de dulapuri. Fațada de mobilier nu ar trebui să fie pompos, secretul minciunilor stil în simplitatea lui. Mobila poate fi mat, lucios este permis, culorile optime vor fi luminoase, gri sau tonuri de maro. fațade metalice pot fi preferate, dar pentru o astfel de inovație va trebui să plătească o sumă considerabilă.

Recent, căștile modulare sunt foarte populare, dar este mai bine să le luați pentru spații mici, deoarece există destul de dificil să se calculeze numărul de elemente din zona în vrac și să experimenteze ulterior cu acestea. Fiecare modul are mai multe opțiuni.

 • Drept. Opțiunea standard pentru bucătării dreptunghiulare, setul cu cască este situat de-a lungul peretelui. Există dulapuri articulate.

 • Rândul dublu. Adecvate pentru bucătării fără zone de luat masa, deoarece mobilierul este situat pe ambele părți. Rafturile deschise sunt folosite aici.

 • Colţ. O opțiune bună pentru bucătării sub formă de pătrat, aici zona de lucru este plasată un unghi.

 • P-model. Această soluție este exclusiv pentru bucătării mari, deoarece setul cu cască ocupă trei pereți și conține multe compartimente pentru echipamentele încorporate. Zona de luat masa este de preferință echipată într-o altă cameră.

 • Insulă. Cele mai potrivite pentru camerele de locuit de bucătării, cu insulă sau un contra. Dar aici ar trebui să se țină cont de că seturile modulare din bucătăria unui astfel de format consideră dificilă, deoarece o personalitate specială este inerentă în astfel de spații.

În ceea ce privește tabelele, majoritatea designerilor recomandă modele de sticlă. Ei vor descărca interiorul, reîmprospătați-l, dau ușurință. Scaunele ar trebui să fie, de asemenea, ușoare, prealabile – cadru metalic. Cu toate acestea, mesele de lemn în stilul de mansardă – nu sunt neobișnuite. Adevărat modele similare ar trebui să stea în picioare înalte.

Adecvate și tabele din piatră naturală încadrată de lemn.

Elementul obligatoriu al camerei de livrare a bucătăriei este contra. Atmosfera pentru ea va da elemente retro: scaune de bar în stil de 50 de ani, canapele din piele, o varietate de plăci de vinil pe pereți, postere retro. Pentru a sublinia direcția de „Retro Loft“ va ajuta și rafinat de servire de masă în spiritul de epocă.

Citește mai mult  Totul despre paturile terry

Elementele textile și decor

Inițial, premisele industriale ale ferestrelor erau absolut deschise, perdele, draperii și perdele nu a aplicat. Mulți urmați acest concept până în prezent, dar uneori este încă să acopere fereastra. O idee bună va fi rulat perdele sau jaluzele pe care le puteți ridica sau să suprime, în orice moment. Culoarea este mai bine pentru a alege alb sau gri. În plus, puteți utiliza perdele de bumbac, ușor de a părăsi și răcoritoare atmosferă. Absolut opțiuni inacceptabile vor fi:

 • Perdele din țesături scumpe, tip de satin, catifea, mătase+
 • Modelele clasice și grele jacquard+
 • Perdele de culori luminoase+
 • Produse cu o varietate de decor.

Textile poate fi selectat ca un ton de perdele, astfel încât un alt colorat. În stil mansardă față de masă este destul de rar, dar nu va fi nici prosoape sau robinete care nu sunt necesare. Ele pot fi accente luminoase, este recomandat pentru a alege următoarele culori:

 • roșu+
 • portocale+
 • galben+
 • albastru+
 • Violet.

Decorul în direcția Loft este foarte diversă, și în primul rând, aici ar trebui să fie menționat. decizii excentrice care atrag instantaneu atentia poate fi făcută de bucătărie din fontă, bazine de cupru, plăci decorative din alamă.

Al doilea moment obligatoriu va fi de accesorii urbane. Aici puteți nota:

 • Camere pentru autoturisme+
 • indicatoare rutiere+
 • Postere cu diferite inscripții motivaționale+
 • Indicatoare+
 • Semne cu neon.

Absolut soluție winting va fi imaginile în cazul în care sunt prezentate tot felul de mecanisme. Acest lucru va permite si invitatii tai amintesc instantaneu, de ce a început istoria acestui stil.

Și, desigur, stilul Loft nu interzice utilizarea plantelor vii, dimpotrivă, ele vor aduce prospețime în design urban. O idee bună va fi plante de palmier mici, precum și terci suspendat. Dar trandafiri într-o astfel de bucătărie sunt o mai bine să nu crească.

Exemple de succes

Pentru a înțelege pe deplin ceea ce este stilul, Să uite la câteva exemple frumoase fotografice.

 • Această bucătărie îndeplinește pe deplin canoanele de direcție. Nimic de prisos: mobilier maro armonizeaza perfect cu suprafete de metal si crom, iar conducta care merge la evacuare, determină imediat sentimentul fabrică și tolerează mișcarea de producție.

 • O bucătărie uriașă, cu un zid de cărămidă și bare de mese este bine completat cu scaune originale, un colț moale și ferestre mari. Restaurarea impresia de o varietate de semne, candelabre suspendate și oalele din fontă agățat pe cârlige.

 • Dacă doriți o bucătărie luminoasă, să acorde o atenție la această fotografie. Aici, mobilier gri deschis și perdele ecou în mod eficient cu un tavan alb și plante vii.

 • Și aici puteți vedea cât de interesante de iluminat este organizat. Zona de lucru se aprinde o lampă suspendată, și mai multe lămpi de cale sunt situate pe tavan. Design complet Blind-uri întunecate și pictură abstractă luminată.

 • În ciuda faptului că Loft iubește cel mai rău, cu abordarea corectă, este imposibil să strici multe peisaje, care este clar vizibilă pe această fotografie. Articole, ceasuri, plante vii – toate acestea sunt combinate cu succes și chiar candelabrul, mai inerente designului clasic, nu iese din tema totală.

 • În această bucătărie, principalele vor fi rigoare și reținere. Mobilier de umbră de mare, ziduri de cărămidă și o abundență de metal Creați un ansamblu original care corespunde complet loft-ului original.

 • Alegeți un mobilier albastru pentru cameră – aceasta este o soluție destul de curajoasă pentru direcția de mansardă. Dar astfel de mobilier arată foarte avantajos în kitch-uri mici luminoase.

Idei cu privire la reparațiile bugetare în stilul Loft Watch Video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: