Loggia Design 3 metri

Loggia Design 3 metri

Anterior, lucrurile inutile adesea păstrate pe balcoane, dar în prezent, din ce în ce mai mulți proprietari preferă să creeze o zonă confortabilă de agrement pe balcon sau locul de muncă. Pentru a face acest lucru, puteți folosi chiar și cea mai mică dimensiune loggia de 3 metri, cel mai important – faceți un design interior frumos și funcțional.

În acest articol, luați în considerare modul de echipare competent o cameră mică.

Particularități

Mulți sunt sigur că vor face o cameră utilă și funcțională din loggia este pur și simplu imposibilă. Cu toate acestea, există un număr mare de opțiuni pentru cum să-l echipați.

Puteți utiliza loggia în orice scop funcțional sau combina cu alte camere. Luați în considerare cele mai multe opțiuni populare pentru utilizarea camerei.

Cămară

O astfel de idee o este foarte potrivit pentru proprietarii practice și raționale. Aici puteți stoca lucruri vechi, cu bicicleta sau spații libere de iarnă de casă. 3a KV Loggia. m va fi magazia dumneavoastră personală.

Cabinet

Puteți face un confortabil, luminos și de cabinet frumos din loggia. Zona de lucru a întregului este un perete îngust, și un dulap mic sau raft poate fi instalat atât pe partea opusă și sub ferestrele de-a lungul peretelui lung.

De-a lungul cabinetul de lucru puteți închide rafturi în aer liber. Dacă sunteți o personalitate creatoare, puteți instala sevalet sau orice instrument muzical.

zona de odihnă

Aranjament de zona de recreere – de creație și de lucru interesant. Acesta poate fi o cameră clasică, cu o pereche de scaune. soluție interesantă și convenabilă va fi Folosind perne mari podea în loc de scaune sau o canapea.

Decoreaza interiorul imagini sau fotografii mici, precum și flori vii sau artificiale și o varietate de figurine.

Bar-logie

O idee interesantă și neașteptată – proiectarea bar-loggia. Într-o astfel de cameră, vă puteți retrage oricând și să se angajeze în afacerea dumneavoastră. în plus, O astfel de logie va arata spațioase și mare, Deoarece contorul de bare și scaune nu ocupă mult spațiu.

du-te cu atenție la selecția de scaune, pentru că într-o astfel de configurare de ei va fi unul dintre principalele elemente ale interiorului. Camera poate fi decorat cu culori vii, picturi sau dispozitive de iluminat de perete

Continuarea o altă cameră

Această soluție este adesea folosit în clădiri vechi, de exemplu, în case panou, deoarece camerele din ele sunt destul de mici. În funcție de locația loggiei, aceasta poate fi o continuare a bucătărie, dormitor sau living. Obișnuit, Fereastra dintre loggia și cealaltă cameră este curățată, iar biroul sau rafturi fac din pervazul ferestrei.

Citește mai mult  Opțiuni de design interesante pentru coridorul îngust

Soluții în stil

Pentru înregistrarea loggiei, puteți alege oricare dintre soluțiile stilistice existente, totul depinde numai de preferințele proprietarului apartamentului. Luați în considerare cele mai căutate opțiuni.

Provence

Acesta este un stil rafinat și romantic. Acesta este utilizat în ea Lumina, cea mai mare parte pastel, ton. Mobila trebuie să fie Vintage sau în vârstă. Pentru a decora interiorul în stil de Provence folosesc adesea elemente de decor mici, cum ar fi lumânări, flori și cărți. Capace pentru mobilier și alte materiale textile este mai bine de a alege din materiale naturale.

În Provence, este adesea folosit pentru tencuiala decorativa, imitație de cărămidă sau piatră naturală și pictură. Plafonul poate fi decorat cu tapet, vopsea sau lemn.

Clasic

Într-un astfel de stil, cald și tonuri neutre sunt adesea folosite, care pot fi diluate cu nuanțe mai închise. Mobila cea mai mare parte fabricat din lemn sau din materiale cu imitație sale, Liniile pot fi atât de clare și clare și mai lin și curbate. decorațiuni interioare va deveni Flori, figurine, picturi și alte elemente.

japonez

Ușor și funcționalitatea este evaluată în acest stil. Pentru stil japonez, este necesar de a alege mobilier din materiale naturale. Dacă doriți să perdea deschiderile pentru ferestre cu perdele, este mai bine să utilizeze blind-urile din materiale naturale. Este dificil de imaginat un stil japonez fără mobilier în stil tradițional și plante vii.

Loft

Acesta este un stil neobișnuit și destul de rece. El nu este inerent în culori calde și iluminat. Mobilier, de regulă, are forme și linii laconice și clare. Pentru acest stil nu tipic utilizarea unui număr mare de elemente decorative, Și totul ar trebui să fie întotdeauna în loc.

Folosit adesea cărămidă sau piatră naturală, precum și metal și elemente de decor din lemn. Dar, elemente decorative suplimentare pot avea chiar și cea mai strălucitoare și curajos culoare. De exemplu, poate fi uși roșu strălucitor, perne multicolore cu imprimeuri și inscripții sau vaze luminoase de formă non-standard.

Modern

Una dintre direcțiile moderne, în care le utilizați forme netede si linii. Materialele naturale sunt folosite pentru suprafete de finisare. ferestre panoramice adesea Decora moderne și plante vii. Va fi interesant să se uite un bambus real în oală.

Citește mai mult  Paturi pe pat în dormitor: Caracteristici, Soiuri și Sfaturi la alegere

High Tech

Acesta este un stil îndrăzneț și luminos, folosește mai multe culori contrastante. Pentru proiectarea unui astfel de interior, puteți aplica cele mai moderne soluții de culori curajoase, cum ar fi combinația de roșu și negru. Mobilier din metal este adesea folosit.

Țară

Interiorul este caracterizat prin utilizarea de cald și culori strălucitoare și materiale naturale. Nu există țară Stil interior Nu se poate face fără mobilier din lemn și plante vii. Scaunele sau fotolii ar trebui să aibă o tapițerie din Sither sau Bumbac cu o floare sau altă imprimare tradițională.

În ceea ce privește formele de mobilier, acesta trebuie să fie destul de simplu. Mai mult, un astfel de design necesită o varietate de varietăți de elemente decorative. Poate fi ghivece, lumânări, lămpi, perne, figurine și alte elemente.

oriental

Acest stil arată întotdeauna interesant și confortabil. Utilizează un număr mare de culori și o varietate de texturi și modele. Pereții pot fi separați de materiale naturale, cum ar fi piatra și mai clasice, de exemplu, tencuială.

În ceea ce privește mobilierul, puteți cumpăra mici bănci, canapea sau scaune. Dar este o decizie mai interesantă Utilizați un număr mare de perne – pot fi afișate tot podeaua Loggiei. Decorarea suplimentară a unui astfel de interior poate fi candelabre și lămpi în stil oriental, lumânări și diverse decor de perete.

Idei interesante

Stilul de Est va crea o cameră confortabilă. Datorită o fereastră mare, pervazul ferestrei este utilizat ca un tabel. Și dacă puneți un număr mare de perne pe podea, atunci veți obține o canapea confortabilă și interesantă.

Citește mai mult  Organizarea de sisteme de stocare în baie

Finalizarea unui mic balcon în schema de culori bej-gri crește vizual spațiul. Și pentru a nu ambreiaj camera, aceasta este în valoare de cumpărare un set elegant de mese și scaune.

Puteți crea un interior interesant cu o imitație de zidărie. O canapea mică este instalat în colțul loggiei, iar în interiorul partea de jos, puteți plasa cutiile de depozitare pentru diverse maruntisuri.

Arată un interior bun cu decorațiuni de perete și podea cu clapboard. Interiorul luminos se va dilua focalizarea, creat folosind rame de ferestre și plinte de maro inchis.

Neobișnuit arată un design în tonuri de violet-alb. Și utilizarea ferestrei ca masă va face mai elegantă și mai funcțională.

Canapeaua unghiulară va deveni o soluție excelentă pentru un balcon îngust. Întregul interior este realizat în nuanțe de maro, ceea ce face cald și confortabil. Și perne multicolore și picturi vor adăuga luminozitate.

Frumos arata ca o loggie în eco-stil. Combinația de nuanțe maro, cu o culoare verde, moale, se va crea o cameră romantică și confortabilă.

Dacă decideți să echipeze loggia pentru depozitare, acesta va fi frumos să se uite la interior, în schema de culoare alb-galben, stilul de Provence.

Este interesant de Cabinet în stil modern minimalismul. Zăpadă pereți albi și mobilier de expansiune vizual spațiu, și un accent luminos va fi o podea de lemn și un scaun de calculator maro.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: