Mese bucătărie pe picioare metalice: specii și sfaturi pentru alegerea

Mese bucătărie pe picioare metalice: specii și sfaturi pentru alegerea

Tabelul de bucătărie pe picioarele metalice este o soluție excelentă, deoarece este o opțiune ieftină și element la modă de mobilier. Este în valoare de vedere mai multe detalii ale tabelelor pentru bucătărie pe rama de metal, principalele soiuri și nuanțe de alegere.

Avantaje și dezavantaje

mese moderne pentru bucătărie pe picioare de metal sunt în cerere mare, deoarece acestea arata foarte bine in multe design interior modern. O astfel de masă are următoarele avantaje:

 • Putere mare – picioare metalice sunt caracterizate prin fiabilitatea lor+
 • nu aluneca – Astfel de picioare trebuie neapărat prize speciale pe capetele care se opun alunecare+
 • Prețul optim, Daca se compara cu alte modele de mese de bucatarie+
 • Apariția rafinată – eleganță strictă și simplitatea sunt perfect combinate între ele+
 • durabilitate – Astfel de modele vor servi destul de mult timp, indiferent de impactul factorilor externi.

Ar trebui să vă familiarizați cu dezavantajele mese de bucatarie pe picioare metalice. Acestea includ următorii factori:

 • Greutate mare – Este merită să fie pregătită pentru faptul că masa va sta într-un singur loc, pentru că mișcarea sa frecventă în bucătărie este o ocupație dificilă pentru o persoană+
 • Lipsa de duze Pe picioare de metal va deteriora învelișul podelei (dar acest deficit poate fi evitată dacă ați cumpăra, de asemenea, atunci când duzele de cumpărare).

Soiuri

Astăzi, există o selecție largă de tabele pe un cadru metalic. Toate modelele pot fi împărțite în două grupe.

 • Cu un mecanism rotativ culisant. Astfel de modele de masă poate fi mărită în lungime, deoarece masa este dotată suplimentar cu un blat de melamină, care are o textură de lemn. O astfel de masă de pliere este ideal pentru primirea oaspeților. Este necesar să se acorde atenție picioarelor – ele trebuie completate cu prize de plastic.

 • Opțiuni inseparabile. Aceste modele sunt, de obicei, reprezentate de diferite dimensiuni și configurații. Atenția separată merită opțiunile cu sertarele. Dacă acoperirea podelei este neuniformă, atunci este necesar să se uite la modelele echipate cu suporturi reglabile în înălțime. Se pare foarte elegant opțiunea cu blaturile de jos și de sus, în timp ce cele inferioare pot fi folosite pentru a stoca tacâmuri.

Dimensiuni și materiale

Modelele de tabele cromate arată excelent în bucătăriile oricărui stil, deoarece sunt reprezentate de o gamă largă de table. Dacă luați în considerare configurația, atunci merită remarcat următoarele tipuri:

 • oval+
 • Pătrat+
 • semicircular+
 • rundă+
 • Dreptunghiular+
 • trapezoidal+
 • Formular abstract.

Soluția standard este o masă dreptunghiulară, Deoarece este tocmai o astfel formele sale cele mai multe ori și în cerere. Tabelul dreptunghiular este convenabil situat în bucătărie, are un loc mic, puteți pune-l într-un unghi în cazul în care familia este mică.

Multe Preferința da tabele semicirculare, deoarece acestea sunt, de asemenea, cum ar fi modele dreptunghiulare, pot fi plasate de-a lungul peretelui, în timp ce blatul rotunjit nu interferează cu mișcările în bucătărie.

Dar pentru spații spațioase, este în valoare de cumpărare mese ovale, cu picioare de fier. Ovale sau rotunde versiune perfect potrivite pentru bucătării, combinate cu camera de zi. Un astfel de model o va aduce confort si caldura in interior.

Blaturi pentru mese cu picioare de metal sunt, de obicei, realizate din lemn, PAL sau plastic. Destul de des, blaturi se gasesc din sticla, deoarece ele arata minunat și bogat datorită transparenței lor. durabilă din metal și sticlă aspect blând foarte curajos. O astfel de tandem mărește volumul, deci ar trebui luată în considerare pentru bucătării mici.

Cum de a alege?

Astăzi, alegerea mesei de bucătărie depinde în primul rând de zona camerei în sine. Dacă pentru bucătăria spațioasă puteți ridica o masă cu scaune la discreția dvs., atunci când umpleți bucătăria mică, trebuie să luați în considerare o mulțime de criterii. De exemplu, dacă sunteți atras de un tabel cu cadru din oțel inoxidabil, merită să acordați atenție acestor factori:

 • Piața camerei+
 • Design interior de bucătărie+
 • Materiale de mobilier de bucatarie+
 • Executarea culorii elementelor de bucătărie, care stabilește interiorul stilului+
 • Numărul membrilor familiei.

Tabelul, cum ar fi scaunele, ar trebui să fie convenabil de utilizat.

El nu ar trebui să interfereze cu mutarea în jurul bucătăriei. Dacă există copii mici în casă, merită abandonarea modelului cu colțuri ascuțite.

  Aspectul este, de asemenea, unul dintre principalele criterii de selecție, deoarece tabelul ar trebui să provoace emoții plăcute.

  Bucătărie mică

  Pentru proprietarii de bucătărie mică, puteți achiziționa un model de alunecare sau de pliere, deoarece acesta poate fi transformat în dimensiunea dorită. Această opțiune este potrivită pentru o familie formată din două sau trei persoane. Formă optimă – rundă. Datorită absenței unghiurilor, masa rotundă va arăta compactă. De obicei, o cantitate mică de dispozitive sunt folosite pentru servirea de zi cu zi, ca rezultat, colțurile mesei sunt de obicei goale.

  Destul de curajos va fi alegerea unei mese pliante, o parte a cărei parte va fi atașată la perete sau pe pervaz.

  Pentru hrănire, blaturile se ridică, dar după ce mâncarea este curățată din nou, eliberând spațiul suplimentar. Dar, ca scaune, în loc de scaune, scaune sunt ideale, care, dacă este necesar, poate fi pliat pe fiecare parte, astfel încât să nu se ocupe de metri pătrați valoroase de bucătărie.

  Bucătărie spațioasă

  În cazul în care camera de bucătărie este spațioasă, atunci, desigur, o masă mică va arăta nepotrivit – el va deveni invizibil doar printre alte elemente. O alegere bună va fi o masă masivă. Acesta poate fi orice formă – pătrată, dreptunghiulară, ovală sau rotundă. Ar trebui să fie poziționat cu precizie în centru, așa că va deveni un accent strălucitor al interiorului.

  În cazul în care este aplicată și ca suprafață de lucru pentru gătit, atunci este mai bine să-l pună de-a lungul peretelui liber al camerei.

  Se pare elegant o opțiune ovală, care poate fi, de asemenea, glisante – atunci suprafața sa poate fi mărită dacă este necesar.

  Proiecta

  La proiectarea design-ul interior al bucătăriei, trebuie să se gândească peste locația fiecărui element de mobilier situat aici. Tabelul de mese este de asemenea inclusă în lista de mobilier – el are nevoie, de asemenea, să ia locul lui.

  În cazul în care bucătăria este decorat în direcția clasică, atunci Modelul un ideal, cu o masă de lemn. Pentru a pune în aplicare stilul high-tech, puteți utiliza tabele realizate din metal, plastic sau sticlă (dar numai schuko). Modele brute se potrivesc perfect în stil rustic, in timp ce scaunele pot înlocui bănci de lemn.

  Important! Este de înțelegere în valoare de faptul că un tabel cu picioare de metal este potrivit doar pentru anumite directii de stil. Sunt de acord, el va arata ridicol, de exemplu, în stilul baroc.

  Soluție de culoare

  Colecția a tabelului este, de asemenea, făcută pe baza soluției de culoare. Colorarea mesei trebuie să se încadreze armonios în designul design interior bucătărie. Dacă doriți să aloce vizual masa, face accentul principal al interiorului de bucătărie, apoi executarea de culoare poate fi foarte diferit de tonurile principale. Dar, în acest caz Culoarea mesei trebuie să fie susținută în mod necesar de unele elemente de interior. Apoi, o astfel de bucată de mobilier va arăta armonioasă.

  Despre cât de ușor este să faci o masă de bucătărie cu mâinile tale, să te uiți în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: