oglinzi de perete în hol: specii, alegerea și plasarea

oglinzi de perete în hol: specii, alegerea și plasarea

Oglinda din hol are cel mai important rol. Aceasta nu este doar un obiect la care ne acorde o atenție înainte de a merge afară, dar, de asemenea, un decor care vă permite să facă mai mult spațiu liber. Din articol vă va învăța cum să folosească oglinda din hol pentru a face mai luminos și spațios interior.

Ce rol este jucat în hol?

Oglinzile nu sunt numai obiecte magice, ci, de asemenea, o parte importantă a interiorului. Cu ajutorul lor, puteți evidenția perete sau mări spațiul vizual. Montat pe perete modele de astăzi se bucură de cea mai mare popularitate. Aceasta este o soluție chiar și ergonomic pentru un hol mic.

Dacă alegeți corect în sus forma și lumina de fundal pentru oglindă, apoi de prag va fi posibil pentru a observa întregul farmecul acestui element decorativ. Atașamentele sunt făcute pentru a împărți în două tipuri: Total și compozit.

În funcție de stilul oglinzii trebuie să selectați foarte atent. Casa ta începe în coridor, astfel încât spațiul ar trebui să îndeplinească tine confort și spațiu.

Soiurile de modele

Sortimentul de oglinzi în magazine moderne este diversă. În plus față de formulare standard și clasic, puteți găsi modele complicate și neobișnuite. Cele mai multe în cerere și sunt în cerere Modelele echipate cu rafturi pentru fleacuri sau cu o cutie.

Există, de asemenea, holurile gata făcute. Acestea sunt echipate cu un gunoi mic și umeraș. În funcție de mărimea poate exista un dulap.

De regulă, un element de evaluare aspect este situat deasupra noptieră sau raft mic.

Dar, dacă doriți să faceți puțin misterios în holul dvs., atunci acordați atenție pe modelul cu ceas. Poate fi o oglindă mare dreptunghiulară sau pătrată. Modelele pot diferi de la celălalt, exact cum se utilizează ceasul. Producătorii pot să-i coace direct în oglindă și pot aranja lângă adăugare.

Forme și dimensiuni

Oglinda poate face locul de spațiu și „mânca” spațiul util. Prin urmare, este important să alegeți formularul potrivit și să luați în considerare dimensiunea.

 • Forma rectangulara – Acesta este un model mai căutat de oglinzi. Puteți utiliza atât vertical cât și orizontal. Instalarea verticală a oglinzii, puteți crea impresia unor plafoane înalte. Cel mai bun loc de lângă ușa de intrare de pe perete, care este perpendicular. Într-o astfel de oglindă, vă puteți vedea complet în întreaga creștere și vă puteți evalua aspectul înainte de a intra pe stradă. Oglinzile orizontale sunt folosite pentru a face peretele vizual mai larg.

Soluție excelentă pentru holurile mici și înguste. Instalați cel mai adesea deasupra tabelului de noptieră.

 • Modele rotunde sau ovale Dați holului o vedere neobișnuită din cauza liniilor netede. Note de originalitate.
Citește mai mult  Cum de a alege o foaie pe o bandă de cauciuc?

 • Modele pătrate cel mai puțin practic, deoarece este posibil să vă vedeți în ea complet minimă. Și dacă luăm în considerare faptul că majoritatea holurilor au dimensiuni mici, acesta va fi pur și simplu suficient pentru a plasa armonios. Dar acest formular este, de asemenea, considerat un clasic.

Spectaculosul arată ca un model pătrat mare deasupra mesei într-un coridor larg.

Culori Rama

Rama ajută la evidențierea oglinzii pe un fundal general. Cele mai populare culori includ astfel de opțiuni.

 • alb. Această culoare arată proaspătă și adaugă ușurință chiar și cea mai mare oglindă. Cu un astfel de cadru, puteți face o atingere armonioasă în orice design.

 • Wenge. Dacă preferați un stil aristocrat, atunci modelul într-un astfel de cadru va decora cu siguranță holul dvs. Culoarea întunecată se armonizează perfect cu orice stil interior.

 • Negru. Această culoare este bine potrivită pentru moderne sau clasice. Oglinda într-un astfel de cadru arată foarte nobilă și elegantă.

 • Aur. Culoarea este folosită, în primul rând, pentru a da interiorul unor costuri ridicate. Dacă o alegeți corect, interiorul va arăta nobil și luxos.

 • Argint. Această culoare merită folosind foarte atent. Nu este potrivit pentru toate stilurile și desenele. Umbra metalică de argint adaugă adesea răceală la interior.

Decorarea în diferite stiluri

Designul interior al holului este un pas important. La urma urmei, aici oaspeții se familiarizează cu proprietarul și își determină gustul. Oglinzile în anumite stiluri interioare arată diferit. Sarcina principală este de a sublinia integritatea designului și a soluțiilor originale.

 • Stil modern – Acesta este un design practic și estetic al holului. Oglinzile vin aici fără cadru. Pentru o mai mare individualitate, puteți utiliza forme asimetrice.

Dacă fără un cadru în nici un fel, atunci puteți acorda atenție la marginea subțire a argintului.

 • Stilul industrial sau la mansardă Asigură oglinzile rotunde sau cârpele mari dreptunghiulare.

Cea mai bună fracțiune în acest caz, va fi din fier sau lemn care imită pânza netratat.

 • Dimensionată Provence – Aceasta este o oportunitate de utilizare a oglinzilor antice. Oglinda în cadrul generat va deveni cea mai strălucitoare decorul pentru holul. Puteți folosi, de asemenea, o oglindă cu un cadru metalic subțire, care are modele de răchită complicate.

 • High Tech sugerează linii stricte, astfel încât elementele de decor ar trebui să fie selectate în conformitate cu acest lucru. Forme geometrice și linii drepte accentuează în mod favorabil toate frumusețea holul.

Într-un astfel de interior, compoziția oglinzilor, de exemplu, de la hexagoane va fi favorabil. Și puteți folosi doar pătrate de diferite dimensiuni.

 • Dar incomparabil Clasic – Aceasta este capacitatea de a utiliza oglinzi în cadrele originale sculptate din lemn. De multe ori se aplică și metalelor, cum ar fi bronzul, argintul.

Acest stil implică opțiuni de decorare superbe și costisitoare. Oglinzile sunt potrivite aici, deoarece este imposibil.

Opțiuni de iluminare de fundal

Holul este un loc în care nu există lumină naturală sau foarte puțin. De aceea Este important să alegeți lumina de fundal dreapta pentru oglindă.

Citește mai mult  Bucătărie Abrons Albico: Caracteristici, sortiment și recomandări pentru alegerea

Desigur, principala sursă de lumină ar trebui să fie localizată pe plafon. Este necesar pentru iluminatul general, dar pentru oglindă merită instalarea iluminării suplimentare. Persoana care este situată în fața oglinzii trebuie să vadă bine să-și evalueze aspectul.

Prin urmare, pentru a ilumina oglinzile, puteți utiliza diferite opțiuni.

 • Acoperiri de perete care sunt folosite în perechi. Oglinda este evidențiată uniform din două părți. Puteți aranja în jurul perimetrului nu doar câteva lămpi, ci două sau trei perechi.

O astfel de lumina de fundal va arata mai eficient. Și dacă lămpile porțiilor necesare pot fi oprite.

 • Punctul de iluminare. Cel mai adesea, aceste lămpi sunt montate în cadru. Acesta nu este doar convenabil, dar, de asemenea, arata foarte prezentabil.

Adevărat, această opțiune nu este potrivită pentru oglinzile într-un hol mic. Cadru trebuie să fie suficient de largi, ceea ce creează un sentiment de voluminoase.

 • Spoturi (lămpi, plasate pe o șină specială, care poate fi rotit). Vă așezați în direcția razelor luminoase. Ele pot fi de trei bucăți. În orice caz, vă puteți ilumina complet și să evalueze cu atenție imaginea.

 • Lămpi în aer liber. Nu este opțiunea cea mai convenabilă, dar pentru camerele mari și spațioase sunt foarte potrivite. Sala achiziționează mai confortabilă și acasă.

 • LED Strip Light. Cele mai populare opțiuni oglinzi de iluminare. De obicei, banda este atașată de-a lungul perimetrului oglinzii. Această opțiune este potrivită nu numai pentru formulare standard, dar, de asemenea, pentru original.

Cum de a alege?

Selectați oglinda – nu este o sarcină ușoară. Sunt importante și stil de interior, precum și preferințele fiecărui membru al familiei. Și face alegerea, în viitor, ar aduce numai bucurie, ar trebui să utilizați câteva sfaturi.

 1. Atenție la zona de hol. Este în valoare de știind cât de mult spațiu poate ține o oglindă. Este important să se evite suprafețele de congestionare în oglindă.
 2. Dacă cumpărați o oglindă, cu scopul de a evalua aspectul său la înălțimea lui completă, apoi să acorde o atenție la forma dreptunghiulara oglinda de perete, care stă în poziție verticală post-.
 3. Dimensiunea minimă oglinda din hol – 30×40 cm. Dacă doriți să plasați o oglindă pe un piedestal, apoi să acorde o atenție la dimensiunile de 40×60 cm. Dar pentru a vă evalua în întreaga creștere, este necesar un model cu parametrii de cel puțin 60×120 cm.
 4. Dacă intenționați să plasați mai multe oglinzi, acordați atenție încadrarea lor. Trebuie să fie efectuată într-un singur stil. Acest lucru va ajuta la crearea unei singure compoziții.
Citește mai mult  Lenjerie de pat Royal Teamptation

Unde să localizeze?

Oglinda poate fi orice formă, dar când este localizată, merită să ne amintim de spațiu liber. Ar trebui să fii confortabil să arăți ca tine însuți din toate părțile. Nevoie de libertate de a se deplasa.

Pentru o copie mare, locația perfectă este locația ideală – Wall. Puteți fi siguri că plasând oglinda fără oglindă, vă veți vedea în toată gloria noastră, fără ca cele mai mici defecte.

O altă modalitate foarte populară de a plasa o oglindă este Instalarea sa la final. Fie setul finit de mobilier este achiziționat, în care acest element al decorului este deja prezent. Este mult mai convenabil, deoarece producătorul ia în considerare posibilele solicitări ale clienților, precum și întregul set este foarte armonios: există un loc pentru cel mai important (îmbrăcăminte exterioară, pantofi) și pentru lucruri mici (cosmetice, pantofi de îngrijire, perie de acoperire).

În întregime, oglinda poate fi plasat la fel de convenabil pentru tine. Ați putea utiliza regulile Fengshui, atunci ar trebui să nu-l atârnă vizavi de ușa de la intrare.

predare antică sugerează că fluxul energiilor rele și bune este atât de deranjat. Dar aceasta este problema personală a tuturor.

Exemple de succes în interior

Și acum puteți vedea o selecție de modele și forme de succes și frumos în proiectarea hol.

 • oglindă dreptunghiulară standard, situat pe verticală.

 • Modelul rotund în hol. De dimensiuni mici, dar foarte bine potrivite pentru un apartament studio sau un hol mic.

 • opţiunea Oval. nimic in plus. încadrare subțire și aspect elegant.

 • Dar un exemplu de, Cum se poate hol finit de la producător. Totul este practic și funcțional.

 • Un exemplu de o oglindă care are cadru de lumină și suplimentat cu rafturi pentru lucruri mici.

 • Modelul cu un ceas. Arata foarte frumoase si originale. Poate că cineva această opțiune nu va părea atât de practică.

 • Un alt model cu un ceas. Se pare superb, dar totuși este opțiunea de design mai mult decorativ.

 • Acesta este un exemplu de o compoziție interesantă. Versiunea simplă decora și extinde spațiu.

 • Încă o compoziție opțiune. Totul este decorat într-un singur stil și creează un întreg.

La cum să stea oglindă în hol, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: