Opțiuni de proiectare Bucătărie cu două ferestre

Opțiuni de proiectare Bucătărie cu două ferestre

În prezent, aranjamentul de locuințe este deosebit de important. Astăzi pic împinge tapet frumos și alege mobilier bun: este important să se creeze o atmosferă strat acasă. Când este vorba de bucătării cu două ferestre, multe sunt pierdute, deoarece amplasarea ferestrelor, uneori, face dificilă sarcina de aranjament. Cu toate acestea, modul de a crea atmosfera dorită aici poate fi de masă.

Caracteristici de planificare

Nu este un secret faptul că principalul factor care afectează amplasarea mobilierului va fi locația ferestrelor. În funcție de planificare, acestea pot fi pe un perete sau două adiacente. Sarcina stilisticii interior va fi o expansiune vizuală a spațiului cu amplasarea mobilierului, în funcție de conducătorul triunghiului de lucru. În care Interiorul trebuie să se bazeze pe principiile de zonare, prin care premisele dobîndește o organizare clară.

Cu toate acestea, de multe ori aranjamentele de mobilier stânjeni radiatoarelor amplasate sub ferestre. În plus, camera poate fi nișe și proeminențe, pentru a scăpa de care reglementările de construcție nu va permite. O altă nuanță poate fi localizarea asimetrică a ferestrelor în raport cu pereții. Contribuim la numărul de dezavantaje ale dispunerii afișate în comunicații, pereți teșite și ferestre mici dimensiuni.

Este necesar să se echipeze camera Luând în considerare toate caracteristicile sale, selectând setul cu cască mărimea potrivită, șorț, grup de mese. Sarcina stilisticii va fi reflectare vizuală a planificării, dându-i defecte constructive de vizibilitate de stafide arhitecturale. De exemplu, acest lucru este exact ceea ce fac ei cu aeronava în bucătării echipate cu această proeminență. Uneori trebuie să rupă zidurile, Dar, în cele mai multe cazuri, designerii folosesc creștere vizuală în spațiu.

Se salvează bugetul și vă permite să faceți fără a mai puțin costurile forței de muncă pentru reparații. Cu toate acestea, în cazul în care expansiunea spațiului este inevitabil, trebuie să combinați camere într-un singur. Acest lucru se poate face cu ajutorul demolarea parțială a peretelui, care va da o planificare un tip special. Această soluție vă permite să adăugați o cameră cu o lățime sau lungime, crescând în mod semnificativ spațiul de bucătărie.

În care Combinație, uneori, nu diminuează numirea și confortul camerei pe care trebuie să combinați cu bucătărie, Ca de exemplu, în cazul unei conexiuni la un spațiu de bucătărie și living (sala). Pentru Windows, în astfel de cazuri este mai frecvent localizat pe un perete. Aspectul cel mai probabil va liniar.

luând zonare

Înregistrarea interiorului bucătărie În plus față de locația de ferestre, aceasta depinde de o anumită cameră. De exemplu, vă permite să spațiu spațiu zonate cel puțin 2 zone funcționale: direct, bucatarie si camera de zi sau sala de mese. În același timp, pentru separarea vizuală a spațiului, puteți utiliza:

 • Diferite tipuri de plafon de proiectare până la orice inserții de accent+
 • Iluminarea separată pentru fiecare zonă funcțională (puteți atât plafonul cât și peretele auxiliar)+
 • Diferite specii de materiale sau culori ale podelei, inclusiv separarea spațiului oaspete cu un mic covor scurt de schi+
 • Mobilier, creând cu ajutorul său, efectul partiției (de exemplu, folosind un suport de bar, transformând desktopul).
Citește mai mult  Plafonul negru în bucătărie: opțiuni pro, contra și de proiectare

În același timp, integritatea interiorului poate fi dată de Sizer identic (în cazul acelorași dimensiuni ale ferestrelor) și de același design (când Windows diferă în dimensiune și formă). Designul lămpilor poate fi oarecum variat, dar trebuie să fie combinate între ele. O astfel de separare a spațiului este convenabilă pentru utilizatori, fiecare zonă funcțională datorită ferestrei are propria sa zi de zi.

Dacă ferestrele de bucătărie sunt situate pe două pereți diferiți, situația este diferită. În cazul în care camera este mic, aici va trebui pur și simplu pentru a împinge casca cu o astfel de condiție, astfel încât să nu acopere deschiderile pentru ferestre. Având în vedere acest lucru, mobilierul este ales în mod individual în conformitate cu specificul unui anumit cameră. În același timp, este necesar să se zonail.De exemplu, puteți aplica astfel de opțiuni:

 • Se pune unghiul cască, iar unghiul diagonală stânga la grupul de prânz+
 • Pentru a se potrivi cu setul cu cască de-a lungul peretelui, fără ferestre, iar vizavi este o masă cu scaune sau o canapea cu o măsuță de cafea+
 • Puneți căștile P-figurativ, lăsând doua fereastră pentru locația grupului de mese+
 • Dacă există un Erker, pune zona de luat masa în ea.

În același timp, fiecare colț poate evidenția propria iluminare din spate. De exemplu, în cazul în care acesta este un zid surd, puteți evidenția șorț. În cazul în care setul cu cască se află în perete cu o fereastră, în plus față de iluminat principal de plafon va trebui să facă auxiliare.

Așa că bateriile nu interferează cu instalarea de mobilier, acestea pot fi eliminate la toate, instalarea unui sistem de pardoseli calde într-o casă privată sau un apartament.

Opțiuni de proiectare

Alinierea mobilei și selecția stilisticii în bucătării cu două ferestre depinde de elementul și forma camerei. De exemplu, în cazul în care camera este mare, acesta poate fi echipat cu mobilier de orice tip. Dacă alegeți competent un set de mobilier, este la fel de bine un liniar, set de bucătărie unghiulară și P în formă de. Când este îngust, va trebui să efectuați o destinație de plasare liniară de mobilier, deoarece în caz contrar, camera va deveni incomode și incomod pentru consumatorii casnici.

Citește mai mult  mixere Curvage pe baie: soiuri și secrete de alegere

Dl. Bucătărie Setul cu cască este considerat un ansamblu de mobilier universal. Acesta poate fi plasat de-a lungul peretelui, cu o fereastră și pereții fără o fereastră. De-a lungul peretelui opus puteți adăuga o gamă suplimentară de dulapuri modulare.

În plus, devine perfect în bucătăriile de apartamente studio, scoaterea în afara legii în mod clar granițele spațiului de bucătărie.

În același timp, grupul de mese poate fi plasat atât în ​​centrul camerei (într-o bucătărie mare) și în colțul opus sau imediat la desktop, Prin intermediul împrejmuită zona de lucru. Este posibil să se separe spațiul de luat masa de lucrător și tabelele speciale în 2 niveluri, care combină un blat de câmp larg, spălarea de lucru și o masă de top îngust pentru mese. Dacă doriți pentru a se potrivi în zonele funcționale cameră 3 (gătit, mese și odihnă), Cea mai bună soluție de separare, cu un spațiu de economisire simultană va fi utilizarea unui contor bar. În același timp, ferestrele camerei poate obține bucătărie și living.

Atunci când una dintre ferestrele bucătăriei este conectat la usa de la balcon, abordarea este lăsată liberă cât posibil. În același timp, setul cu cască poate fi cumpărat liniar sau de colț, plasarea a doua cu o mică liniuță de la usa de la balcon. În condițiile de spațiu înghesuit, este mai bine să cumpere mobilier cu dulapuri cu balamale, după ce le-au pus de-a lungul unui perete surd. Cântărind interior, agățat pe perete de lângă cutiile de cutii, nu.

În cazul în care camera este îngustă, este recomandabil să-l împartă pe zonele funcționale prin crearea de partiții improvizată din mobilier. În același timp, plasarea principală de mobilier trebuie să fie liniar. Camera largă poate fi dotate cu mobilier în formă de P, fără să fi pierdut din interior cu dulapuri montate pe lângă ferestre. În cazul în care, fără a le deloc, este mai bine să se gândească la dispunerea pereților cu nișe înguste sub formă de rafturi pentru cele mai necesare. În același timp, pentru o mai mare funcționalitate în modulele inferioare ale setului cu cască de bucătărie, puteți monta sticla.

Alegerea stilului

Atmosfera interioară poate recrea alegerea dreptul de stilisticii. Acest lucru se reflectă în dimensiunea de mobilier, formele sale, design, culoare și metodele de amenajare. În cazul în care camera este mic, Este recomandabil să se ia în funcție de direcțiile minimaliste ale interiorului, care este străin prea mult. Acesta poate fi un minimalism stil cu sarcina sa de forme concise și culori-un singur foton de nuanțe utilizate.

În plus, puteți face camera in camera prin Stilul scandinavului, literalmente pătruns pe calea aerului si usurinta. În cazul în care spațiul este suficient, în ea vă poate pune în aplicare oricare dintre direcțiile interioare stilistice de la clasici la reclama și abstracționism.

Citește mai mult  Wallpaper sub o cărămidă în hol interior

De exemplu, o cameră mare poate fi echipat sub camera de zi-bucătărie Stilul clasic, Decorare candelabru masiv pe suspensia, plafon cu stuc și turnare, finisaj aurit si mobilier masiv din lemn, cu siguranță, cu sculpturi generoase.

În design modernEste important să se demonstreze progresul, Ce se poate reflecta în textura materialelor utilizate, instalarea de mobilier din materiale moderne, în încorporarea tehnica la modă. Cu simplitate aparentă, un fel de eleganță ar trebui să fie simțit aici.

În mod prioritar, utilizarea de sticlă, metal, texturi lucioase și materiale sintetice (de exemplu, plastic).

Design de ferestre

Tipul de perdele, lungimea lor, dimensiunea, forma și materialele de fabricație în bucătărie depind de exact modul în care mobilierul este amplasat în apropierea lor. Dacă peretele este montat în perete, și sub fereastra există o spălare, despre perdele lungi vor trebui să uite. Cu toate acestea, nu se teme deloc: ferestrele Decora, în aceste cazuri, pot fi perdele scurte cum ar fi cafenea sau role, perdele romane sau plisată. În plus, puteți face ferestre cu perdele scurte franceze sau austriece, dozare numărul de festers și selectând lungimea lor de a fi dat în minte practic.

Opțiunea de design perfect va fi Perdele cu dens adiacente sticlă fereastră, Ceea ce se realizează prin montarea în interiorul cadrului ferestrei. În același timp, este posibil de a alege soiuri cu o casetă în care materialul perdea este prăbușit atunci când acestea sunt dezvăluite. Opțional, puteți cumpăra pentru ferestre bucătărie Perdele separat pentru fiecare canat. Aceste perdele se disting printr-o tensiune densa, nu se ridică într-un neimpresionant atunci când sunt deschise.

Dacă doriți ceva special, puteți cumpăra perdele „zi-noapte“, care permite să varieze gradul de iluminare a bucătăriei.

Exemple frumoase

Va oferim atentiei 10 exemple de soluție de design de succes în arest interior bucătărie cu două ferestre:

 • Aranjament de bucătărie cu două ferestre clasice

 • Un exemplu de spațiu zonare rațional

 • Dispunerea de bucătărie spațioasă, cu ferestre mobilier de cărbune

 • Selectarea unei soluții stilistice pentru bucătărie luminoasă

 • Un exemplu de creare a unei coziness în casa țară living bucătărie

 • Amestec Maestru de culoare și stil pentru a crea atmosfera dorită în bucătărie

 • Camera de zi cu bucătărie interioară folosind lovituri luminoase

 • Design de succes de succes în combinație cu stilistrul selectat

 • Un exemplu de alegere reușită a stilisticilor și a soluțiilor de culoare pentru bucătărie la cabana

 • Interiorul bucătăriei contemporane cu aranjament armonios al zonelor funcționale

Ce perdele aleg pe două ferestre pentru bucătărie, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: