Perdele de baie din plastic: Caracteristici și soiuri

Perdele de baie din plastic: Caracteristici și soiuri

Pentru a face un duș cu confort și după procedurile de răcoritoare nu a trebuit să șterge podeaua din apă, puteți instala perdele din plastic pentru baie. Care sunt caracteristicile, avantajele și dezavantajele acestora în acest articol.

Avantaje și dezavantaje

Perdelele din plastic câștigă în prezent popularitate, deoarece nu numai că arată atractivă, dar și foarte funcțională.

Aceste avantaje includ:

 • Protejați camera de apa de abur și stropire, pentru că nu au lacune+
 • Ușor de curățat și nu necesită îngrijire complexă+
 • Sigur când este folosit, deoarece din cauza ruperii nu vor exista fragmente ascuțite în contrast cu geamul+
 • nu se lipesc de corp, perdele tesatura spre deosebire, care este confortabil în utilizare+
 • au un aspect atractiv care face posibilă crearea unui element de decor suplimentar în baie+
 • Ușor de instalat și, de asemenea, aveți o mică masă+
 • Nu este necesară instalarea cabinei de duș, deoarece un astfel de design transformă cu ușurință băile în ea.

  Cu toate acestea, cu toată atractivitatea perdelelor din plastic, au o serie de defecte:

  • viață relativ scurtă în comparație cu structurile de sticlă+
  • Pierderea rapidă a atracției inițiale+
  • Datorită densității plasticului asupra băii în sine, poate fi necesară instalarea de surse suplimentare de lumină+
  • Fragilitatea materialului care în timpul circulației neglijente duce la apariția crăpăturilor și a jetoanelor.

  Soiuri de produse

  În funcție de tipul pe care îl întâmpină:

  • Pliere+
  • Staționar+
  • Alunecare+
  • Leagăn.

  Perdelele de baie din plastic staționare posedă un design fiabil care oferă o protecție bună a camerei de la excesul de umiditate. Dacă vă dați seama, ele sunt un ecran de plastic care este montat la bordul băii în locul în care poate dușul.

  O astfel de perdea de PVC nu necesită întreaga lungime a băii, ci doar locul în care dușul are loc direct.

  Cu toate acestea, un astfel de design nu este foarte convenabil în locul recepției băii, deoarece va interveni în mod constant.

  Perdelele glisante din plastic sunt echipate cu un mecanism de role, așa că acesta este în sistemul de cabinete-compartiment. Această opțiune este perfectă pentru zonele mici, deoarece nu ocupă deloc locul.

  Astfel de perdele sunt ușor de utilizat și foarte convenabile, dar mecanismul rolei poate eșua.

  Pentru băile care au o formă ovală sau rotunjită, o soluție excelentă va fi designul cu o mulțime de clape.

  Citește mai mult  canapele ortopedice pentru somn de zi cu zi: caracteristici, tipuri și de selecție

  O altă opțiune interesantă va fi Modelul leagănului. Are un mecanism fiabil cu bucle, care permite un astfel de design ca și cum ușa. Cu toate acestea, un astfel de sistem nu este prea popular, deoarece pentru instalarea sa și utilizarea convenabilă necesită un spațiu destul de mare și nu sunt inutile în apartamente.

  Dusuri Perdele pliabile reprezintă proiectarea „armonicii”, care constă din mai multe panouri. Numărul acestor panouri depinde de lungimea produsului. În versiunea pliată, un astfel de model nu ocupă mult spațiu, iar pentru utilizarea sa convenabilă nu aveți nevoie de o cameră în plus în cameră. Dezavantajul unui astfel de proiectare a este mecanismul său, care de multe ori pauze rapid și în funcție de reparații.

  Dacă aveți o zonă de baie mare și există o dorință de a-l proteja de stropire, care este M în formă de perdea din plastic.

  Toate aceste modele sunt perdele. Cu toate acestea, în afară de acestea, există o specie moale perdele din plastic. Acest design este o perdea de plastic, care este atașat la cârligele fixate pe bara metalică.

  Pe cortina în sine sunt inele în care sunt investite aceste cârlige. Această opțiune are o mulțime de culori diferite, ceea ce îl face ușor să-l pur și simplu ridica sub interiorului.

  Material pentru fabricarea unei astfel de ton poate servi ca poliester, vinil.

  Se poate spune că modelele de alunecare sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor, deoarece un astfel de design este un convenabil și are un preț plăcut. Numărul cercevelei în astfel de probe variază la 2 la 6.

  Reguli de alegere

  Pentru a selecta un astfel de sistem de nu este nevoie de a face o mulțime de efort – Este suficient să acorde o atenție la următoarele puncte:

  • marimea+
  • calitate de fitness+
  • Producător+
  • Ecologie+
  • componente suplimentare.

  Aproape toți producătorii oferă produse de design strâmte, care sunt potrivite pentru modele standard, deci este în valoare de știind dimensiunile baia ta să nu fie confundat cu alegerea. Durabilitatea și fiabilitatea întregului proiectare depind de calitatea de accesorii, astfel încât în ​​acest moment este în valoare de aproape acordând o atenție.

   Este mai bine să alegeți un model în care rolele sunt realizate din cupru.

   Producătorul este, de asemenea, foarte important pentru că, achiziționarea de bunuri pentru prețul scăzut de la producători necunoscuți, Există o șansă de a obține un produs de calitate scăzută, care va necesita înlocuirea după o perioadă scurtă de timp. De aceea Este mai bine de a alege branduri dovedite. De asemenea, nu este necesar pentru a salva pe ușurința de mediu a produsului, deoarece modelele ieftine pot fi realizate din material plastic de calitate scăzută și cu miros neplăcut substanțe chimice, care nu este foarte util.

   Citește mai mult  Efectuarea dormitor în stilul de hi-tech

   Atunci când cumpără un anumit model, este în valoare de întrebând dacă va fi posibil să achiziționeze componente suplimentare, deoarece mecanismele nu reușesc uneori și necesită înlocuirea.

   Alegerea unui design de plastic pentru cada de baie, este în valoare de cules-l pentru interiorul general al camerei, astfel încât perdeaua nu iasă în evidență pe fundalul întreaga cameră.

   Metoda de instalare

   Înainte de a instala designul, acesta este în valoare de familiarizat cu instrucțiunea atașată la modelul, și numai după aceea de pornire.

   Următoarele instrumente vor fi necesare pentru a instala:

   • Şurubelniţă+
   • Diblurilor și șuruburi+
   • nivel+
   • Altruistă.

    Prima etapă poate fi considerată lucrări pregătitoare. Pentru a începe, cortina însăși este extrasă din pachet, iar kitul în sine trebuie să conțină:

    • Sash, în funcție de model – 3 sau 6+
    • Cadre de cadre verticale+
    • Elemente cadru orizontale cadru+
    • Profiluri secundare+
    • Canvas de plastic.

     Mai întâi trebuie să asamblați cadrul și pentru aceasta aveți nevoie de un element lateral pentru a vă conecta cu orizontală și fixați-l cu șuruburi.

     După ce pânza din plastic este introdusă în parte din acest cadru. Apoi, trebuie să repetați aceeași operație pe de altă parte, după care este instalat profilul vertical. Toate articulațiile trebuie verificate cu atenție, fiabilitatea întregului design va depinde de el.

     A doua etapă este instalarea unui profil de instalare. Profilul în sine este preluat direct și aplicată pereților în locurile de instalare. Marcajul trebuie să fie notat fiecare gaura pentru elementele de fixare și să facă o notă de la baza, după care puteți merge la drump găuri. Înainte de a aplica mărcilor este în valoare de verificarea nivelului poziției profilului care urmează să fie instalat în poziția dorită.

     Dacă aveți un perete în baie cu placi ceramice, mai întâi este necesar pentru a elimina dala de la locul unde va avea loc de foraj. Adâncimea găurilor trebuie să corespundă lungimii diblurilor.

     Etapa a treia – instalarea produsului. Cadrul perdea este fixat în profilul de instalare, și după aceea, secțiunile care învecina pereții sunt prelucrate de etanșant. În continuare, puteți instala sistemul de colectat și fixați-l cu profilul de instalare. are nevoie de etanșanți pentru a lasa sa se usuce și după instalare de construcții glisante. Apoi, un film de protecție este îndepărtat din perdea, care nu a dat posibilitatea de a zero de plastic.

     Citește mai mult  cabine de duș cu o ușă de leagăn: soiuri, alegere, instalare

     După instalare, este necesar să se verifice etanșeitatea structurii, și în acest scop, este necesar să se trimită la apă articulațiilor la urmă, dacă este vărsat prin ele. În cazul în care, în unele locuri noi de umiditate observat, Tratati-le din nou cu mastic.

     Cu o instalare independentă, trebuie să acorde o atenție la următoarele nuanțe:

     • puterea de fixare+
     • Sigila+
     • moment de instalare.

     Fiabilitatea și puterea atașamentului este direct dependentă de materialul pereților, precum și calitatea finisajelor lor.

     Chiar și având în vedere faptul că perdele din plastic au o greutate volumetrică mică, acestea pot deteriora finisajul.

     În cazul în care sunt toate decorate cu gips-carton foi, peretele întărește peretele înainte de a instala produsul și să aplice elementul ipotecar.

     Deoarece etanșări fiabile și de bună poate fi doar la o suprafață plană, este în valoare de verificarea instalării unui cadru pentru probleme evita cu protecție suplimentară în viitor.

     Atunci când se efectuează calitate slabă etanșare la îmbinările de panouri și profile, a sublifts pot fi formate, ceea ce poate duce ulterior la apariția mucegaiului. De aceea Este demn de urmărire momentul de umiditate de la intrarea aceste locuri și să monitorizeze calitatea și integritatea tampoane care au instalat producătorul produsului.

     Este mai bine pentru a instala o perdea înainte de începerea lucrului, La urma urmei, în caz contrar profilul de instalare va arata outnetic și de a atrage atenția. Prin urmare, cred că peste acest moment, ce perdele pe care doriți să o utilizați pentru baie, ar trebui să fie în avans, pentru a evita consecințele nedorite.

     În videoclipul următor veți învăța cum să instalați perdele de plastic buget pentru baie.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: