rafturi colț în baie: soiuri, sfaturi de selecție

rafturi colț în baie: soiuri, sfaturi de selecție

În baie suntem în fiecare zi, așa că vreau să fie confortabil și confortabil în ea. undeva toate acest lucru trebuie să fie localizat – Sampon, gel de dus, urină. Și cum este imposibil în acest scop, regimentul unghiular în baie se va potrivi. Luați în considerare toate nuanțele care trebuie să fie luate în considerare atunci când cumpără acest articol de mobilier.

Particularități

Pagina principală caracteristică utilă a unui astfel de obiect interior de baie – Design-ul său confortabil. Este nevoie de un minim de suprafață utilă și, practic, nu împiedică pe cineva care ia proceduri de baie. În colț puteți găzdui un raft destul de volumetric constând din mai multe niveluri. În plus, adesea se alătură cârligelor pentru prostii, care este, de asemenea, foarte convenabil.

Raftul de colț din baie este practic indispensabil, mai ales în condițiile unei vechi fundații rezidențiale, unde dimensiunea spațiilor lasă mult de dorit.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice altceva, regimentul de colț din baie are propriile caracteristici. Luați în considerare principalele avantaje și dezavantaje ale unui astfel de accesoriu.

Plusurile necondiționate includ:

 • Salvarea spațiului+
 • Instalare ușoară (în special la modelele pe fraieri)+
 • Ușurința de utilizare (ușor de luat fondurile necesare la o distanță de o mână alungită)+
 • Modelele telescopice sunt ușor de ajustat înălțimea.

  Dar dezavantajele rafturilor unghiulare din baie sunt:

  • Nu există nici o posibilitate de a ascunde facilitățile de igienă care se află în domeniul public (există, practic, oriunde altundeva oriunde)+
  • Se spală și se șterge umezeala nu prea confortabil+
  • Dimensiunile rafturilor unghiulare sunt de obicei mici, lucruri atât de grele pentru a stoca acolo va eșua+
  • Componentele metalice pot fi coroziune, mucegai și pot forma sub ventuze.

  Soiuri

  rafturi de colț poate fi variată atât în ​​proiectarea cât și proiectarea acestora. Soiurile sunt mult, dar cele mai importante sunt următoarele.

  • Suspendat. Montat pe perete de proiectare colț, atașat la un diblu și fraier. Primul va necesita foraj găuri, și ventuze în această privință sunt mai convenabil: nu este necesar să se strice țiglă. Dar greutatea ei mențin o mult mai mică. Cel mai adesea, structuri suspendate sunt rafturi-colțuri pentru șampoane și alte mijloace de spălare.

  Puteți întâlni foarte rar structuri închise, care pot fi suspendate în mod exclusiv.

  • Telescopic. Este un singur design, cu o axă comună și mai multe niveluri de rafturi unghiulare. Rafturi de pat sau trei nuclee, de regulă, sunt suficiente pentru a le pune pe elementele esențiale. Marele avantaj al acestui tip de rafturi este abilitatea de a schimba înălțimea tier, dacă este necesar.
  Citește mai mult  Mese moderne de bucătărie

  • Incorporat. Încă în stadiul de reparații puteți continua rafturile încorporate în colțul băii. Ele sunt de obicei făcute din gips-carton, apoi cu gresie sau sticlă. Astfel de rafturi rezistă la o mulțime de greutate și înscrise perfect în interior.

  • Modular. Constă din module de raft care sunt atașate peretelui. Racul pe trei niveluri este cel mai popular, deoarece cu siguranță poate găzdui tot ce aveți nevoie.

  Materialele

  Elemente de mobilier pentru baie sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, iar alegerea lor este acum foarte mare. Cel mai adesea, desigur, utilizarea din oțel inoxidabil crom, plastic sau sticlă.

  Lista care pot fi utilizate materiale.

  • Lemn. Pentru fabricarea de mobilier în baie, este, practic, nu este utilizat, deoarece cu timpul se poate umfla de umiditate, schimba culoarea originală, putregai. Dar dacă doriți să adăugați un accesoriu interesant de lemn în interiorul baie, este mai bine să utilizeze numai stejar natural, acoperit cu o compoziție specială, prevenind ingestia de umiditate.

  • MDF. Material ieftin, frumos, dar de scurta durata. MDF laminat este uneori folosit pentru a asambla rafturi unghiulare în baie, dar nu va dura mult timp: marginea se va umfla, mucegai și ciuperca va cădea.

  • Plastic. material ieftin și practic este foarte popular ca o opțiune pentru a face mobilier în baie. Acesta este caracterizat printr-o bogată paletă de culori, o varietate de forme, ușurința de instalare. Rafturile de plastic sunt ușor de spălat și curățate de la var. Principalul dezavantaj al acestor mobilier este incapacitatea de a rezista la o greutate mare.

  • Sticlă. Un astfel de material oferă un produs aerian și o vedere luxoasă. Sticlă, de asemenea, deoarece este rezistentă la o greutate suficientă în timpul funcționării. Dar rafturile de sticlă sunt destul de fragile și, de asemenea, susceptibile la apariția divorțurilor. Ei au nevoie de îngrijire constantă cu mijloace speciale împotriva raidului.

  • Metal. Produsele metalice sunt extrem de populare, deoarece arată elegant și se potrivesc cu orice interior. Rafturile de înaltă calitate sunt fabricate din oțel cu aplicație de crom, care avertizează rugina.

  Dimensiuni

  Rafturile de colț din baie sunt bune în faptul că dimensiunea lor în înălțime poate fi maximă. Adică în colțul liber al băii, puteți plasa, de exemplu, un raft telescopic pentru întreaga înălțime. În partea de jos a unui astfel de raft poate fi, de asemenea, plasat o masă unghiulară.

  Mărimea acestui obiect de mobilier depinde numai de dorințele proprietarului și condițiile de baie.

  În principal producători oferă astfel de opțiuni.

  • rafturi mici cu module. Dacă este necesar, puteți cumpăra un cuplu mai multe module, în cazul în care se pare că acestea lipsesc. În acest caz, nu este necesar să se calculeze dimensiunea, puteți cumpăra un minim de module, și în timpul operației pentru a afla numărul lor este necesar.
  Citește mai mult  cabine de dus cu palput de mijloc

  • rafturi înalte Design telescopic. Axa lor poate varia 1.5-2.5 m, în funcție de locația. În cazul în care rafturile sunt plasate în colțul de baie sau duș, apoi, în consecință, axa va fi mai scurt. În cazul în care axa este situat în colțul liber, atunci acesta poate fi înălțime de la podea la tavan.

  Soluții de culoare

  Paleta de culori de mobilier din baie este acum bucuros. Puteți alege orice nuanta care iti place si vine la interior.

  Structuri Corner Ce culoare cele mai multe ori dobândește?

  • alb. Culoare universal, care va fi necesar să se uite în orice combinație. Zăpadă nuanțe de alb va accentua curățenia din cameră și nu va fi atras de ei înșiși. În plus, pe fundalul de culoare alba, produse de igienă vor fi evidențiate, care este de asemenea important, deoarece aburul se evaporă atunci când se face procedurile de apă, și se agravează vizibilitate.

  • Alte nuanțe neutre adecvate pentru culoare țiglă. În cazul în baie se face, de exemplu, în culorile verde, este logic să se aleagă rafturile de colț, ce combinate de culoare cu interiorul. Diversitatea specială a paletei pot fi găsite în modele de plastic.

  • Transparent. Sticlă sau plastic poate fi complet transparent. Elemente de mobilier din astfel de materiale vor părea de zbor fără greutate. accesorii transparente extinde vizual spațiu.

  • Metalic. rafturi cu aspect metalic, elegant și modern. Acestea sunt combinate cu accesorii si instalatii sanitare, dar nu întotdeauna ușor de utilizat.

  Opțiuni pentru elementele de fixare

  Montarea raftului unghiulare necesită multă atenție, deoarece această piesă de mobilier va trebui să instalați pe perete o dată pentru totdeauna. În caz contrar, găuri urâte se va strica tipul de țiglă.

  Puneți cu grijă distanțele necesare și de a folosi un burghiu cu un sfat special, care nu va da fisuri pe dala.

  Ce atașamente sunt cel mai des folosite pentru rafturi de colț în baie?

  • Pe Pompa vacuum. Acest element de fixare este la rafturi modulare din plastic, uneori, din metal, mai rar de sticlă. El are mari avantaje, puteți schimba locația raft, atunci când vă place și cât de mult. Dar acest tip de strângere să nu fie prea de încredere și nu vor sta obiecte grele.

  Pentru a spori atașamentul pe ventuze, acestea sunt unse cu adeziv siliconic și presat la un perete pre-purificat și uscat timp de câteva secunde.

  • Pe distanțier. Acest mount vă permite să instalați un raft de mare telescopic. Înălțimea variază în funcție de locația subiectului. Axa acestor rafturi trebuie să aibă două puncte de sprijin pentru a bloca pe arcuri.
  Citește mai mult  Canapele non-stabile: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

  • Pe dibluri și altruism. Atașamentul nu permite să transfere raft și schimba-l, așa cum se utilizează găuri în perete și șuruburi înșurubate. Tipul traumatică de fixare treptat merge în trecut, așa cum este mai bine să stea accesorii cu ventuză în baie și nu strica gresie.

  • Pe titularii decorative. Uneori, ele vin într-un set cu rafturi, dar nu le vor dobândi în mod independent,. Astfel de elemente de fixare arata foarte frumos, dar ele nu sunt universale și, de asemenea, necesită plăci de foraj.

  Cum de a alege?

  Alegerea unui raft unghiular în baie nu este prea complicat. Dar, înainte de a cumpăra acest lucru sau acel model vă place, merită să luați în considerare unele nuanțe și amintiți-le, alegând acest element de mobilier.

  • Calitate pe perete. Dacă regimentul este sub forma unui colț, este important să înțelegeți cât timp aveți colțuri drepte în baie. O abatere semnificativă a nivelului pereților poate împiedica instalarea rafturilor.

  • Buget. Dacă tocmai ați făcut reparații, este cu siguranță mai bine să alegeți modele de înaltă calitate și frumoase de metal sau sticlă. În alte cazuri, este mai bine să faceți cu rafturile unghiulare din plastic, care sunt ușor de dezmembrat și nu îmi pare rău să aruncați după operație.

  • Combinație cu interiorul principal. Nu ridicați modele care sunt puternic distinse pe fundalul plăcilor. Opriți alegerea dvs. asupra culorilor neutre și a structurilor non-bibliotecă. Regimentul unghiular este o adăugare și nu un accent în interiorul băii.

  • Greutatea estimată a elementelor de raft. Dacă aveți nevoie pentru a pune o mulțime de instrumente cosmetice pe raft unghiular, care cântărește mult, ar trebui să acorde prioritate structuri mai fiabile. În cazul în care urina și săpun va sta pe ea, dobândi curaj rafturi ușoare și mici.

  În videoclipul următor veți învăța cum să instalați rafturile în baie.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: