Rezervați canapea de reparare

Rezervați canapea de reparare

Canapea – o parte integrantă a oricărui interior, atât acasă și la birou. Una dintre cele mai comune tipuri de astfel de mobilier tapitat este o carte de pliere canapea. Ele sunt fiabile și durabile. Dar, uneori, se rup. Ce se poate face în astfel de cazuri? Este posibil pentru a repara tine însuți canapea? Răspunsurile la aceste întrebări vă vor găsi în articol.

Dispozitiv mecanism de transformare

Canapea cu mecanism de pliere „Carte“ o mulțime de calități pozitive:

 • Ușor și fiabilitate+
 • durabilitate+
 • Disponibilitate Pret+
 • transformare ușoară+
 • Sub canapea, o cutie este prevăzută în care puteți pune o schimbare de lenjerie+
 • Potrivit pentru instalare Chiar și în apartamente mici.

  Desigur, există contra:

  • Chiar și în forma desfăcută, locul de dormit nu este foarte larg+
  • La instalarea canapea, este necesar să se lase un mic decalaj între obiectul mobilierului și peretele.

   Cum este o carte canapea? Design-ul este alcătuit din mai multe părți: baza de făcut în formă de cutie, și două panouri moi, interconectate prin mecanismul de transformare. Cadrul de bază și panourile pot fi realizate din lemn sau metal. Feroneria mecanism de fixare și „Cartea“ sunt întotdeauna efectuate din aliaje de înaltă rezistență. „Carte“ oferă două poziții – canapea pentru relaxare și loc de dormit.

   Cauzele și eliminarea daunelor cu propriile mâini

   Cele mai defalcările frecvente ale pliere canapea carte sunt astfel.

   • obiect mobilier nu a scăzut sau nu pliate în general sau necesită aplicarea unui mare efort decât înainte. Motivul este în căutările sau defalcarea mecanismului de transformare.
   • Crep La schimbarea poziției corpului.
   • Statul sau minciuna incomod – previne relieful neuniform al canapelei.
   • Panoul de ședere nu reușește. Cauza rădăcinii poate fi deformarea lamellae. Ajutor poate înlocui părțile răsfățate.
   • Deteriorarea suprafeței – zgârieturi, chipsuri de părți cadru, carcasă stricată și t. D. Deteriorarea pieselor din lemn pot fi deschise și acoperite cu lac. Capacul este mai ușor de înlocuit, în special în cazul unui păianjen bazat pe muncă.
   Citește mai mult  Masă de cafea pentru camera de zi: Vizualizări, selecții și cazare

   Primul tip de defecțiune (dificultăți de transformare) necesită verificarea și / sau înlocuirea mecanismului de fixare a canapelei în sine. Puteți repara o astfel de defalcare pe cont propriu, fără a atrage specialiști din terți – desigur, dacă înțelegeți reparația mobilierului. În primul rând, dezasamblați cu atenție canapeaua și Inspectați mecanismul de deteriorare. Dacă da, nu a fost găsit, iar canapeaua este angajată numai, lubrifiați toate nodurile cu ulei de mașină de înaltă calitate sau alt lubrifiant. Verifică. Dacă totul este în ordine, reparația este aproape finalizată – puteți colecta doar mobilier.

   Dacă defecțiunea nu a fost eliminată, scoateți mecanismul.

   Inspectați cu atenție și achiziționați un bun bunuri de uz casnic în magazin (îl puteți lua cu dvs. ca un eșantion, pentru a nu fi greșit). Apoi șurub (în mod natural, nou) la corp si panourile de canapea. Colectați mobilierul. Testați lucrarea mecanismului – Împrăștiați-o pe canapea. Dacă totul este în ordine, lubrifiați piesele metalice cu ulei de mașină (suficiente câteva picături în plasarea elementelor).

    Dacă vă dezavantajați Reluarea canapelor neuniformă, va trebui să dezasamblați un panou deformat și să încercați să ajustați arcurile. De asemenea, poate ajuta la o creștere a garniturii moi peste ele. Dar amintiți-vă că, cel mai probabil, veți avea în curând să urmați o procedură similară. Este mai ușor să înlocuiți în întregime blocul de arc.

    Ce să facă dacă sa împrăștiat în desfășurat?

    Dacă au existat sunete neplăcute în timpul funcționării mobilierului, în special, scârțâitul, nu vă grăbiți să o aruncați și să cumpărați unul nou. Această problemă poate fi rezolvată independent. Mai întâi trebuie să determinați ce parte a scorurilor structurii. În cazul unei canapele de primăvară din lemn, sunt posibile mai multe situații – când sunetele fac carcasa în timp ce crește sarcina pe IT + când cauza ecranului devine izvoare metalice + și când un sunet neplăcut este o consecință a separării Fasteners. Uneori scârțâia poate emite un mecanism de transformare. În acest caz, de obicei este suficient să efectuați procedura de lubrifiere a nodurilor sale.

    Dacă cauza ecranelor este dispozitivele de fixare scufundare, este suficient să-i trageți în jos prin strălucirea până când vă opriți.

    În cazul în care scârțâiul emite piese de lemn, motivele pot fi, de asemenea, oarecum.

    • Deteriorarea unuia dintre proiectarea barelor principale. Dacă este o fisură mică, înșurubați placa metalică la Bruus pentru ao îmbunătăți.

    Dacă există o mulțime de daune sau o fisură adâncă și lungă, va trebui să înlocuiți cherestea deformată.

    • Deformarea părților din lemn și apariția golurilor între ele. Motivul poate fi umflarea lemnului de la inversa de umiditate și uscarea ulterioară. Repararea acestor probleme vă va ajuta la adezivul obișnuit al PVA. Introduceți-l la o seringă medicală și completați sloturile descoperite. Adezivul trebuie să se usuce complet, nu atingeți canapeaua la acest punct.
    Citește mai mult  Lenjerie de pat de la Ranffs

    • Placaj din care se face de obicei fundul canapelei, a început să se estompeze și să scadă. Încercați să întăriți fundul cu ajutorul unor bare transversale suplimentare. Acesta va contribui la reducerea încărcăturii asupra FANEUR și distribuția sa mai uniformă.

     Cel mai dificil de eliminat scârțâit atunci când blocul de primăvară este vinovat. Dacă permiteți finanțarea, Cea mai bună opțiune va fi înlocuirea întregii unități de scripting a arcurilor.

     Nu înlocuiți detaliile deformate individuale – veți petrece prea mult timp și putere, iar rezultatul va fi minim.

     Dacă banii sunt limitați, Încercați să umpleți arcurile din cauciucul de spumă – De ceva timp, scapă.

     În următorul videoclip puteți urmări procesul de reparare a mecanismului cărții de canapea.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: