robinete pentru piatra bucătărie: caracteristici, soiuri și sfaturi pentru alegerea

robinete pentru piatra bucătărie: caracteristici, soiuri și sfaturi pentru alegerea

Mixerul de bucătărie trebuie să aibă nu numai performanțe excelente, dar, de asemenea, aspectul estetic, deoarece este o parte integrantă a interiorului bucătărie. Următoarele cerințe sunt pe deplin responsabile pentru mixer de piatra. Desigur, Macarale de lux din piatra naturala au proprietăți impecabile, Cu toate acestea, prețurile ridicate limitează în mod semnificativ a cererii, și analogii materiale artificiale să devină o alternativă bună la variantele naturale.

Particularități

Anterior, toate mixerele au fost oferite de metal, astfel încât aceste produse au fost plictisitoare și monotonă. Odată cu dezvoltarea de tehnologii, a devenit posibilă crearea de mixere în forme neobișnuite și cu un design interesant. Opțiuni realizate din piatra artificiala permit sa produca modele estetice, iar producătorii oferă produse în cele mai diverse culori. De fapt, o astfel de mixer are o suprafata mata.

Produsul se bazeaza pe marmura naturala sau granit cereale, amestecat cu diverși aditivi, De exemplu, rășină poliuretanică sau acrilică. Un element suplimentar este componenta de colorare, care permite produselor producătoare în soluții interesante de culori. Cel mai calitativ este mixerul în care granit și aditivi sunt conținute într-un raport de 80 la 20, respectiv. Toate materiile prime utilizate în producție este amestecat sub influența înaltă presiune.

Tehnologii moderne de producție permit producerea de produse de piatră cu o structură uniformă, fără goluri și alte defecte. În stadiul componentelor de frământare se fac, care asigură o colorare uniformă a suprafeței. Cazul multor modele pot fi realizate din alamă, iar acoperirea este solidă sau combinată.

Toate materialele de la producătorii decente sunt ecologice decât proprietățile operaționale ale produsului sanitare din piatra artificiala creștere.

Avantaje și dezavantaje

Robinetul de bucătărie al pietrei artificiale poate avea atât avantaje, cât și dezavantaje. Luați în considerare avantajele mixerului pe exemplul modelului de granit.

 • Opțiuni de granit pot fi reprezentate într-o varietate de proiectare. Hostess va putea alege o instanță la umbra cea mai potrivită pentru o anumită bucătărie.
 • Stilul bucătăriei și mixerul este complementar. Astfel, camera de bucătărie, echipată cu un model elegant de granit, arată mai nobil și elegant, dar nu însărcinat și strict și aristocratic.
 • Acest material este perfect să reziste la orice mod de temperatură.
 • robinete de granit nu absorb grasimea din produse, iar petele rămase sunt îndepărtate cu ușurință, fără riscul de a deteriora suprafața.
 • Acoperirea se distinge prin rezistența la umiditate, și apariția modelului rămâne neschimbat atunci când contactul permanent cu apa.
 • Piatra artificiala nu este supusă la formarea de mucegai și ciuperci, și, de asemenea cu ușurință impactul rezistă produselor chimice de uz casnic atunci când curățarea mantalei.
 • Este ușor să aibă grijă de acoperire – este suficient pentru a elimina întreaga umiditate cu o cârpă moale.
Citește mai mult  Culorile capetelor de bucătărie: Ce sunt și cum să alegeți?

  Inainte de a deveni proprietarul mixer de bucătărie sub piatră, citiți dezavantajele acestui produs.

  • Preț mare. Nu este atât de tradus ca atunci când cumpără o macara din piatra naturala, dar, de asemenea, nu este disponibil pentru toată lumea. Mai ales ca punct de vedere estetic robinete de piatra se uite doar cu aceleași chiuvete, care este, va trebui să plătească pentru ambele produse din piatra.
  • O copie a pietrei artificiale nu este atât de echilibru reduceri Suportå. De exemplu, atunci când spălat cuțite, furculițe sau alte dispozitive ascuțite, suprafața poate fi zgâriat.
  • De multe ori pe vârful macaralei de bucătărie sub piatră, pulverizare este șters decât scondrii sale aspect.
  • Robinetul din materii prime artificiale nu este atât de sigură ca un produs realizat din piatră naturală, de exemplu, este mai ușor de divizat.

  Soiuri

  robinete de piatra poate fi granit sau marmura. Se crede că prima versiune este oarecum superioară față de rivalul său în ceea ce privește durabilitatea, rezistența la abraziune și. Aparent ambele probe arate nobil și elegant. robinete de bucătărie sunt bienal și cu o singură mână. A doua opțiune este mai modern și convenabil. Două valve, cuplat cu un mixer nobil sub piatra, nu sunt întotdeauna potrivite pentru bucătării în stiluri moderne. De asemenea, cazuri de piatra artificiala pot fi clasificate în funcție de expulzare:

  • Macarale cu emisii ridicate+
  • cu un nivel scăzut+
  • cu retractabil.

  De obicei, expertii recomanda să acorde preferință o opțiune de înaltă și retractabil. Este mai convenabil pentru bucătărie, pentru că aici are de multe ori să toarne apă în vase mari, și cu o ortografie scăzută este problematică.

  Poate fi împărțită la produsele sanitare și în funcție de tipul de instalație. Posibila instalare în chiuvetă sau blatul. Cel mai clasic opțiune – Montarea în chiuvetă. Pentru a face acest lucru, macaraua este introdus într-o deschidere specială, care este echipat cu cele mai multe chiuvete de bucătărie. La instalarea în blatul, ține cont de faptul că numai suprafața cu rezistență crescută la umiditate este potrivit pentru acest lucru, dar chiar și în acest caz, expunerea constantă la apă va afecta în mod negativ starea și aspectul blatului.

  Citește mai mult  Bucătării copacilor: specii și alegere

  Cum de a alege?

  Un criteriu important pentru alegerea unui mixer de bucătărie sub piatră sunt înălțimea și lungimea glandei. După cum sa menționat, este mai bine să aleagă opțiuni cu expulzare de mare sau retractabil. În cazul în care o macara joasă este instalat în bucătărie, atunci când tancurile de spălare, cu ziduri înalte, gazda va trebui să ruleze în baie de fiecare dată. Ca alternativă, instalarea unui mașină de spălat vase este potrivit, iar apoi macaraua cu emisii reduse nu va livra probleme – spală fructele și legumele sub ea destul de convenabil.

  Potrivit unor proprietari extrem de mixer, acest exemplar este, de asemenea, nu întotdeauna convenabil, deoarece presiunea puternică a apei lasă o mulțime de stropi în jurul valorii de chiuveta, astfel încât cumpăra un robinet cu gura de scurgere mare pentru chiuveta de bucătărie adâncă. Înainte de cumpărare, citiți funcțiile suplimentare ale mixerului și să decidă dacă au nevoie în bucătărie și este în valoare de overpaying pentru ei. Deci, unele modele pot fi echipate:

  • Încorporat aerator pentru a reduce consumul de apă+
  • iluminare din spate+
  • filtru care protejează macaraua de gunoi de la intrarea, în timp ce filtrul poate fi obținut, citit și inserați înapoi+
  • cazare strans sau flexibil la aparat – este recomandat să acorde preferință o opțiune flexibilă, este convenabil atunci când spălarea este departe de locul de alimentare cu apă+
  • Wanks și High Pan curățare Waters+
  • Funcția cazanului cumulativ, oferind acces la apă caldă în mod constant.

  Fiecare opțiune cumpărător plătește suplimentar. Nu întotdeauna proprietarii au nevoie de aceste funcții. De exemplu, pentru o bucătărie echipată cu o mașină de spălat vase, nu este nevoie de a cumpăra un canal de udare retractabil pentru spalat vase volumetrice, și achiziționarea unui mixer cu această ocazie va fi o risipă de bani.

  Citește mai mult  Perdele pe fereastra Windows din camera de zi

  Cumpărarea unui robinet de bucătărie pentru piatră, să ia în considerare atât stilisticii camerei. Această opțiune nu este potrivit pentru fiecare bucătărie.

  În cazul în care bucătăria este făcută într-un stil clasic, atunci da preferință la un mixer bidimensional din granit negru. De asemenea, o soluție adecvată va fi maro, bej, copii, grappities culoare albă sos. Pentru sediul în stilul modern, o macara arcuită este potrivit, construit în chiuvetă ovale sau rotunde. Este mai bine ca acestea sunt modele în nuanțe de alb sau fum, dar, în cazul în care bucătăria este decorată în culori pastelate, apoi alege mixere luminoase: roșu, verde, albastru.

  Pentru bucătărie High-Tech Alegeți o macara de diagonală sau orice altă formă geometrică neobișnuită, nuanțe recomandate – alb, negru, gri. Puțin macara de piatră ridicol se va uita la bucătărie într-un stil rustic sau etno. Loft și urbane sunt, de asemenea, nu prea direcții de succes pentru a instala un astfel de mixer, dar în cazul în care produsul este realizată într-o culoare neobișnuită, o puteți prezenta în aceste direcții stil modern.

  Despre ce fel de robinet de bucătărie este mai bine de a alege, uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: