Runda de alunecare mese în bucătărie: Caracteristici și sfaturi despre alegerea

Runda de alunecare mese în bucătărie: Caracteristici și sfaturi despre alegerea

Tabelul poate fi numit inima bucătărie, astfel încât este necesar să se apropie de alegerea acestui atribut de mobilier. Este necesar să se ia în considerare dimensiunea, aspectul și designul camerei. masă mobilă rotundă se potrivesc perfect în orice interior. Acest tip de tabele stabilește atmosfera de confort deosebit si confort, indiferent de zona de bucătărie.

Selectarea modificării

Modele de formă ovală și rotund sunt ideale pentru bucătărie, în contrast cu tabelele cu unghiuri, în special în cazul în care copiii sunt prezente în familie. Dar Nu orice model este potrivit pentru bucătăria mică. Practic, în astfel de cazuri, o masă semicirculară este folosit, care are o parte a unei mese drepte sau rotunde cu un diametru mic.

Și, de asemenea, pentru un teritoriu mic va fi un tabel de transformator indispensabil cu o varietate de mecanisme de alunecare.

Este mai scump în comparație cu alte specii, ci dintr-o noptieră mic se poate transforma într-o masă pentru o varietate de oaspeți.

Avantaje și dezavantaje

Înainte de a alege o masă rotundă de pliere, Este necesar să se evalueze calitățile sale pozitive.

 1. operațiune nepericuloasă. prejudiciu Elimina altora. Are o cerere mare de familii cu copii mici.
 2. Distribuția vizitatori. Aceleași condiții de distribuție pentru toată ședința. Mai mulți oameni sunt plasați în contrast cu modelele dreptunghiulare.
 3. Atmosfera specială a camerei. În timpul scaunului la masă, un sentiment de egalitate, deschidere, confort și romantism.
 4. Salvarea spațiului. O opțiune excelentă pentru spațiile de dimensiuni mici. Mobilierul poate fi pus aproape de perete sau pe fereastră (semicerc, transformator).
 5. Designeri viclean. Masa de bucătărie pliabilă rotundă va dilua mobilierul într-o cameră având multe colțuri și fețe clare.
 6. Rationalitatea utilizării. Capacitatea de a plia și descompune.
 7. Combinație cu orice interior atunci când alegeți dimensiunea dimensiunii.
 8. O varietate de culori gamma.

Calitățile negative au un mic mese pliante rotunde și nu au importanță atunci când aleg.

 1. Instabilitate. Modele pe un picior la baza instabilității. Alegeți de preferat cu trei sau patru suporturi.
 2. Este dificil să se ajungă până la mijloc cu un diametru mare al mesei.
 3. Mai ieftin de design, mecanismul de pliere mai puțin fiabile.
 4. Simplă alunecare masă rotundă nu poate fi pus la aproape de perete.

Soiuri

Exists mai multe tipuri de mese pliante.

 1. Alunecare de masă cu inserție. Detalii suplimentare sub forma unui carton solid stocat în interiorul tabelului. Când răspândirea două jumătăți, inserția este instalat în mijloc între ele, rezultând într-o masă de bucătărie mare.
 2. Carte de tabletă. O jumătate din masa coboară. În cazul în care abordarea este susținută de picior, care este stocat în interiorul design-. Acest tip de pliat poate fi plasat aproape de perete.
 3. Cu rotirea inserturi în partea centrală a tabelului. Design-ul este impinge, piese de rotire, suplimentare (interior de depozitare, 2 buc.) Schimb.
 4. Când răspândirea tabletei, elementul de rotație este format prin mai multe părți. inserturi suplimentare sunt instalate în zone goale.
Citește mai mult  Dormitor Camera de zi design 18pc. M

Materiale pentru fabricarea blaturilor

Atunci când alegeți un material de finisare pentru fabricarea blaturilor, trebuie să fiți atenți la rezistența la umiditate. De asemenea, este important să se ia în considerare stilul de bucătărie.

Lemn

Nu fiecare cumpărător are capacitatea de a cumpăra un bun, masa de naturale de lux din materiale naturale. Produse din stejar, fag si frasin au un preț ridicat, dar va servi pentru mai mulți ani. Ei privesc pretennively și bogat. Există, de asemenea, materiale mai ieftine, cum ar fi Birosis si pin.

Pentru a mări durata de viață, masa de lemn este tratat, acoperind mijloace speciale în mai multe straturi de protecție. În plus față de suprafață, lăcuit acoperire.

Forma picioarelor sunt alese în conformitate cu stilul de setul cu cască. suporturi elegante, cu linii curbe netede sunt potrivite pentru stilul romantic. Clasic interior implică elemente mai puternice sculptate.

Dificultățile se manifestă în îngrijire și restaurare. Nu se recomandă utilizarea perii aspre si detergenti caustici. Când se aplică acestora este deteriorată de stratul lacului. Este necesar să se utilizeze o masă de masă, de preferință pe bază de polietilenă, astfel încât umiditatea să nu distrugă structura lemnului.

Pressmateriale

Pentru înlocuirea (imitația) mobilierului din soiurile de elită din lemn se aplică materiale extrudate cu costuri mai mici.

Placaj, PAL, MDF folosite pentru aceste scopuri relativ durabile, dar sunt de scurtă durată,. Pentru a simula o structura de lemn natural, materialul este acoperit cu furnir sau film laminat.

La cumpărare, o atenție deosebită este acordată prelucrării secțiunilor, precum și marginilor tabletei. Material, cum ar fi lemnul, ilizibile. În cazul prelucrării incorecte, deformate și vine la stare proastă.

Metal

Mesele pliante metalice sunt foarte durabile. Se caracterizează prin practică, rezistență la daune mecanice. Ei bine, combinate cu diferite stiluri de interior, alte materiale. Cu toate acestea, disconfort atunci când este utilizat.

Structuri metalice schimba împreună temperatura lor cu mediul înconjurător. Cu creșterea temperaturii, ele devin fierbinți, și atunci când a redus – gheață.

Stone, ceramica

blaturi ceramice și piatră sunt cele mai durabile, eco-prietenos și durabil, în comparație cu alte soiuri.

Mese din piatra naturala (marmura utilizate mai des), grele, ocupă mai mult spațiu. dar Frumusețe și concurenți de excelență neobișnuite. blaturi pentru mese rezistente la Dopurilor, rezistent la temperatura scade, rezista la substanțe chimice atunci când curățare.

Citește mai mult  Perdele-fire în bucătărie: caracteristici, sfaturi de selecție și de fixare

Astfel de tabele din populație au o cerere mai mică, în contrast cu produse din lemn. Motivul pentru aceasta este costul ridicat al materialului, astfel încât cererea de produse se observă în cercurile securizate.

Unele pietre naturale, cum ar fi marmura, au proprietatea de a absorbi diferite de poluare, grăsime.

Mai ușor, practic și la prețuri accesibile sunt produse din piatră artificială.

mese pliante ceramice au avantajele lor. Ele sunt originale, în aparență, durabil și confortabil în viața de zi cu zi, în ciuda greutății grele. Material rezistent, rezistent la căldură.

Diferă de mare rezistență la uzură, dar utilizarea detergenților abrazivi nu este recomandată.

Sticlă

Alegerea o opțiune pentru a utiliza un blat de sticla, puteți crea un design simplu din zona de luat masa, fără să-l sprijinindu-. Vizual de sticlă crește spațiul din cauza ceea ce reflecta si rateaza lumina. Uite sofisticat, ușor, elegant.

Rationalizarii despre fragilitatea acestor tabele exagerate. Producția utilizează cel mai rapid material – sticlă temperat. Când divizare, este imposibil să taie. O astfel de sticlă este rezistent termic, rezistent la umiditate, nu absoarbe mirosurile și murdăria.

Există o varietate de culori, desene, modele. Aceasta se întâmplă cu o pulverizare mată, tonifiat, transparent.

Este minunat la stilul de high-tech, mai ales în cazul în care blatul de sticlă este fixat pe picioare metalice elegante.

In total sunt calitati negative, iar acest material nu este o excepție. Pe blaturi de sticla după utilizare, handprints rămân de la mână și feluri de mâncare, urme de grăsime, divorțuri. Disponibilitatea zgârierea suprafeței.

Plastic

Cea mai ieftina versiune a materialelor enumerate mai sus. În fiecare zi, ea devine tot mai popular. Mese plămâni. Varietatea de culori și desene. La modelele de plastic moderne, dezvoltatorii au crescut de viață și de rezistență la schimbările de temperatură. Foarte ușor de întreținut.

Cu toate acestea, tabelele din acest material pot intra foarte rar în orice interior bucătărie. Mai degrabă, ele sunt mai potrivite pentru vile.

În plus, în orice moment, ei pot sparge, deoarece instabil la stres mecanic.

Selecție de culoare

Orice masă din bucătărie trebuie să se încadreze armonios în mediul înconjurător. Dacă el este luminos, atunci culorile luminoase trebuie să fie prezente în interior.

Nuante de tonuri calde luminoase (albe, bej) a crea confort. Aceste culori extinde spațiul vizual. Fit aproape orice stil.

În cazul în care contrastul de culoare este prezentă în setarea, este perfect potrivit pentru o masă de negru sau alb. Când se utilizează alb, este de dorit să se aplice bej, lactate, tonuri de crem.

Citește mai mult  perete alb în camera de zi: caracteristici, soiuri, alegere, exemple

masa de întuneric va fi un accesoriu luminos pentru camera. Se pare bine, prezentabil. Piatra sau masă negru de sticlă va fi extravagante uita la bucătărie alb.

Culoarea naturala va fi mereu la moda. copac natural arata grozav. Creează un sentiment de ospitalitate. Potrivit pentru minimalist, interior strict.

Cu un fundal neutru, nuanțe luminoase se par interesante.

dimensiuni optime

Alegerea dimensiunilor de luat masa mobila, este necesar în primul rând să acorde o atenție la numărul de persoane din familie, precum și zona de bucătărie. În cazul în care chiar și camera este mare, nu cumpără modele cu un tabel cu diametru mare, de top. Există o problemă în aranjamentul de feluri de mâncare și feluri de mâncare.

mobilier pliabil de mese este doar potrivit pentru bucătării mari, și pentru mici dimensiuni. Având în vedere dimensiunea mesei, puteți face alegerea potrivită.

 1. Blaturi cu un diametru de 70 cm. Se introduce o masă cu o dimensiune de 30 x 70 cm este depozitat separat. 2 persoane sunt plasate în vizualizarea pliere la masa. Când descompunere este plasat 4. Picioare pentru o mai mare stabilitate ies în afară dincolo de blaturi.
 2. Tabelul topuri cu un diametru de 80 cm. Missets difera de speciile precedente. Introduceți dimensiunea este, de asemenea, 30 x 70 cm. Acesta este stocat într-o cutie sub masă. Cel mai adesea elementul este stocat separat, deoarece sub masă, dacă te uiți la partea, arată urât. 2-4 persoane sunt plasate, iar în cazul în care descompunerea și oftând, apoi 6.
 3. Diametrul Tabelul 90 cm. Patru persoane se potrivesc în mod liber. În forma desfăcută șase spațioase. În interior este insera – fluture. Modelul este compact, este ușor de asamblat și dezasamblat.
 4. Tabel cu un diametru de 100 cm are 4 locuri libere cina. Poate găzdui șase, dar aproape. Dar, în forma desfăcută va fi confortabil. La fel ca și în modelul precedent – fluture de inserție.

Concluzie

Scopul mesei de bucătărie – satisface nevoile proprietarilor lor. El trebuie să creeze un sentiment de confort și pace pentru coeziunea familiei. La alegerea, ei sunt sfătuiți să asculte opiniile designeri și producători.

masa de italiană rotundă – aceasta este un rafinament, stil, fiabilitate, confort, calitate impecabilă și de lungă durată de serviciu. O astfel de masă o face timp cald și plăcut că familia petrece în bucătărie.

recenzie video glisante mese de bucătărie transformatoare în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: