Stiluri populare de canapele

Stiluri populare de canapele

Canapeaua este considerată unul dintre principalele elemente ale interiorului, deoarece acționează ca centru compozit. Omul care a intrat în primul rând în cameră oprește viziunea exact pe acest obiect de mobilier. Până în prezent, canapelele sunt disponibile în diferite direcții stilistice, deci atunci când alegeți un anumit model, este important să se țină seama de combinația sa cu un design comun de cameră.

Ce stil de alegere?

Steaua de canapele posedă un model foarte interesant – Cele mai multe dintre ele au fost create în Marea Britanie și Franța. Prin urmare, de multe ori chiar și în canapele spaniole sau americane, puteți întâlni detaliile designului englez și francez. Acum, mobilierul luxos și scump, reprezentat de clasicele nesigure (modele directe și colț cu perne), este foarte popular.

Uită-te elegant în designul modern și canapele antice (clasicism), precum și mobilierul în stil oriental.

Retro

Mobilierul tapițat din acest stil este caracterizat printr-o colorare fixată, în care maro este dominat. Canapelele din interior nu ar trebui să iasă în evidență pe un fundal general, se va face mai cald și mai confortabilă cameră. Retrostil prevede în interiorul prezența ambelor modele directe și unghiulare decorate cu modele, ornamente, și suplimentat cu perne. În ceea ce privește materialul de tapițerie, este potrivit pentru tapiserie retro, eco-copac și shenill.

Clasic

Formele tradiționale de mobilier este întotdeauna în cerere mare, deoarece acesta poate fi utilizat pentru a aranja camere decorate în orice stil. canapele clasice se disting printr-o vedere deosebita, ele au spatele netede, pereții laterali și forme originale ale picioarelor.

În direcția neoclasică, produse masive sunt de obicei produse cu cotiere moi, Datorită o lățime impresionantă, confortul lor crește. Gama de culori în stil clasic este prezentat de nuanțe naturale.

Italiană

Acest stil este reprezentat de o mare selecție de modele de mobilier tapitat de diferite culori și forme. Caracteristica principală a acestei direcții este prezența spatelui, a cotierelor și a cadrelor din lemn. Canapele pot fi ca picioarele și fără ele. Tapițeria este reprezentată de materiale naturale și artificiale în culori pastelate.

american

Sofa stilului american este o bucată de mobilier confortabilă și confortabilă, care este locul de atracție al tuturor membrilor familiei. Principalele caracteristici ale caracteristicilor sale distinctive sunt masivitatea și prezența unui spate confortabil, care se ascunde sub tapițeria textilelor scumpe.

chinez

Canapele în stil chinezesc sunt caracterizate de concisuri și ușurință de detalii. Se combină în același timp naturalitatea formelor, funcționalitatea și sofisticarea. Mobilierul este disponibil scăzut, adesea nu are picioare, uneori chiar și spatele. Umplerea greu, tapițerie.

Ampr

Mobilierul în acest stil seamănă cu o structură arhitecturală, care în partea de sus a spatelui este plasată de Fronton, decorată cu fir artistic. Caracteristica principală a canapelei este prezența garniturilor de bronz și alamă. În ceea ce privește designul de culoare, acesta poate fi diferit, numai nuanțe luminoase sunt excluse.

Nautic

Canapelele marine sunt lovite de originalitatea designului, deoarece este armonios combinată cu desenul și culoarea. Fundalul mobilierului poate fi albastru, albastru, alb, nisip și turcoaz. În același timp, elementele decorative și pernele pot fi maro, roșu, negru, gri sau verde. Partea principală a mobilierului rămâne monofonică, modele (forme geometrice, dungi, animale marine, pește, valuri, nave) sunt aplicate numai pe role sau perne.

Provence

Acesta este așa-numitul stil rustic pentru care masivitatea, simplitatea și impresionanța. Canapele Provence au adesea efecte de antichitate, pentru aceasta, suprafața cadrului este supusă unei prelucrări grosiere, lăsând ciocătorii. Pentru fabricarea de mobilier, utilizați un copac care este acoperit cu ceară sau lac. Tapițeria poate fi făcută din in sau bumbac, culorile sunt selectate pentru luminozitate moderată (galben, albastru, bej, salată).

Țară

Canapele în astfel de design sunt întotdeauna o mare popularitate, pentru că dau interiorul orașului Apartamente de CHIC speciale. Mobilierul se distinge printr-o formă brută, simplitatea performanței și a materialului de tapițerie ușoară cu ornament mic.

scandinav

Această direcție stilistică a mobilierului poate fi imediat recunoscută pe spatele, scaunele, picioarele din lemn și cotierele textile. Canapelele sunt de obicei făcute într-un set cu fotolii, tapițeria lor este practică, durabilă și acoperirea rapidă. Culoarea produsului poate fi albă, gri, albastru sau bej.

Producătorii

Până în prezent, piața de mobilier este reprezentata de canapele de la producători diferiți, fiecare dintre care oferă atenția modelelor cumpărătorilor elegante. Multe comentarii bune au primit produse din rusă și producție străină. Remarcăm cele mai populare firme implicate în eliberarea de canapele.

  • Pinskdrev (Belarus). Produce canapele drepte și colț, cu tapițerie din textile și piele. Puteți găsi pe opțiuni de vânzare, atât de elită și bugetul pentru mobilier, potrivindu-se perfect în stiluri modern, clasic, Ampir.

  • Rival (Rusia). Implicat în producția de canapele, care sunt echipate cu capace. Se face mobila practica, deoarece protejează împotriva copiilor și a animalelor. Stilistica de modele de moduri diferite.

  • Anderssen (Rusia). Produsele de acest brand se disting prin calitate înaltă, atractivitate, ergonomic, dar este scump.

  • „Shatura-Mobilă” (Rusia). Fabrica produce canapele soft proiectate atât pentru interioare de apartamente, cât și pentru case de țară.

O atenție deosebită este, de asemenea, meritată de compania suedeză de ațura Anders, care este implicată în fabricarea canapelelor pliabile cu o bază ortopedică. Astfel de modele se potrivesc perfect în orice cameră de design.

Exemple frumoase în interior

Pentru spații spațioase, este recomandat să alegeți canapele confortabile și luxoase de nuanțe ușoare în stilul clasic. Acestea vor fi perfect completate de un perete și o masă de cafea. Pentru a evita o cameră în interior, ar trebui să puneți perna pe canapea la tonul mai întunecat materialul tapițeriei.

Pentru camere mici, selecția perfectă va fi o canapea modernă compactă, echipată cu astfel de dispozitive auxiliare, ca o masă pliabilă, un raft pentru cupe și cărți.

Mobilierul tapițat ar trebui să aibă o tapițerie cu o singură photon de bej sau gri deschis, care ar fi combinată armonios cu perdele și covor.

Prezentare generală a canapelor de stil populară Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: