Subtilitățile designului interior al dormitorului în culori calde

Subtilitățile designului interior al dormitorului în culori calde

Toată lumea încearcă să-și facă casa ca fiind confortabilă, confortabilă și frumoasă. Pornirea reparației, puteți să vă implementați toate ideile și să faceți camera elegantă și unică. Materialele moderne vă permit să implementați orice idei de proiectare în diferite categorii de prețuri. O varietate de culori și stiluri pentru proiectarea camerei surprize plăcut. În timpul aranjării dormitorului, trebuie să tratați cu atenție alegerea paletei de culori.

Găsirea în această cameră ar trebui să se relaxeze, să pacifică, să ofere odihnă și armonie, atât de tonuri calde sunt foarte populare în designul interior al dormitorului.

Soluție de culoare

Interiorul dormitorului în culori calde arată elegant și frumos. Această opțiune vă permite să creați o atmosferă plăcută în cameră, cu odihnă. Paleta de culori a nuanțelor calde diverse. Acestea includ:

 • bej+
 • nisip+
 • pastel+
 • Nuanțe de maro: cafea, cafea cu lapte, cappuccino.

Culoare roz sau galben deschis include, de asemenea, o listă de nuanțe calde, precum și mai saturate, de exemplu, mai aproape de roșu.

În principal Pentru a evita nuanțele otrăvitoare, motive, care vor lua confortul și dezarmoniatul cu un design comun. Tonul principal al camerei este în valoare de brichetă. Tonul alb sau de lapte va fi o alegere bună. Opțiunile de proiectare a camerei luminoase, o fac mai mult, adăugați spațiu de aer și ușurință.

Dar ignorați complet culorile saturate nu merită. Accentele luminoase vor dilua designul de pastel cald cald și vor face mai elegante și mai distinctive. accente sesizabile pot fi perne decorative sau pătură, rame foto, precum și picturi abstracte neobișnuite și alte elemente de decor.

Stiluri

După selectarea soluției de culoare, ar trebui să decidă cu privire la stilul în care se va face designul camerei. Pentru cineva, opțiunea preferată va fi designul camerei În stilul de Provence sau țară. Alții vor da preferință la stiluri Înaltă tehnologie sau modernă.

Soluție drăguț și confortabil va fi un dormitor decorat Stilul țării. Acest stil prevede elemente de mobilier si decor naturale, ecologice realizate din materiale naturale. Camera ar trebui să aibă o mulțime de spațiu liber și o cantitate mare de lumină.

plasat cameră rațional maximă, fără decor rapidă și accesorii. Stilul de țară presupune prezența uneia sau mai multor elemente antice în decor, acesta poate fi un parchet sau candelabru, un cadru decorativ, sfesnice, pat vechi tăblie din lemn. De asemenea, completează perfect imaginea de ansamblu a rogojini împletite și imagini de fundal cu un model floral mic, precum și culori blânde ale perdele, shadowing cu competență predominant lumină caldă partajată de fundal.

Acesta va fi perfect combinat cu perdele roz blând și elemente de smântână sau cafea.

Mulți preferă designul camerei Stil modern, Weathered în culori calde. Bej sau fundal de nisip, diluat cu elemente de cappuccino sau un lemn de culoare închisă, se va arata foarte elegant și modern. Modern Primire Laconicity, Formulare Forma, Similitudinea Linii și lipsa de Gata. Dormitor modern este incredibil de confortabil și funcțional.

Citește mai mult  dulapuri colț în hol: design, specii și selecție

Atmosfera totala a camerei de odihnă este lumina, nu supraîncărcat, contribuind la relaxarea completă.

În acest stil, actorii sunt relevante pe picior mare, din metal sau elemente de decor din lemn, prezența unui ornament pe teme de plante. O opțiune bună va fi alegerea de oglinzi în elegante, diverse picturi în subcadre elegante, decor suplimentar nu ar trebui să fie mult, deși creează o imagine holistică. Pentru stil modern, mobilierul din lemn, laminat cu ușurare severă.

Masive, perdele dense, lambrequins și draperii va ajuta la a face o cameră în acest stil la fel de elegant, frumos și confortabil.

Pentru cunoscatori de lux din dormitor se va potrivi stilul Barochko. Prin utilizarea de tonuri calde în designul camerei, camera va arata foarte scump și curat.

Pentru a rezista stilului baroc, trebuie utilizat componentele sale:

 • Este mai bine să stea un candelabru cu sticla sau cristal detalii+
 • utilizarea tapet cu un model mic, care nu contrastează cu o culoare comună, și un pic nuanțe ea+
 • Patul tăblie trebuie să fie făcută cu un șic specială: acesta poate fi acoperit cu aurire sau de a face o modelare decorativa+
 • design similar trebuie să fie prezente în decorarea tavanului și de perete+
 • Oglinzile trebuie să fie cu siguranță, încadrată de un cadru frumos.

  Chic, luciu și bogăția sunt caracteristici distinctive ale stilului baroc. Dormitorul, decorat într-un astfel de stil, se va adăuga, fără îndoială, un sentiment de lux și plăcere estetică.

  Barocul opus, dar nu mai puțin popular este stil japonez, care arată foarte bine în culori calde. Alegerea unui stil japonez, ar trebui să dea prioritate maro și nuanțe sale.

  Stilul japonez este caracterizat prin simplitate și funcționalitate, precum și rigoarea și lipsa unui număr mare de elemente decorative. Pentru ca acest stil să fie pe deplin exprimat, poate fi subliniat faptul de agățat pe perete un ventilator mare japonez, aranja mai bine între mai multe statuetă mici japoneze. Mobilierul din camera ar trebui să fie, de asemenea, susținută în stil japonez.

  În camera puteți pune scăzut, mese mici, covorașe sau se descompun tatami în loc de scaune, utilizare simplă și textile concise.

  Cultura japoneza este extrem de profundă și saturate. Cameră în stil japonez va fi mai potrivit pentru persoanele care doresc armonie, cunoaștere mai profundă de sine, iubitori de meditație și practici spirituale.

  Citește mai mult  opțiuni de design fereastră din dormitor

  Opțiuni de finisare

  Dreptul decorarea camerei este foarte importantă. Acesta este capabil să se adapteze dezavantajele, inclusiv neregularitățile pereților, precum și extinde ca spațiul vizual.

  În funcție de stilul de perete selectat, puteți picta sau acoperi cu tapet. Ar trebui să fie negociat în minte Colorarea pereților este mai bine să cheltuiți după puttul lor preliminar. În acest caz, ei vor fi perfect chiar și, datorită acestui lucru, vopseaua va merge fără probleme și frumoasă.

  Imaginea de fundal poate fi atât monofonică, cât și model. Alegerea lor depinde de preferințele gustului. Popularitate onorată are o tapet de fundal sau pe ecran de mătase de mult timp. Pentru a face spațiu pentru a face mai interesant și umplut, Este demn de alocarea unei părți a peretelui, cu o culoare mai bogat sau tapet cu textură.

  Multe sunt preferate Plafoane de întindere în schema de culori luminoase. Culoarea întunecată pentru plafoane este aleasă extrem de rară, numai în cele mai relevante pentru aceste cazuri, când întregul design al camerei necesită doar o astfel de umbră.

  Pentru pardoseli flotante, mai mult și mai des Laminat sau parchet. Culoarea și textura stratului de acoperire trebuie combinate armonios cu tonul comun al camerei, dar este permis să aleagă o nuanță întunecată pentru podea. O opțiune mai puțin costisitoare pentru podele este linoleum.

  Nu mai ieftin, pare demn și păstrează puterea de mai mulți ani.

  Alegerea mobilierului

  Dormitorul nu implică un număr mare de mobilier. Destul de piept, mese de noptieră, dulap. Pentru ca camera să fie confortabilă, este important să alegeți un loc bun de dormit. Trebuie să calculați cu exactitate dimensiunea patului, astfel încât să se potrivească armonios în cameră. Acest mobilier nu ar trebui să fie confortabil și confortabil, dar, de asemenea, să sublinieze stilul general al camerei.

  Opțiunile de mobilier în culori calde sunt abuzate, deci este important să alegeți cea mai reușită viziune pentru un caz specific.

  Culoarea mobilierului din dormitor nu este mai puțin importantă, astfel încât patul să fie combinat cu un ton cald partajat. Capul și forma acestuia trebuie să se potrivească cu stilul selectat. Nu numai forma standard a acestui mobilier tapițat este posibilă, dar și rotundă. Această opțiune pare foarte impresionant, mai ales pentru spații mari. În acest caz, patul tăblie va fi absent. În formele rectangulare standard, tăblia poate fi din lemn, mat, vopsit în culoarea dorită.

  Acesta poate fi decorat cu modele forjat, aurire, ornament.

  Nu salvați și schimbul de opțiuni de mobilier de calitate slabă. Este posibil ca aceasta va dura mult mai puțin, și piese de rupere va strica în mod regulat starea de spirit. Totul în dormitor ar trebui să aibă odihnă și alină gândurile negative.

  Citește mai mult  ottoman pentru copii cu frontiere: Ce se întâmplă și cum de a alege?

  Organizarea iluminării

  Chiar și cele mai iluminate cu lumină naturală are nevoie de o cameră de iluminare suplimentară. Este de iluminat care creează atmosfera necesară în cameră, pune accentul pe un design frumos, în timp ce înființarea pentru un sejur plăcut.

  Înainte de a alege alegerea pe una sau alta nuanta, Trebuie să evaluați de iluminat în cameră. Zi, de regulă, iluminare artificială nu este utilizat. Înseamnă că Nuanța aleasă trebuie să fie impresionat atât pe timp de zi, lumină naturală și lămpi cu lumină și lămpi.

  O soluție simplă și popular pentru iluminat confortabil și adecvat va fi construit în lămpi de tavan montate. În cazul în care nu există suficientă lumină naturală în cameră, este în valoare de a face mai multe lămpi. Foarte confortabil Switch-uri cu reglare de saturație lumină. Datorită acestui aparat, puteți ajusta în mod independent, acoperirea de iluminat și luminozitate în funcție de situația și starea de spirit.

  Podele și sconces sunt pur și simplu indispensabile pentru citit, este necesar să le aleagă în conformitate cu stilul de cameră, ele pot fi o cameră decor decent și util element, interior funcțional.

  Elementele textile și decor

  La amplasarea interiorul camerei dormitor în tonuri calde, ar trebui să acorde prioritate înaltă calitate și textile dense. perdele de piersici sunt mai potrivite în dormitor, precum și culori de cafea, lapte, cappuccino, care se va închide complet întreaga fereastră.

  Pentru stiluri de simplu, cum ar fi japoneza, ar trebui să alegeți perdele monofonice care nu pot completa. Baroc sau modern stiluri necesită mai drapaje și diversitatea în textile, în timp ce pânză nu poate fi-un singur foton, lambrene si perii decorative pot fi prezente în decorul.

  perne decorative, pături frumoase sau covorașe, precum și rame pentru fotografii, picturi și figurine trebuie să fie selectate în mod corect stilistic. În acest caz, aceste elemente vor decora camera și de a crea confortul dorit cel mai mult.

  Exemple de succes

  perdele de lumină Gentle la ferestre, carouri lână pe pat și mai multe perne decorative vor deveni detalii importante atunci când se face interiorul dormitorului în culori calde.

  Sala mica va fi perfect uitat în stil japonez.

  Design baroc, proiectat în stilul baroc, este potrivit pentru o cameră spațioasă.

  El nu este doar confortabil, dar, de asemenea, foarte spectaculos.

  stil baroc, erodate în culori calde, sublinia perfect candelabru decorat cu sticla sau cristal, precum și un pat mare, cu o tăblie decorativă și un model placat cu aur. Satin sau catifea textile din elementele de decor se vor adăuga chiar mai chic, și sfeșnice elegante și figurine vor crea o atmosferă de lux.

  Despre subtilitățile design-dormitor, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: