Tabele de bucătărie cu plăci: caracteristici, tipuri și sfaturi pentru alegerea

Tabele de bucătărie cu plăci: caracteristici, tipuri și sfaturi pentru alegerea

Tabelul de bucătărie este inclus în setul minim de elemente funcționale pentru premisele concepute pentru gătit și consumul de alimente. Și dacă faceți fără formalități, masa din bucătărie este un lucru extrem de necesar. Dacă zona este mică, îl puteți refuza în favoarea contorului de bare sau a unei ferestre convertite (cu o masă largă și adesea unghiulară).

Dar În majoritatea cazurilor, sunt luate în considerare opțiunile standard, care nu numai că cina și cina, dar, de asemenea, să taie produse, să ruleze aluatul Si t. D. În acest caz, ar trebui să fie durabil, stabil și zgârieturi „nu se tem“, presiune. Aceasta este o masă de bucătărie cu gresie.

Avantaje

Primul și cel mai important, dar nu întotdeauna un avantaj evident este abilitatea de a construi un astfel de tabel de independent prin restaurarea vechi, dar încă puternic mobilier.

Dacă aveți un design adecvat din seria „Forever“, dar comentariile estetice au acumulat deja, cu ajutorul ceramicii poate fi transformată.

Și în loc de masa vechi, pentru a primi unul nou: la modă, foarte practic și durabil.

acoperire ceramică are cel puțin 5 avantaje.

 1. Tabletop din țiglă nu este doar o suprafață de luat masa, dar, de asemenea, de lucru. În cazul în care setul de bucătărie nu este cel mai convenabil pentru găluște modelare, fabricarea produselor din aluat, salate de tăiere și t. D., Tabelul cu gresie este destul de potrivit pentru astfel de scopuri.
 2. Acoperirea în sine este durabil, rezistent la uzură și funcționale. Dacă tabelul original, are calități decorative ridicate, atunci chiar și în timp, dala urmărit nu le va reduce. Tabelul devine de fapt o valoare de familie, și nu vreau să-l schimbe la design modern, dar de multe ori fără chip.
 3. Țigla are o rezistență excelentă la umiditate, iar pentru bucătărie această calitate este una dintre cele mai importante. Orice copac mai devreme sau mai târziu începe să se umfle de umiditate, cu gresie gresie (sau alte opțiuni de acoperire) nu se va întâmpla.
 4. Pe acoperirea puteți pune mâncăruri calde, este, de asemenea, „nu se teme“ și bucăți tăiate.
 5. În decorarea suplimentară a tabelului, nu este nevoie. Chiar și fără musama, fete de masa, servetele Mobilierul va arata modern, auto-suficiente.
Citește mai mult  Alege o perna pentru somn

  Dar vă puteți aminti în continuare faptul că țigla ceramică nu absoarbe mirosurile, nu lasă pete după vărsat de fluid. Acesta reacționează perfect la fondurile lavabile, deoarece îngrijirea unui astfel de tabel de dificultăți nu va cauza.

  dezavantaje

  Fără minusuri, de asemenea, nu face. De exemplu, un blat din ceramică va avea grijă de proiectare.

  În viața de zi cu zi, nu va crea probleme, dar atunci când se deplasează va face sa muncesc din greu.

  Este necesar să se menționeze alte defecte.

  • Cusăturile între dale, în cazul în care se află chiar și parțial inegal, va SCAP murdăria. Și destul de repede. Culoarea lor, din cauza poluării, modificări, masa pierde estetica.
  • În cazul în care se face o eroare în tehnologia de fixare țiglă, este capabil de fisurare sub acțiunea sarcinilor. De exemplu, se întâmplă de multe ori atunci când subiectul se încadrează în general.
  • de masă gata făcute din ceramică (și nu familiară alterare) este scump.

  Nu este cea mai convenabilă opțiune – pliere masă cu gresie. Este mai ușor de a transforma prin ceramica opțiuni de staționare care nu sunt planificate pentru a muta, transforma și T. D.

  Ideile de transformare de mobilier vechi

  Desigur, este mai ușor de a alege un nou design în magazin, să plătească și să aducă la bucătărie. Dar încă mai interesant de a participa la crearea de mobilier: alegeți, studiați tehnologiile de restaurare, gluife, aliniați și bucurați-vă de produsul creativității dvs.

  Atenţie! Tabelele foarte frumoase (practic designer) cu plăci de mozaic sunt obținute prin transformarea vechii mașini de masă de masă. Pentru o bucătărie foarte mică, aceasta este opțiunea perfectă, low-cost și exclusiv.

  Există câteva idei mai interesante pentru fabricarea unei mese cu o gresie cu mâinile lor.

  • Dacă există o insulă de masă în bucătărie, puteți să-l lăsați și să întărească plăci. Mare dacă se va potrivi unul dintre elementele de bucătărie interioară. Nu neapărat „îmbinarea” cu podea sau pereți, mai degrabă, este mai bine să faceți un accent de acoperire. Design distiling poate fi atins prin repetarea tipăririi lămpii, șorț de bucătărie sau chiar covor.

  • Masa rotundă a bunicii, așa cum se dovedește, poate fi mai puternică decât cea modernă. Asta este doar aspectul necesită o bună tuning. Puteți repara masa în culoarea la modă (sau albul neuttral), creați scuffs artificial și puneți partea superioară a tabelului cu o gresie mare sau mozaic. Se dovedește un lucru luxos pe care magnetul îl va atrage gospodăriile și oaspeții.
  Citește mai mult  bai ovale în interior

  • Mesele metalice pot fi, de asemenea, decorate cu plăci, este o idee destul de o idee în spiritul unui restaurant ieftin. Nu pentru nici o bucătărie potrivită, dar pentru apartamente atmosferice cu reparații non-standard – idei ieftine cu rezultate scumpe.

   Tabelul de alunecare decorează plăcile un pic mai complicat, dar este încă posibil. Principalul lucru este de a înțelege tehnologia designului și de a face toate lucrările „murdare” ca fiind curată.

   Cum să te faci?

   Dacă vă decideți o astfel de experiență, aranjați mai întâi navigarea pe Internet: Evaluați opțiunile posibile, conduceți idei, defilați-le în cap.

   Clasele de masterat în format video vor fi utile, care sunt pas cu pas clarifică toate subtilitățile.

   În cazul standard, pentru a crea o masă cu o țiglă va fi necesară:

   • Bază – de obicei această masă veche+
   • Un PAL de o grosime de 18 mm sau un placaj rezistent la umiditate 12 mm (este important ca materialul să reziste la greutatea ceramicii)+
   • Platforme+
   • şurubelniţă+
   • Altruistă+
   • Adeziv special+
   • Linie și creion pentru marcare+
   • Cuțit de chit+
   • Grout cu compoziția epoxidică cu două componente pentru cusături.

    În cele din urmă, va avea nevoie de țiglă. Pentru masa de bucătărie, grosimea minimă a acesteia trebuie să fie de cel puțin 5 mm. Preferăm o opțiune mozaică, fără scăderi din urmă. Mattele nuanțe arată mai spectaculoase decât lucioase.

    Țiglă netedă, de asemenea, în prioritate, este mai ușor să se îngrijească de ea. Materialul cu cadru mare nu este întotdeauna potrivit și pentru a intra cu precizie în proporție, trebuie să faceți desenul mesei.

    Procesul de decorare constă în mai multe etape.

    1. De la fundația pregătită (Plywner / PAL) taie un gol în dimensiunea tabelului. Se șurubează până la bază. Se termină și de auto-remizele.
    2. Baza ar trebui să fie impregnată cu instrumentul de umiditate, lăsați până la uscarea completă.
    3. După desemnarea liniilor medii de pe suprafață, trebuie să începeți aplicarea.
    4. Prima țiglă, a fost acoperită cu un adeziv special cu gresie, este pusă în centru.
    5. Linia de țiglă trebuie să coincidă în mod clar cu linia în centrul tabelului. Orice schimbări de partea vor da o plasare greșită a tuturor celorlalte elemente. Trebuie să controlați stabilirea utilizării nivelului, resturile adezivului de țiglă trebuie îndepărtate în timp util.
    6. Uneori, plăcile de pe ultimele rânduri trebuie să le taie. Dacă marginea stau la un mozaic de resturi, nu trebuie să faceți acest lucru.
    7. După uscarea completă a adezivului cu gresie începe cusături.
    8. Următorul trebuie făcut prin proiectarea capetelor. Acest lucru se poate face folosind sipci de lemn, elemente frumoase de colț, o bandă adezivă sau mozaic decorative stabilite.
    Citește mai mult  Efectuarea Sfeșnic din cutii de conserve

     Material de calitate alege și alege. Teracota din porțelan, ceramică sau glazurate – opțiuni adecvate, care cu grijă corespunzătoare va dura un timp foarte lung.

     nuanțe de design

     O întrebare firească: „Ce fel de masă potrivită bucătărie?„Și“ Și dacă el a fost „străin“, în sala de?”.

     Este încă necesar pentru a încerca să cumpere sau să facă o masă cu o suprafață de teracotă, care va rezona cu designul general al bucătăriei. Privind la fotoprimery, puteți vedea în care spațiile sunt folosite diferite tabele cu gresie, deoarece acestea pot diferi de culoarea generală și de a domina materialele de interior.

     Tabel luminos, cu gresie – întotdeauna ușor de reținut detaliu ochi-prinderea. Și acest mobilier are dreptul de a fi diferit, pentru a menține auto-suficiență. Prin urmare, acest tabel este considerat a fi punctul de plecare al creării unui interior.

     El este începutul de la care trebuie să respingeți în construirea unei compoziții generale, o imagine de bucătărie. Dacă acest tabel este în interior, nu puteți cheltui bani pe picturi și alte decor mari. Cea mai strălucitoare țiglă, cu atât mai interesant mobilierul și spațiul din jurul ei arată.

     Tabelele sunt specii diferite. Glossy necesită mai multă grijă și nu sunt întotdeauna în măsură să creeze impresia de nume de familie, exclusivitate. Dar țigla mată tolerează chiar și schimbările cu timpul frumos, de la acest mobilier numai achizițiile, devine vintage și solid.

     Tabelul cu o țiglă poate fi orice: de la un pătrat mic la o rundă mare sau ovală.

     Dacă există copii mici în casă, este necesar să se acorde preferință mobilierului cu colțuri rotunjite.

     Tabelul cu plăci și întrebări practice decide, iar în revendicările decorative sunt responsabile. Cu aspectul său, bucătăria se oprește fiind plictisitoare, ceva solid și pe ea apare atractiv. Poate că este aceasta că bucătăria nu aveau.

     Despre asieta aspectul de masă cu gresie următoare.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: