Taht dublu: specii și caracteristici de alegere

Taht dublu: specii și caracteristici de alegere

Un pat dublu alternativ remarcabil este un tacht dublu. Acesta oferă compactitate și practică, atât de mulți cumpărători preferă tocmai acest mobilier.

Particularități

Inițial, Tahta a fost forma unei canapele reduse fără o spate și cotiere. Produsele moderne cel mai adesea echipate cu un spate și ocazional și cotiere.

Comparativ cu o canapea sau pat Ottta are dimensiuni mai miniaturale, așa că se potrivește perfect în recipiente mici. Cele mai multe dintre produsele furnizează un mecanism de pliere, datorită căreia apare un pat suplimentar. Multe modele cu segmente mobile sunt ușor mutate în spațiu.

canapele convenționale sunt caracterizate printr-o mare varietate de materiale folosite ca materiale de umplutură și posibilitățile transformărilor produsului, ottta este un dispozitiv simplu. Acesta este echipat cu mecanisme de pliere simple. Filler servi blocuri de încredere de primăvară. Produsele au o suprafață netedă, fără rosturi și cusături.

Ottta se distinge prin curbe netede de design, dormitor Locul de amplasare scăzut și tăblie scăzut. De multe ori, modelele moderne sunt echipate cu o saltea ortopedică.

Dubla Tahta arată frumos în dormitor, living și copii. Modelul dublu este o minciună maritale confortabil.

Revizuirea speciilor

producătorii moderne oferă o gamă largă de. Modificarea Dublu poate fi de tip staționar sau pliat. mobilier pliant este potrivit pentru funcționarea de zi cu zi.

Există,, modificări unghiulare dreptunghiulare, pătrate ovale.

Colţ

Otoman plasate în unghi, vă permite să salvați în mod semnificativ spațiu. Modelele sunt echipate cu două spate. Tablă mică este proiectat pentru colțul din dreapta sau spre stânga. Construcții cu segmente mobile permit consumatorului se deplaseze în mod independent, partea din spate de pe partea stângă a peretelui lateral dreapta sau invers.

modificări moderne se aseamănă cel mai adesea o canapea, astfel încât acestea să poată fi plasate chiar și în bucătărie.

Drept

Modelele se disting prin confort și funcționalitate. Acestea sunt probleme transforma intr-un pat confortabil, pe care o persoană este în măsură să se bucure de un pat calm, cu drepturi depline. Sistemul musculo-scheletice nu este dăunătoare. Set tachtu drepte de-a lungul peretelui.

În conformitate cu proiectarea modelelor, similitudinea otomanilor cu pat sau canapea.

Partea din spate, echipat de-a lungul produsului, îi place tacht cu canapea. Tablie existente și partea din spate moale transversale sunt atașate la pat. Toate opțiunile elimina prezența cotiere.

Citește mai mult  Cum de a alege un castron de toaletă?

Canapea-ottta cu o cutie pentru lenjerie se caracterizează prin confort și funcționalitate. Acest mobilier este destul de potrivit pentru un dormitor aproape. Acesta poate fi confortabil pentru dormit și stoca simultan diverse lucruri. O astfel de otthat este ușor de operat.

Pat taht – Multifuncționale Mobilier. Aceasta se caracterizează prin calități, cum ar fi compactitatea, confort, estetica. Design-ul este capabil de a transforma rapid într-un pat și este adesea echipat cu o cutie de lenjerie de pat confortabil. În compartimentul de multe ori stoca jucării pentru copii, pantofi și alte elemente. Caseta are o dimensiune compactă. Cu ajutorul unui mecanism special de ridicare, oferă acces gratuit.

Sursa 3 tipuri de mecanisme de ridicare:

 • Sistem manual – Faiabilă și durabilă cea mai ușoară modalitate de ridicare a saltelei legată de partea principală a buclelor obișnuite+
 • Vedere de primăvară – Mecanismul cu izvoare răsucite absoarbe o parte din greutatea saltelei+
 • Ascensor de gaze – cel mai nou mod de ridicare a saltelei este realizat de energia aerului comprimat, asigurând măsurarea designului.

  Primul tip nu este echipat cu arcuri speciale și dispozitiv de absorbție a șocurilor, așa că am nevoie de un efort de deschidere a produsului. Al doilea tip se caracterizează prin prezența amortizoarelor de șoc, facilitând procesul de ridicare a patului. Al treilea tip vizează modelul de creștere mai ușoară.

  Modern Takhtu cu o saltea creată pentru doi adulți, adesea echipată cu un lift de gaz pentru o ridicare a produsului, deoarece o persoană este dificil de stăpânit o greutate atât de mare.

  Tahtu fără sertare pentru depozitarea lenjeriei nu echipați structuri suplimentare. Când așezați compartimentul este transformat într-un loc de dormit.

  Citește mai mult  Tipuri și sfaturi pentru alegerea unui loc pentru vase în camera de zi

  Tipuri de mecanisme retractabile

  Există diferite tipuri de aspecte otomane. Acestea sunt distinse prin securitate și confort. Modelul de pliere se transformă ușor într-un pat dublu folosind extensia scaunului înainte. Sistemul de alunecare contribuie la formarea a două paturi situate la diferite niveluri. Acesta oferă un pat pliabil în jumătate.

  Sistemul de rulare implică coborârea vârfului produsului și întoarce-l înainte pentru a obține un dormitor nou. Pe cadrul modelelor de rulare în loc de o cutie pentru așternut, există o saltea suplimentară. Spatele este coborât pe partea goală a cadrului. Acesta este cel mai simplu mod în ceea ce privește funcționarea.

  Materialele

  Viața Ottoms depinde direct de materialul din care se face. La fabricarea de mobilier, metal, lemn, MDF și LDSP sunt utilizate. Mecanismul intern este de obicei produs din lemn. Cel mai adesea, partea moale a produsului este atașată la un cadru din lemn, din lemn, cedru, stejar și alte tipuri de lemn.

  Întreaga bază de lemn dă forța și fiabilitatea mobilierului.

  Mai puțin adesea întâlniți produsele metalice. Cadrul metalic oferă mobilier cu nivelul dorit de stabilitate. Astfel de modele pot fi o alternativă bună la produsele din lemn pentru a crea un loc fiabil, oferind un vis sănătos.

  Spuma poliuretanică servește ca o umplutură de saltea. Tapițeria sunt făcute din țesut moale, piele naturală sau din piele.

  Dimensiuni

  Dimensiunile standard duble TACHT se ridică cel mai adesea la 160×200 cm. Opțiunea populară twin cu parametri de 180×200 cm. Produsele non-standard sunt realizate în funcție de dimensiunile individuale. Ei aleg clientul însuși la discreția sa.

  Opțiuni de proiectare

  Producătorii oferă configurații elegante în diferite culori. Mobilierul în culori pastelate și luminoase trebuie să fie armonizate cu interiorul. Soluțiile de contrast pot da camerei un efect uimitor și o frumusețe deosebită. Uită-te foarte bine la modelele cu laturi decorate.

  Citește mai mult  Stiluri de design de bucătărie: Ce sunt și cum să alegeți?

  Umbra albă, albastră, maro sau de aur, fiind culoarea de bază a otomanului, arată universal și perfectă pentru orice cameră. În birou, se recomandă dobândirea culorii unghiulare ottoo albastru.

  O varietate de soluții de stil permite cumpărătorului să aleagă opțiunea corespunzătoare. Produsele de tapițerie strălucitoare sunt minunate pentru sala modernă.

  Camera decorată în spiritul gotic sfătuit să completeze gri sau negru ottoy. Tonul saturat al tapițerii este minunat potrivit pentru camera echipată în stilul hi-tech.

  Reguli de alegere

  Tahtta ridica, concentrându-se pe dimensiunile apartamentului. Ottomanul compact nu este potrivit pentru crearea unei situații confortabile într-o cameră spațioasă și, dimpotrivă, mobilierul masiv nu se încadrează într-o sală miniaturală, dându-i vizibil apropierea.

  Inainte de a cumpara, ar trebui să fie măsurată prin facilități și o ușă. Este necesar să se calculeze în mod clar dacă va fi suficient spațiu liber atunci când se descompune un pat.

  În prezent, este posibil să găsiți o opțiune potrivită pentru orice cameră. Grosimea scândurilor de lemn ale descărcării bidirecționale ar trebui să fie de cel puțin 6 cm.

  Proiectarea produsului trebuie să se potrivească cu succes în interiorul apartamentului. Forma spatelui și a celor laterale sunt alese de gustul lor.

  Dacă copiii mici locuiesc în apartament, este necesar să alegeți tapițeria naturală, incapabilă să provoace alergii. Dacă aveți animale de companie, este necesar să căutați produsele acoperite cu o cârpă specială care nu poate fi deteriorată de gheare.

  Trebuie să ridicați tapițeria, care este rezistent la lumina soarelui.

  O opțiune excelentă este tesatura Chinchilla.

  Ei bine, când panza este procesată de o compoziție specială, opunând absorbția umidității și apariția petelor uleioase. Țesutul subțire este supus deteriorării, deci trebuie să verificați subiectul pentru prezența firelor libere.

  Următorul videoclip prezintă o imagine de ansamblu a Tachtului dublu al producătorului din Belarus.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: