Usi din sticla pentru dus: soiuri, alegere, îngrijire

Usi din sticla pentru dus: soiuri, alegere, îngrijire

Unii oameni cu dispunerea lor bai da preferință la cabine de duș. Un element important al acestor produse sanitare sunt usi. Astăzi vom vorbi despre astfel de structuri din sticlă și ce fel și formele ei vin.

Avantaje și dezavantaje

Usi din sticla pentru cabine de dus posedă multe avantaje.

  • Putere. Aceste uși sunt realizate din sticlă călită de înaltă calitate. Ei vor fi capabili să trăiască mult timp, menținând în același timp aspectul lor.
  • curăţare ușoară. cabine din sticla pot fi spălate folosind aproape orice produse de curățat. Acestea ar trebui să fie pur și simplu șterse cu o țesătură umedă după operație, în același timp, ei vor fi în măsură să păstreze design extern.
  • Rezistența la umiditate. Aceste produse nu își pierd puterea lor, aspectul și calitatea cu funcționare constantă și apă obținerea.
  • Frumos de decorare. Aceste produse sticla securizata se disting printr-un aspect elegant și frumos. De multe ori, desene diferite sunt aplicate acestora. Ele pot fi atât transparente, cât și mată.
  • rezistență chimică bună. Ușile de sticlă întărite nu sunt expuse unor astfel de fonduri.

Usi din sticla pentru cabine de duș au unele dezavantaje.

  • Astfel de produse nu pot fi potrivite pentru toate camerele. Dacă aveți o baie combinată în casa dvs., atunci ușile transparente sunt mai bune să nu utilizeze.
  • Ușile de sticlă sunt poluate rapid. Acestea ar trebui să fie spălate după fiecare curățare, astfel încât nu au existat divorțuri săpun și sedimente de sare de pe suprafața.

Vizualizări

Până în prezent, există diferite tipuri de uși de sticlă pentru cabine de duș.

Alunecare

Aceste modele sunt o coupe de ușă. Unul sau două partiții ale cabinelor se deplasează cu ajutorul unui mecanism special pe role mici. Probele de alunecare sunt fixate în profile metalice. Astfel de uși vă permit să economisiți în mod semnificativ spațiu în baie.

Leagăn

Aceste modele sunt instalate într-un design special. Ei vor putea să se apropie de cabinele de duș care sunt situate în nișă. Eșantioanele swing se distinge prin costuri reduse. Dar aceste uși vor lua o mulțime de spațiu în interior.

Pliere

Aceste eșantioane au forma unei lățe de ecran speciale, care este fixată în profilul metalic. Ele sunt adesea folosite pentru camere în stil japonez.

Pendul

Modelele au un fel de design special, care pot fi deschise atât în ​​interior, cât și spre exterior. Acestea sunt instalate fără a utiliza o cutie specială. Ele pot fi atașate la plafon și la podea.

În magazinele sanitare puteți întâlni ușile de duș cu un palet sau fără ea. În al doilea caz, produsul va trebui să cumpere o taxă. Dar astăzi există cabine de duș astăzi, a căror bază este acoperirea podelei.

Forme și dimensiuni

Ușile de duș din sticlă securizată pot fi de diferite forme. Cel mai adesea ele sunt produse în design plat standard. Dar, în același timp, mulți consumatori preferă produsele ușor curbate. Astfel de modele sunt făcute folosind o tehnologie specială de lustruire a sticlei.

O versiune clasică a formei dreptunghiulare va fi capabilă să devină o cabină bine amenajată, se va potrivi bine în aproape orice design de designer al băii. Există, de asemenea, structuri pătrate care vor arăta mai ales în interior.

Pentru a economisi spațiu în cameră pot fi plasate Sanitare angulară. Aceste modele sunt adesea efectuate cu o parte frontală sferică. În acest caz, nu toate aceste eșantioane sunt echipate cu peretele din spate, care vă permite, de asemenea, să lăsați mai mult spațiu liber.

O optiune interesanta este pluridisciplinar cabina hidromasaj. Acesta este instalat în unghiul camerei. Ea are o formă complexă, cu mai multe unghiuri.

Modelele sfert de cerc sunt considerate, de asemenea populare în rândul consumatorilor cu construcții. Ele se disting printr-o capacitate bună, cu dimensiuni relativ mici. pereți de produse au o forma semicirculara. Panoul din spate este adesea absentă. Acestea sunt instalate în colțul.

cabine de duș semicirculare va fi capabil de a deveni un excelent plus față de design minimalist în baie. Adesea, acestea sunt menționate ca fiind unul dintre soiurile de modele „sfert de cerc“.

Runda cabină de duș va fi opțiunea originală și frumos. Dar, în același timp, este posibil să-l loc în baie o zonă mare, și în camere mici. Acesta poate fi montat pe perete sau în centrul camerei.

Dimensiunile de usi de sticla pentru cabine de dus, de asemenea, pot varia. Cele mai mici eșantioane au o lungime de 80 cm, o lățime de 75 cm, iar înălțimea lor ajunge la 198 cm.

Lungimea standard a eșantioanelor circulare poate fi de la 2100 la 2500 mm. Radiusul paletului în același timp variază de la 900 la 1200 mm.

Dimensiunea optimă pentru ușa din sticlă temperată este dimensiunea de 90×90 cm. Proiectarea cu astfel de dimensiuni va fi convenabilă pentru o persoană a setului mediu.

Proiecta

Ușile de sticlă pentru cabinele de duș pot fi efectuate într-o varietate de versiuni de design. Ele pot fi realizate din material fin complet transparent. Astfel de modele sunt perfect potrivite pentru stil minimalist în baie.

Unele eșantioane fac Cu suprafețe mată. Ei vor putea veni bine pentru aproape toate tipurile de interioare. Modelele cu ușile de culoare luminoase pot deveni un accent original și frumos al designului general al camerei.

Adesea pe suprafața unor astfel de uși există diverse desene decorative. Pentru baie Stil de înaltă tehnologie Este mai bine să alegeți eșantioane cu imagini sub formă de forme geometrice de diferite dimensiuni.

În interiorul cu tipografie japoneză Se va uita perfect la model cu o imagine mare a lui Sakura pe usa. Adesea, astfel de eșantioane sunt echipate suplimentar cu iluminare specială de diferite culori

În prezent, opțiunea populară este luată în considerare Uși de sticlă cu un model aplicat folosind imprimarea fotografiilor. Aceasta utilizează vopsele rezistente specifice care vă permit să faceți o imagine cu durabilă și luminoasă.

Unele dușuri sunt fabricate cu gravare. Acesta poate fi aplicat utilizând dispozitive laser și mașini cu diamant. Precum și pastele acide se aplică adesea. Multe uși sunt produse cu imitație de gravare, care se face prin vopsele speciale de aerosoli.

Paharul de sticlă A considerat, de asemenea, o opțiune bună pentru duș. Dar astfel de produse sunt caracterizate de cel mai mare cost, deci este adesea folosită imitație mai ieftină a suprafețelor vitrate. În acest caz, se aplică un desen la fundația de sticlă temperată cu culori speciale și apoi se aplică un film.

Adesea ușile pentru duș sunt decorate cu Pelicule de polimer. Prin combinarea unor astfel de materiale în diferite culori, puteți crea un model frumos și luminos.

Ușile de design se poate face cu Sandblasting. În acest caz, suprafața este expusă unui jet special de nisip, care este supus unei presiuni mai mari. O astfel de tehnologie vă permite să creați diferite imagini pe structuri.

Sfaturi pentru alegerea

Înainte de a cumpăra astfel de produse de duș, trebuie să verificați dispozitivele de fixare din sticlă la profil. Baza ar trebui să se potrivească bine la cadrul cadrului. Sasele de produs ar trebui, de asemenea, să se închidă. În caz contrar, apa va cădea dincolo de cabina de pilotaj.

O atenție specială merită cadrul. Acesta este realizat din aluminiu sau oțel de bază. Este mai bine pentru a selecta modelele cu cel mai rigid, astfel încât profilul de proiectare în procesul de funcționare nu este slăbită. Elementele de fixare ale produsului ar trebui să fie dens, astfel încât ușa este bine închisă și deschisă, fără să formeze o fantă.

Asigurați-vă că pentru a vedea designul complet sigilat. Nu poate fi sloturi și zgârieturi. Și, de asemenea, asigurați-vă că dimensiunile produsului corespund cu dimensiunea camerei și cabina de duș în sine.

Film de finisare a produsului ar trebui să fie, de asemenea, bine făcut. Nu pot exista fisuri și bule sub ea. În cazul în care au fost folosite vopsele sau diverse tehnici de matisare în fabricarea, atunci suprafața trebuie să fie, de asemenea, netedă și uniformă.

Luați în considerare ceea ce Produsele ar trebui să fie selectate în așa fel încât acestea sunt combinate cu un design cameră comună, decorarea dala de finisare. Înregistrarea ar trebui să arate armonios și frumos.

Reguli de îngrijire

Sticla clapele pentru duș nu necesită îngrijire specială. Este suficient doar pentru a fi utilizat după curățarea cu detergent și șervețele. Acest lucru va păstra aspectul primordial al designului pentru o lungă perioadă de timp, pentru a evita formarea unei plăci de condens.

curățare sticlă călită nu trebuie să conțină un element component abraziv și alcool cu ​​conținut. Și, de asemenea, mai bine să nu folosească și nitro-solvenți, care cu greu pot deteriora suprafața produsului.

Pentru curățare nu trebuie să utilizeze raclete metalice. Ele pot deteriora, de asemenea, suprafața materialului. Este mai bine să ia șervețele moi sau bureți.

Despre cum să se spele ușa cabinei de duș, uita-te în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: