Wallpaper sub o cărămidă în hol interior

Wallpaper sub o cărămidă în hol interior

Oamenii sunt tot mai mult atrași de tapet sub o cărămidă în interiorul halei, deoarece acest ambreiaj nu necesită cantități mari de energie și bani. Diferite cărămizi de culoare permit îngustate sau extinde spațiul în holul apartamentului.

Avantaje și dezavantaje

Acest design arata foarte modern. Designeri de interior folosesc adesea o varietate de opțiuni de tapet sub o cărămidă. Există mai multe avantaje de a folosi un astfel de acoperire a:

 • o bună circulație a aerului+
 • Elegant și design interesant+
 • ajută la alinierea curbelor de perete+
 • Adecvat pentru suprafețe+
 • acesta poate fi ușor spăla+
 • se potrivesc organic în orice interior+
 • Performanța nu necesită abilități speciale.

  Dar, cu un număr mare de avantaje există dezavantaje. Acestea includ:

  • lungă de pregătire a pereților+
  • Subtilitate+
  • lipsa de izolare acustică și de conservare a căldurii.

  Tipuri de acoperire

  Alegerea de tapet depinde de categoria de preț, calitatea pereților, spațiile unde este planificată reparația. Există specii diferite.

  • Hârtie. Cel mai ieftin, tapet pe langa ecologic. Pretul este pe deplin în concordanță cu calitatea: acestea sunt murdare rapid, dar slab eliminate. Iar neregularitățile pânzelor de hârtie va sublinia numai. Avantajele pot fi atribuite faptului că acestea sunt foarte ușor să dubleze pereții. Atunci când se conformează cu tehnologia dreaptă, pe care o dețin pe suprafața bine.

  • Imagine de monitoruri fotografii. Cărămidă maximă imitat, astfel încât acest tip de tapet este destul de popular printre iubitorii de stil medieval.

  În calitate, practic nu diferă de la panza de hârtie.

  • Vinil. Imaginile de fundal vinil aleg cel mai adesea datorită prețului mediu și de bună calitate. Astfel de pânză nu vor strica murdăria – ele sunt perfect curățate, ceea ce este foarte bun pentru coridor. Imaginile de fundal de vinil nu ard și ascund în timp ce se ascund toate deficiențele pereților.

  • Flisellinovye. Wallpaper de cea mai înaltă clasă. Sunt rareori folosite deoarece prețul este prea mare. De Calitatea Flizelinone Canvaze sunt perfecte – stratul dense ascunde imperfecțiunile pereților Ei bine, ei nu se tem de soare.

  Astfel de imagini de fundal sunt ecologice, viața de serviciu în comparație cu alte specii este foarte mare.

  • Echipamente de sticlă. Cu alte cuvinte – Imagini de Fundal. Ele sunt adesea folosite pentru a termina holurile datorită circulației aerului și a purității mediului. Dacă sunteți mulțumit cu zugrăvirea pereților, apoi sticla a fost ceea ce ai nevoie!

  • Tapetul lichid. Ultima dată a început să câștige popularitate. Compoziția acestor cazuri include fibrele chimice și celuloză, amestecat cu clei și vopsea. Imagini de fundal lichide Există două tipuri: Gata și uscate. amestecuri finite sunt vândute în găleți, imediat gata de utilizare. wallpapers uscate sunt prezentate sub formă de pulbere pentru a fi preparată cu apă. Pentru hol, tapet lichid este o opțiune bună, deoarece astfel de compoziții sunt ușor de spălat. Dar susținători ai ecologiei această opțiune nu se va potrivi.

  • Bambus. Vezi de imagine de fundal din material natural. Nu familiile potrivite cu copii, ca strat de plută este ușor în mișcare. Atunci când cumpără astfel de meserii, aveți nevoie pentru a afla dacă este necesar să le acopere cu lac și lipici pe adeziv special. În momentul de față – aceasta este cea mai frumoasă și naturală versiune a tapet.

  Cum de a alege o culoare?

  Culoare Trebuie să alegeți în funcție de stilul interiorului.

  Caramida roșie este potrivită dacă doriți să faceți un accent luminos pe perete. Mobilierul poate fi luminos sau întunecat. Șemineul și elementele vechiului ar ajunge la caramida roșie.

  culoare alba Potrivit pentru holuri foarte ușoare, în tonuri calme.

  Culorile luminoase cresc vizual spațiul, o astfel de cărămidă poate fi utilizată în coridoare mici.

  Gri folosit în stilul de mansardă. În astfel de coridoare, nu există, de obicei, accente luminoase, totul este menținut într-o singură schemă de culori.

  Culoarea brună, de obicei, alegeți oameni solizi care doresc să creeze atmosferă de atmosferă de lux. Camera cu un astfel de finisaj nu are nevoie să forțeze mobilierul, este suficient să stea pe un perete de cărămidă câteva lămpi și picturi.

  Stiluri în care sunt folosite pereți de cărămidă

  Nu toate stilurile vor fi cărămizi adecvate ca acoperire a hârtiei. Trebuie să vă amintiți acest lucru, alegând designul camerei.

  • Rămășițele stil mansardă Tradițional, în care peretele de cărămidă cel mai frecvent utilizat. Canvazele de vinil sunt potrivite pentru interior în acest stil.

  • Recent, stilul gotic devine popular. Acest lucru se datorează modăi pe încuietori de vintage și lux. Astfel încât un astfel de finisaj nu este oprimat; ar trebui să fie diluat cu elemente de sticlă.

  • Zidurile de cărămidă folosesc atât stilul minimalism, Dar numai în alb. Într-un astfel de stil, este inadecvat să folosiți decorul, totul ar trebui să fie funcțional și compact.

  • Stilul mediteranean – Tendință nouă de modă. Pentru a emite un hol în acest stil, trebuie doar să adăugați articole de mobilier luminos pe peretele de cărămidă: masă, lampă, dulap pentru încălțăminte.

  • Designul alb în stilul Provence este un clasic. Pentru astfel de stiluri, cărămizile cu cărămidă de tonuri luminoase vor fi potrivite.

  Designerii combină adesea tapet sub o cărămidă cu tapet sub un copac sau vopsea.

   Pentru a combina frumos imaginea de fundal, necesitatea de a înțelege ce culori va arata armonios unii cu alții. Camere, complet bordurate sub piatră, arata urat si rece, astfel încât specialiștii li se recomandă să combine cărămizi cu alte tapet sau vopsea monofonice. În apartamente mici, piatra este mai bine să scoată în evidență câteva zone: nișă în hol, unghiuri sau mobilier.

   Wallpaper design

   imagini de fundal Brick sunt o varietate de opțiuni, Prin urmare, diferiți producători de tapet diferă în mod semnificativ de anumite semne.

   • Textură. Poate fi cel mai similar cu caramida reale, si poate arata ca fals. Acum, producătorii încercați să adăugați firimituri cărămidă pentru tapet pentru a reproduce același obiect, ca și în cărămizi reale.
   • Figura Masonch. Se întâmplă diferit: neted rânduri de cărămidă sau de locație haotică, cu cărămizi de diferite dimensiuni. Selectarea unui model de stabilire depinde de stilul dorit. De exemplu, o cărămidă este potrivită pentru finisajul gotic, care este în valoare de mai mult de un secol.
   • Culori. Trebuie să alegeți, pe baza dimensiunii camerei și a stilului camerei. Ele sunt, de asemenea, absolut diferite: de la alb la negru. Dacă holul are probleme într-o locație geometrică, combinația de culori ușoare și întunecate le va repara bine.

   Opțiuni de finisare

   Când faceți un coridor în culori strălucitoare Merită să alegeți o cărămidă sub culoare albă și adăugați accente întunecate. De exemplu, agățați o oglindă cu marginea neagră și există o vase pandantoare cu flori în apropiere.

   Opus orice tapet de cărămidă va arăta bine Dulap încorporat. Pe plafoane nu trebuie să atârnați candelabrele, este mai bine să faceți becuri încorporate sau să atârnați lămpi pe perete.

   Opțional pentru a afla tapetul de cărămidă, Puteți doar să o faceți doar o parte a camerei.

   De exemplu, în jurul ușii pentru a împinge imaginile de fundal de lumină sub piatră, iar restul este realizat din un singur foton (piersic sau bej).

   Dacă în hol există un arc sau o ușă, atunci trebuie să le decoreze. Acest design al designului se concentrează asupra invitației oamenilor în casă, deoarece viziunea se va concentra pe intrare.

   Caramida roșie se potrivește organic într-un design modern de perete. Este suficient să faceți un contrast prin adăugarea unui perete alb. Foi frumoase și dulapuri albe mici. Dar ușa pe hol este mai bine să alegi un întuneric.

   Dacă coridorul este deschis și nu are o ușă, atunci Va fi mai bine să priviți dungi de buclă. De exemplu, pe ambele părți ale pieptului, puteți face o bandă de cărămizi și toți ceilalți pereți sunt punctați de tapetul monofonic. Dimpotrivă, pieptul poate fi pus un dulap.

   Combinație cu alte materiale

   Adesea, oamenii care sunt foarte aproape de subiecte de cărămidă, combină tapet cu alte materiale. Principalul lucru este de a găsi totul bine în stil, culoare și pentru a atinge o armonie perfectă în interior.

   Cărămidă

   Cele mai multe fragmente mici, arcuri, partiții pot fi stabilite de ea. Procesul este destul de laborios. Prin urmare, doar un singur accent poate fi suficient de. Restul spatiului va completa bine tapet, cu a cărui lipit de obicei, nu apar probleme.

   Ţiglă

   Materialul care vă permite să facă față cu ușurință cu reparații. Cu acest tip de material, puteți selecta, de asemenea, zone individuale, restul peretilor pentru a decora cu tapet sub cărămidă, alegând culoarea corespunzătoare. O astfel de combinație armonioasă arată o.

   panouri

     Zidire poate înlocui panourile speciale în acele locuri unde este necesar. O astfel de această acoperire de hârtie opțiune cu un model adecvat.

     Tipuri de imitație a peretelui de cărămidă sunt date mai târziu.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: