Caracteristici și selecție de binocluri teatrale

Caracteristici și selecție de binocluri teatrale

Atunci când vizitează evenimente de masă, mulți oameni cu care se confruntă faptul că, datorită numărului mare de spectatori este imposibil să se apropie de scena. De asemenea, se întâmplă că locurile cumpărate în sala este prea îndepărtată de pe scena, din cauza a ceea ce devine dificil de a vedea jocul actorilor.

În aceste și alte situații similare, problema a problemei devine achiziționarea de binoclu de teatru – un dispozitiv optic compact, cu o ușoară creștere.

Ce este?

Binocluri pentru teatru – acest lucru nu este un accesoriu Bout, dispozitivul este într-adevăr capabil să crească elemente care sunt la o oarecare distanță de persoana observator. Dacă compara un astfel de dispozitiv cu alte dispozitive de acest tip, dimensiunea apropierea acesteia va fi mai mic, deci are propria aplicație definită.

Binoclu de teatru sunt un dispozitiv optic pe care oamenii folosesc în principal pentru a vizita diverse evenimente, de exemplu, pentru drumeții în teatru, competiții sportive sau de circ. Caracteristicile nivelului de multiplicitate a dispozitivului sunt, de asemenea, foarte convenabil să-l folosească în timpul turism și călătorii – o aproximație mică este suficient pentru peisaje și atracții frumoase contempted.

Binoclu poate fi reglat – pentru aceasta trebuie să rotiți volantul și focalizați subiectul dorit. Instrumentele sunt fabricate intr-o gama larga de culori si forme ale corpului, nivelul de creștere a acestora este de la 2,2 la 4 ori. multiplicitate minimă ne permite să ia în considerare elemente din vizualizator de cel puțin 1 metru. Nivelul de armonizare 4 ori implică o trecere în revistă a obiectelor la o distanță de 2 metri și mai mult.

Un nivel redus de creștere oferă dispozitive de teatru. Un alt avantaj este un mare câmp de vedere. Această caracteristică este foarte importantă pentru public, pentru că atunci când vizionează spectacole sau competiții sportive, este foarte important să nu pierdeți partea.

Istoricul de origine

Primele dispozitive optice destinate publicului diferitelor evenimente au fost mari, grele și nu destul de confortabil. telescop Astfel de sisteme optice au fost ușor simplificat în care au fost instalate lunete mici. Pentru a da instrumente pentru a distra spectatorii Individualitatea, au fost decorate cu smalț decorative, pietre și sculpturi.

„Entertainment Optica“ sa schimbat în mod semnificativ la sfârșitul secolului al XVIII – în acest moment, antreprenorul austriac Christoph Fogtlander a fondat compania pentru producerea de produse optice de mare precizie. Fabrica a început să producă binocluri confortabile pentru teatru în 1823, astfel încât în ​​prima jumătate a secolului al XIX-lea, dispozitivele au început să se bucure de o mare cerere. În acel moment, optica nu a fost perfect perfectă în planul tehnic, dar în comparație cu telescoapele voluminoase vechi, și-a îndeplinit în mod clar funcțiile.

Citește mai mult  Ce binocluri sunt considerate cele mai bune?

Primele binocluri teatrale erau încă severe pentru supravegherea permanentă a scenei, așa că au fost făcute cu un mâner special. Acest design este numit „Lornet”, este convenabil pentru că spectatorii nu au nevoie să-și păstreze mâinile pe față tot timpul. Optica avea, de asemenea, dezavantajele sale – denaturarea, numită aberație, a făcut o imagine vizibilă fuzzy.

Noi îmbunătățiri ale binoclurilor teatrale au avut loc în acel moment în care inventatorul Pierre Lumiere a creat un centru central. La fel de importantă a fost invenția lui Ernst Abbe – lentilele achromatice, care au făcut și îmbunătățiri importante în instrumentele optice. Aceste două inovații au fost completate de prismele binoculare create de ABBE și Kening – împreună invențiile au crescut semnificativ la calitatea imaginii mărită. În acest moment, binoclurile teatrale au devenit niveluri compacte, ușoare, convenabile și ridicate de precizie – pe care le pot fi achiziționate astăzi într-un magazin specializat.

Vizualizări

Binoclurile teatrale sunt în prezent în prezent, astfel încât producătorii creează o gamă largă de modele cu design diferit și funcționalitate suplimentară. Dispozitivele diferă în ceea ce privește apariția cazului: produsele sunt cu un finisaj cromat sau de aur, suprafața smalțului, acoperirea lăcuită și retrosilizarea. Există, de asemenea, versiuni mai economice moderne ale dispozitivelor fabricate din plastic multicoloră. Printre amatorii de astfel de accesorii sunt populare cu binoclu design futurist, care seamănă cu un model de filme fantastice.

Dispozitivele optice sunt foarte sensibile la deteriorare și contaminarea lentilelor, astfel încât complet cu ei vând adesea cazuri speciale de depozitare și capace pentru lentile și ocularele.

ambalaje frumoase și varietate de modele permite oricărui cumpărător să găsească un produs potrivit pentru tine sau ridica un cadou de calitate.

Printre modelele de „optică de divertisment“, există chiar și o mică monocular – un model al unui instrument cu un singur ocular. În ciuda faptului că inițial monocular nu sunt destinate utilizării în teatru, dimensiunea mică și greutatea, împreună cu posibilitatea de a instala pe un trepied, face dispozitivul convenabil pentru a observa scena.

Binocluri în timp ce vizualizați vizualizări nu ar trebui să livreze disconfort publicului, Prin urmare, ele sunt echipate cu elemente suplimentare. La vânzare sunt modele pe un băț, datorită căreia utilizatorul poate deține dispozitivul cu o singură mână, bazându-se pe cotul pe cotiera. Există, de asemenea, modele cu pliere și mâner retractabil – astfel de produse sunt numite Lom. Pentru siguranță, multe binoclu de teatru sunt completate cu un lanț special – agățat dispozitivul pe gât, privitorul sigur nu va pierde și nu scăpați produsul fragil pe podea.

Citește mai mult  binoclu Olympus

Cei mai buni producatori

Alegerea binoclurilor, este foarte important să se bazeze pe caracteristicile și designul său, dar producătorul joacă, de asemenea, un rol important. Cunoașterea mărcilor fiabile Fabricarea dispozitivelor optice de înaltă calitate vă va ajuta să alegeți mai repede un produs adecvat. Vă sugerăm să luăm în considerare clasamentul celor mai binocluri pentru teatru.

  • Veber. Marca de producție rusă care produce optică scumpă de cea mai înaltă calitate.

  • Sturman. Producătorul chinez care oferă dispozitive pentru teatrul de cost mediu și cu elemente optice de bună calitate.

  • Levenhuk. Mark de la Statele Unite, produce produse scumpe cu un echipament impresionant și practic viața vieții.

  • Bresser. marca germană creează de înaltă calitate și dispozitive convenabile de vizibilitate pe distanțe lungi, cu ambalaje frumoase capabil de a înlocui o cutie de cadou.

  • Kenko. Compania din Japonia produce o gamă largă de instrumente optice de înaltă calitate, cu un design frumos și protecție împotriva poluării.

  • Eschenbach. Producătorul german, produce un binoclu de teatru de calitate superioară, care nu sunt inferioare de funcționalitate și frumusețe concurent lor – Levenhuk american companie.

Criteriile de alegere

Multe dispozitive optice moderne folosesc încă o schemă simplificată galilean, în care sunt aplicate doar două perechi de lentile – pozitive pentru lentile și negative pentru ocular. Un dispozitiv mecanism simplu oferă ușurință și compactitatea, cu toate acestea, calitatea imaginii suferă foarte mult. Schema de galilean transferuri mai rău imagine datorită aberației cromatice. În unele binoclu pentru teatru, concentrându-se cu un volant special, care reglează imediat ambele părți ale dispozitivului. Astfel de caracteristici pot fi incomod pentru cei care au ochi acuitatii vizuale.

Pentru astfel de oameni, există o clasă avansată de dispozitive optice, care pot fi reglate fiecare parte separat. Piața modernă oferă o gamă largă de diverse binoclu de teatru, asa ca alege obiectul din dreapta nu devine mai ușoară. Easy sarcina va ajuta sfatul profesioniștilor care studiază produsele optice. Vă invităm să vă familiarizați cu lista de criterii care vor face o achiziție de succes pentru viziunile de vizitare și competiții sportive.

Citește mai mult  binoclu Veber și caracteristicile lor

Multiplicitate

Multiplicitatea este creșterea maximă a obiectelor la care este capabil un dispozitiv optic. În dispozitivele teatrale, multiplicitatea variază de la 2 la 5 ori, ceea ce oferă cea mai bună generală de ansamblu într-o rază de 50 de metri de observator. O astfel de distanță este suficientă pentru a lua în considerare producția destul de clar și, în același timp, a se vedea toate evenimentele care apar pe scenă.

Pentru o mai bună înțelegere a parcelei și a istoriei, spectatorii nu trebuie să ia în considerare caracteristicile machiajului actorilor, astfel încât creșterea în 2-4 ori este destul de suficient. În plus, dacă utilizați o mică aproximare, imaginea nu va fi lubrifiată cu o ușoară tremurare sau mișcare a mâinilor.

Această caracteristică se distinge în mod semnificativ prin binoclu pentru teatru de la mai multe unități de puternice.

Lumina și lipsa de distorsiuni la marginile

spectacole de teatru, concerte și spectacole se concentreze atenția publicului pe scena, cu ajutorul dispozitivelor de iluminat luminos, dar în același timp, nu există nici o lumină în sală. Pentru binoclu de teatru să se ocupe de imaginea în timpul prezentării, este necesar să se aleagă o tehnică cu un strat lămuritoare bun, protejează împotriva scoate în evidență și un nivel adecvat de luminozitate. Caracteristica cea mai optimă a luminilor – 3-4.5.

Diametrul lentilei

Pentru a acoperi întreaga scenă cu o privire, veți avea nevoie de un unghi de vizualizare mare, deci este mai bine să nu alege binoclu cu lentile mai mică de 20 mm. Mulți spectatori care folosesc teatru revendicarea instrument optic că cel mai bun diametrul lentilei pentru astfel de scopuri este de 25-30 mm.

Dimensiuni și greutate

binoclu moderne pentru teatru sunt fabricate astfel încât în ​​timpul vizualizarea performanței publicului simțit la fel de confortabil și pătruns parcela de prezentare. Cele mai bune caracteristici pentru „optică de divertisment“ este o dimensiune compactă și o greutate mică.

Dispozitivul mic este ușor de pus în geanta doamnei sau în buzunarul jachetei de sex masculin, iar greutatea redusă nu va livra disconfort în timp ce vizualizați ecranul.

Distanța până la focalizare în apropiere

Niciodată nu este imposibil de prezis în avans, în care un număr va fi biletele la ideea care te interesează, așa că binoclu trebuie să aleagă cu posibilitatea de ajustare. Pentru a vizualiza spectacole de teatru, o distanță de focalizare mică este perfect – de la 1 la 4 metri.

Aceste caracteristici permit să se uite la ideea atât de aproape de scena, iar din galerie, trebuie doar să reglați dispozitivul corect.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: