Descrierea binoclurilor digitale ATN Binox

Descrierea binoclurilor digitale ATN Binox

În ultimii ani, binoclul digital ultra-modern câștigă popularitate. Dispozitive similare produc multe branduri bine-cunoscute. produse de înaltă calitate Oferta producător ATN BINOX. În acest articol ne vom uita la o descriere detaliată a binoclului digitale ale acestei companii.

Particularități

Modern Binocluri Digital ATN BINOX sunt din ce în ce mai populare în fiecare an. Dispozitivele de calitate au o mulțime de avantaje care atrag un număr mare de cumpărători. Citiți principalele avantaje ale binocluri digitale ATN BINOX.

  • Echipamente de marcă comună se caracterizează prin calitatea excelentă a componentelor optice. La modelele moderne, binoclu ATN BINOX sunt prevăzute pentru sticlă optică de înaltă calitate, care se caracterizează printr-un factor de refracție ridicat. Acest lucru asigură claritatea și saturația culorilor suficiente. Ca urmare, imaginea este transmisă, luminozitatea care este distribuită uniform și pe margini, iar în partea centrală.
  • Marca produce dispozitive practice și utile cu conținut bogat funcțional. ATN BINOX binoclu digitale sunt completate de diverse „bonusuri“, sub formă de stabilizatori de imagine excelentă, poziție, funcții de viziune de noapte, și așa mai departe. Dispozitivele de marcă oferă un conector pentru conectarea unui card de memorie, există module de rețea și GPS. În plus, folosind binoclu digitale ATN BINOX, o persoană poate exercita o fotografie și video în rezoluție foarte bună.
  • Gama de brand ATN BINOX are binoclu de înaltă calitate, completate de un strat mutistrat speciale. Un astfel un nume este o substanță chimică specială și soluție formatoare de film, aplicat direct la obiectiv pentru a reduce pierderile de lumină. Datorită prezenței unui film polimer fin și datorită fenomenelor de interferență, mai puțin de 1% reflectă. Aceasta asigură o imagine de contrast destul atât în ​​ziua cât și noaptea.
  • Diametrul lentilei binoclu digitale moderne ATN BINOX este destul de mare. Dispozitivele calitative oferă o lumină foarte bună, precum și un câmp larg de vedere. Un avantaj similar joacă un rol deosebit de important în observațiile prin binocluri pentru mutarea obiectelor.
  • În sortimentul brandului Binox ATN există binocluri, din care oferă o fixare specială pentru un trepied. Este un plus important, mai ales dacă este necesar în observarea pe termen lung și staționar.
  • Produsele ATN BINOX sunt caracterizate prin fiabilitate ridicată și practic. Firmele moderne de binocluri digitale sunt echipate cu cazuri rezistente la uzură și rezistente la uzură, care nu sunt supuse daunelor și defalcărilor.
  • Dispozitivele considerate de la ATN Binox sunt foarte convenabile. Ei au o formă ergonomică atent, deci sunt perfecte în mână, fără a provoca disconfort. În plus, dispozitivele de ATN BINOX a conv zone care oferă deduceri mai fiabile și confortabile.
  • Dispozitive puternice și funcționale ATN BINOX au un design modern și atractiv.

Din păcate, în prezent, mulți cumpărători comandate de binoclu digitale ATN Binox prin magazine on-line evazioniștilor față. După plata oamenilor vine de la toate, nu ceea ce au comandat.

Varietate de modele

ATN BINOX marca produce diferite modele de binocluri digitale de înaltă calitate. Dispozitivele posedă caracteristici tehnice diferite și parametri. Ia cunoștință mai aproape cu gama de brand-.

Citește mai mult  Caracteristici și selecție de binocluri teatrale

ATN BINOX HD 4-16X

Cel mai popular este modelul practic și multifuncțional al dispozitivului ATN BINOX HD 4-16X. Acesta este un dispozitiv real, inovatoare, care combină cele mai recente evoluții avansate și tehnologii ultra-moderne. dispozitiv multifuncțional și de încredere are multe senzori încorporați utile. Datorită acestei componente, HD 4-16X binoclu digitale vă permite să monitorizeze diverse obiecte la o distanță foarte lungă, precum și pentru a efectua o fotografie și video, ca un aparat de fotografiat convențional.

Modelul binoclu digital de înaltă calitate este completat de caracteristica viziune de noapte. Dispozitivul își desfășoară activitatea pe baza nucleului Obsidian, frecvența, care este de 1 GHz. Datorită unei astfel de „umplutura“ tehnice, dispozitivul face posibilă pentru a efectua aproximativ un miliard de operațiuni într-o secundă secundă.

Puternicul prezintă aparate de înaltă rezoluție HD, echipate cu sisteme optice foarte bune. Binoclu are de 4 ori optic creșterea funcției, de 16 ori zoom digital. Opțiunea de aproximare lină și fără îndepărtarea labagii și sare a imaginii este prevăzută. Este posibil de a trage în modurile de zi și de noapte. Și utilizatorul poate instala card de memorie micro SD pentru acest dispozitiv ultramodern.

HD 4-16X binoclu de vânătoare digital este caracterizat prin dimensiuni mici și greutate mică. Datorită acestui fapt, ele sunt foarte convenabil de a utiliza, fără a se confrunta cu cea mai mică disconfort la sarcini inutile. Aparatul are un modul GPS, precum și un modul de date Wi-Fi. Interfața intuitivă a dispozitivului este de înaltă calitate și grijuliu, cu extrem de ușor să-l dau seama literalmente în câteva minute.

ATN BINOX 4K 40-16x

Un alt top model de marcă. Acest dispozitiv de înaltă calitate, echipat cu un telemetru se poate lauda cu funcționalitate bogată și specificații tehnice excelente. Un nou procesor Obsidian a fost, de asemenea, instalat în deviss de marcă. Dispozitiv ATN BINOX 4K 40-16X este prevăzută pentru stabilizare foarte bună a imaginii. Există un mod triplu cu imagine perfect curate și clare.

Citește mai mult  Totul despre multiplicitatea binoclurilor

binoclu luata in considerare se face cu un caz foarte convenabil și ergonomic. Suprafața sa este o cauciucată, astfel încât dispozitivul să nu alunece în mâinile în timpul funcționării. Foto și video de înregistrare aici se întâmplă pe micro SD card de memorie. Binoclu poate lucra fără probleme în orice setări meteorologice și climatice. Acesta prevede, de asemenea, o busolă electronică. Utilizatorul poate utiliza o baterie externă portabil cu binoclu.

În produsul ATN BINOX 4K 40-16x există, un modul GPS încorporat în modulul de rețea Wi-Fi. Există altimetru de înaltă calitate. Aparatul este foarte fiabil și mîngîie, caracterizate prin greutate redusă și dimensiuni mici.

Modelul BINOX 4K 40-16x este puternic și multifuncțional. Ea are o înaltă calitate giroscop 3D care vă permite să obțineți perfect netedă și imagini stabile. Digital Binocluri Binocluri digital Clasa – IP66. Un microfon bun este construit în design. Acest exemplu are un design atractiv și solid.

THD 640 2,5-25

Excelent funcționale și de calitate dispune de imagine termică binocluri digitale THD 640 2,5-25. Dispozitivul inteligent moderne transformă radiația termică într-un semnal electronic pe o matrice magnium. Există un puternic procesor T OBSIDIAN. Cu acest aparat, o persoană poate observa orice obiecte în întuneric complet. În proiectarea dispozitivului există o foarte bună mini-display care transmite toate informațiile necesare. Nu puteți viziona numai imaginea vizual, dar, de asemenea, pentru a efectua foto și video de pe cartela de memorie, sau imediat trimite-l la o rețea Wi-Fi pe un computer tabletă sau un smartphone.

binoclu digitale de înaltă calitate, cu termoviziune este echipat cu o gamă foarte bună de tip stadiometric. surse de alimentare externe pot fi conectate la dispozitiv. mărire optică de 2,5 ori. Calibration Principiul THD 640 2,5-25 este de a utiliza capacul. Cazul are inserții cauciucate practice, din cauza la care merge bine în mâinile și susține în siguranță.

Binocluri are un design exterior foarte atractiv, care combină două culori contrastante – negru și roșu.

Examinați recenzii

Marca ATN BINOX produce binoclu digitale de primă clasă, nivelul de funcționalitate al care atrage un număr foarte mare de cumpărători care sunt mândru de vânătoare, observarea naturii, drumeții și alte lucruri similare. Acesta este motivul pentru high-tech ATN BINOX produse oameni lasa o mulțime de diferite comentarii. Printre acestea, vă puteți întâlni o mulțime de opinii atât pozitive, cât și negative.

Citește mai mult  Totul despre Bushnell lunete

În cea mai mare parte, proprietarii de binocluri digitale ATN Binox rămân mulțumiți de funcționalitatea ridicată, iluminarea convenabilă, aproximarea netedă, capacitatea de a înregistra înregistrări pe cartela de memorie sau telefonul smartphone. Oamenii care au cumpărat dispozitivele originale ale Binoxului ATN rămân de la ei încântați.

Un număr mare de comentarii negative nu este legată de calitatea echipamentului ATN Binox, dar cu politicile fără scrupule ale unui număr mare de magazine online. Mulți oameni au fugit pe fraudări Frank, din cauza a ceea ce, după plată, binoclurile obișnuite au fost livrate după plată sau modele complet diferite, care sunt rapid mai ieftine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: