Alege o lumină Lup

Alege o lumină Lup

silitor necesită o bună vizibilitate. Cu toate acestea, în lumea modernă, este foarte dificil de a întâlni o persoană care ar putea lăuda cu ea. Dacă aveți nevoie pentru a lucra, și sunt cuprinse ochii, este suficient pentru a cumpăra un „mărire“ cu iluminare din spate. Acesta va fi cea mai bună opțiune pentru a rezolva problema.

Particularități

Puternic de înaltă presiune de mărire Magnifier – acesta este un dispozitiv care, în termeni generali constă dintr-o lampă și o lentilă de mărire. Distolled manuale și tripate Mărește.

se transformă manual pe jantă, lentila (suprafața este intenționat răsucite) și mânerul (poate fi curbat, pliabile sau drepte). Iar dispozitivul are o lumină de fundal. Acest dispozitiv mărește obiectele de 2 ori și de 20 de ori.

Modul de lupă de trepied cu iluminare constă dintr-un trepied, jantă, lentile și iluminare.

Trebuie să știi asta Razele luminii care scurg prin lentilele de sticlă curbate sunt în mod necesar colectate într-un anumit loc. Calea de la centru până la punct se numește Focus și poate varia de la 21 mm la 201 mm. Sistemul de structură din sticlă poate consta din 1 lentile și multe lentile. Denumiri sub formă de astfel de semne: 7, 10, 15 x indică abordarea ochiului la subiect.

Jantele în lentilele moderne sunt diferite. Există jante clasice care pot fi făcute din plastic sau metal. Cu toate acestea, pentru a îmbunătăți imaginea, producătorii încearcă să producă lentile fără jantă.

Vizualizări

Magnifiarea buzunarului manual al bărbatului modern. Prin urmare, dacă aveți nevoie de acest dispozitiv, trebuie să vă familiarizați cu varietatea de alegere.

Citește mai mult  Toate Lups despre goi

Măsurarea Illuminated Lupă constă dintr-o scară și crește elemente de 10 ori. Ea poate fi noastră.

Există o lupă de cărți și pentru a vizualiza imagini mici. Se întâmplă rotund și pătrat. Un astfel de dispozitiv poate fi un agățată pentru comoditate pe gât sau să instalați pe clothesp. mâner pliabil promovează utilizarea dispozitivului, atât acasă, cât și pe drum.

Staționare Lupă de cereale are o bordură specială, în scopul de a lua în considerare calitatea cerealelor, nu se năruie.

În producția de textile, se folosește o cantitate mare de pliere de vizualizare profesionale de mărire Magnifier pentru navigare fibre de tesatura.

Optic de reparații ceas Lupă este foarte mic. Folosind acest dispozitiv, mecanisme mici sunt considerate.

transformator de buzunar lupei numit astfel încât nu e de mirare. Acesta poate fi pliere. Prin urmare, folosite în viața de zi cu zi din cauza comoditatea.

A treia mână sau lampă – acesta este exact numele modelului cu fixare. Poate avea o formă dreptunghiulară. De obicei, astfel de produse au o bază de referință pe care este atașat dispozitivul principal.

Este necesar să se adauge că astfel de unități pot fi, de asemenea, dotate cu o oglindă (pentru comoditate), pot construi o baterie pentru un bec cu LED-uri, o fixare flexibilă (care ajută la implementarea unei zone de lupă în orice direcție), iluminare infraroșu ( Pentru a determina autenticitatea facturilor).

Modele de revizuire

Producătorii concurează unul cu celălalt, luptând pentru confort și calitate. Prin urmare, gama unui astfel de produs ca o lupă cu iluminare este destul de diversă.

Schweizer produce un număr mare de modele. Linia acestei direcții constă în ambele exemplare manuale mici și destul de mari.

Citește mai mult  Care este lupul și cum să le alegeți?

Luați, de exemplu, o unitate manuală cu Backlit Autolux, care prevede o creștere de 6 ori și exclude efectul flicker. Dar o altă copie – Pliabil Lupă Ergo-buzunar dotat cu lentile sferice. Aproape că nu are greutate, iar mecanismul dispozitivului ajută să-l descompune foarte repede.

Un alt dispozitiv este un câmp LUMINOS Lupă. geamul asferică poate mări imaginea de aproape 2 ori.

Producator următor Eschenbach produce o linie de dispozitive optice, care pot fi utilizate nu numai în viața de zi cu zi, dar, de asemenea, în domeniul profesional. Aceasta gama are un sistem Rido-Med galilean, care poate rezolva în mod clar distanțe de lucru.

Există mai multe opțiuni simple. De exemplu, Pliabil Unitatea Clasic este o unitate ideală cu un caz mic și o mărire foarte bună. Mai există o foarte Un exemplu interesant este Ash Technologies. Această linie implică eliberarea de LUP electronice high-tech.

Iată un exemplu: Ash Prisma HD. Acest tip de produs implică conectarea la un televizor. Ca rezultat, sistemul permite consumatorului și a citi și lucra sub cameră.

Marca mai mare produce electronice Mărește. Cu ajutorul ei se poate citi, asa ca uite la obiecte foarte mici.

line Rexant Asigură producția de lămpi lupă (acest produs a construit-in LED-uri). Acestea sunt utilizate în cosmetologie.

Veber Lansări de măsurare și dispozitive desktop. Acest produs este multifuncțional. De exemplu, există o lupă de VEBER MG7173. Folosind un astfel de design-o, puteți efectua măsurători unghiulare pe planul. Un alt model interesant este 15119-b Veber. Este folosit în diverse domenii.

Criteriile de alegere

Ai nevoie să ia în considerare tipul de activitate pentru a alege cel mai bun model. De exemplu, ce model este mai bine: staționare sau manuală?

Citește mai mult  Caracteristici LAMP-luc și alegerea lor

Unitate manuală este necesară pentru creșterea pe termen scurt, dar staționare poate fi utilizat pentru o lungă perioadă de timp, și se eliberează, de asemenea, mâinile. Și este foarte convenabil. Prin urmare, dacă aveți nevoie de un Magnicure Magnicure sau pentru a efectua munca de mici, pentru a alege un model de staționare.

Există modele pentru brodată. Un astfel de tip de modele implică fixarea pe cap sau gât. De exemplu, dacă aveți nevoie de o sticlă de brodat lupă, atunci puteți profita de această opțiune.

Pentru stăpânii de diferite orientare, modele cu iluminare din spate și o lupă de un anumit diametru sunt adecvate. De exemplu, dacă alegeți „Enloss“ pentru o mașină de cusut, pentru a alege-l iluminat din spate. Watchmakers folosesc adesea lupă. Prin urmare, fiecare dintre ele are un Lupă pe oră. Măsurarea Lupă se va potrivi cu acei specialiști care lucrează cu desene.

Evaluează articolul
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: