Efectuarea de ceara picior epilat

Efectuarea de ceara picior epilat

Piele netedă pentru o femeie de azi nu este un lux, dar aceeași parte de ingrijire, cum ar fi, de exemplu, tunsoare în timp util a părului sau manichiură. Nimeni nu spune că este necesar, cu toate acestea, femeile care trăiesc în conformitate cu standardele moderne de frumusete, depilarea regulate record în programul lor – împreună cu o vizită la dentist sau frizer. Așa că pielea de pe picioare a fost satin, puteți recurge la diverse proceduri – de la laser sau Fotoepilare înainte de epilat de compoziții speciale. Astăzi vom vorbi despre depilare de ceară, inclusiv dacă este posibil să facă acest lucru la domiciliu.

Particularități

Foarte des, femeile se pune întrebarea: Care este diferența de epilat epilarea? În ambele cazuri, parul este îndepărtat de pe suprafața pielii, dar atunci când epilat nu se produce la distrugerea instantanee a foliculului de par. Astfel, firele de păr sunt în creștere după un timp, dar ele devin din ce în ce mai rare.

În ceea ce privește Epilare, scopul său este de a distruge complet becurile de păr, oprirea cresterii acestora pe zona corpului prelucrat. Distrugerea nu este imediat, dar după mai multe proceduri – de la 5 la 10, în funcție de înălțimea de creștere și grosimea părului.

Depilare este considerat a fi un mod mai sigur de a scăpa vegetației nedorite pe corp, Deoarece efectele epilarea nu sunt pe deplin înțelese, pot exista efecte secundare. Îndepărtarea părului de pe picioare în salonul de înfrumusețare – procedura este suficient de rapid, mai ales dacă acestea sunt făcute re-. De exemplu, face depilare de la picioare în doar 20 de minute.

Fiecare procedură ulterioară face ca firele de păr mai subtile, ele devin mai puțin frecvente datorită faptului că leziuni ireversibile este aplicată de foliculi de par.

Dacă comparăm depilarea de ceară cu rade de păr răspândită, atunci avantajele ceară sunt.

 • Părul este diluat, când este în creștere, nu ignoră, nu provoacă iritarea, adesea pierde pigmentul și devine incolor.
 • Dacă faceți în mod constant depilarea, cu o mare probabilitate de păr în zona prelucrată va înceta să crească în general sau va fi foarte rară.
 • Face depilarea este necesară mult mai rar decât picioarele de ras. În primul rând, decalajul dintre proceduri va fi de două sau trei săptămâni, cu timpul poate fi majorat la patru până la cinci săptămâni.
 • Dacă observați tehnologia de aplicare, atunci alergiile din ceară nu vor apărea, pielea nu va fi deranjată.
 • Depilarea ceară nu provoacă noi fire de păr.

În cazul comparării reconcilierii ceară și a deșeurilor, beneficiile primului vor fi astfel.

 • Cu ajutorul ceară, puteți captura părul scurt de păr. Zahărul le elimină nu va funcționa.
 • Shugaring este interzis să facă fețe diabet zaharat, precum si cu intoleranta la fructoza, glucoza, alte componente ale pastei. Attilation de ceara pentru a face nedorite persoanelor cu alergii la miere de albine, precum și cei care au pe piele, există saloane, negi și papiloamelor. Varice pe tibie elimină, de asemenea, posibilitatea de depilare a acestei zone.
 • Shugaring este mult mai scump decât epilat.

Dintre minusurile epilat, se poate observa durerea ei. Cu toate acestea, din cauza procedurii pe termen scurt, durerea repede dults. Ceara în direcția de creștere a părului, ceea ce este convenabil și nu creează senzații neplăcute, și îndepărtați benzile împotriva direcției de creștere a părului într-o singură mișcare rapidă. Cu toate acestea, proprietarii de piele sensibilă subțire sunt mai bine să se abțină de la ceara epilat, înlocuindu-l cu o metodă mai puțin dureroasă.

Dezavantajele procedurii pot fi atribuite:

 • Prezența unui risc de răsturnare a părului din cauza îndepărtării împotriva creșterii, cu o alegere corectă a unui maestru experimentat care lucrează cu compoziții bune, de înaltă calitate, acest risc este aproape exclus+
 • Procedura este temporară în natură, firele de păr sunt din nou din nou, dar ar trebui să se țină cont de faptul că structura și grosimea schimbării părului – devine mai subtilă și mai rară+
 • Contraindicarea poate fi sensibilitatea pielii la efectele substanțelor fierbinți – este important să se ia în considerare și să avertizeze stăpânii pentru a evita consecințele neplăcute.

Opțiuni de procedură

În saloanele de înfrumusețare, doamnele oferă cel mai adesea două tipuri de depilare a ceară:

 • Fierbinte+
 • Töples.

În primul caz, folosim ceară încălzită la temperaturi ridicate, adică lichidă. Îndepărtarea părului este mai puțin dureroasă, deoarece ceara fierbinte deschide porii de pe piele. Acest serviciu se va potrivi femeilor cu piele sensibilă, precum și cei care au un prag scăzut de durere.

În al doilea caz, se utilizează ceara caldă, procedura trece la fel de eficient, dar semnificativ mai dureroasă. Ceara cu o spatulă este aplicată pe pielea coapsei sau picioarelor, pe un strat de vârf al unei benzi speciale și o mișcare ascuțită. Ceara se îndepărtează de piele cu firele de păr.

Formulările Vaxing diferă în tip, nuanță și textură. La depilarea picioarelor în majoritatea cazurilor utilizează ceară caldă. Este ambalat în cartușe sau în casetă. Se aplică utilizând un aplicator cu role. Cald se numește deoarece este aplicat încălzit la +50 de grade. Baza pentru un astfel de produs este de albine naturale, de asemenea, în compoziție există o cantitate mare de rășini naturale pure de giluri de pin.

În ceruri transparente, aderența este mai mare decât cea a opacului, motiv pentru care acestea sunt mai des folosite pentru a îndepărta părul cu picioarele și miere.

Dacă pielea este foarte sensibilă, atunci compoziția este aleasă cu o textura cremă. Dioxidul de titan trebuie adăugat la acesta.

Benzi de ceară

Benzi pentru depilare – produsul este extrem de distribuit, există multe dintre ele pe piață. Materialul pentru creația lor poate fi atât țesătură de bumbac, cât și hârtie dens. Producătorii de produse profesionale pentru saloanele de înfrumusețare produc benzi Rolls – Este convenabil atunci când maestrul trebuie să facă un număr mare de proceduri în timpul zilei de lucru.

Pentru uz casnic, fâșiile pre-tăiate vor fi potrivite, ele pot fi și țesuturi sau hârtie. Benzi pentru non-profesioniști sunt disponibile în două tipuri: 20 cm lungime – sunt potrivite pentru depilarea picioarelor sau a mâinilor și 7 cm – ele servesc la depilarea în zona de bikini și față.

Pe benzile finite ceara poate fi, și poate că nu este. În cazul în care ceara este, înseamnă că modul de depilare va fi rece. Dacă nu există o ceară, înseamnă că depilarea trebuie să fie făcută un mod fierbinte sau cald.

Ceară în cartușe

Cartușele sunt un director relativ nou pe piața rusă, astfel de bunuri au început să curgă cu atât de mult timp în urmă. Cu ajutorul ceară în cartuș puteți scăpa cu ușurință de vegetație nedorită într-o varietate de locuri pe corp.

Aplicarea unei ceară înghețată dintr-o casetă specială este făcută folosind Cartușul de duze, Prin urmare, compoziția este distribuită uniform. Pentru a descuraja picioarele, folosiți o duză largă, care oferă o bandă largă de ceară. Ceara prin textura și proprietățile variază în funcție de locul în care se va extinde locul. La urma urmei, părul în grosime și structură sunt diferite pe diferite părți ale corpului.

Vândute ceară în cartușe și separat și în seturi.

Cum de a alege?

Alegerea corectă a compoziției este extrem de importantă pentru rezultatul cu succes al procedurii. Alegerea materialului, trebuie să luați în considerare tipul și bagajele, precum și zona în care depilarea va avea loc. Dacă zona este mare, de exemplu, rotire sau picioare, atunci ceara transparentă se va potrivi. Într-o zonă mică și delicată, de exemplu, bikini sau armpituri, este mai bine să aplicați o compoziție densă cremoasă.

Cum se pregătește?

Înainte de a efectua procedura, aveți nevoie pentru a calcula cât de mult ceară și alte materiale au nevoie. Într-o ceară bancă conține aproximativ 250 ml de medicament. Această cantitate este suficientă pentru a gestiona complet picioarele de două ori. De asemenea, a cerut spatule vacan. În mod ideal, indicatorul de temperatură trebuie să fie fixat pe ea. Va fi mai convenabil să controlați dacă ceara este încălzită suficient. O spatulă poate fi de unică folosință sau reutilizabile.

Spatelele reutilizabile sunt fabricate din metal pentru a le folosi din nou, trebuie să fie sterilizate. Dacă o femeie folosește un instrument, clătiți-l bine. Încă nevoie de benzi de țesătură. Pentru o prelucrare completă a picioarelor, sunt necesare aproximativ 16-18 bucăți – în funcție de zona care este procesată. Pentru a încălzi ceara, aveți nevoie de un termostat, cuptor cu microunde sau o tigaie cu baie de apă.

Instrucțiuni pas cu pas

Dacă o femeie decide să facă o depilare a ceară independent la domiciliu, atunci ar trebui să studieze secvența de acțiuni și să urmeze cu atenție cerințele instrucțiunilor de utilizare a compoziției selectate.

Înainte de a aplica produsul selectat, trebuie să faceți un duș și este mai bine ca o baie să fie adăugată la uleiurile esențiale și apoi aplicați o curățare în zona respectivă în care depilarea este planificată. După spălare, curățarea și aruncarea pielii pot fi aplicate.

Dacă ceara fierbinte este selectată ca mijloc de depilare, atunci trebuie să o încălziți la o temperatură de +60 de grade. Apoi, trebuie să luați o lamă de lemn și un strat cu atenție uniformă pentru a distribui ceară pe suprafața tratată. După ce va fi aplicat instrumentul, trebuie să aplicați o bandă de țesături. Spălarea timpului, care conform instrucțiunilor este necesară pentru adeziunea pielii și a ceară, trebuie să întrerupeți banda printr-o mișcare ascuțită. Reziduul trebuie îndepărtat cu grijă și se aplică o cremă cu un efect de calmare.

Tehnologia de gătit și de a aplica o ceară caldă este exact la fel, dar este necesar să se încălzească până la ea un maxim de până la +45 grade.

Dacă depilarea este planificată să fie efectuată cu un mod rece, atunci nu este necesară o ceară mai caldă pentru el într-un termostat sau cuptor cu microunde. Ceară încălzită în mâinile a aproximativ o jumătate de minut. Apoi, banda este aplicată și pe piele și o mișcare ascuțită. Atunci când procedura este finalizată, este necesar să se clăti suprafețele extinse ale temperaturii apei sau un pic rece (De asemenea, va ajuta la îndepărtarea lipiciului după vaccinare), după care se aplică crema de hidratare.

Îngrijirea pielii după depilare

Vaxing poate provoca roșeață și o mică iritare pe piele, chiar dacă a fost aplicată procedura de îngrijire finală. Așa că pielea este restaurat mai repede, este mai bine să se abțină de la a vizita astfel de zone comune, precum piscine, solarii, și, de asemenea, nu bronza la soare deschis în timpul zilei.

Aplicarea scrubilor pe pielea deja iritabilă nu este necesară, dar dacă există o soluție slabă, care include acizi fructați – amendă. Rezisti pielea, dar numai în cazul în care pielea nu este asupra lui.

Chiar daca pielea a roși după procedura, în absența expunerii la aceasta, apa cu clor, raze ultraviolete și compoziții chimice în timpul zilei trebuie să se întoarcă culoarea originală.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: