Este posibil să se radă mâinile fetelor și cum să o facă?

Este posibil să se radă mâinile fetelor și cum să o facă?

Estetica corpului feminin implică puritate impecabilă și fără fire de păr suplimentare. Necesitatea de a recurge la epilat pe mâini este foarte individuale. Răspunsul la întrebarea „Este posibil să radă mâinile fetelor“ – cu siguranță „da“. Cu toate acestea, înainte de acest cost, este necesar, și apoi este necesar, și apoi se pregătească temeinic pentru procedura, alege metoda optimă.

Ai nevoie să o faci?

răspunsul a la întrebarea dacă este necesar să se radă mâinile fetelor, nu. Răspunsul pentru fiecare fată care se îngrijește. Îndepărtați părul pe mâini pe eticheta pentru că fata nu este neapărat. Cu toate acestea, multe fete cred că este imposibil să lași părul nedorit și acolo, și procedurile de îndepărtare a razorului de păr percep perfect normale. Nu uitați că mâinile sunt o zonă ușor de a închide hainele, dar nu în vară. Deci, în timpul iernii și în toamnă, îndepărtați firele de păr opțional, dar în timpul verii, problema poate fi mai clară.

Fie că, înainte de a lua o decizie, merită analizată efectul și posibilele consecințe, argumente pro și contra al procedurii.

Plusurile de a folosi o ras.

 1. Disponibilitate. Sigur că femeile sunt suficient de ieftine și, în același timp, poate fi utilizat în mod repetat. A cumpărat, de asemenea, un aparat de ras în orice supermarket.
 2. Simplitate. Procedura nu necesită pregătire complexă sau pe termen lung, orice abilitate specială. Există doar o serie de caracteristici care trebuie luate în considerare.
 3. Procedura de durere dureroasă. Îndepărtarea părului în siguranță cu un aparat de ras nu aduce senzații neplăcute, absolut nu se simte pe piele. Dacă respectăm tehnica, riscul de reducere este minimizat.
 4. Bărbierit nu durează prea mult timp. Timpul necesar pentru procedură depinde în mod direct de zona pielii și de păr, dar în orice caz nu durează mai mult de 10-15 minute.
Citește mai mult  Alegerea unui gel de ras feminin

Contra de procedură.

 1. Risc de roșeață a pielii, erupții cutanate, iritare. Redness și iritație apar cel mai adesea în mai multe cazuri. În primul rând, dacă bărbia s-a efectuat pe pielea uscată, fără fonduri suplimentare. În al doilea rând, dacă aparatul de ras nu este suficient de acut. În al treilea rând, a existat deja iritarea pielii sau a fost deteriorată. În orice caz, roșeața trece rapid.
 2. Risc de risc de păr. Desigur, acest risc este prezent. Pentru a evita acest lucru, vă sfătuim să utilizați curățarea în primele zile după procedură. Dacă faceți procedura pentru prima dată, urmați părul pentru a evita momentele neplăcute.
 3. După bărbierit pe piele crește rapid. Acesta este un mit comun, dar cel mai adesea este o minciună. Rata de creștere a părului este foarte individuală. Dacă aveți un păr negru gros, acordați o preferință unei alte metode de depilare. În cazul unui astfel de păr structural, părul va apărea cu adevărat rapid și va crea o specie extrem de inestică.

Pregătirea

Rezultatul procedurii în sine depinde direct de pregătirea corectă a pielii mâinilor. Pregătirea include următorii pași.

 1. Pregătirea pielii. Pielea trebuie să fie cu siguranță curată, fără iritație, tăieturi și abraziuni. Înainte de procedură, se recomandă utilizarea unui scrub pentru a îndepărta particulele de piele moarte din mână.
 2. Pregătirea instrumentului. Verificați ce condiție nu trebuie să înlocuiască lama la mai multă acută. Din claritatea lamei depinde direct de rezultatul și durata efectului. De asemenea, pregătiți un prosop, toate mijloacele necesare. Dacă procedura este efectuată pentru prima dată, vă sfătuim să pregătiți soluție de peroxid de hidrogen și dezinfecție, în caz de tăieturi.
 3. Pregătirea locului de muncă. Vă sfătuim să efectuați procedura în baie, peste chiuvetă. Asigurați-vă că tot ce aveți nevoie pentru a pune o mână alungită. De preferință, apa este caldă pentru a nu răni din nou pielea mâinilor.
Citește mai mult  Totul despre îndepărtarea părului cu laser peste buza superioară

Cum să radeți?

Pentru a elimina firele de păr pe mâinile femeilor, urmați instrucțiunile următoare.

 1. Curățați pielea mâinilor înainte de ras. Pentru a purifica pielea mâinii, gelul de duș, săpun lichid, gel de spălat, scrub. Utilizați cel mai bine ultima opțiune. Aplicați o mică cantitate pe mâini, masaj, spălați cu o mulțime de apă caldă.
 2. Aplicați un agent de bărbierit. Puteți rade fără fonduri suplimentare, dar datorită lor, lama se va mișca mai ușor. Prin utilizarea oricărui mijloc, pielea va fi mai ușoară și umezită și după procedură. Bărbierit este potrivit: spumă de ras (inclusiv bărbați), gel de duș, spumă de spălare.
 3. Umed și, dacă este necesar, clătiți lama. Instrumentul trebuie să fie curat. Asigurați-vă că lama nu este formată rugină, chipsuri sau murdărie uscată. Pure Blade – Shave Pure.
 4. Începeți radul. Fire de păr abur au nevoie de creșterea părului lor. Nu uitați să spălați părul cu un aparat de ras. Pauză cu site-uri mici, nimic lipsă.
 5. Clătiți mâna. Rock cu o mulțime de apă caldă din rămășița de bani, fire de păr. Fă-o cu atenție pentru a evita iritarea.
 6. Clătiți lama. Amintiți-vă că instrumentul trebuie păstrat curat. Este necesar să se spele de la ea și de rămășițele de bani și de păr.
 7. Îndepărtați locul după procedură. Întoarceți totul în locurile dvs., lăsați un loc curat.

Îngrijirea ulterioară

     Pentru a obține rezultatul dorit, nu uitați de îngrijirea ulterioară. În special, pentru a evita iritarea nedorită, roșeața, petele. Îngrijirea ulterioară corectă include următoarele.

     1. Scrabble 2-3 zile ulterioare. Utilizați acest instrument este necesar pentru a evita ruperea părului.
     2. Piele hidratantă. Utilizați lapte pentru corp sau crema de a umezi această zonă de piele. Acesta va fi, de asemenea, perfect potrivit pentru gelul de gel sau ulei de nucă de cocos.
     3. Dacă iritația a apărut după procedură, nu este necesar să scapi pielea. Profitați de crema de farmacie. În nici un caz nu sunt obraznice și nu rupe acest loc până la vindecarea completă.
     4. Dacă vi s-au solicitat firele de păr, încercați să o faceți pe tine pe tine însuți. Înainte de inițierea procedurii pensete în mod necesar și dezinfectați loc pe piele. Dacă nu a ieșit independent, iar părul este suficient de puternic, consultați imediat un medic.
     Citește mai mult  Totul despre îndepărtarea părului cu laser

     Pentru a extinde efectul, urmați următoarele recomandări.

     1. Nu rupeți părul prea des. Rata de creștere a părului va încetini dacă așteptați puțin și nu vă grăbiți cu procedurile.
     2. Schimbați aparatul de ras în mod regulat. Din aparatul de ras acută efectul va fi mult mai bine.
     3. Înlocuiți metoda de depilare dacă bărbia provoacă iritație repetată.
     4. Utilizați spuma de bărbierit pentru femei. Bărbații este, de asemenea, potrivit, dar femeile vor avea un efect hidratant asupra pielii și are, de asemenea, un miros plăcut.

     Evitați bărbați de ras cu mentol. Răcirea sunt plăcute pe piele, dar femeile pot provoca iritații.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: