Selectarea și aplicarea de ceara de benzi pentru depilare

Selectarea și aplicarea de ceara de benzi pentru depilare

În ultimele decenii, pentru orice doamnă tânără, îndepărtarea capacului de păr este considerată peste tot, cu excepția scalpului și sprâncene, iar benzile de ceară sunt incluse în partea de sus a cel mai bun. Cu toate acestea, alternativa atât de mult încât gândul involuntar sugerează că aceste benzi sunt încă inadecvate. Dacă nu v-ați bucurat niciodată de acest instrument mai devreme sau doriți doar să aflați mai multe despre el, acest articol va fi util pentru dvs.

Ce este?

De fapt, descrierea produsului este parțial pusă deja în numele său – aceasta este o bandă bazată pe ceară, care are în plus o hârtie sau țesuturi, astfel încât acestea să fie mai ușor de rupt. Procedura de îndepărtare a părului cu un astfel de accesoriu este numit un epilat ceara sau pur și simplu vaxing. Benzile nu necesită încălzire suplimentară – ele sunt pur și simplu aplicate pe piele cu partea dreaptă, netezită de mâini și sub influența căldurii corpului uman se topește ceara, capturarea părului înăuntru. Apoi fragmentul este tăiat cu o mișcare ascuțită, iar firele împreună cu bulbii rămân pe ea.

Este clar că o astfel de procedură nu poate fi absolut nedureroasă, iar după aceasta, în special atunci când este utilizată, poate fi iritată, roșeață și în cazuri severe chiar și vânătăi. in orice caz, Varietatea de benzi de ceară vă permite să alegeți un produs în funcție de tipul pielii, iar conformitatea exactă a procedurii elimină practic orice consecințe negative.

Dar rezultatul face ca fetele să contacteze această metodă fără să se gândească, deoarece procedura asigură o sută la sută netezime a minimului săptămâni pe o jumătate și jumătate, iar termenul exact depinde numai de caracteristicile individuale ale corpului.

Avantaje și dezavantaje

Definirea cu modul ideal de depilare personală pentru dvs., este necesar să înțelegem că nu există o soluție universală la problema excesului de vegetație – fiecare mod de depilare are avantaje și dezavantaje. Rămâne doar de înțeles, avantajele căruia metoda par a fi cea mai semnificativă și a căror minus pentru acest lucru poate fi finalizată.

Studiul proprietăților benzilor de ceară Să începem cu bine.

  • Mereu la îndemână. Vaxing este disponibil absolut peste tot, benzi folosesc în principal acasă. Ele sunt vândute peste tot și se potrivesc cu ușurință în buzunar – înseamnă că pot fi luate cu ei chiar și în vacanță și nu trebuie să facă un program strict de depilare.
  • Nu trebuie să așteptați până când părul va crește. Lipsa multor alte metode este nevoia de a aștepta până când firele de păr ajung la o lungime destul de vizibilă. În această perioadă, aceleași picioare sunt oarecum rușine, dar Vaxing captează vegetația deja cu o lungime de 1,5 mm, când încă nu se confruntă! În același timp, mijloacele sunt eficiente pentru lungimea părului nu mai mult de 0,5 cm, dar cu greu oricare dintre femeile moderne să se înceapă mai puternice.
  • Nu există cheltuieli semnificative. Benzi de ceară sunt realizate din materiale foarte ieftine, deoarece ei înșiși sunt un ban. În același timp, multe tipuri de astfel de mijloace pot fi folosite de mai multe ori – dacă vegetația de pe corpul dvs. este Nehbust, banda deja utilizată poate fi lipită din nou și va da rezultatul!
  • Efect lung. Datorită înăspririi părului drept cu un bec, recuperarea rapidă a părului rezistentă este imposibilă. Am observat deja că rezultatul este păstrat cel puțin o săptămână și jumătate, dar este pentru tânăra doamnă, care are o problemă foarte acută. Oricine altcineva se vor putea bucura de netezirea pielii lor mult mai mult – de regulă, într-o lună.

Cu toate acestea, dacă fâșii de ceară erau deja mijloacele ideale pentru depilare, nu ar avea concurenți – totuși știm cu toții că există încă îndepărtarea părului cu laser, shuging-ul și chiar un rave clasic, care încă nu pierde relevanța. Acest lucru se datorează faptului că la Vaxing, din păcate, există, de asemenea, contra.

  • Doare. Specii complet depilare nedureroase nu sunt atât de mult, la toate, și nu există benzi pentru ei ca ei. Cu cât este mai parul de pe centimetru pătrat, cu atât mai dureros va scoate banda sau trebuie să fie cheltuite suplimentar pe analgezice.
  • Consecințele pot fi urât. Vegetația este îndepărtată pentru a arăta picioarele și alte părți ale corpului, nu jenat. Cu toate acestea, după depilare, a făcut cu o potrivire vrac a benzii, chiar și contuzii pot rămâne, ceea ce nu va fi nesemnificativ.
  • Nu funcționează întotdeauna cu prima încercare. produs vegetație abundentă și nu foarte înaltă calitate poate duce la faptul că banda rupta încă nu a eliminat tot părul sub ele. Este, desigur, pot fi lipite din nou, dar aceasta înseamnă o altă rundă de execuție.
  • păr greu în loc de arma. Scoateți un tun moale folosind benzi de ceară nu este recomandat – cu părul părului în locul recuperării de la distanță, dar atunci va fi deja păr întunecat și tare care va fi mai puternic să se grăbească în ochi și să provoace mai multă durere în timp ce încearcă să îndepărteze lor.

Comparație cu alte mijloace

După cum sa menționat mai sus, există multe metode de îndepărtare a părului, iar diversitatea lor se datorează faptului că nu există nici un panaceu. Oferind preferință oricărei fonduri, este necesar să facem acest lucru conștient, înțelegând de ce ați ales acest mod special de depilare.

De exemplu, Razor, cum ar fi benzi de ceară, la prima vedere pare același lucru practic – Poate fi cumpărat și la orice magazin și purtați cu dvs. într-o geantă de mână, nu necesită drumeții în salon și este destul de ieftin. Minus, totuși, este evident – rasul dă rezultatul nu mai mult de câteva zile, și, de fapt, după 2-3 zile, este deja necesar să se rade din nou. Un alt lucru este că pentru pielea bărbierit este mai puțin traumatică, și în mâinile pricepute ale aparatului de ras nu va provoca durere atât de mult cât ar fi fost de benzile.

La momentul apariției sale, foarte obișnuit Cremă pentru epilat ca un mijloc care nu aduce nici o durere. Pe de o parte, acest lucru este adevărat, pe de altă parte – nu este mai bine să abuz, deoarece este de chimie, care poate provoca arsuri atunci când reprelucrat. Iritarea pe piele după utilizare este posibilă din ambele instrumente, dar clar, plus crema – posibilitatea de a utiliza chiar și în zonele intime, cu un relief complex, și minus – efectul durează o săptămână.

Printre altele, cu crema ar trebui să fie deosebit de precauți pentru femei predispuse la alergii.

îndepărtarea părului de vaxing și metoda Shugarring În general, este foarte asemănătoare, dar există diferențe mici. În cabina, ambele aceste proceduri sunt practic perfecte, dar este scump, iar shugaring va costa un pic mai scumpe, și chiar ia mai mult timp.La domiciliu, shugaring este posibil, dar din nou, acesta va fi mai scump și mai mult – amestecul va trebui să fie pregătite în mod independent de zahăr și suc de lămâie cu adăugarea unor componente suplimentare.

Se crede că shogaring se referă la pielea mai blând, dar, de fapt, mult depinde de modul în care funcționează de master. Efectul va fi aproximativ la fel, pentru că, în ambele cazuri, firele de păr descompun cu rădăcină.

Laser la prima vedere a unui concurent doar exploziile. Contrar poveștile unor „specialiști“, care susțin că părul cu laser Îndepărtează de îndepărtare a părului pentru totdeauna, este necesar să se înțeleagă că cursul este format din mai multe proceduri, și eliminarea vegetației nu vine – cu toate acestea, rămâne de efect în mod repetat, mai mult decât după druxing. În plus, laserul este larg promovat ca o procedura nedureroasa, care atrage de asemenea atenția.

Cu toate acestea, de fapt, nu totul este atât de ciudat și începând cu cel puțin faptul că laserul este procedura de pur salon, necesită participarea unui specialist și merită un ban decent. Rezultatul, indiferent de cât de bun este, nu este deloc instantanee – după expunerea la firele de păr au început să cadă numai după 2-3 săptămâni și apoi, treptat,. Dacă trebuie să mergeți la plajă mâine, opțiunea cu laserul dispare.

În plus, îndepărtarea „impecabilă” a părului cu laser nu exclude probabilitatea unor efecte secundare luminoase, în special în cabina provincială, iar acestea sunt arsuri și dureri și cicatrici și chiar pete pigmentare.

Vizualizări

Pentru ei înșiși benzile sunt diferite – nu toate ceara a fost deja provocată. În viața de zi cu zi, bineînțeles, cel mai adesea folosit deja tăiat și imediat cu ceară, dar profesioniștii preferă să dobândească curată și rulouri – atât de ieftin și suficient pentru mai mult timp, iar benzile în sine pot fi folosite atât pentru vaxing, cât și pentru shugarring.

benzi laminate la sunt proiectate pentru a lucra cu diferite tipuri de ceară – cald, cald și rece chiar. Diferențele dintre role individuale sunt în lungime, densitatea materialului, dimensiunile fragmentelor individuale ușor divizate (un accent pe anumite părți ale corpului).

De unică folosință

Categorii de unică folosință includ de obicei benzi de ceară de hârtie, care sunt, de asemenea, numite nețesute. Datorită rezistenței scăzute a materialului, acestea nu sunt adecvate pentru reutilizabile, cât și pentru uz profesional cu cald sau ceara fierbinte – numai la rece este de obicei potrivit, și este deja aplicat produsului de către producător.

În viața de zi cu zi, este tocmai benzi de ceară de hârtie, deoarece acestea sunt caracterizate de ieftinătate maximă și accesibilitate pe scară largă, iar ei fac, de asemenea, nici un sens pentru a rezolva.

Reutilizabile

Această opțiune este deja din diferite materiale, deoarece este mai scump. Utilizarea de material țesut afectează în mod negativ costul, dar beneficiul este într-una diferită – Țesătura, în principiu, este mai puternic decât hârtia, deoarece fragmentul deja utilizat poate fi lipit și lacrimă din nou, în cazul în care ceara pe ea nu este foarte înfundat cu păr. Profesioniștii se bucură numai astfel de produse, având în vedere că numai aceasta permite utilizarea de ceara fierbinte, popular în saloane de frumusete.

Cele mai bune branduri

O gamă modernă de benzi de ceară este zeci de diferiți producători, printre care numai lideri, dar nu există nici o firmă potrivită pentru absolut toate. Situația de aici este similar cu cel care a dezvoltat în epilat, în general – nu există nici un ideal pentru toate soluțiile la problema, fiecare fată ar trebui să găsească pentru ei înșiși acele benzi care sunt potrivite pentru ea. Ce a venit în mod ideal cu prietena ta poate fi iritat de fiecare dată când trebuie, dimpotrivă, astfel încât dungi „tale“ vor avea în continuare pentru a căuta.

Cu toate acestea, unele branduri au reușit să scadă faima bunului în rândul gamei largi de consumatori, prin urmare, în primul rând, să acorde o atenție la produsele lor. Acestea includ Meet, Sary, Lady Caramel, Deep Depil, Markell, Imagine de frumusețe, Mingy.

Cu toate acestea, în fiecare brand, este important să alegeți un aspect specific al benzilor pentru acele sarcini pe care intenționați să o rezolvați.

Ce să alegeți?

Cu debutul epocii de ceară, producătorii la început au produs astfel de produse pur într-o versiune universală, care se presupune că este adecvată pentru toate zonele. De-a lungul timpului, a ajuns la o înțelegere a părului pe picioare și deasupra buzei sau în zona intimă – acestea sunt sarcini care necesită o abordare complet diferită. Având în vedere acest lucru, compania a început să producă anumite seturi pentru fiecare zonă, care diferă astăzi nu mai este doar cu dimensiuni, dar și compoziția ceară aplicată – analgezice sunt adăugați pentru părțile sensibile ale corpului.

Pentru o persoană într-un sens larg, există benzi care ar trebui să fie de lungime mică. Acestea sunt de obicei proiectate pentru a elimina arma care se lipește de piele nu este atât de mult, dar este necesară fixarea solidă a benzii. În caz contrar, la locul fostei mustață, abraziunea urâtă va rămâne, pentru care blush-ul nu mai puțin va avea.

În cele mai multe cazuri, fetele au un efect de hidratare, dar este mai bine să vă asigurați înainte de cumpărare.

Produse pentru axile rezolvă una dintre cele mai dificile sarcini – aici și zona este sensibil, iar firele de păr sunt, de obicei, de culoare închisă și greu. Aici nu va ieși – va fi dureros, în orice caz, prin urmare, este recomandat să ia dungi late, care va acoperi întreaga axila. Din nou, procedura este de dorit să se repete de mai multe ori la rând, pentru că luați cele mai multe dungi „lanț“ – lăsați-l doare doar o singură dată.

Depilarea piciorului este considerată cea mai simplă în sensul că aceasta este zona cea mai puțin sensibilă. Complexitatea aici se află în cealaltă: firele de păr sunt destul de dure și sunt plantate adânc, prin urmare, vor trebui să fie bine. În acest scop, există mai bine decât orice alte benzi de lungime considerabilă. Aproximativ aceleași produse selectate logic și mâini.

Zona intimă este locul în care nu este posibil să se utilizeze benzi pentru alte zone. Delicatesa maximă a acțiunii este importantă aici, deoarece producătorii sunt adăugați la extractele de ceară de musetel, aloe și alte plante, proiectate pentru durere profundă și o piele deteriorată mai rapidă.

Orice opțiuni universale aici vor face mai degrabă rănire și nu vor rezolva problema decât va fi utilă.

Cum se utilizează?

Cum a devenit clar din secțiunea anterioară, primul pas este de a alege benzile care sunt potrivite pentru nas, sprancene sau orice alt tip de prelucrare de zonă care au nevoie. Cu toate acestea, benzile de epilat sugerează că acestea vor fi, de asemenea, posibilitatea de a utiliza în mod corect, în caz contrar se poate face doar mai rău. Care sunt subtilitățile utilizarea lor la domiciliu, permițându-păr elimina cât mai simplu mod, ia în considerare în continuare.

Obligatoriu moment, – formarea preliminară a pielii. Adeziv orice dungi numai pe pielea curată – înainte de aplicarea acestora, să ia un duș sau o baie. Pentru dezinfectare, de asemenea, ștergeți pielea cu o lotiune sau tonic – acesta este un argument în plus pentru inflamație a evita.

În cele mai multe cazuri, lungimea recomandată de firele de păr pentru îndepărtarea este de 4-5 mm, dar acest lucru poate fi clarificat în instrucțiunile, care, de altfel, trebuie studiate în prealabil.

La temperatura camerei, ceara este de obicei solid și este necesar să se încălzească – acasă atunci când se utilizează benzi de ieftin, se face pur și simplu prin mâini. Doar defilați-le în mâinile tale, dar nu se grăbesc să se rupă de pe stratul de protecție, în caz contrar împleteau ceara cu degetele. Când vă simțiți că banda inmuiat, se îndepărtează folia de protecție și lipi un fragment spre creșterea firelor de păr, doar presa, altfel durerea va, și efectul – nr.

De obicei, este necesar să nu mai țină mult de câteva secunde, dar acest moment este, de asemenea, mai bine să se clarifice instrucțiunile pentru un anumit produs. Este necesar să se rupă împotriva creșterii părului, cu o mișcare bruscă, și astfel încât nu este atât de dureros, înainte de a smuls este necesar pentru a trage pielea. Într-un masterat fără experiență, firele de păr nu sunt îndepărtate împreună cu becul, și pur și simplu rupe, uneori, ei chiar rămâne doar în piele – elimina reziduurile lor pot fi îndepărtate prin lipirea benzii pe re zona deja procesată.

După ce a luat de pe benzile de pe piele, nu numai parul poate rămâne, dar, de asemenea, ceara – este posibil să-l spele numai cu substanțe grase. Unii producători de a adăuga o spălare într-un set, dar puteți face fără mijloace appliant – șterge doar pielea cu un șervețel obișnuit, pictat în ulei de măsline.

Împrăștiată cu cremă după depilare, dar, în lipsa acestuia, el va fi folosit și pur și simplu nutritive sau hidratante.

Fii pregătit pentru faptul că zona prelucrată va inrosi în mod inevitabil, și chiar și cele mai îngrijire minuțioasă va permite de a elimina roseata doar undeva, după o zi. Alt lucru, în cazul în care chiar și după 24 de ore de îmbunătățiri nu se observă – procesul inflamator este, probabil, lansat, iar rezilierea acestuia necesită un efort suplimentar. deteriorat loc în acest caz, ar trebui să fie tratate cu agenți antibacterieni.

Vaxing pentru piele este destul de traumatura, iar în primele zile va fi recuperat după șoc experimentat – în acest moment merită o îngrijire. Acțiunea tuturor restricțiilor se extinde timp de două zile – în acest moment nu este necesară încălzirea pielii, fie că este vorba de raze de soare, o saună, o baie sau o baie fierbinte.

În plus, este nedorit să înoate în corpuri publice de apă, cum ar fi mare sau piscină, deoarece riscul de infecție prin răni mici este destul de ridicat.

Ce poate înlocui benzile de ceară finită?

Pe de o parte, în zilele noastre, benzi de ceară sunt vândute într-un supermarket absolut, pe de altă parte – există cazuri atunci când le cumpărăm nu este încă posibilă. Cu toate acestea, frumusețea femeilor necesită în mod constant eforturi pentru a-l menține și, dacă da, trebuie să venim cu o alternativă. Unele tinere doamnă sunt fanii fundamentali ai Vaxing și nu sunt pregătiți în loc de benzi de a folosi altceva – înseamnă că trebuie să fie făcute singure.

De fapt, Fabricarea independentă a unei benzi de lucru nu este disponibilă – trebuie doar să luați materialul pe bază, similar cu care ați utilizat. În majoritatea cazurilor, este hârtie elastică sau țesătură subțire. Puteți tăia un astfel de material pe fragmente de dimensiune necesară pentru zona tratată în prezent. După aceea, trebuie doar să se răspândească astfel de benzi cu ceara.

În căutarea onestității, merită să clarificăm că benzile de casă vor fi forțate să-l bată și nu vor fi la fel de confortabile ca și cumpărarea. Pentru a lubrifia produsul cu ceară, acesta din urmă trebuie să fie topit și el, fără a avea un strat protector, la început va curge, iar banda va fi dificil să se încălzească în mâini. În plus, este mai dificil ca ceara de casă să amestece în mod corespunzător ingrediente calme.

Dacă sunteți în toate cazurile în toate cazurile pentru confort, este mai bine să nu cădeți într-o situație în care benzile de ceară trebuie să facă pe cont propriu – merită să aibă unele dintre ele în fiecare caz.

Examinați recenzii

Dacă luăm în considerare modalitățile de depilare în ceea ce privește popularitatea, atunci un concurent real pentru benzi de ceară este cu excepția unui aparat de ras – toate celelalte metode sunt folosite mult mai puțin. Datorită acestui fapt, pe forumuri tematice, destul de multe recenzii despre benzi de ceară în general și despre produsele de branduri individuale în special. Majoritatea, din motive evidente, destul de pozitive – dacă instrumentul a provocat o masă explicită negativă, ei nu ar folosi-o.

De regulă, opiniile femeilor cu privire la vaccinuri au două vectori principali. Primul: Dacă utilizați Vaxing în cabină, atunci acest lucru, desigur, costă bani, dar practic nu doare. În al doilea rând: Folosiți dungi pot fi convenabile și ieftine la domiciliu. Deși este inrudit, de dragul frumuseții acestor victime puteți merge.

Există, de asemenea, un al treilea punct de vedere care subliniază mai mult decât lipsa de benzi de ceară. Dar doamnele care dețin ei înșiși sunt fie legate de deosebit de sensibile, sau le pot permite tehnici mai scumpe. Aceste două categorii de femei ar trebui să privească cu atenție toate alternativele existente la îndepărtarea părului.

Trei moduri de depilare la domiciliu, vezi videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: