Volumul de catifea în extensia genelor

Volumul de catifea în extensia genelor

extensii de gene – o procedură populară astăzi, datorită căreia punctul de vedere al femeii devine mai atractivă și mai expresiv. Pentru a face o imagine mai armonioasă, îl puteți decora cu Velvet Cilia.

Particularități

Velvet gene extinse sunt numite triple și un volum mai mare, care se obține prin fixarea de la 3 la 6 cilias artificiale pe un nativ. Rezultatul acestei proceduri de frumusete este parul pufos si gros, precum și un aspect flirtând.

Extinderea genelor catifea este Destul de silitor, durata care poate fi de aproximativ 4 ore. Ai încredere în imaginea dvs. în acest caz, este doar un maestru experimentat, deoarece nu toată lumea poate face față unei astfel de proceduri de complexitate.

Metode de prelungire a cililor catifea presupune impunerea nu o fire de par artificiale pe nativ, Prin urmare, ca rezultat, se obține o sarcină importantă, care poate provoca fragilitate, care se încadrează.

Pentru a evita consecințele negative, comandantul trebuie să utilizeze, special concepute pentru acest material, care are o greutate mică și grosime.

Ca orice altă procedură cosmetică, velvetech-buildings are avantajele sale. Părțile evaluate pot fi numite următoarele:

 • restaurarea profundă a structurii părului+
 • Alimentare cu cili, achiziționarea de moliciune+
 • Efect lung+
 • Adaptabilitatea procedurii care se exprimă în faptul că acesta poate fi utilizat pentru căpută gene, mai mici, precum și sprâncene+
 • Abilitatea de a aplica machiaj+
 • Nici un efect de „cilia umed“.

Insuficientele clădiri de catifea pot fi numite astfel de momente:

 • Procedura durează mult timp+
 • preț mare+
 • Necesitatea de a procedurilor de apă în primele evita 6 ore după extindere.
Citește mai mult  Extinderea genelor cu efect kim kardashian

Care se potrivește?

chirurgicale extinse Cilia au un aspect destul de spectaculos. Dar, în ciuda rezultatului uimitor, nu orice reprezentant al frumoasei jumătăți a omenirii va decide cu privire la un astfel de experiment cu aspectul său. Acest lucru poate fi asociat cu faptul că această metodă de fire de păr de fixare nu face posibilă pentru a obține un fel de machiaj natural. Rezultatul este artificială, iar acest lucru nu este potrivit pentru o fată.

Adesea cili catifea Alegeți pentru orice sărbători sau fotografie impusca. aspect impatal catifea se potrivește perfect o seară de lux sau de-a lungul festiva. Dar, în imagini de zi cu zi astfel de gene poate arata ridicol. Nu este strict recomandat să folosească această metodă de femei în creștere, care de la natură au un par natural slab, fragil.

aspect de catifea face un efect fascinant în realitate. Înainte de a decide cu privire la o astfel de procedură a, este în valoare de gândire bine, dacă o astfel de imagine este potrivit pentru tine. Pentru cunoscătorii de o frumusețe naturală, această opțiune este considerată necorespunzătoare. Nu construi cili de spargere pentru cei care preferă un stil de viață activ. Potrivit experților, o astfel de extindere este adecvat ca o imagine pe termen scurt.

Materialele necesare

Setul minim de materiale necesare pentru extinderea genelor catifea este format din mai multe poziții.

 1. activator de creștere.
 2. esență de mătase.
 3. Uleiuri complexe pentru îngrijirea la domiciliu.
 4. rimel terapeutic, ceea ce mărește durata efectului de catifea de fire de par. Instrumentul de feed-uri nu numai gene, dar, de asemenea, le dă o umbră neagră.
 5. produs cosmetic care se deschide solzi de păr pentru penetrare de înaltă calitate de elemente utile.
 6. Lotiune pentru fixare. este necesară pentru fixarea îndoire și conferind firele de densitate, elasticitate Mijloacele.
 7. Special de luare ser cili mai voluminos.
Citește mai mult  Ce grosime a genelor de a alege pentru extensie?

În plus față de toate componentele de mai sus, comandantul care conduce procedura trebuie sa fie prezent Remumber și antiseptice. Numirea remurverului este de a purifica acele zone ale pielii că au fost pictate accidental. Maestrul antiseptic trebuie să se ocupe de brațe înainte de proces și substanță special intenționată – instrumente.

În timpul extinderii, specialistul poate utiliza, de asemenea, astfel de materiale:

 • șervețele de șuruburi, burete, mașini de urechi+
 • Mijloace pentru degresarea părului și a pielii+
 • a picta+
 • suprapuneri de silicon, care fixează firele de păr atunci când lucrează+
 • Ciucuri și perii+
 • Tampoane de diferite dimensiuni+
 • Mănuși de unică folosință, Mască.

Materialele care sunt utilizate în creștere ar trebui să fie disponibile. Fiecare dintre instrumente trebuie să fie sterilizat imediat înainte de începerea procedurii. Formulările utilizate sunt necesare pentru a caracteriza prospețimea și calitatea înaltă.

Etapele extinderii genelor

Pentru ca genele extinse să se mulțumească proprietarului lor cu un efect superb, comandantul trebuie să efectueze procedura în conformitate cu regulile și regulile. Genele cu efect de catifea vor avea succes dacă urmați instrucțiunile pas cu pas.

 1. Clientul a pus pe canapea într-o poziție convenabilă, astfel încât să nu aibă disconfort timp de cel puțin 3 ore.
 2. Democarea, precum și degresarea firelor de păr, piele de secole cu mijloace speciale, care ulterior este capabilă să îmbunătățească ambreiajul materialelor.
 3. Cilia în pleoapele superioare sunt separate prin combinarea periei speciale.
 4. În zona în care se va efectua acumularea, Prucs Grunds. Acest caracter cosmetic mărește calitatea aderenței de adeziune.
 5. Fixați firele artificiale. În același timp, se află cu marginea exterioară a ochiului, retragându-se din linia de creștere de 1 milimetru. Comandantul trebuie să fie atent să nu atingeți lipici epidermă, deoarece acest lucru poate fi consecința arsurii sau reacție alergică.
 6. material artificial fixați câteva bucăți pe una fire de par naturale. Pentru a face acest lucru, puteți crea o grămadă în avans. Genele artificiale sunt atașate în cruce, datorită cărora se obține efectul dorit. Lungimea poate fi variată în conformitate cu preferințele clientului.
 7. Când procedura este finalizată, comandantul ar trebui să se usuce zona pe care a funcționat, de către o nanoscoreză. După aceea se aplică o baie de fixare.
 8. Pentru a diviza firele de păr și pentru a atinge o vedere naturala îngrijite, cilia este pieptănarea.
Citește mai mult  1,5d extensie geană

Așa că clădirile din catifea uitat atractiv pentru o lungă perioadă de timp, femeile Este imposibil de a face un impact mecanic asupra ochilor. Precum și experții recomanda refuzul de a vizita saune, băi, piscine. Efectul pe termen lung va asigura lipsa de utilizare a produselor cosmetice decorative și selecția corectă de fonduri pentru fața lor.

Despre cum să spălați cu gene extinse, puteți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: