Pasta de dinti Asepta

Pasta de dinti Asepta

Sănătatea dinților și gingiile depind direct de îngrijirea regulată și competentă a cavității bucale. Un aspect esențial în sistemul de îngrijire este alegerea corectă a pastei de dinți cu proprietăți medicale și preventive bune. Unul dintre cei mai mari producători de producători interni oferă tuturor celor care îi pasă de sănătatea dinților lor, seria unică de paste „Asepta”. Care sunt caracteristicile acestui produs? Ce paste intră în intervalul? Cum de a alege o pastă potrivită a acestui brand?

Particularități

„Asepta” – un brand bine-cunoscut sub care fonduri extrem de eficiente recomandate pentru îngrijirea orală zilnică. Gama de produse a acestui brand include un număr de paste pentru adulți și copii, care includ componente unice care asigură curățarea ușoară a dinților și un nivel ridicat de prevenire a bolilor dentare.

Pasta de marcă în cauză include abrazive fine, ceea ce face ca și curățarea dinților cât mai eficientă posibil. Datorită dimensiunilor microscopice, particulele abrazive nu provoacă deteriorarea suprafeței smalțului. O caracteristică importantă a pastei de dinți „Asepta” este că acestea nu conțin componente, alergeni și substanțe chimice agresive, care afectează negativ microflora cavității bucale orale.

De asemenea, acest produs nu conține antiseptice, parabeni, laurii sulfat de sodiu, care îi permite să fie utilizat în mod continuu.

Pasta „Asepta” include ingrediente unice de origine naturală:

 • murdărie termică+
 • propolisul+
 • Papain – o enzimă derivată din fructele Papaya+
 • Alantoin+
 • Extracte de plante medicinale+
 • Uleiuri esențiale naturale (lămâie, fenicul).

  Pasta este marca în cauză conține Lactul de calciu – componenta superchativă care promovează consolidarea laticii cristale a smalțului dentar. Utilizarea regulată a pastelor care conțin această substanță face posibilă creșterea semnificativă a rezistenței dinților și creșterea rezistenței la deteriorarea mecanică, efectele acizilor și a altor substanțe agresive. O altă componentă utilizată ca parte a mărcii de pastă „Asepta” – xylita. Acesta este un înlocuitor natural de zahăr, oferind o pastă un gust plăcut dulce și a redus activitatea de bacterii care cauzează carii.

  Utilizatorii notă nu numai eficiența ridicată a pastelor Asepta, ci și caracteristicile acestora:

  • consistența vâscoasă+
  • Fluxul economic+
  • Ambalaj confortabil+
  • Design atractiv.

  Toate produsele „Asepta” sunt certificate în conformitate cu standardele și cerințele stabilite, iar eficacitatea acestuia este confirmată de rezultatele numeroaselor cercetări științifice.

  Gamă de produse

  Sub marca „Asepta” există o gamă largă de fonduri pentru cavitatea orală zilnică pentru copii și adulți. Toate produsele sunt reprezentate de trei serii:

  • Parodontal+
  • La care se adauga+
  • „Copilărie”.
  Citește mai mult  Igiena orală: reguli de bază și recomandări

  Pacele de dinți prezentate în aceste serii au o compoziție și proprietăți unice. Din acest motiv, înainte de a cumpăra, trebuie să citiți cu atenție ingredientele care fac parte din fonduri și recomandări pentru utilizarea sa.

  „Cafea și tutunul”

  Pasta care conține fluor cu fluor din seria Plus, oferind îndepărtarea rapidă și ușoară a unei plăci rezistente. Produsul include particule de lustruire care dau smalț sclipici, precum și exemple de papain, aloe și de mașini, întărirea gingiilor și neutralizarea mirosului neplăcut în cavitatea bucală. Ulei esențial de lamaie, care face parte din pasta de „cafea și tutun”, contribuie la albierea blândă a dinților.

  „Remineralizare”

  Remineralizând pasta de dinți din seria Plus, alinierea cu atenție a smalțului dinților și regenerarea puterii sale. Hidroxiapatita, care este o componentă activă a produsului, asigură un efect de întărire, ajută la eliminarea deteriorării smalțului dentar și restabilirea laticii sale de cristal.

  Componentele auxiliare ale pastelor sunt extractele de calendula și eleterococ, papain și murdărie termică.

  „Adeziv”

  Balsam de pastă dentară, care are efecte antiinflamatorii și antibacteriene. Instrumentul este recomandat pentru tratamentul și prevenirea proceselor inflamatorii în cavitatea orală. Componentele active ale produsului sunt metronidazol și clorhexidinei neutralizeze activitatea bacteriilor patogene, fungi și drojdii dermatofiți.

  „Pentru gumele cu propolis“

  Terapeutice pasta-gel cu efect antiinflamator, antimicrobian și analgezic. Propolis, care este parte a uneltei, contribuie la eliminarea inflamației, eliminarea durerii și accelerarea regenerării țesuturilor deteriorate ale gingiilor si mucoaselor.

  „Sensivil”

  Pastă abrazivă fină medicale și profilactic recomandat pentru îngrijirea regulată a dinților și a gingiilor sensibile. Principalele componente active ale fondurilor sunt hidroxiapatita, fermitate smalțului dentar, papaină, dirt termică și extracte vegetale. Studiile clinice au demonstrat că utilizarea regulată a „Sensivile“ paste în timpul lunii permite de a reduce sensibilitatea dinților și a gingiilor cu 48%.

  „Biroul mare”

  Pastă profesională abrazivă rea recomandată pentru albirea delicată și eficientă a dinților. Principala componentă activă a mijloacelor este un complex enzimatic-mineral unic, oferind curățirea cuprinzătoare a dinților și a gingiilor și prevenirea formării unei pietre dinte.

  Bebelus

  Pasta de gel eficace concepută pentru gingii delicate și dinți de lapte de copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani. Instrumentul nu conține fluor, are un gust plăcut de fructe și aromă, în siguranță cu înghiți accidental. Uleiul de fenicul, care face parte din produs, împiedică inflamația gingiilor și extractele de mușețel și aloe protejează mucoasa orală din microbii patogeni.

  Citește mai mult  Revizuirea periuțelor de dinți și a duzelor CS Medica

  „Parodontol activ”

  Pastă abrazivă fin recomandată pentru îngrijirea regulată a cavității buclei la sângerarea gingiilor. Baza mijloacelor este un complex de extracte din plante, care reduce inflamația și activitatea copleșitoare a virusuri și bacterii patogene. Alte ingrediente active ale acestui produs (pirofosfați, xylitis și papaina) împiedică formarea unei tartru, protejează împotriva cariilor și a restabili albul natural al smalțului.

  Alte

  „gingii sanatoase biocomplex“ – pasta foarte eficient recomandat pentru utilizarea de zi cu zi, atunci când îngrijirea pentru cavitatea bucală. Baza produsului este un complex unic compus din 7 ingrediente active care asigură întărirea și protecția dinților și gingiilor. Unul dintre ingredientele active este alantoina – antioxidant, care imbunatateste microcirculație si procesele metabolice în țesături moi orale.

  Copii 4-8 – pastă abrazivă fin, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani. Produsul are un gust plăcut de fructe, oferă o îndepărtare delicată și eficientă a dentarului. Lactatul de calciu, care este unul dintre componentele pastă, ajută la întărirea smalțului dinților de lapte și a copiilor constanți.

  Cum de a alege?

  Când alegeți o pastă „Asepta” pentru utilizarea zilnică, este necesar să se țină seama de starea dinților, gingiilor și mucoasei cavității orale ca întreg. În absența simptomelor bolilor dentare, merită o preferință pentru pasta de întărire „Gingii sănătoase Biocomplex”. Acest instrument protejează în mod fiabil dinții de carii, întărește gingiile și le face mai rezistente la micro-gras.

  Cu sensibilitate crescută a dinților, stomatologii recomandă utilizarea unor astfel de paste ale mărcii prezentate:

  • „Sensivil”+
  • „Remineralizare”+
  • „Gingii sănătoase biocomplex”.

  Pentru a scăpa de o placă întunecată cauzată de consumul excesiv de cafea și / sau de fumat și, de asemenea, preveni reapariția sa, trebuie utilizată pastă „Cafea și tutunul”. Nu mai puțin eficace și folosirea pastei „albirea atentă”, care este ușor de restabilire ușoară și delicată a culorii luminoase originale a smalțului.

  Când sângerarea gingiilor și inflamația membranei mucoase a gurii, stomatologii recomandă utilizarea unei pastă abrazive fin „Asepta activă”. Extractele de calendula, mușețel și salvie, care fac parte din acest agent, contribuie la eliminarea durerii și a inflamației, întărirea vaselor de sânge fragile de țesuturi moi ale cavității bucale.

  Atunci când alegeți o pastă de copii „Asepta” ar trebui să țină seama de vârsta copilului. Gama de produse a mărcii include paste pentru copii și adolescenți.

  În cazul deteriorării țesuturilor moi ale cavității orale (de exemplu, după operație), se recomandă utilizarea Pasta de balsam „adeziv”. Ingredientele active ale componentelor fundamentale vor contribui la scăderea inflamației, vor reduce sângerarea gingiilor, regenerarea activă a țesuturilor deteriorate.

  Citește mai mult  Totul despre periuțele de dinți Biomed

  Instructiuni de folosire

  Pasta „Asepta” pentru adulți și copii sunt utilizate după cum urmează:

  • O cantitate mică de bani este aplicată pe o perie umedă+
  • Curățați dinții timp de 3 minute cu mișcări circulare moi, deplasându-se de la gingii la marginea de tăiere a dintelui.

  După procedură, ar trebui să clătiți complet gura cu apă caldă. Curățarea dinților trebuie efectuată de cel puțin 2 ori pe zi. Mai multe aplice în mod diferit geluri și balsamuri de pastă pentru tratamentul și prevenirea bolilor inflamatorii ale gingiilor și a cavității orale. După curățarea dinților, acestea trebuie aplicate la gingiile și membrana mucoasă a gurii cu un tampon de bumbac uscat de 2-3 ori pe zi. După aplicarea, nu este permis să mănânce și să bea, timp de 30-90 minute.

  Eficiența maximă a pastei de dinți „Asepta“ este demonstrată atunci când este utilizat în combinație cu alte produse de marcă. Include:

  • Rinsers+
  • Probiotic complex „Asepta parodontală”+
  • Complexul mineral de vitamină.

  Pentru a obține rezultate durabile, utilizarea produselor „Asepta“ sunt recomandate în mod regulat.

  Examinați recenzii

  Eficiență ridicată, fiabilitatea și siguranța produselor de marca Asepta de Vertex Confirmati companie nu numai numeroase studii clinice, dar, de asemenea, un feedback pozitiv din partea atât consumatorii, cât și medicii înșiși dentare. Avantajele obiective ale trecutului brandului în cauză, specialiștii includ un rezultat excelent în utilizarea lor regulată pentru tratamentul și prevenirea bolilor dentare. Utilizatorii înșiși sărbătoresc îmbunătățirea generală a stării dinților și a gingiilor în luna utilizării regulate a produselor ASEPTA.

  O parte semnificativă a utilizatorilor observă în același timp eficiența ridicată a fondurilor în tratamentul sângerării gingiilor și a bolilor inflamatorii ale cavității bucale (gingivită, stomatită).

   Potrivit dentiștilor pentru copii, produsele „Asepta” pentru copii și adolescenți sunt adecvate în mod optim pentru îngrijirea zilnică a dinților lapte și constanți. Pastele pentru copii „Asepta”, potrivit experților, oferă o protecție fiabilă împotriva cariilor, prevenirea proceselor inflamatorii în cavitatea orală, întăresc smalțul fragil, îndepărtează rapid și delicat zborul. Un alt avantaj important al pastă a mărcii având în vedere atât dentiștii, cât și consumatorii consideră un preț accesibil în eficacitate care nu este inferior analogilor importați costisitoare. În agregat, toate pluseile de mai sus provoacă estimări ridicate pozitive care se caracterizează prin produsele mărcii „Asepta”.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Comments: 1
   1. Gabriela

    De ce este importantă alegerea unei paste de dinți adecvate și cum să știm că alegem cea potrivită nevoilor noastre?

    Răspunde
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: