Tot ce trebuie să știți despre nenorocirile periilor de dinți oral-b

Tot ce trebuie să știți despre nenorocirile periilor de dinți oral-b

Sănătatea dinților depinde nu numai de vizita obișnuită la biroul dentist, ci și de igiena corespunzătoare. Și pentru aceasta, pe piață sunt oferite o mulțime de fonduri diferite, fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici. În continuare, va fi vorba de duze speciale pe perii dentare orală-B: ele sunt prezentate în diferite versiuni, astfel încât acestea ar trebui să fie familiarizate cu caracteristicile și numirea lor. Există mai multe recomandări care vă vor ajuta să alegeți duza potrivită pentru a obține efectul maxim în timpul curățării dinților.

Particularități

Mulți dintre noi în dimineața se grăbesc să lucreze și, uneori, nu sunt suficient timp pentru a face o procedură deplină pentru îngrijirea cavității orale. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți cât de important este, deoarece dacă nu respectați regulile de igienă, este posibil să se întâlnească nu doar cu un miros neplăcut, ci și să vă supuneți riscului de sănătate.

Duzele de periuță de dinți Oral-B au câștigat recent o mare popularitate. Acestea sunt accesorii interschimbabile, datorită căruia puteți oferi o atenție deosebită cavității orale, chiar dacă este dificil să obțineți.

Sarcina principală a dispozitivului nu este ușor de curățat dinții din toamnă, dar și de a vă proteja, preveni sângerarea și reducerea riscului de parodontalism sau alte boli.

Duzele concepute pentru cărămizi electrice Braun, care au fost de mulți ani în lista de recomandări de dentiști de vârf. Principalul avantaj al dispozitivului poate fi atribuit confortului de utilizare, efectului uimitor și senzației de prospețime după curățare, în ceea ce vă puteți asigura prima dată. În plus, duzele sunt ieftine, ele pot fi înlocuite și nu vor trebui să cumpere o nouă perie electrică care să vă salveze banii.

Caracteristica distinctă a firului electric al oricărei modificări este Echipamentul său cu drepturi depline. Dispozitivul este echipat de la una la mai multe duze de curățare detașabile. Când un element de lucru poartă în timp, acesta poate fi schimbat fără probleme. În același timp, nu este absolut necesar să cumpărați o perie nouă. În gama companiei, sunt oferite mai multe linii de duze, fiecare dintre ele are diferite opțiuni, astfel încât toată lumea poate alege ceva personal pentru ei înșiși. Un astfel de accesoriu este suficient de compact pentru ao lua pe drum, îngrijește nu numai dinții, ci și pentru bretele, ceea ce este la fel de important.

Citește mai mult  SuperFloss: Numirea și regulile de utilizare

Prezentare generală a produselor populare

Atenția dvs. este oferită o descriere și comparare a diferitelor seturi de duze. Fiecare tip are diferențele, caracteristicile și scopul, care vă va permite să alegeți un accesoriu pentru cerințele personale.

Crizaction

Acest dispozitiv este considerat cel mai modern, în ea, părul sunt situate la un anumit unghi reciproc, astfel încât curățarea va fi mai eficientă. Principala sarcină a unității este de a ridica și elimina impozitul. Dacă comparați un dispozitiv cu o periuță de dinți convențională, diferența dintre cap este că poate elimina mult mai multe bacterii, menținând în același timp sănătatea aderării. Produsul este potrivit pentru orice marcă de perie electrică orală-b.

Principalele avantaje ar trebui să includă acoperirea dentară maximă, mișcarea de rotație și oscilantă pentru o mai mare eficiență. Indicatorii de programare își păstrează integritatea pentru o lungă perioadă de timp și ar trebui amintit acest lucru Ele trebuie schimbate în fiecare trimestru. Sfaturile părului de culoare albastră, care la purtarea dispare, ceea ce indică nevoia de a înlocui duzele.

Marginile rotunjite împiedică zgârierea dislen și smalț, curățarea moale se va încânta.

3D alb EB 18-2

Acest tip de dispozitiv se referă la categorie Albire. Producătorul a proiectat capul în așa fel încât să asigure sigiliile și dinții de lustruire. În centru există o tijă de cauciuc, astfel încât curățarea va fi cât mai eficientă posibil, iar sclipirea este furnizată. Dacă vă place să mâncați băuturi întunecate, pictura smalțului dentar sau fum, puteți alege în siguranță un astfel de tip de duze care vor împiedica consecințele negative.

Dispozitivele înlocuibile sunt prezentate în pachetul de patru bucăți, potrivite pentru perii electrice. Bowl de lustruire va salva de la pigmentare, iar după două săptămâni puteți observa cum dinții au devenit mai albi. Dacă visezi despre un zâmbet orbitor, ar trebui să luați în considerare duza care a reușit să colecteze feedback pozitiv. Pentru a vedea rezultatul, curățați dinții de două ori pe zi timp de cel puțin două minute.

Sensibil EB17S-1

Aceasta este o unitate înlocuibilă de peri moale subțiri, create pentru proprietarii dinților sensibili și adereni. O astfel de perie poate fi utilizată zilnic pentru o curățare atentă excelentă. Această duză este potrivită pentru utilizarea pe toate dispozitivele electrice ale producătorului, cu excepția sunetului, astfel încât să alegeți cu atenție. Dacă aveți zone care sunt adesea inflamate, este mai bine să utilizați un astfel de agregat care vă va permite să eliminați taxa și nu veți obține disconfort.

Ortho Care esentials

Aceste duze de curățare sunt destinate coroanelor integrate, implanturilor și parantezelor. Setul are un dispozitiv pentru procesarea lacunelor între dinți, poduri și alte structuri ortodontice. Duza are părul colorat colorat pe sfaturi, astfel încât să puteți afla despre timpul de uzură al produsului. Dacă aveți implanturi sau sunteți proprietarul de bretele, nu va face fără un astfel de fond, deoarece Numai cu el poate elimina resturile de alimente, curățați smalțul și pentru a avea grijă de design. În pachet veți găsi trei duze, precum și instrucțiuni de la producător.

Citește mai mult  Alegeți pasta de dinți

TRIZONE EB 30-4

În ceea ce privește acest tip de duze, ele sunt destinate curățarea dinților mari. Dispozitivul este echipat cu peri dinamic mobile, care au o margine de putere pentru a procesa suprafața circulară. Pulsarea părului albastru îngustă sunt fixate pe cap, îndepărtând perfect resturile de alimente. În același timp, duza nu se aplică descărcarea de dur. Atunci când s-au dovedit studii clinice că această adaptare poate șterge toate impozitele și poate reduce riscul de inflamație a deceniului de trei ori.

Principalele avantaje ar trebui atribuite Eficiență incredibilă, prezența a trei zone de curățare, păr pe diferite niveluri pentru a ajunge la locurile greu accesibile în cavitatea orală, atitudine atentă față de. În plus, dispozitivul este potrivit pentru funcționarea zilnică și nu necesită multă grijă.

Precizie EB 20-3

Acest dispozitiv va furniza nu numai o curățare profundă, dar și profundă a dinților. Principalul avantaj este Mare eficiență, decât să folosească o perie regulată. Pui de duze verzi, care leagă cu pastă de dinți și apă, sunt îndoite, datorită căruia prelucrarea va fi moale și a îmbrățișat fiecare dinte.

Dispozitivul are fascicule albastre care pătrund în intervale interdentale pentru a îndepărta reziduurile de alimente și raidurile.

EB 60-2 Sensi UltraThin

Această serie este în mare cerere, deoarece combină combinația de mari mari. Făcile convenționale sunt concepute pentru a curăța suprafața dinților, iar ultra-subțire va funcționa de-a lungul tipului. În interiorul părului rigid sunt instalate, au sfaturi rotunjite, permițând îngrijirea cu atenție a cavității orale, iar părul exterior sunt ascuțite.

În cele două produse de cea mai înaltă calitate, garantând un efect uimitor. Periuța de dinți cu o astfel de duză nu numai că îndepărtează bacteriile și impozitele, ci elimină și particulele alimentare mici, lustruirea smalțului, după procedura va exista un sentiment plăcut de puritate și prospețime.

Etape de putere

Au inclus două duze create în stilul „Superfame”. Dispozitivele sunt echipate cu părul moale care nu vor răni ofertele de copii și dinții de lapte, asigurând în același timp smalț de curățare și lustruire de înaltă calitate. După cum puteți vedea, aceste duze pot fi folosite pentru orice vârstă, copilul nu face neapărat eforturi speciale, produsul va face față sarcinii sale perfect.

Citește mai mult  Totul despre Rinses pădure balsam

Alte

În gama de companii au prezentat alte serii de duze. De exemplu, Floss-acțiune Echipat cu păr de cauciuc de culoare galbenă, capabilă de penetrarea profund în golurile dintre dinți. Duză este împărțită în mai multe zone, fiecare dintre acestea având propriile caracteristici. Dispozitive de bază Acțiune încrucișată, precum și precizie-curată Pozitiv popular din cauza eficacității și versatilității sale.

Ce duză de a alege?

Pentru a găsi duze de rezervă care vor asigura o atenție deosebită cavității orale, trebuie să utilizați următoarele recomandări. Deoarece sortimentul este oferit o mare varietate de duze, asigurați-vă că opțiunile selectate sunt potrivite pentru tipul de perie electrică. Adesea, producătorul indică acest lucru în descrierea duzei, care va ajuta să alegeți unitatea fără probleme.

Este aproape imposibil de a face greșeli în această chestiune, pentru că fiecare dispozitiv funcționează pe tehnologia recurente, care este susținută de aproape toate dispozitivele de la Oral-B. Prin urmare, pentru a începe Decide că doriți să obțineți: lustruire email, atitudine atentă față de deres sau de curățare a structurilor ortodontice.

Pentru copii și deținătorii de baieti sensibili, ar trebui să alegeți duze cu peri moi, astfel încât să nu zgârie suprafața, astfel încât înainte de a cumpăra citiți cu atenție descrierea caracteristicilor produsului.

Cum se schimbă în mod corect?

Dacă mai întâi a decis să utilizeze duza, este suficient doar pentru a face acest lucru. Este necesar să se extragă dispozitivul, trăgând ușor-l pentru ea, și instalați unitatea la flash. Incluse în duze, instrucțiuni de la producător, unde sunt indicate și toate informațiile. Merită să ne amintim acest lucru Odată cu funcționarea zilnică, dispozitivul se usucă timp de trei luni, deci trebuie înlocuit cu un nou.

Cum se păstrează?

Pentru a extinde durata de viață a serviciului și a păstra duzele curate, trebuie să cunoașteți mai multe reguli.

  • Astăzi, producătorul oferă un container special pentru stocarea dispozitivului de stocare. De asemenea, puteți găsi un suport pentru duzele suplimentare care efectuează nu numai funcția suportului, ci poate încărca și peria electrică.
  • Dacă întâmpinați adesea o călătorie de afaceri și nu vă puteți imagina viața fără un set pentru îngrijirea cavității bucale, de ce nu cumpărați Caz suplimentar în care puteți adăuga toate dispozitivele. În același timp, după fiecare curățare, se recomandă clătirea duzei, lăsați-o să se usuce și apoi să trimită la caz. Dispozitivele vor fi într-un loc fiabil și le puteți folosi în orice moment, deoarece acestea vor fi curate și gata pentru procedură.

Acum știți totul despre tipurile de duze pentru fratele de dinți electrice și puteți ridica oricare dintre ele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: