Totul despre pasta de dinți cu cărbune

Totul despre pasta de dinți cu cărbune

Dacă cărbune activat anterior asociat cu un kit de prim ajutor și medicamente, acum această componentă a devenit un adevărat instrument de frumusețe. Astăzi, cărbune a început să adauge în fața măștilor și chiar pastă de dinți. Acest lucru se datorează faptului că această componentă este capabilă de albire a smalțului din vin, cafea și alte medicamente dăunătoare produselor.

Cum de a alege o pastă de dinți neagră, în care argumentele pro și contra ale unei astfel de igienă a minei și cum să aveți încredere, mai departe în articolul nostru.

Avantaje și dezavantaje

Poate că cea mai populară versiune de pastă de dinți neagră rămâne cu adăugarea de carbon activat. În plus, există și o paste cu bambus și cărbune thailandeză. În ceea ce privește activat, este făcut din:

 • Nucă de cocos+

 • turbă+

 • Ulei+

 • rumeguş.

Acest ingredient a devenit faimos pentru abilitățile sale de a elimina mirosurile diferite și de a absorbi murdăria. Faptul este că particulele acestei substanțe în proprietățile lor naturale sunt abrazive. Acest lucru vă permite să faceți față rapid și eficient cu eliminarea raidului galben, deoarece substanța din sensul literal absoarbe substanțele – pigmentarea. În același timp, structura sculei este suficient de moale pentru smalțului dentar, astfel încât chiar și cu o utilizare frecventă nu pune în pericol, principalul lucru este să aibă grijă cu atenție pentru cavitatea orală.

Pentru cei care nu au beneficiat de o astfel de pastă, este în valoare de a spune că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la culoarea dinților. Ei dobândesc negru numai în timpul procesului de curățare. După aceea, pasta este spălată ușor departe, precum clasic, nu lăsa reziduurile de alimente, bacterii sau impozit.

Înainte de orbitoare pe trucuri de marketing, aveți nevoie pentru a învăța despre proprietățile reale ale produsului. În ceea ce privește avantajele oferite de pasta de dinti negru cu adaos de cărbune, ea le aparține:

 • Economisind timp și bani pe albire, cu o astfel de pastă este posibil acasă.
 • Nu este nevoie de a utiliza randamentele suplimentare pentru igiena orală, de exemplu, restaurarea sau consolidarea paste, creme, etc. D.+
 • Preț plăcut, care se datorează componentelor naturale ieftine în pasta de dinți neagră+
 • Utilizarea în condiții de siguranță implică o compoziție naturală care nu dăunează corpului chiar și cu înghițire aleatorie+
 • Eficiența ridicată înseamnă după un curs de utilizare.

De obicei, este obișnuit să vorbim mai multe despre punctele forte ale produsului. Când vine vorba de igiena cavității orale, atunci este important să luați în considerare ambele părți ale monedei. Din dezavantajele pastă de dinți cu cărbunele, merită să se sublinieze următoarele aspecte:

 • Efectul de albire nu va reuși rapid, este mai bine să contactați medicul dentist pentru ajutor+
 • Dacă utilizați o pastă de dinți prea lungă, smalțul poate fi deteriorat, stomatologii sfătuiesc să facă o pauză cu ajutorul medicamentelor abrazive.

În orice caz, înainte de a utiliza o pastă de dinți, este important să se consulte cu un dentist. Doar un specialist poate spune sigur – indiferent dacă aveți nevoie de un astfel de curs de albire sau să recurgeți mai bine la alte metode.

Cei mai buni producatori

Astăzi, piața conține mulți producători care se specializează în fabricarea pastă de cărbune pentru dinți negri. Pentru a determina cele mai bune dintre cele mai bune, este necesar să se împartă produsele conform compoziției:

 • cu cărbune activată+

 • Japoneză cu cărbune+

 • cu cărbune thailandeză.

De la prima linie merită evidențiază agentul igienic Biomed Complexul alb, care se bazează pe sistemul triplu de albire. Componenta principală a pastă este carbonul activ. În același timp, include și particule de cărbune, bambus. O astfel de abordare contribuie la extinderea timpului pentru a re-depune taxa la 12 ore. Hidroxiapatita de calciu ajută la consolidarea și restabilirea smalțului. Particulele de bromelaine se luptă cu raidul întărit. Zinc citrat va da prospețime de respirație pentru toată ziua.

Un alt pretendent demn este Dentissimo Extra Albirea negru. Structura fină a carbonului activat împreună cu hidroxid de siliciu în compoziția ajută cel mai atent spoi emailul. Un astfel de program de compresie pentru albire poate fi utilizat în mod regulat. Acesta include glicerină, care servește ca un protector de încredere al dintelui sensibile. Vitamina E intareste gingiile și previne periodontalosis.

Din seria de bambus ar trebui să evidențiați bulină neagră Lotus. Aceasta pasta are o compoziție destul de bogat:

 • Zinc citrat – previne reproducerea bacteriilor din cavitatea bucala+
 • Lotus extract – Oferă respirație proaspătă la 12 ore+
 • Dioxid de siliciu și bambus cărbune – cu atenție albesc dinții și îndepărtați reziduurile de alimente, bacterii+
 • D-Panthenol – intareste gingiile si previne sangerarea acestora+
 • Rodii si orhidee extract – de îngrijire cu privire la starea de joc.

Dar, în pastele strălucitoare, efectul de albire se realizează datorită comunicării componentelor: extract de menta plus cărbune de bambus. Această combinație este ideală pentru albirea moale și eficientă. În plus, extractul de menta calmează băieții și reîmprospătează bine respirația. Această pastă este permisă pentru copiii de peste 2 ani.

De la o serie de paste dinte negru thailandeze, se pot distinge anumite tipuri.

 • Wonder Carboal. Are un efect cuprinzător asupra cavității orale. Înseamnă că se va întoarce și se va curăța și se va curăța și va lustrui, și va elimina mirosurile și dau prospețime și vă întărește. Toate acestea se realizează datorită unei compoziții selectate în mod competent de garoafe, mentol și particule de cărbune thailandeze. În același timp, mai mult de 2 ori în 7 zile de întrebare, cărbunele nu sunt recomandate. Acest lucru este asociat cu un nivel ridicat de activitate a particulelor.

 • 5 stele. Spre deosebire de versiunea anterioară, această pastă poate fi folosit ca mijloc de îngrijire orală de zi cu zi. Toate componentele de paste afectează cu atenție dinții și băieții. Deci, partea din Jaya Arborele de ulei previne inflamația, iar frunzele de guava reduce durerea în timpul curățării dinților sensibili și bacterii distruge.

Sfaturi pentru alegerea

Inainte de a cumpara o pasta de dinti negru cu cărbune, ar trebui să se consulte cu medicul dentist. Ce merită atenție atunci când alegeți?

 • Concasoare sau sensibilitate crescută a dinților. Experții nu vă recomandăm să recurgă la o astfel de opțiune de albire, în aceste cazuri.
 • Fie pasta de fluor conține. Prezența acestei componente poate dăuna organismului cu utilizarea regulată, deci aveți nevoie imediat pentru a decide dacă vă cumpărați o pastă pentru utilizarea regulată sau ca tratament, albire.
 • Conținutul de ingrediente suplimentare. Înainte de a cumpăra, este important să vă asigurați că nici un element din compoziție nu va provoca alergii.

Nu neglija alegerea pasta de dinti. Igiena orală adecvată – Gaj de zâmbet frumos frumos.

WOW Expert negru Prezentare generală a prafului în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: