Bookser de unghii: Ce este și cum să-l utilizați?

Bookser de unghii: Ce este și cum să-l utilizați?

Unul dintre detaliile care sunt adesea neglijate sunt unghiile. Pentru a merge la salon pe manichiură, nu există timp și bani. Pretutindeni purtând foarfece de manichiură cu tine – nu cea mai bună idee. Sfaturile lor ascuțite pot rupe geanta și pot tăia unghiile pe drum sau la eveniment este doar incomod. În astfel de cazuri, un Booker de unghii vine la salvare.

Ce este Knisser?

Knipser (este numit, de asemenea, Clipper) – acestea sunt numere mecanice miniaturale pentru îngrijirea unghiilor. Acest instrument poate fi găsit în majoritatea seturilor de manichiură la domiciliu. În esență, Clipperul este necesar pentru aceleași foarfece de manichiură, pentru a îndepărta partea anormală a plăcii de unghii, Cu toate acestea, are o serie de avantaje în ultimul rând.

  • Nu are capete acute, care vă permit să o purtați cu dvs. chiar și în buzunar.
  • Majoritatea marcajelor sunt vândute cu un lanț mic sau au o gaură pentru ea. Instrumentul poate fi agățat pe lanțul cheie împreună cu cheile și au întotdeauna la îndemână.
  • Mult mai convenabil de utilizat. Printre dezavantajele foarfecelor de manichiură, mulți sărbătoresc inconvenientele de tăiere a unghiilor cu mâna stângă. Cu un membru, astfel de probleme nu apar, ele sunt la fel de convenabile de a folosi ambele mâini.

  • Vă permite să scurtați rapid unghia într-o singură mișcare, atașând efortul minim. Nu lasă dents și margini rupte.
  • Nu rănește pielea în jurul cuiului, nu părăsește bursele. Puteți tăia unghiile chiar și pentru copiii mici.
  • Ușor de mușcături ușoare și fără durere.

Cărțile de manichiură, de regulă, sunt fabricate din aliaj metalic, care pot include carbon, siliciu, magneziu sau crom. Unii producători, cum ar fi Zinger, acoperă instrumentele lor de manichiură cu pulverizare aur sau argint. Acoperirea aurului este mai probabil să dea un produs de aspect atractiv și un anumit statut. Argint din antichitate este cunoscut pentru proprietăți dezinfectante. Aceasta previne reproducerea bacteriilor și microorganismelor dăunătoare pe suprafața instrumentului, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji prea vă faceți griji cu privire la sterilitatea dispozitivului.

Citește mai mult  Cânepă de unghii: ceea ce este și cum să îl utilizați corect?

Cum se utilizează o mașină de tuns?

foarfece de unghii sunt foarte ușor de utilizat și nu necesită nici aptitudini. Trebuie doar să poziționați unealta pe îndoirea perpendicularei degetul arătător pe suprafața unghiilor, și cu un clic degetul mare pe pârghia.

dinți ascuțiți clinica Acut nu deteriora placa de unghii, care împiedică mănunchiul de unghii.

Această opțiune de manichiura este ideala atat pentru unghii subtiri, moi, și tare, cu care foarfecele sunt prost facut fata. De aceea, oamenii preferă cărți care face fata perfect cu unghiile groase si sunt mai durabile decât foarfece de manichiură mici.

Sfaturi pentru alegerea

Cea mai bună alegere va fi un booker având un strat anti-coroziune. Un astfel de dispozitiv nu rugineste si dura mult mai mult. Nu este în cele din urmă recomandat să cumpere căpușă în grajduri sau magazine ieftine, în cazul în care acestea vând totul într-un rând. Un astfel de instrument va fi de calitate scăzută și se destrame chiar mai repede decât devine rugina, iar muchia de tăiere va cădea pe câteva luni de utilizare activă.

Ai nevoie de a alege un bookser cu lățimea lamei de tăiere cu degetul mare de unghii pe, Apoi, utilizați va fi cel mai eficient. Maneta trebuie să fie apăsată lin, fără efort și fără ecrane. Foarte bine, dacă brazde va fi pe suprafața cărții. Datorită ei, instrumentul nu va aluneca din mâinile la momentul cel mai nepotrivit.

De asemenea, la vânzare, puteți întâlni clipuri curbate, dispozitive cu tampoane de silicon sau căptușeală. Toate aceste lucruri mici nu au un impact semnificativ asupra funcționării sculei și sunt destinate în mod exclusiv pentru o utilizare ușoară. De exemplu, un bookser de unghii cu captuseala din silicon va fi util pentru persoanele cu transpirație crescută de mână, deoarece aceasta va asigura o protecție suplimentară împotriva alunecării.

O opțiune excelentă pentru drumeții va fi o mașină de tuns cu un set de căști care poate înlocui un set de manichiura mic, economisind astfel un loc în cosmetică.

Branduri populare

Din păcate, atunci când aleg un instrument pentru unghii, nu este întotdeauna posibil pentru a deschide pachetul înainte de achiziționare. Din acest motiv, este dificil să se verifice calitatea materialelor și a ansamblului. Și dacă dispozitivul este achiziționată de un producător necunoscut, există riscul de a obține o „pisică într-o pungă“. Din acest motiv, cei mai mulți cumpărători preferă mărci celebre care sunt testate de timp. Zinger, Zwilling și Wusthof sunt deosebit de populare și dragoste populară.

Citește mai mult  Idei pentru crearea unei manichiură de gradient roz

Acesta din urmă se specializează în fabricarea de accesorii pentru manichiură premium, care sunt utilizate de către profesioniști din întreaga lume. Cu înaltă rezistență din oțel inoxidabil fabricarea lor utilizare. Cum producătorii sunt atribuite, cu utilizarea corespunzătoare niciodată nu va avea nevoie să ascuți accesorii pentru manichiură. Cu toate acestea, minus imens și incontestabil al acestor firme este prețul lor. Da, fără îndoială, dispozitive de înaltă calitate și a făcut pe conștiință. Dar nu toată lumea este gata să plătesc suplimentar atât de mult pentru marca, având în vedere că manichiura acasă nu trebuie să achiziționeze instrumentele care se bucură în saloane.

Caracteristici de Instrumente ale companiei Zinger

Zinger – renume mondial producător de instrumente pentru manichiură. Milioane de oameni din întreaga grija de încredere mondială pentru unghiile lor la această firmă. Este puțin probabil că puteți găsi o persoană care nu a fost încă auzit. Spre deosebire de cele două mărci anterioare Zinger din cer, nu există o calitate excelentă și suficient de oferte la prețuri rezonabile. De asemenea, un plus incontestabil este o prevalență largă de produse ale acestui producător în magazine.

Zinger oferă modele clasice și clipuri cu cherestea, care poate fi retractabil sau situat pe produsul în sine. Doar și familiar pentru toată lumea – nimic de prisos. De asemenea, în sortiment sunt clipuri de dimensiuni diferite, atât în ​​lungime cât și în lățimea tăișului. Toată lumea va găsi cu siguranță pentru el însuși ceea ce este potrivit pentru el. La fabricarea de scule, placate cu nichel, mată sau colorat din oțel inoxidabil.

Citește mai mult  Opțiuni pentru manichiura translucidă

Toate dispozitivele sunt trase de către maeștrii manual, ceea ce elimină complet riscul de căsătorie și garantează un cui tăiat curat și precis.

Fiecare instrument trece mai strict control tehnic și de testare înainte de a trimite o parte în magazine.

Despre puncte de vânzare merită menționat separat. Foarte des puteți întâlni consumabile suspect ieftine manichiură Zinger. Deoarece produsele acestui producător sunt populare și se bucură de încrederea clienților, falsurilor sunt destul de comune. Pentru a asigura cumpere bunuri de calitate proastă, ar trebui să ne amintim câteva lucruri simple,.

  • autocolante holografice sunt prezente pe ambalajul produsului original.
  • Ambalaj de culoare albastru deschis cu două dungi gri de mai sus și mai jos. Acestea ar trebui să fie inscripții: de sus – „Clasic“, de mai jos – „Zinger“.
  • Pe mașină de tuns ar trebui să fie gravat un semn de semnătură – litera „Z“, în scut, numărul de serie și părți.
  • Imprimarea de imprimare din plastic ar trebui să fie atașat la ambalaj pe coarda.

Aceste semne de identificare vor ajuta la a se proteja de falsuri și de a dobândi un instrument cu adevărat de înaltă calitate, care va servi pentru mai mulți ani.

Despre cum Knipser taie unghiile copilului, vei învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: