Bright Orange Manicure: Posibile combinații și opțiuni de proiectare

Bright Orange Manicure: Posibile combinații și opțiuni de proiectare

Mulți reprezentanți ai sexului fină cred în mod eronat că manichiura Orange este foarte extravagantă și mai potrivită pentru timpul de vară și întâlniri informale. Având în vedere caracteristicile culorii și diversitatea de proiectare, puteți combina cu ușurință o astfel de manichiură și în sezonul de iarnă, și în pereții biroului.

zece

Fotografii

Particularități

În ciuda faptului că culoarea portocalie este destul de luminoasă și vizibilă, este potrivit pentru orice ocazii. Este necesar doar să vă alegeți în mod corect umbra.

  1. Nuanțe ușoare Culoarea portocalie, de exemplu, caise sau caramel, sunt perfecte pentru femeile aflate în vârstă sau fete care nu iubesc extravaganța. Mai multe astfel de nuanțe de manichiură vor fi potrivite pentru întâlniri de afaceri și prietenoase.

  2. Nuanțe luminoase (portocaliu, coral, morcov) își pot permite fete pentru setarea informală. O astfel de manichiură portocalie strălucitoare atrage atenția, deci nu va funcționa pentru negocieri importante.

  3. Nuanțe restrânse, Cum ar fi teracota, maro deschis sunt o bază clasică și privesc unghiile restrânse și concise. Această manichiură va fi adecvată la locul de muncă, iar la domiciliu și la o recepție solemnă.

În plus față de principalele nuanțe de portocale, când crearea unei manichiură merită, de asemenea, luați în considerare compatibilitatea cu alte culori. Deci, culoarea albă va dilua o umbră strălucitoare și adaugă o manichiură de eleganță și eleganță. Culoarea neagră, dimpotrivă, face mai multă atenție manichiura de unghii și evidențiați culoarea strălucitoare a lacului. Culoarea bej, similară cu Belarus, va da designul de rigoare și oficial.

Nuanțele roșii sunt permise în combinație cu culoarea portocalie numai sub formă de părți separate. În caz contrar, manichiura va fi prea extravagantă și înspăimântată. Culoarea brună este combinată în mod egal atât cu paletă de portocale luminoasă și umflată.

Cunoscând aceste caracteristici, puteți crea cu ușurință și armonios diferite opțiuni pentru manichiură.

Opțiuni

Culoarea portocalie este foarte multiple fațete, astfel că poate fi cu ușurință experimente cu ea și de a crea un design unic.

Cele mai frecvente variante de manichiura cu o astfel de tentă sunt următoarele.

  • Monofonic sau cu adaos de diferite palete. Textura de lac poate fi atât de lucioasă și mată. Aceasta include, de asemenea, diverse cabluri de culoare, alocări de găuri și franceză clasice. O astfel de combinație a va crea o manichiura optimă și pentru birou, cât și pentru viața de zi cu zi.

  • Cu desen. autocolante speciale sunt folosite ca decor, șabloane cu imaginea de păsări, animale, culori, forme geometrice și linii. În plus, echipamentul folosit desen cu culori speciale. Ele sunt amestecate cu baza sau selectate nuanta de lac gel și manual aplicat model pe fundal. În acest caz, principiul de contrast ar trebui să fie ghidate. Dacă fundalul este portocaliu, desenul ar trebui să fie mai luminoase sau mai ușoare. Deci, culoarea portocalie se îmbină armonios cu albastru, albastru și alb.

  • Cu paiete si strasuri. Acest tip de manichiura nu lasă moda pentru o lungă perioadă de timp. Numai în design modern, se obișnuiește să se aloce unul sau două cuie. În acest caz, unghiile sunt complet decorate cu paiete sau strasuri, în timp ce restul de unghiile sunt mai bine să picteze în nuanțe neutre sau calme de portocaliu. Putem decora în continuare elemente de design individuale, cum ar fi o bandă verticală sau orizontală, evidențiați ornament. Rhinestones poate fi decorat cu puțuri de unghii – așterne un ornament neobișnuit sau desen, și puteți decora pur și simplu banda pe unghie.

  • Ombre, sau, așa cum este numit, gradient. O astfel de manichiura este o tranziție lină de la o nuanță la alta. Cel mai adesea, această specie este folosită în timpul verii, când sunt adecvate nuanțe și desene luminoase. În timpul restului, gradientul poate fi utilizat pentru a evidenția unul sau mai multe unghii.

Manichiura pe unghiile de diferite lungimi

Așa că umbra strălucitoare și însorită poate fi utilizată pe o lungime diferită a unghiilor, având în vedere doar specificitatea acestora. Deci, pe unghiile scurte este mai bine să utilizați ornamente și imagini care „vizual” sunt prelungite. Poate fi dungi verticale, modele grafice sau desen pe întreaga placă de unghii. Este pentru astfel de unghii că contrastul culorilor ar trebui folosit și încercați să combinați mai multe tipuri de manichiură. Dar nu este necesar să se implice în multe specii pe de o parte, altfel poate exista o disarmonie completă.

Următoarele desene sunt cele mai solicitate pentru o astfel de umbră: portocale, palmieri, flori, fluturi. Unghiile scurte vor fi capabile să decoreze amprentele din tema Marinei, precum și combinația de culori contrastante și crearea unui franc neobișnuit.

Unghiile lungi sunt bune pentru că pot aplica orice desen. Deci, pentru sărbătorile de vară sunt relevante cu culoarea portocalie, vor fi palmieri, fructe și flori.

Pe astfel de unghii, arată o manichiură bună în stilul de gradient cu modele și ornamente asimetrice.

Înainte de a crea o manichiură în culorile portocalii, ar trebui să fie familiarizați cu atenție cu caracteristicile sale și să alegeți un design literat pentru o manichiură frumoasă.

Citiți mai multe despre cum să creați o frumoasă manichiură portocalie, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: