Caracteristicile sistemului de sistem IBX pentru a consolida și restabili unghiile

Caracteristicile sistemului de sistem IBX pentru a consolida și restabili unghiile

Unghiile slabe, de rupere și de așezare – problema majorității fetelor cu care numeroasele acoperiri de suprafață și lacuri terapeutice nu fac față. În acest caz, sistemul de sistem IBX devine salvare reală, componentele care pătrundeau plăcile acționează din interior și, prin urmare, se dovedesc a fi mai eficiente. Articolul nostru va spune articolului nostru despre complicațiile utilizării medicamentelor sistemului.

Ce este?

Sistemul de acțiune intern al sistemului IBX este conceput în principal pentru a întări și restabili placa de unghii. Sistemul este în două faze și este implementat folosind două medicamente.

 • Unul înseamnă (ibx) aplicată în două straturi invizibile și plasate într-o sticlă de 14 ani.3 mililitare. Acest medicament pătrunde adânc și creează un strat de protecție capabil să împiedice impactul negativ atât asupra fenomenelor ultraviolete, cât și ale altor fenomene externe, inclusiv mecanice și stimulează, de asemenea, creșterea unghiilor.
 • Alte acoperiri (reparații IBX) conținute într-o sticlă de dimensiune 9.5 Millilița și Responsabil pentru Recuperarea profundă: umplerea canelurilor, alinierea suprafeței și scalei de lipire stratum Nob. Se compune numai din componente naturale de vitamine, cum ar fi ulei de avocado și jojoba și fără particule distructive.

Sistemul IBX adânc penetrează unghia în unghie, se luptă cu pachetul de placă, hrănește, hidratează și accelerează creșterea sa. Prin urmare, se recomandă aplicarea acestuia aproape în orice caz: dacă o persoană are unghii prea subțiri, dacă sunt oarecum deteriorate, acoperite cu dents sau pete albe. O soluție excelentă va fi consolidarea unghiilor înainte de aplicarea lacului de gel sau acumularea utilizând o varietate de tehnici și materiale.

Pregătiți special un cui pentru a aplica fonduri IBX. Cu toate acestea, este necesar să se evite stropirea și mijloacele, plăcuța de înmuiere. Utilizarea apei în acest caz nu este recomandată deloc, deoarece lichidul face un proces mai complex de penetrare a componentelor terapeutice din interior. Apropo, nu va fi posibilă eliminarea stratului de acoperire, deoarece componentele penetrează adânc în. Prin urmare, nu este necesar să vă faceți griji că stratul terapeutic va dispărea, susținătorul său de sine va fi gradual, coincid cu creșterea naturală a suprafeței unghiilor.

Unghiile acoperite cu sisteme IBX nu se schimbă extern, câștig doar o strălucire sănătoasă și nu arată atât de slăbită și deformată. Aceasta explică popularitatea procedurii nu numai la femei, ci și la bărbații care urmează aspectul lor. Sistemul IBX nu are analogi. În plus, medicamentele în sine sunt interzise individual, numai în cadrul unei singure proceduri, cu toate acestea, unele fete încă îndrăznesc să le împartă.

Citește mai mult  Sfaturi pentru alegerea și utilizarea unui cabinet de lacrimă pentru instrumente de manichiură

Principalul dezavantaj al IBX este costul ridicat al sistemului, Și procedurile efectuate atât în ​​cabină, cât și la domiciliu. Dacă achiziționați un set individual de îngrijire, costul său va fi de aproximativ 3.000 de ruble. Pentru o călătorie sau un maeștri de manichiură a novice, este logic să dobândească o versiune miniaturală, prețul căruia nu depășește 1.500 de ruble. În cabina pentru tratamentul lui Marigolds va trebui să plătească de la 700 la 1 500 de ruble, în funcție de starea înființării și profesionalismului angajaților săi.

Avantaje și dezavantaje

Sistemul IBX are numeroase avantaje care Explică popularitatea sa în rândul femeii și populația masculină.

 • Modificările semnificative vor fi vizibile după prima sesiune: Marigoldul va părea imediat atent și mai sănătos.
 • Datorită capacității soluțiilor de a penetra unghia, recuperarea va fi mai bună, deoarece vine din interior și nu poate fi ruptă cumva afară.
 • Procedura vine să ajute în acele situații în care alte medicamente de suprafață nu se confruntă, de exemplu, în cazurile cu pachet, apariția canelurilor și a petelor albe.
 • Unghiile nu sunt doar restaurate, ci și încep să crească mai repede.
 • Dacă utilizați sistemul în mod regulat, atunci nogotul va privi întotdeauna și se va simți bine. Stratul terapeutic poate fi aplicat întotdeauna la acoperirea lacului, este chiar recomandată de profesioniști.
 • Preparatele conțin componente naturale exclusiv, ceea ce înseamnă că utilizarea de soluții nu este interzisă chiar și femeilor în poziția și femeile care alăptează.

De asemenea, puteți adăuga că procedura casei necesită cel puțin achiziționarea unei lămpi ultraviolete, care va fi un cost suplimentar al cheltuielilor. Cu toate acestea, având în vedere că un instrument achiziționat ar trebui să fie suficient pentru aproximativ cincizeci de proceduri, va fi mult mai profitabil să cumpărați medicamente și să mergeți la procedurile de acasă decât să dea aproximativ 1.000 de fiecare dată și chiar mai multe ruble în saloane.

Instrucțiuni de aplicare pas cu pas

Procedura de aplicare a stratului terapeutic este așezată în treizeci de minute de la maeștrii novice, apoi durata acestuia este chiar redusă. Este absolut sigur și nu provoacă nici un disconfort într-o persoană care o cheltuiește. În prezența abilităților necesare, sistemul IBX va fi ușor implementat la domiciliu. Un avantaj special în acest caz va fi abilitatea meșteșugului de a folosi lacul gelului sau de a crește unghiile.

 • În primul rând, gălbenele sunt curățate din reziduurile de acoperire anterioară. Așa-numita manichiură igienică este efectuată prin următoarele: Forma lui Noggle este ajustată, cuticula și pterigiul sunt curățate. Cu toate acestea, pentru a face totul trebuie să fie fără utilizarea lichidului. Placa este cu siguranță degresată, după care se poate desfășura cu acoperire.
 • Primul este folosit din sticlă de 9.5 mililitri (reparații IBX). Se aplică foarte atent pe placă, într-un strat subțire, fără a intra în părțile finale ale nogotului, ca și cum ar fi lac. Din cilindrii cu cuticulară și laterală, este mai bine să se retragă un milimetru.
Citește mai mult  Lilac Manicure: Idei luminoase și designul blând

 • Apoi, pentru cele șaizeci de secunde ale unghiilor, este necesar să se încălzească, iar chiar dispozitive de la consumul de locuințe obișnuite vor fi potrivite pentru acest lucru. De exemplu, poate fi o lampă simplă de masă cu un bec incandescent, o capacitate de 75 de wați sau un uscător de păr la putere maximă. Degetele Este important să plasați astfel încât distanța de la cincisprezece la douăzeci de centimetri să fie păstrată între ele și elementul de căldură. Apropo, utilizați LED-uri sau becuri de economisire a energiei în acest caz nu va funcționa.
 • Dacă dintr-o dată vor exista senzații neplăcute, atunci procedura trebuie să se oprească urgent.

 • Excesul de medicament scăzut este îndepărtat utilizând un șervețel uscat, lipsit de villi, după care este necesar să se utilizeze lampa deja specializată pentru a activa componentele. Dacă acesta este un dispozitiv LED, acesta va fi suficient un moment, iar în cazul lămpii UF – câteva minute. Rămâne din nou sunt îndepărtate cu o cârpă de lounge, dar de data aceasta deja un dezinfectant umed cu un conținut de alcool, dar în nici un caz acetonă.
 • Acum puteți merge la utilizarea celui de-al doilea instrument pentru a întări unghiile. Se numește ibx și se află într-o sticlă de 14 ani.3 mililitare. Ușor de agitare a sticlei pentru a amesteca uleiul conținut, va fi necesar să se aplice acoperirea astfel încât capătul să nu fie sigilată din nou, adică cuticula și zona asistată în apropierea unghiei.

 • Urmând marginul uscat din nou sub lampa obișnuită sau cu un uscător de păr, dar deja de la trei la cinci minute, scutit de surplus și „sigilat” într-un dispozitiv special – lampă ultravioletă.
 • În final este important să nu uitați să degresați placa și să frământați cuticula cu ulei.
Citește mai mult  Vivienne Sabo Gel Lacur: Sortiment și calitate

Dacă sistemul IBX este utilizat pentru prima dată sau procedura se efectuează o dată la patru săptămâni, aplicarea unei sticle mari trebuie repetată, dar prin scurtarea timpului de uscare de până la două minute. Marigurile prelucrate pot fi acoperite imediat cu acoperire decorativă sau cu lac de gel. În general, experții recomandă utilizarea sistemului de la unu la patru ori pe lună, în funcție de slăbirea sau corupția plăcii de unghii. Pentru prevenire, este suficient să contactați un specialist o dată la trei săptămâni.

În cazul în care marcajele sunt în stare critică, ei vor trebui să le consolideze la fiecare șapte zile. În același mod, sistemul este aplicat și după îndepărtarea stratului traumatic. Când plăcile au fost deja recuperate parțial, decalajul dintre procedurile terapeutice crește până la paisprezece zile. În plus, tratamentul trebuie repetat imediat înainte de a efectua extensia sau utilizarea lacului de gel.

Recenzii

Comentariile privind utilizarea fondurilor sistemului IBX sunt în principal pozitive. Specialiștii de manichiură Rețineți că, dacă instrucțiunile sunt pas cu pas, acoperirea este în curs de desfășurare fără complicații, iar clienții rămân încântați de efectul manifestat după prima aplicație. Chiar și patru proceduri, și chiar slăbite, ruperea unghiilor devin mult mai puternice. O astfel de procedură devine o salvare reală pentru mamele tinere, dar ajută și ajută, de asemenea, clienții care au subțire, împingând unghiile sunt prezente de la naștere.

Ca de prevenire, clienții preferă cabină să se aplice procedura de aproximativ 1 dată pe lună. Printre schimbările pozitive, fetele marchează dispariția pete albe, dungi galbene, urme de lovituri și chips-uri care rezultă din temele activă. În plus, sistemul de IBX a ajutat multe îmbunătăți domeniul de aplicare al lac gel, care a folosit pentru a trage, și după capacul de recreere, care a devenit baza, a început să rămână mai bine. Eliminarea lac gel acum nu face de fapt real pe plăcile, anterior protejate printr-un sistem cu două faze.

Cu privire la modul de utilizare a sistemului de sistem IBX, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: