Corectarea unghiilor: Ce este și cum să faceți?

Corectarea unghiilor: Ce este și cum să faceți?

Pentru a arăta perfect, aveți nevoie de o lucrare constantă pe fața și corpul vostru. Nu trebuie să uităm de îngrijirea unghiilor pe mână și de picioare. Manichiura curat pe mana si picioarele le poate transforma instantaneu. Mânerele și picioarele bine îngrijite arată fără probleme și vă permit să vă simțiți mai încrezători și mai eleganți. Dar ce să faceți dacă forma și dimensiunea unghiilor sunt departe de ideal și chiar doriți să aveți unghiile drepte și o formă frumoasă. În acest caz, ajutorul va ajunge la procedura de extindere a unghiilor sau manichiurii cu aplicarea lacurilor gelului. După o astfel de procedură, nu vă puteți îngrijora de frumusețea mâinilor timp de câteva săptămâni. După 3-4 săptămâni, marmura încep să crească, ceea ce afectează aspectul, astfel încât acestea să fie corectate.

Ce este?

Corecția unghiilor este cea mai importantă procedură de creștere. Cei care doresc să aibă o manichiură ideală pentru o lună ar trebui să ia în considerare opțiunea extensiei unghiilor. Dar, înainte de această procedură, trebuie remarcat faptul că câteva săptămâni mai târziu vor avea nevoie de corectare. Dacă nu faceți această procedură la timp, atunci apariția gărească nu va fi atât de perfectă. Unghiile încetează să arate din punct de vedere estetic, pe măsură ce cresc, în plus, tranziția dintre unghiile naturale și o placă extinsă devine clar vizibilă. Dacă designul a fost făcut pe gălbenele, arată ocazional.

  Dacă o manichiură nu se face la timp, o detașare a materialului se poate întâmpla în timp, care este vizibil vizibil, pe lângă faptul că este incomod pentru o femeie. Pentru ca manichiura să fie întotdeauna imaculată, este important să se facă o procedură corectivă în timp. Pentru a vorbi pe scurt, lucrările de corecție constă în următorii pași:

  • Îndepărtarea strictului material+
  • oferind nims de forma dorită+
  • Eliminarea cuticulelor abstracte+
  • Lacul de gel.

  Această procedură se desfășoară în multe saloane de înfrumusețare și studiouri pentru proiectarea și extinderea unghiilor. Puteți să o faceți și independent. Primele proceduri sunt mai bine să cheltuiți de la un maestru experimentat, apoi după primirea abilităților pe care le puteți încerca să faceți o manichiură familială cu corecția ulterioară.

  În ce cazuri au nevoie?

  corecție de unghii este necesară în mai multe cazuri. Aceasta trebuie să aibă loc cu o rupere a unui nogot. Dacă acest lucru sa întâmplat, ar trebui să încercați să puneți un loc deteriorat. Dar acest lucru este posibil, în cazul în care a avut loc o defecțiune minoră. În cazul în care defalcarea este mai gravă, este necesară activitatea unui maestru experimentat.

   corectură unghii produc acrilic sau gel. Esența procedurii este că materialul special este aplicat pe unghii anormale. Trebuie avut în vedere faptul că, atunci când corecția este utilizat în original materialul selectat. Există următoarele tipuri de corectare a galbenelele discriminate:

   • În cazul în care acestea au leziuni mici sau cip, zgârieturi sau de detașare, apoi o corecție mică se efectuează+
   • Corecția medie se efectuează atunci când unghiul crește, este necesar pentru a netezi diferența dintre marigold extins și natural + o astfel de procedură, se face în câteva săptămâni după procedura inițială sau după corectare și timp depinde de cât de repede se cultivă mânerul+
   • La detașarea plăcii de unghii, deplasarea sau pauza este necesară o corecție mai gravă și mai mare.
    Citește mai mult  Design și Decor Manicure Feline Eye Gel Laca

    Mulți sunt interesați de întrebarea, de ce după procedura există o detașare a unei note ample. Există următoarele motive pentru aceasta:

    • În primul rând, detașarea poate apărea datorită faptului că cu unghiile sunt tratate în mod inactiv+
    • Lungimea unghiilor a fost aleasă inițial incorect, adică dacă gălbenele sunt prea lungi, se poate deforma, ceea ce duce la detașare+
    • Alergia la materialul aplicat + în unele boli, de exemplu, cu diabet zaharat, poate apărea o detașare a materialului+
    • Neglijență în muncă, care apare în impermeabilitate sau maestru împrăștiat + atrăgătoare pentru prima dată comandantului, ar trebui să vă asigurați de calitățile sale profesionale, să vedeți dacă are certificate, date de instruire, cursuri și, de asemenea, să analizeze opțiunile anterioare pentru ea muncă.

    Important! Cel mai adesea, un maestru bun găsește prietenele pe sfat. Puteți găsi un profesionist, având în vedere recenziile clienților obișnuiți. Ei vor spune, în cazul în care este mai bine să efectuați o corecție, raportează cu fotografii despre lucrarea Maestrului.

    Avantaje și dezavantaje

    După procedură, mânerul devine foarte frumos, iar mâinile lor arată bine păstrate și îngrijite. După ce ați vizitat expertul, nu vă puteți îngrijora de frumusețea lor timp de o lună. După 2-3 săptămâni, unghia începe să crească, tranziția devine vizibilă, ceea ce indică faptul că a venit pentru corecția lor. Dacă nu există timp sau dorință de a face această procedură, puteți face doar o mică corecție. Pentru a face acest lucru, cu ajutorul lacului de gel, spațiul eșantionat dintre unghiile naturale și materialul este umplut. Această procedură este mai puțin costisitoare, în plus, va dura mai puțin.

     Dacă este produsă corecția medie, timpul său este necesar de la 1,5 la 2,5 ore. Efectuarea unui design mai complex are mai mult timp. Un maestru experimentat va fi capabil să facă un anumit design în timpul procedurii, să deseneze litere, desene, să decoreze placa de unghii cu pietre, paiete, să utilizeze vopsele acrilice și acroloare în funcțiune. Alegerea formularului depinde de cât de bine va arăta designul selectat. Pentru fiecare client specific, expertul selectează forma de unghii potrivită, în timp ce oferă o consultare completă pentru îngrijirea plăcii de unghii, cuticula.

     Dacă doriți, puteți ajusta complet culoarea și design a unghiilor, face o corecție completă. Această procedură este mai scump. Trebuie amintit că timpul va trebui să fie nevoie de mai mult. Ea are o mare importanță pentru modul în care este experimentat maestru de manichiura.

     Procedura de extindere are următoarele avantaje:

     • Este posibil să se facă orice lungime formă sau unghiilor+

      • mâinile arată întotdeauna bine îngrijită+

      • unghiei este întărită+

      • unghiile naturale sunt protejate în mod fiabil de efecte adverse.

      Important! O astfel de manichiura vă permite să eliminați rapid obiceiul nociv de cuie roadere.

      Având în vedere deficiențele, este demn de remarcat următoarele:

      • După îndepărtarea unghiile extinse, este nevoie de timp pentru consolidarea și tratarea lor+
      • Există necesitatea de a efectua în mod regulat o procedură de corecție+
      • În cazul în care locul de muncă fără succes pot forma între romane naturale și artificiale, care de multe ori duce la infecții.
      Citește mai mult  Manichiura volumetrică: Caracteristici și tehnică de execuție

      Care sunt procedura?

      Pentru corectarea unghiilor, trebuie să aveți materiale și instrumente speciale. Comandantul trebuie să fie acrilic preparat sau set heliu cu materiale, ciucuri și alte lucruri necesare. Arsenal Master of Manichiura include următoarele instrumente și materiale:

      • lampă cu LED-uri sau UV+

      • Filme+

      • Baf+

      • Gel lacuri de diferite nuanțe+

      • Acoperire de bază+

      • folie+

      • Lichid pentru îndepărtarea lac gel+

      • Serviete fără o grămadă+

      • Perii+

      • Antiseptic+

      • foarfece pentru manichiură+

      • ulei de atenuare cuticule.

      Important! În cazul în care activitatea se desfășoară la domiciliu, atunci lista de materiale poate fi mai puțin.

      Pentru tratamentul și întărirea a unghiei Maestrului, recomanda folosirea baza unei proofreader manichiură. Acesta poate fi produse din compania „Smart emailată“ sau Avon. îngrijirea unghiilor de la aceste companii a castigat mult timp în atenția fanilor. Un asistent excelent pentru manichiura expertul va fi un creion corector. Atunci când se lucrează la proiectarea plăcii de unghii și rangul, puteți utiliza corectorul contur. banda de lichid protejează pielea din jurul unghiilor de la excesul de lac.

      Cum de a face corecție?

      Puteți face o corecție a unghiilor anormale nu numai de la un maestru profesionist. Având abilități minore, puteți petrece această procedură și la domiciliu. Poate că la prima dată, această manipulare, efectuate la domiciliu, nu va fi atât de perfect. Dar, în timp, puteți învăța cum să-l facă mai profesional, în timp ce timpul de procesare va lăsa mai puțin. Pentru manichiură corectă și corectarea unghiei, este important ca toate acțiunile sunt efectuate într-o anumită secvență. Acest lucru va face de lucru la un nivel decent.

      Ai nevoie de a învăța cum să folosească dispozitive și mijloace de corectare a unghiei. Stratul de gel este recomandat pentru a elimina aparatul special. Pentru a elimina stratul vechi, este mai bine să utilizați moara. Aceasta este o mașină specială cu diverse duze pentru hrănirea și lustruirea unghiei. Când lucrați cu tăietori, puteți scoate rapid lacul, fără a trata plăcuța. Toate manipulările trebuie făcute pas cu pas, ceea ce va asigura calitatea muncii și pe termen lung.

      Tehnica pentru procedura de corecție la domiciliu include următorii pași:

      • înainte ca procedura să fie dezinfectată+

      • Vechiul lac îndepărtați de pe placa de unghii+

      • Folosind un remediu special, scoateți cuticula+

      • După îndepărtarea stratului vechi, placa de unghii trebuie să fie degunsă + Degresant este aplicat la unghii, încercând să capteze și pielea degetelor+

      • Continuați cu un ferăstrău, deschideți locurile de dezvăluire + în timp ce lucrați, Hawau trebuie păstrate paralel cu suprafața tratată+

      • Cu ajutorul ferăstrăului, marginea cuiului este tratată, precum și zona de stres, iar materialul este îndepărtat cu 2/3 + în procesul de funcționare, apare o mulțime de praf, ar trebui să fie îndepărtată cu a perie+

      • Este necesar să dezinfectați unghia+

      • După aceea, încă un strat de material este aplicat la unghie – acest lucru poate fi acoperiș acrilic sau gel + când este aplicat, este important ca materialul să nu lovească pielea în zona de gaz apropiat, în timp ce este mai bine să utilizați o perie plat, care va permite să plângă uniform și să evite pedeapsa+
      Citește mai mult  Cum să lipiți pietrele pe gel?

      • După această manipulare, mâinile sunt plasate sub lampa ultravioletă pentru a împiedica materialul aplicat+

      • Trebuie să se verifice că placa de unghii a câmpului de acoperire este perfect netedă + dacă există nereguli, ele sunt aliniate cu ajutorul unui tăiat, în timp ce tratamentul este produs de un ferăstrău dur și ei mănâncă placa moale+

      • Dacă a apărut o detașare a unui cui nativ și artificială, este curățată sau dormită+

      • La amprenta, lacul este aplicat pe placă și face design.

      După toate manipulările, uleiul special se aplică cuticulei. Pentru a atenua, puteți utiliza ulei de oase de struguri, nucă de cocos sau migdale. Dacă procedura se face acasă, atunci nu se schimbă, de obicei, materialul pentru clădiri. Dacă doriți, puteți schimba culoarea manichiului. Nu se recomandă schimbarea culorii la lumină, deoarece nuanța anterioară poate fi eliminată. Dacă se dorește, schimbați culoarea trebuie îndepărtată complet stratul anterior, apoi aplicați un nou.

      Important! Mulți clienți au adesea o întrebare despre ce să facă dacă unghiul crește, cum să se ocupe de această problemă. Pentru ao elimina, se utilizează o mașină specială, o astfel de corecție laser ar trebui efectuată numai de un maestru experimentat.

      Sfaturi de îngrijire utilă

      Cei care cheltuiesc procedura la domiciliu, Este demn de ascultat sfatul profesioniștilor.

      • Pentru ca placa, tranziția nu este foarte vizibilă, este mai bine să faceți o manichiură franceză. Când unghiul va crește, locul din cutie este umplut cu lac de gel, iar lungimea este scrisă. Acest lucru vă permite să reanimați manichiura în viitorul apropiat.
      • Faceți manichiura lunară. Când unghiul crește, complotul poate fi corectat prin efectuarea manichiului Lunii. Faceți-o sub formă de semilună.
      • Pentru a „ascunde” partea rezultată a lui Noggle, este plasată de pietre. Acest lucru permite nu numai să deghizeze defectele, ci și să actualizeze designul.

       Pentru a acoperi stratul cât mai mult timp posibil, ar trebui să aibă grijă în mod regulat și corect pentru unghii. Multe femei știu cum apa și detergenții afectează negativ pielea mâinilor. De asemenea, se aplică unghiilor. Este necesar să adere la următoarele recomandări:

       • Performând temele, ar trebui să purtați mănuși+

       • Spălați-vă mâinile mai bune decât săpunul lichid+
       • După spălare, trebuie să utilizați cremă hidratantă sau nutritivă+

       • Pentru a alimenta cuticula, este mai bine să utilizați uleiuri naturale + un rezultat foarte bun dă aplicat uleiului ocolon de ulei de struguri, piersic sau migdale+
       • Nu este recomandat să bateți unghiile sau să le utilizați ca o șurubelniță sau deschizător+
       • Dacă este necesar, notele de heliu pot fi filtrate folosind un ferăstrău cu granulație fină+
       • Când apare fisura, ar trebui să fie ratată+

       • Când prelucrați carne proaspătă sau pește, trebuie să utilizați în prima zi după corectarea mănușilor pentru a evita infecția prin cuticula tratată+
       • Când îmbogățiți, trebuie să contactați un specialist pentru a preveni apariția infecției și a inflamației+

       • din când în când ar trebui să ia o pauză între acumularea + suficient pentru a da o odihnă la unghiile la câteva săptămâni, astfel încât acestea să fie complet recuperate.

       Cum de a face corecția unghiilor la domiciliu, uite în clipul video de mai jos.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: